Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez valami meseszép hely, és óriási! Kár hogy nem adja vissza annyira eme screenshot (Scola Arcania központ, Rathir, óriási magasságban)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Lv12 vagyok és eddig csak kettöt találtam...
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Hát nem mondanám hogy kõnyû lesz a játék. Majd ha 12 db Ettins + 7db wolf rád ugrik akkor szaladhatsz haza fele potik-ért HAHAHA !
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
eddig a mainbõl csak 3 küldetéssorozatot csináltam meg, de a frakciók küldetései meg a randomszerûek brutálisan kitolják a játékidõt. Itt meg ijesztenek minket a konzolosok, h 10 óra meg 12 óra, amit mondtak az alapján én meg egybõl egy 60 órás RPG-re saccoltam, minden küldetést kivégezve... de ez szerencsére nem így van
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Inkább örülnétek, hogy nem két tök egyforma játék jön ki egymás után.
Akinek meg valamelyik nem tetszik, azt kerülje el nagy ívben, nem kötelezõ vele játszani, ennyi.
Inkább játsszatok! 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De hogy a Skyrim komolyabb rpg lenne? Kétlem...alig voltak kihatásra a világra a döntéseink...jah de...más volt az örökön a ruha... 😄
Sajnos ma már nincs igény olyan mély 1000orás kalandokra, mint anno a BG és társai voltak(icewind dale, planescape, neverwinter, csak hogy párat emlitsek). Söt...manapság már kb. mindenben van egy kis rpg elem, mert látják a fejlesztök, h az emberek imádnak foglalkozni a karakterükkel még, ha minimálisan is...
Aki bg szerü jatákot szeretne az talán a Roguelike játékok között nézzen szét, de sajnos olyan játékot, mint az, már nem nagyon lesznek... 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki mazoista és vért akar hugyozniaz játsszon az elõdjével,a
DEMON'S SOULS-al !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elküldtem a megrendelést, 1 perc múlva jött a válasz, lementem a 20m-re lévõ CIB fiókba, befizettem a manit, mire visszaértem a gép elé már a postafiókomban volt a kód 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha már szavakon lovagolunk Konzolport az, amit elõbb konzolra adnak ki, amit párhuzamosan fejlesztenek azt Multiplatformnak hívják.
Az, hogy tudatosan elõnyszerzés céljából kihasználsz egy exploitot és így nem szerepjátékosan játszol az a szememben csalás és semmi, ismétlem SEMMI nem kényszerít rá, hogy használd.
Ennyi erõvel rámondhatod, hogy a cheat kód se csalás, mert beleprogramozták a játékba...
Skyrim Craftrendszere: Gyûjtsél ércet és bõrt (ráadásul ott is van ezzel kapcsolatban olyan expoilt mint a ház, vagy említhetném a férjül veszed a trainert és a train-ért kiadott pénzt kiveszed az inventoryjából, az akkor mi ha nem exploit? Skyrim meg a bonyolultság 3 különbözõ dolog. Még az Oblivion is összetettebb volt, csak szólok), mitõl jobb, minthogy szedd szét a fegyvered elemeire? Nem 2 kavics, hanem 2 varázserejû kõ, nem mindegy és ezeket is lehet kombinálni igen szépen.
Baldur's gate hány éve jött ki? Mindent a helyén kéne kezelni és a mai viszonyok szerint értékelni nem? Egy szóval sem írtam, hogy BG-t csak az idõt szépíti meg.
Téged nem érdekel a beszélgetés a te bajod, pedig igen jól van kitalálva ez a világ és a mondanivaló is jól kigondolt és leírt (minden npc-nek egyéni világképe van).
Véleményed tükrében, akkor nem értem, hogy:
1. minek játszol vele, mikor neked nem jön be?
2. minek jössz egy olyan játék topikjába, ami nem érdekel?
3. minek veszed a fáradtságot, hogy leírd a véleményed, mikor ennyire egyszerûnek tartod (Amit te nem szeretsz, ergó rossznak tartasz)?
Állítom játszottál vele 2 órát és lehúzod... De milyen érdekes, aki eddig ide írt mindnek tetszett a játék...
Mindegy vitát ezennel befejeztem, mert semmi értelme. Nem tetszik a játék, játssz mással! Szia!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Igen, nem osszetett es irtam is egy jo peldat, hogy mennyire van leegyszerusitve. Odairhatod, hogy en nem szeretek csalni, de az nem csalas joember,amit leirtam, hanem a jatek resze.
Peldanak felvethetnem meg a Skyrim craft rendszeret is, ami szinten egyszeru mint a faek, de azert meg annak is bonyolultabb ennel a kombinalj ossze a lootbol ket kavicsot es lesz belole egy varazsko azt jonapot kivanok.
Aki meg erre azt irja, hogy zsenialis RPG azt kikacagom, foleg ha melle olyan baromsagot ir, hogy csak az ido szepitette meg a baldur's gatet.
Az a ket jatek nem egy kategoria, az egy mestermu a maga nemeben, foleg ha hozzavesszuk, akkoriban mekkora elorelepes volt, ez meg egy jo kozepes iparosmunka, amit mintha leklonoztak volna barmelyik hasonlo jatekrol.
Ott az egesz tortenet magaval ragadta a jatekost, elolvasott mindent, itt meg csak nyomkodom el az egyszeru mondatokat a beszelgeteseknel, mert az egesz erdektelen.
Ezt a jatekot meg csak a Skyrimhez is bun hasonlitasi alapkent rangsorolni, pedig en nem vagyok rabja az akcio-RPGnek, de az mind vilagaban, a mellekkuldetesek torteneteben, elvezhetosegeben utcahosszakat ver erre.
