Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem késõbb kitágul rendesen 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Normálon késõbb is ilyen könnyû marad? Vagy már most nyomjam fel a nehézséget?
Ami engem a KoA-ban zavar az hogy ahhoz az irányzathoz tartozik ami visszamegy a 2d játékmenet felé (ezalatt értsd hogy a fel-le az csak dísz, ugyanúgy mûködne a játék ha síkban lenne), még leesni sem lehet. Valamint szívbõl gyûlölöm a térképen az üres fekete foltokat, valamint amikor egy 10cmes akadály megállít. A játék azonban elég jó ahhoz hogy feledtetni tudja ezeket a hibákat.
KoAval 20 óra játékni idõvel (LvL 20as rogue) és még mindig a Dalendarth területen questelek és úgy érzem nem tudom megunni ez a játékot. Eddig 30-40 dugenonba jártam és mindegyik más. És egyre erõsebbek a ellenfelek meg egyre okosabbak pl. 24-25ös mobok már elkerülik a csapdáimat 😄
Úgy sejtem, hogy igen, mert offline játék, csak ha valamiért mégsem, akkor szüneteltetem, még nem veszek egy kulcsot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van ebben azért mélység, de nem jön ki csak az elsõ 5 óra után (craftrendszer, fejlõdési rendszer számtalan iránya, stb. stb.) Nem butább játék, mint a Skyrim 1 fikarcnyit sem.
A legtöbb játékos manapság már wasd-n nyomja, nekik meg így tökéletes.
Bár tudom hogy itt a pc-n isten káromlás a kontroller, ami term.az ördög találmánya.<#wave>#wave>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"2011. december 11. vasárnap, 12:54
Tegnap tartották a Spike TV Video Games Award 2011-es díjkiosztóját, a számítógépes játékok Oscarját. A megannyi kiváló játék között a The Elder Scrolls V: Skyrim is indult néhány kategóriában. És ha már elindult, rögtön be is zsebelte a legfontosabb kategóriák elsõ helyezéseit: Az összes platform tekintetében az Év Játéka díja mellé szinte természetes volt, hogy az Év Szerepjátéka kategóriában sincs ellenfele. A Bethesda Game Studio pedig lazán hazavitte az Év Fejlesztõje díját. Egy szóval: totális siker, amit lehetett vittek derék sárkányvérû barátaink."
És a több milliós eladások is a fentieket bizonyítják.<#wink>#wink>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Próba képen lebontottam, erre kapta megy master flame hiltet.
@blint: mert mi szörnyû benne? ennyire nem kéne trollkodni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ellenben ez a játék az elsõ percekben megfogott már, és így 20 óra gametime környékén is csak erõsödik 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ami nagyon zavaró számomra, az a hihetetlenül rossz billentyûkiosztás.Tudom, hogy állítható, de így se értem, hogy tehette valaki ilyen eszement billentyûkre az interakciót, health és manna potit, mint ahogy itt alapból szerepel.
De ettõl eltekintve is irtó jól néz ki, nagyon jól ki van dolgozva minden vidék (amerre eddig jártam).
Engem valamelyest a Dungeon Siege-ra emlékeztet a játék. Bár azért jól eltér attól.
A PC-s verzióba én azért elfogadtam volna egy paneles, drag&drop item kezelési megvalósítást 😊
Mondjuk ez varhato is volt, hiszen ez alapbol egy konzolos jatek, azok meg el vannak mar maradva hardverugyileg.
Az mas kerdes, hogy jo RPG e a jatek. 😄 Szodaval elmegy kategoria nalam, tipikus a nagykozonsegnek keszitett puritan Akcio-RPG. Van aki erre vevo en mondjuk nem szeretem az ennyire keves agyat igenylo RPG-t.
Szoval vegletekig leegyszerusitett minden, hogy annyira ne kelljen torni a jatekosnak a buksijat. Minden tipp megjelenik, minden helyszin a mapon stb. MMORPG erzete van inkabb a jatekosnak, nem mint a klasszikus C-RPG-knel, mondjuk varhato volt, hiszen ez az arcade-rpg jellemzo inkabb a konzolokra, ez pedig egy tipikus konzolos RPG.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A DA2 már jobb példa lett volna.
Why so serious?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD