Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igen én is csalódtam, amikor megvettem az elsõ backpack-et, hogy csak 10 inventory helyért fizettem majd 8000 aranyat. Ráadásul baromi sok loot van a játékban, amivel hihetetlen gyorsan telik a hátizsák (Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem 1 quest vége elõtt tuti betelik a zsák, és utána már csak eldobni tudom a cuccokat.)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy House of Ballads questet végigvittem tegnap, itt is volt egy választás, aminek nem tudom van-e késõbb hatása (jó karakternek megfelelõ döntést hoztam, de azért lehetett volna optimálisabban is megoldani a questet).
Itt jött elõ, hogy nem csak a Persuasion hasznos párbeszédben, hanem más skill is (amin nekem nem volt elegendõ pont, így nem is jött elõ a párbeszédben az az opció sajnos... fájdalmas döntések voltak számomra. De akkor sem fogom visszatölteni, majd egy következõ végigjátszással tudatosan készülök rá).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én eddig erre vártam, egyébként hol lehet házat venni ha muszáj?
Ennek nagyon örülök, félre ne értsd csak ezek szerint mégsem az én készülékemben van a hiba! <#awink>#awink>
Mondjuk ez te a tyukeszeddel ugy sem ertheted. 😄
There is no peace. There is only WAR!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az jutalom házra is kiváncsi vagyok mert azért a Canneroc-i elég lepusztult kihalt helyen van.
A tábla nekem se volt jó addig amig el nem végeztem azt a küldit amit a frakció vezetõ adott.
Engem inkabb a kezelese zavar. Ezek a konzolos megoldasok nagyon benak egy nagyobb inventory kezelesenel.
Az Esc sincs beragadva.
Azért sem értem az egészet, mert belépni tudok csak a küldit nem tudom kiválasztani.
Más ötlet?
Ha ez az összes hirdetõtáblánál így lesz akkor szívok mint a torkos borz!<#wow3>#wow3>
UnknownA! Akkor te nem szeretsz annyira spájozni mint én.
A hasznos dolgokat nem szeretem eladni, hátha majd még kellenek.
A Space-el peldaul lehet leptetni a beszelgeteseket. Nalam rendeben voltak a hirdetotablak.
Szóval akkor mindegyik tízzel növel.
Hát ezt a békát le kell nyelni.
Viszont megintt bajban vagyok.
Eljutottam Shieldring Keep-be beszéltem Idwold-al is a felvehetõ munkákról.
De a táblához hiába megyek oda, nem tudok felvenni semmit.
Megtudom nyitni a menüt, látom hogy három munka van, de amikor kiválasztanám akkor simán becsukódik.
Ilyenkor mi van, kihagytam valamit vagy csak késõbb lehet ezeket felvenni?
Igen kesobb lehet venni, amint irtam 5db van a jatekban, mas-mas kereskedoknel es hasonlo aron.
Azt hittem legalább az eredeti méret felével megnöveli úgyhogy ez elég nagy csalódás volt.
Késõbb lehet még venni és ugyanabban az árban lesz?
Vagy még többet kérnek érte, de gondolom növelni nem fog többet?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ezt szeretjük 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Még egy gyors kérdés.
Hol lehet nagyobb hátizsákot venni?
Gorhart-ban vagy Shieldring Keep-ben van?
Nagyon kéne állandóan tele van a leltáram.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Vzajcev, köszönöm a tippet az elõzõ kérdésre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ám felraktam Hard-ra, de így sem izzad meg a warriorom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Szeretném kipróbálni kontrollerrel a játékot (PC), de még beállítási lehetõséget sem találok a játékban, a kontrollert sem ismeri fel a játék.
Van valamilyen lehetõség ennek megoldására?
Valami xinput hackrõl olvastam, amitõl felismeri a játék a Speedlink game pad-et is.
Tud valaki valamilyen megoldást?
Köszönöm!