Ugy fogalmaznek, hogy egynek elmegy kategoria, de par het mulva a kutya sem fog emlekezni ra.
Szóval ha beraknád a Baldurs Gatet egy mai köntösbe, semmivel sem lenne jobb, mint a mai rpg-k java. Nem volt bonyolultabb, vagy kifinomultabb. Ez csak romantika. Meg lehet, hogy azt 13 évesen játszottad, most meg 25 vagy, tehát más volt ez miatt is az élmény.
Egyébként már régóta nem adott semmilyen játék az Amalurhoz hasonló beleélést a világba. Lenyûgözõ tájak, szerintem jó story, nekem ez egy zseniális rpg. És nekem nyílván ez a lényeg.
(És sok területen biztos, hogy jobb a Skyrim, de mégse érte el azt a hangulatot, amit az Amalur. Na de kint van a Creation Kit.)
Toltam(és most is fent van) a Baldur Gates II-t, az Icewind Dale-t, A Neverwinter Nights szériát, a Witcher-eket, a Mass Effect-et, az Elder Scrolls-okat a Morrowind-tõl, stb., de SOHA nem az foglalkoztatott, mennyire RPG az, amivel épp játszom?Az érdekelt inkább, képes-e megfogni a hangulat, valóban beszippant-e annyira, hogy úgy érezzem, része vagyok a játék által teremtett világnak?És ha igen, akkor az "szerep"-játék volt a számomra, hiába is sorolták máshová.
És igen, én is folyton efféle parttalan vitába csöppenek a különbözõ rpg vagy kevésbé rpg játékok topikjában. Ráadásul ilyenkor azok tetszelegnek a legokosabbak szerepében, akik a nagy elõdök(értsd: klasszikus RPG-k) megszületésekor még meg nem is éltek.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Ma már minden játék egy rpg. Csak gondolj bele... mindenhol lehet itemeket szerezni, fejlõdni. A mass effect egy TPS akciójáték, rpg elemekkel. Ez viszont RPG. RPGnek reklámozzák. Pedig kurvára nem egy igazi RPG, ezért írtam, hogy arcade-s rpg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Megsértõdhetsz, de nekem így jött le. Ha nem ezt akartad mondani, akkor félreértettem.
Te írtad így: "Van aki erre vevo en mondjuk nem szeretem az ennyire keves agyat igenylo RPG-t.
Szoval vegletekig leegyszerusitett minden, hogy annyira ne kelljen torni a jatekosnak a buksijat."
Ergó nem valami összetett a játék szerinted, de egy rpg sincs túlbonyolítva manapság. Ezek közül meg Koa épphogy nem az egyszerû kategória. Lovagolsz itt a szavakon, csak a lényegét nem érted, amit írni akarok (vagy nem is akarod).
Nem összetettebb, nem RPG-bb a Skyrim a Koa-nál, remélem így már nem értelmezed félre a dolgokat.
Egyszerûség nem itt kezdõdik szerintem. Persze csinálhatsz mindent ész nélkül, de akkor nem is tudsz hatékony tárgyakat kreálni. Minden annyira egyszerû, amennyire a user játszik vele. Szerinted ha már nincsenek megkötések, akkor már valami egyszerû?
Neverwinter nights 2 igaz, hogy összetett, de 6 éves játék. Kissé változott már a játékipar. Ott sem volt éppen atomfizika a crafting. Maximum idegesítõbb, hogy mindent egyesével kellett a munkaasztalra pakolgatni.
Én nem szoktam csalni, aki meg ezt teszi szíve joga (mindenben van amúgy exploit, amit ki lehet használni... Nem ettõl egyszerû vagy összetett valami).
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Igaz, hogy legalább 20 éve tolom az (c)RPG-ket, de mindig ki akarnak oktatni, hogy mi az. (Valaki majd most is jönni fog a körökre osztott harcrendszerrel)
Különben nagyon egyszerû: az 5-10 évvel ezelõtti rpg-k az "RPG"-k.
A Skyrim tehát 5-10 év múlva lesz az, majd akkor sírnak az emberek, hogy az volt az igazi...
Örülök, hogy megnevettethettelek...Szerinted akkor mi a mûfaja?A Baldur Gates mélységû játékmenethez ma már keveseknek lenne ideje és türelme.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
A buta megallapitasra meg katal egy ironikus "valaszt" mert egy jateknak nincs esze, hogy lebutazd vagy okosozd. Egyszeru es kesz, es attol hogy van benne pl craft rendszer nem lesz sokkal komplexebb,, mert aga a craftrendszer is egyszeru, mint a faek.
Akar ossze is hasonlithatod mondjuk valamelyik jobb Neverwinteres (vanilla) persistent worldel aztan meglepodsz, hogy nem abbol all, hogy elmesz a Fatewearerhez, akinel par aranyert lereseteled az osszes skilled, rateszed a smithingre a pontjaid aztan mar mindent tudsz kesziteni, majd amikor vegeztel visszaresetelsz. Mi ez ha nem az egyszeru, mint a faek kategoria ?
Ebbõl eléggé egyértelmû, hogy fájlalod, hogy nem használja ki a vasat.
Skyrim okos játék? Szerintem nem, sokak szerint meg okosabb,mint a Koa.
Arcade RPG-nek én nem nevezném, van itt azért jópár feature.
Mondjál már az utóbbi 5 évbõl 5 db összetett RPG-t? RPG kedvelõk örüljenek ,hogy ilyet is kapnak.
Neked mi a mélység? Hallgatlak.
Altalaban minden regio boltban regio szinthez igazitott kardok vannak.