Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Hát az nálam még nagyon messze van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Amúgy van, aki már végigjátszotta a fõszálat? Ugye lehet utána még bármeddig kóborolni, mint az Elder Scrolls játékokban?
Ja, én most látom, hogy nem raktam rá semmit. 0 dispellingel nem tudom, hogy mit akarok... X'D
enlightened
Elvileg azt mondják, nem a post processing a ludas. Utánanéztem és elég sok embernek fáj a feje a játéktól, szóval szerencsére nam vagyok egyedül. Azt mondják a field of view-tól van. Túl közel van a karakter meg minden, mivel eleve a játékot konzolra tervezték, ahol ugye a szoba másik végébe ülnek a kanapén a tévé elõtt, így ott tök jó. Viszont egy PC-n ahol pár centire vagy a monitortól, zavarja a szemet hogy ennyire közel van minden.

Egy srác összedobott egy plugint, amivel ki lehet zoomolni a játékot, szóval ha valakinek hasonló problémája van. Fáj a feje vagy a szeme a játéktól akkor probálja ki.

http://forums.steamgames.com/forums/showthread.php?p=29107924

Healernél. Valaki nem talált egyébként curse-re potion-t? Már unom a folyamatos visszamászkálást a gyógyítóhoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

watto
Hali!

a curseoket amiket a "sikeres" dispelles ládák kinyitásáért kapok hogy lehet leszedni?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

jarlaxxe
Az a lényeg, hogy érintse a kör szélét és akkor nyomj rá. A videonál jobban nem igazán lehet elmagyarázni.
Mindenképp kell pontokat rakni a dispelre ha ilyen ládákat akarsz kinyitni.

Post processinget nyomd ki! Túl fényessé teszi a játékot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én post processing nélkül játszom. Szebb, letisztultabb, a régi játékokat idézi... A sok bloomtól nekem egy perc alatt is kifolyt a szemem. Mondjuk nem is nagyon bírja a gépem... :-P A motion blur meg egyenesen borzalmas. De mindezek nélkül nagyon szép a játék. :-D
enlightened
Másnak nem fájdul meg a szeme ha sokat játszik ezzel a game-el? Komolyan mondom valami van benne, pedig tetszik meg minden. De elkezd fájni a szemem meg a fejem egy idõ után. Lehet le kéne kapcsolni a post processinget vagy nem tudom, de más játéktól nem szokott megfájdulni a fejem. Valami nagyon irritáló lehet benne, de nem tudom micsoda, mert jónak tûnik minden :S

enlightened
Mi az hogy az elsõ faluban nincs sagecraft. Ott van a monostorban, ha felmegy, meg kell menteni a papnövendéket és beengedik oda.

Ezek a dispell-es ládák easy fölött már tényleg nehezek. Oda már tényleg kell némi pont.

Javításra is jó a blacksmithing nem csak tárgykészítésre ( 6-os skillel 2 repair kittel teljes ruházatot javítom).

Egyébként ha javíttatsz az tényleg drága, fõleg kék tárgyaktól fölfelé (van még lila és sárga... ez utóbbi már borzalom áron javítható!)

Hali!
Ti jól boldogultok ezzel a dispellel? Nekem még az easy se akar összejönni. Nem is igazán értem. Mire elhalad az a szar fehér karika, már késõ lenyomni. Egyet vagy kettõt még sikerül, de az összeset nem...
en a gnomoknal kaptam

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

wedge31

enlightened
Wedge! Én most ugyanannyi xp-t kaptam a stealth killel leölt tuatha és a simán leölt után is. Te hol vetted ezt észre hogy kevesebbet kapsz? Mert én ugyannyit kapok.

wedge31
Mindegyik frakcionak dolgozhatsz. Pakolj pontokat a kovácsolásra és akkor tudsz magasabb szintü cuccokat is szétszedni.
Az elsõ faluban nincs sagecraft majd még találsz.

Köszi a válaszokat! Sajnos a videótól nem lettem okosabb vagy csak nem éreztem még rá.
Még lenne pár kérdésem.
Minden frakciónak lehet dolgozni, vagy ha egynek elvállaltam egy küldit akkor a többinek már nem lehet? Ennek a rendszerre hogy mûködik?
Illetve voltam kovácsnál és szétszedtem tárgyakat, de csak a fehéreket tudtam, pedig vannak nálam zöldek is. Ez miért van, nem elég magas a kovácsolási szintem?
És hol lehet megbûvölni a tárgyakat? Még csak az elsõ faluban vagyok ott talán nincs ilyen hely vagy csak még nem találtam meg?
wedge31
Egyenlöre nekem is csak a Canneroc-i van meg.

