2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#1113 A Resi 4 meg a DS1-2-ben is kitakarja a karakter a fél képernyöt mégse fáj senkinek a feje töle. -
#1112 Teljesen jól mondod. Én 65 -re lőttem be. Ha nem fájna a fejem akkor is leszedtem volna ezt a progit mivel teljesen legális. Nem módosítja a játék fájljait. Leszedheted ratgab 2 perc alatt be tudod lőni és sokkal többet fogsz látni. -
#1111 Van egy pár ilyen játék pl a Borderlands meg a Dead Islandnak is alapból baromi kicsi FOV-ja de a csúcs az tényleg a Darkness II. -
ratgab #1110 Az engem is zavar, hogy kitakarja a karakter a fél képernyőt, azonban az a 90-es FOV meg már túl messziről mutatja. Tehát én valahol kettő között lőném be, lehet, hogy úgy 70-re. Nem csinálna valaki erről egy screenshotot? Kíváncsi lennék, de most ezért külön nem szedem le a progit (lehet, nem is tudom optimálisan az én igényeimnek belőni). -
#1109 Nem tudom mitől fáj. Mindesetre kis korom óta játszok és sose fájt a fejem játéktól, úgyhogy valamit ők szúrtak el. -
#1108 Ja mondták. De attól nem fájt a fejük. -
#1107 Kicsi FOV-tól van a fejfájásod? akkor a The Darkness II nem ajánlom neked mert ott aztán tényleg idegesitöen kicsi a FOV. -
#1106 Nem lehet szem probléma, mert akkor már felírtak volna szemüveget legutóbb. Az összes többi játéktól nem fáj csak ettől az egytől és ettől az egytől érdekes módon még baromi sok embernek.
Ne gyárts elméleteket. Feketén fehéren leírták, hogy a kicsi FOV miatt van. Valakit ez nem zavar, valakit meg igen. Olyan mintha bezártak volna egy kis térbe és nyomja a fejemet. Nem bírom amikor ennyire keveset látok a térből. A képernyő 2/3-at a karakter teszi ki :S -
ratgab #1105 Az is megesik. Ez is előfordulhat. -
#1104 Ez olyasmi lehet mint a 3D van aki birja van aki behány tőle. -
#1103 Mármint a szemedtöl a fejed. -
#1102 Szar ügy, mégiscsak ki kellett volna probálnod a demót.
Én ma is 6 órát toltam minden gond nélkül de ez szerintem biztos valami szem probléma mert valószinüleg attól fájhat a szemed. -
ratgab #1101 Nem mindenki érzékeny az ilyen dolgokra. -
#1100 Nem a szemem, hanem a fejem.
PC version FoV causing Motion Sickness and Headaches:
http://forums.reckoning.amalur.com/showthread.php?4418-PC-version-FoV-causing-Motion-Sickness-and-Headaches -
#1099 Nem kénne neked szemüveg? mert én már 27órát tettem a játékba és nem fáj töle a szemem. -
#1098 Nyugodtan lehet nyomulni ezzel a játékkal. Már úgyis nemsokára jön a Mass Effect 3. Az tuti megveszem már csak azért is mert ha az első két rész király volt nem hiszem hogy 3-adikat nagyon elrontanák. És legalább nem fog tőle fájni a fejem sem, meg nem lesz elmosódott post processing meg ilyesmik. -
#1097 NWN-ben is és még sok más játékban de olyat nem tudok ahol fast travelt tudnál inditani egy dungeonból. -
ratgab #1096 Ennyi. -
ratgab #1095 Ez a fast travel probléma nekem már a kákán is csomót keresés tipikus esetének tűnik.... -
ratgab #1094 Szépen be kell osztani, néha foglalkozni mással, játszani mással és akkor nem unjuk meg. Minden játéknak ez a titka egyébként (ha sokat nyomod a 150-es értékelésűt is el lehet unni). -
#1093 Én olyan 90 óránál végeztem. De az utolsó részt már speedhackel csináltam, mert agyamra ment a sok futkosás. -
ratgab #1092 Van ebben érzelem pedig bőven, világ jól ki van találva. Minden NPC-nek egyéni világnézete és mondanivalója van. Én még most level 20-on is találok újdonságot.
Vétek elnyomkodni a párbeszédeket pedig. De ha akciójátékként játszod, akkor ne csodálkozz, hogy unalmas.
Dungeonök is bejönnek (mannára reagáló növényekben még most is gyönyörködöm időnként).
Hardon még az elején jól bologulsz, amikor már jönnek a nagyobb ellenfelek (Ettin, Troll, Niskaru) ott már nem lesz olyan egyszerű a dolgod.
Ha nem neked való, nem tetszik játsz mással. -
Belkar #1091 Hát azért a KoA-ban nincsenek Diablo szintű dungeonok hogy teleportálásra lenne szükség... Szerintem jó ez a rendszer így ahogy van ráadásul sok dungeonnak a végén van egy közeli kijárat így nem kell visszaszaladni azon az úton ahol már átküzdöttük magunkat. -
Blint #1090 Diablo I-II: bárhonnét tudsz teleportot nyitni :) -
#1089 Akkor sorold a fast traveles rpg-ket a teleport itt nem játszik mert az nincs. -
#1088 En rengeteget tudok, de meg teleportot is hasznalni, ami pontosan ugyanarra a helyre visz vissza, ahonnan elteleportaltal elotte. -
Belkar #1087 Nem tudok olyan RPG-t mondani ahol dungeonból lehetne fast travelozni.
