2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
Sunrider924 #1273 Hogyne, csak eppen ketszer gyorsabban fogy. -
sanyiiiii #1272 Az nem probléma, hordasz magaddal repair kitet és meg is van oldva. -
sanyiiiii #1271 Nekem az a tapasztalatom hogy nem érdemes craftolni mert túl könnyű lesz a játék. -
Sunrider924 #1270 Craftolt cuccal egy baj van csak, nekem meg nem sikerult 22nel komolyabb durabilityset gyartani, sebzesben/statokban jobb mint a lila de sajna ketszer olyan surun kell javitani mert torik. -
krisztajo #1269 Értem, köszönöm szépen. -
SaGa Jr #1268 Üdv neked is Tibbor! Közös érdeklődésre számot tartó játékok esetén nem csoda ha megtörténik egy ilyesfajta összefutás. -
Tibbor #1267 Helló SaGa Jr.!Úgy látom, minden RPG-topikban összefutunk! :) -
SaGa Jr #1266 Ahogy Andy is írta, az csak az abilities menüből alulra kirakott varázslatok számozása. Attól még ugyanúgy a jobb klikkel aktiválja a varázslást, csupán az adott rubrikába rakott varázslat amit használ az speciel a hatosra esik éppen. De ezt nyugodtan variálgathatod ahogy neked tetszik. Csak menj be az abilities menübe (p billentyű alapból vagy a menün keresztül megkeresed ha neked úgy jobb) megfogsz egy ismert aktiválandó képességet (ráböksz az ikonjára és nyomva tartva mozgatod) és ráteszed alul arra a helyre amelyikre neked tetszik. Kivenni ugyanígy tudod vagy átcserélni. Bemész az adott menübe aztán emgfogod a nem tetsző helyen lévő ikont és kidobod vagy átteszed oda ahol neked jobban tetszik (arra a számra). -
Tibbor #1265 Ezek szerint neked is az a tapasztalatod, hogy érdemesebb a craftolást fejleszteni, mert a loot cuccoknál jobb felszerelést lehet összekalapálni?
Épp tegnap kaptam szét az eddig használt greatsword-ömet(előtte persze mentés!) , mivel volt a batyumban néhány izmosabb tesója. Olyan "ütős" halefet barkácsoltam a kieső alkatrészekből, hogy még a markolatot is megnyaltam utána...
Más: ezt nem a játék hibájaként rovom fel, hiszen más RPG-kben is találkoztam már ezzel, de az nagyon jópofa, mikor a leölt farkasnál 50 aranyat találok... -
Andy0717 #1264 A számokkal tudod változtatni, mikor melyik spellen legyen a jobb egér gomb -
krisztajo #1263 Eddig én is így tudtam. De az előbb megnéztem Jethro videóját.
Abban a hatos billentyűn van a jobb egér.
Akkor ezt hogy csinálta???
-
SaGa Jr #1262 Sehogy, de ezt írja is neked a program ha át akarod pakolni mondjuk billentyűre vagy más egér gombra akár a támadást, akár a varázslást. -
krisztajo #1261 Azt szeretném kérdezni, hogy a jobb egér gomb használatát hogy lehet másik helyre átrakni vagy váltogatni a helyek között? -
#1260 ha volt benne loot, akkor kiteszi a közelben egy tresure sack nevezetű zsákba. -
Blint #1259 Mi van olyankor, ha a quest mob, amit megöltem, az ütés hatására bele esett az óceánba, ahova én nem tudok lejutni és így lootolni sem tudom? -
sanyiiiii #1258 Csak azért rakom el őket mert kijött rajtam a gyűjtögető hajlam, nincs olyan lila/sárga item a játékban ami közelébe érne annak a craftolt cuccnak ami rajtam van. Arany meg amúgy sem kell mert minek :D Van 2,5 milla és nincs mire költeni még úgy sem hogy kb level 30 óta csak a fehér cuccokat adtam el, minden mást szétszedtem, és felvásároltam egy rakat cuccot szétszedni, meg az összes physical shardot amit találtam.
Egyébként már befejeztem a sztorit és az összes mellékküldit amit megtaláltam, szóval ezzel a karakterrel már csak a gyűjtögetés marad, amit nem tudok effektíven művelni mert nincs elég helyem hogy minden fehér meg zöld cuccot kirámoljak a ládákból hogy rendesen respawnoljanak. -
#1257 Én pont most találtam ki, ugyanúgy, mint a Skyrim esetében, hogy nem fogok kraftolni .... mert így is tök könnyű a játék, nem kell még az, hogy magamnak könnyítsem.
A Skyrimben is kizárólag a talált és boltban vehető cuccokban játszottam, és tökéletesen megfelelt. Itt is ezt fogom tenni egyelőre, amíg nem érzem azt, hogy a legnehezebb fokozaton szükség van rá. -
#1256 -
#1255 Mindjárt megpróbálok feltenni youtubre, egy olyan de olyan game break hibát, ami nem csak jól megszívat a több 100k-s bountyval, de a fear gorat soha többet nem idézheted meg. Nem tudom h történt. -
raja #1254 Az elrontott küldiket nem lehet újra csinálni? -
#1253 Jah, úgyse lehet kigyűjteni. mire össze jön, addigra lesz jobb. Egyedül mágusnak lehet érdemes össze válogatni, a +1 sorcery cuccokat, mivel craftból csak a köpenyre/mellvértre lehet rakni ilyet. Neki úgysem számít az armor annyira. Craftolt itemekre pedig összes több statot lehet rakni mint amit egy set ad. -
ratgab #1252 Sőt set itemeket is teljes nyugalommal. -
#1251 Ami gyenge azt add el. Lila fegyókat pl akár mindent, sokkal jobbat lehet csinálni. -
sanyiiiii #1250 Csak lila és sárga cucc van a ládában és tele van,meg még az inventorymban is van pár, ráadásul lenne még mit összegyűjteni bőven. -
#1249 Fontos, hogy az aktiváló gombot [alapértelmezett: * (numpad csillag)] a JÁTÉK FŐMENÜJÉBEN NYOMJÁTOK MEG! Különben az egész nem működik.