Totti5
Hol lehet megvenni a 2. házat?

Most olvasom hogy az elsõ Canneroc-ban lett volna, de valamit elcsesztem a küldetésekkel és nincs meg a kulcs. Tangled Web-et kellene megcsinálni, de sem az, sem a küldetést adó emberke nincs meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
Lehetne minden láda dispelles de akkor meg az volna a baj, hogy nem tudsz minjárt minden ládát kinyitni.

amugy ezek a craftolos skillek tokeletesen foloslegesek szerintem..felhuztam masterra az alkimiat a gemkeszitest meg a disspelt/meg a *meggyozest* gemeket csinaltam de egyiket se hasznaltam mert settekbe nem tettem bele mert nincs benne lyuk, 5 potot csinaltam osszesen mert amit talaltam meg sok is volt.. lockpik mellozheto mert 0 skillel is lehet nyitni mindent gond nelkul..ruhat es fegyvert csinalni megnitnt nem kell mert talalsz jobbat. a dumalos skill meg a dispel ami tenyleg hasznos, szerintem :) a repair meg hihetetlen draga egyebkent..ha minden hasznalt cuccom serul 2 pontot 120k a javitas..durva

jarlaxxe
2MB nem elég? akkor gondolom nem jpg-ben vannak.

wedge31
Ez már a skyrimben is zavart, hogy gyak nulla pont lockpickel is ki tudod nyitni a legnehezebb zárakat is.

mert nagyok hozza :)

jarlaxxe
Miért nem teszed a saját sg gallériádba a képeidet?

Akkor megszünne a brekkegés...<#idiota>

jarlaxxe
Sajnos alacsony dispellel lehetetlen már az average szintüeket is kinyitni.
A sima ládákból meg a legnehezebb szintüek is kinyithatok alacsony lockpickkel.

A full alakos kep az nem tul jo de nem volt kedvem keresgelni jobb helyet

wedge31
Lila ládák nyitása.

http://www.youtube.com/v/BdP_7ZM2rOE?version=3

jarlaxxe
Én speciel mindent szétszedek még a fehéret is.
Eladni meg bárhol tudsz kivéve a lopott árut.

kovácsolni lehet ruhat is meg fegyvert is..

lila ládához dispel kell

Help! Biztos én vagyok a láma, de elmagyarázná nekem valaki pontosan, hogyan kell a lila ládákat kinyitni? Nekem sehogy sem megy.<#rolleyes>
Illetve már egy rakás cuccom van, olyan páncél szettem is van, amibõl már három van.
Hol lehet ezeket eladni illetve a kovácsolás miatt mi érdemes szétszedni?
Gondolom a sima mezei „fehér” színû dolgokat nem nagyon vagy igen?
Egyébként kovácsolni csak fegyvert lehet vagy páncélt is?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

<#wow1> Hát ott valami, akkor tényleg nem stimmel.

wedge31
Nem, egy etin sámánt és sneakben 39xp ijjal 128xp.
Eddig nem figyeltem erre egyáltalán, majd még én is tesztelem a dolgot remélem igazad lesz és csak egy bug volt.

Egyébként ezt én is direkt teszteltem és én ugyanannyi xp-t kaptam.

Nem alacsonyabb szintû monstrét öltél és azért kaptál kevesebbet érte?

Hát ha úgy vannak elhelyezve, akkor teljes mértékben igazad van (ilyenkor hasznos a shadow prism ugyebár).

Szerencsére Koa-ban nem csak ennyibõl áll egy rugó karakter. Szépen lehet aprítani dupla késsel is hagyományos harcban és akkor még ott van az íjászat is.

Ha bónuszt adnának stealthkillért, akkor mindenki rugó lenne.

Amúgy gondolom, hogy azonos xp-t szándékoztak adni stealthk-ért a fejlesztõk, tehát valószínûleg ez egy bug lehet.

jarlaxxe
De egyáltalán miért kell különbséget tenni? ez nem szokás ilyen játékokban.

wedge31
Sokkal nehezebb oda sunnyogni 4 monszta mögé aki ráadásul pont egymással szembe vannak mint nyomni a spelleket ezerrel, szvsz.

Mondjuk ha belegondolunk szétverni nehezebb, mint hátulról egy csapással kinyírni az ellent, azonban odasettenkedni sem mindig egyszerû észrevétlen. Ha így nézzük, akkor meg hülyeség.

Reckoning nagyon hasznos mindkét általad említett okból.

Hát igen... Ettin-ek már igen kemények.

...és szintén Rothir-ban :D gyönyörû az a város

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nájszos :) full sylvanite armor és prismere tüskés brutális kalapács :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

UnknownAsshole
Az én 19es warriorom :)