Egyébként nekem már 17 órám benne van és még ki sem jutottam Dalentarthból szóval tartalom van bőven a játékban az viszont tény hogy egy idő után tényleg kicsit monoton lesz de ettől eltekintve nekem bejön :) -
#1086 Nem szerencses egy kozossegi jatekkal osszehasonlitani, mert annak pont a kozosseg adja meg a sava borsat, vagy legalabbis nagyban pozitiv iranyba tolja a megitelest. Szerintem legalabb a fele megitelest az is befolyasolja.
Kozben beszelgetsz a tarsaiddal, esetleg kommunikacios szoftverrel, egyutt mentek PVEzni vagy PVPzni rendes jatekosok ellen es sorolhatnam. Itt viszont nincs ilyen , ami csokkenti a monoton ill egysiku behatasokat.
amugy azt nem ertettem, hogy ha mar lehet fast travelezni, akkor a dungeonokbol miert kell kifutni ??? Vagy adott varosreszekbol.
annyira idegesito. -
alyr2 #1085 50 kulkdetest csinaltam meg a foszallal egyutt 19 ora alatt a vegere is ertem.. a WoW meg teljesen mas, nem erdemes osszehasonlitani! Ott repu miatt csinalsz napikvesztet, tobbnyire, hogy vehess valami receptet meg buzisagot, JCnel meg ugye ha meg van akkor faszom kavicsert amibol vasarolsz.. -
#1084 Egyenlöre még én se unom. Változatosak a régiók, jók a küldetések a lore meg szerintem kiváló, nagyon ki van találva ez a világ. -
Blint #1083 Nekem nem unalmas. Nagyon szépek a tájak és a küldetésekkel sincs gond.
Annyira sok quest úgysincs a játékban, hogy unalmas legyen.
Ha a WoW statisztikát veszem alapul, ami a main karakteremet illeti:
Quests completed: 7147
Daily quests completed: 3138
Jó, ezt el kell osztani 3 évre, de akkor is 10000+ quest.
KoA-ban szerintem 500-nál nincs több. De lehet, akor még sokat mondtam. -
#1082 Nekem is ez a véleményem, nagyon monoton lesz a játék. Baromi gyorsan el laposodik az egész, a küldetések legfőképp, aztán az egész világ. Ezért nem is értettem, a 90+ os értékeléseket -
#1081 Errol beszeltem en is.
A jatekos azt veszi egy ido utan eszer, hogy tolja-tolja a monoton szaladgalast es egyre inkabb nyul az ALT+F4 utan.
Elso ket nap meg ugy ahogy elment, de most start utan alig birok vele jatszani, annyira unalmas az egesz es szinte 20 perc utan fogom es kinyomom az egeszet a francba. -
#1080 Igazából mivel full síkban játszódik a játék (se ugrás, se semmi 'irányozható' támadás), nyugodtan lehetne izometrikus nézetű is a játék (mint egy Diablo) :D -
dregnarr1 #1079 Szerintem nem csak a FoV-val van a baj.
Egyszerűen a kamera túl alacsonyan van a karakter mögött, a fél képernyőn a talaj látszik csak, a képernyő közepén kezdődik szinte a karakter lába.
Emiatt, ugye ha futsz, akkor a képernyő fele olyan, mintha 120-szal rohannál állandóan, minden el van mosódva (itt ugye a talaj), és ettől is jobban elszédül az ember. Mintha kinéznél oldalra autóból, és nem fókuszálnál.. egy idő után rosszul leszel.
Szerintem ha meg lenne növelve a kamera magassága, akkor sokkal játszhatóbb lenne az egész. -
#1078 Mass Effectben is Adrenalin Rohamnak van fordítva. A hajthatatlan azt jelenti hogy elszánt, ~megállíthatatlan. Az a skill ezt teszi, nem tudnak félbeszakítani támadás közben. Találó, nem? De mind2 a másik kettőnél már nem is írtam, oda semmit, nincs értelme a skillek neveit fordítani. Ne zavarjon h egy angol szóhoz akár több magyar is hozzá van rendelve, nem tetszik, el se olvasd. -
#1077 Nekem az elején túl könnyű volt normálon, ezért átraktam hardra ... de semmi különbséget nem érzek. A pajzsomat is nagy ritkán használom, 1h karddal megyek, a tömegeket is szarrá aprítom. Még ugyan csak lvl10 körül vagyok, de kezdem unni a játékot, mert nem áll semmi másból csak hogy sprintelek, felveszem a küldit (a párbeszédek is sótlanok, a többségét elnyomkodom), sprintelek tovább, lekaszabolok mindenkit pikk-pakk, sprintekel tovább, leadom a küldit. A dungeonok is lótúrók, jellegtelen folyosók eddig.
Lehet hogy a Skyrimet is meg lehetett unni, de ott az aprólékos világ és a rengeteg felfedezni való sokkal jobb kalandélményt adott. Itt igazából érzelemmentesen csak rohanok és kaszabolok.
Lehet ráállok inkább a főszálra, mert igazából abból még egyet sem csináltam meg (találkoznom kellene egy faszival a kempingjében), csak kva sok egyéb mellék küldit már kb 4 területről.
De nyomom még tovább, remélem később jobb lesz, mert egyébként a harc tetszik, és az itemek is állatok :) -
#1076 Adrenalin Surge lett a roham ? :D Na jo ennek igazabol nincs szoszerinti magyar megfeleloje nevezzuk Adrenalin Löketnek, na de a Relentless Assault meg hajthatatlan tamadas, ami valojaban Konyortelen Tamadas ? :DDD
-
#1075 Itt megtalálod. -
#1074 Neked megvan a plugin fájl, mert anélkül semmit nem ér... A link nem található lapra mutat