Jó játékot! -
#1248 Csak most néztem be ide, és remélem újat tudok mondani, és segíteni nektek - főképp azoknak, akik utálják, hogy a karakter elfoglalja a fél képernyőt:
Innen letöltöd ezt: Eyefinity / Surround Specific Solution.
A "Download this little file and"... mondatban van a link.
És beállítod így:
1. First off download the Widescreenfixer.exe AND the Plugin.Kingdomsofamalur file made available in the first post.
2. Open Widescreenfixer.exe and load the plugin.
3. Right next to the box with the game's name, there's a little cogwheel that leads into the Settings menu.
4. CHANGE THE RESOLUTION.. to something more suited to a single-screen display.
I.E. 1920x1080.
5. Set your new FOV. ....... I like 90.
You're done. no prob. lol
És máris nem foglalja el a 3/4 képernyőt a karakter. -
#1247 Nekem is már a játék legelején volt 1-2 olyan lila cuccom, aminek darabjáért az árus 5-7e manit adott ... volna. De Én annak ellenére is eltettem, hogy nem is az Én classomnak való :)
Így egy rakás másik tárgy eladásával kellett kiszenvedni az első 7k-t a tatyóra, pedig simán eladhattam volna a songs of ballad (vagy mi a neve) faebladet, ami a Ballados küldi végén a dungeonban van :) -
krisztajo #1246 sanyiiii! Köszi szépen! Igen végül kovács szemben nincs messze, csak csípi a szememet, hogy pont ez maradt ki. Nem baj, majd a többi házban.
Jethro! Én rpg-kben nagyon gyűjtögetős típus vagyok, de akkor majd odafigyelek, mit spájzolok be.
-
#1245 155 slot nem elég? Nem kell minden szemetet elrakni. Potionokat sem kell gyűjteni. -
sanyiiiii #1244 Láda sajnos nem lesz nagyobb, és ugyanazt a 155 helyet éred majd el a többi helyről is. Kovácsolni menj át a kocsmába, a canneroci házba nem lehet venni. A későbbiekben több olyan is lesz amiben lesz. -
krisztajo #1243 Néhány újabb kérdésem lenne.
Már megvan egy ideje a házam Webwood-ban, fel is fejlesztettem teljesen, de csak egy ládám van korlátozott befogadó képességgel, amibe a fegyvereket és páncélokat pakolhatom.
Lehet valahogy másik ládát is szerezni?
Illetve a fejlesztésekkel minden lett a házban csak kovácsműhely nem.
Ezt még be lehet valahogy szerezni?
Vagy ezek olyan opciók, amik csak a későbbi már vett házakban lesznek elérhetők?
-
CamelX #1242 Nekem sikerült, de elég súlyosan hangzik... -
krisztajo #1241 Fiúk! Köszönöm a válaszokat!
Akkor én nagyon szerencsés voltam mert néhány ládád sunnyogás nélkül fosztottam ki.
De most már legalább értem mire kell itt figyelni.
-
SovereignXY #1240 Kérdésem tárgytalan. Kamera probléma orvosolva. Nem mászik le a seggembe már. Ott marad ahol van és csak egérrel forog.
Nem tudom lehet csak a spanyol viaszt találtam fel de azért megosztom a dolgot.
WASD-al a kamera okés nem mozog sehova. Viszont ha átállítod mozgást nyilakra akkor mozgás és kamera ugyan az lesz így elmozdul. Az a baj, hogy a mozgást nem lehet nyilakra rakni úgy hogy a kamera ne legyen nyílon.
Viszont ha kamera átállít vmi más gombokra mozgás marad WASD és használom a GlovePIE nevezetű kis progit - aki nem ismerné meg lehte bene adni, hogy ha lenyomsz egy billentyűt azt a gép minek is érzékelje - akkor máris mehetek a nyilakkal és a kamera is okés egyúttal :) -
SovereignXY #1239 Üdv emberek!
Most tettem fel a játékot és ez a kamera halálra idegesít. Alig hogy elindulok az eget meg a seggem bámulhatom. Meg kell állnom ha körül akarok nézni. Nem lehet ezzel vmit csinálni hogy ne mozduljon el a föld felé mozgás közben? -
#1238 Én azt hittem, hogy legalább ott volt kihívás a gameben, erre kiderül hogy bug, na szép -
#1237 Ez egy baszott nagy bug, megnéztem hivatalos forumon, hogy egy rakás embernek itt ért véget a játék, 30+ óra után, mert nem elég h a quest akad be, de fast travelt sem fogod tudni sehonnan sem használni. -
sanyiiiii #1236 Nekem sikerült mindössze kb 50-60 emberke legyilkolása után:D
Egyébként találtam olyan ellenfelet hogy Chicken Overlord :D -
#1235 Valaki csinálta már a Her Righteuse Fury küldetést Detyre/Red Marches területen? Mérgezett testeket kell(ene) a hídról a cinsternába lökni. Nagy nehezen sikerült, de így kezdődött majd vissza kellett mennem csinálni vmi posion fegyót, többszöri, ki be járkálással meg lett az 5/5, de quest nem lép tovább... parányi gamebreak, hiba. Imádom. -
SaGa Jr #1234 Erre vonatkozott volna a "ha már ismerted a receptet" része a hozzászólásnak. ;)
Abban igazad van, hogy kísérletezni is lehet mert az információk adottak.