Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne gyárts elméleteket. Feketén fehéren leírták, hogy a kicsi FOV miatt van. Valakit ez nem zavar, valakit meg igen. Olyan mintha bezártak volna egy kis térbe és nyomja a fejemet. Nem bírom amikor ennyire keveset látok a térbõl. A képernyõ 2/3-at a karakter teszi ki :S
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én ma is 6 órát toltam minden gond nélkül de ez szerintem biztos valami szem probléma mert valószinüleg attól fájhat a szemed.
PC version FoV causing Motion Sickness and Headaches:
http://forums.reckoning.amalur.com/showthread.php?4418-PC-version-FoV-causing-Motion-Sickness-and-Headaches
Vétek elnyomkodni a párbeszédeket pedig. De ha akciójátékként játszod, akkor ne csodálkozz, hogy unalmas.
Dungeonök is bejönnek (mannára reagáló növényekben még most is gyönyörködöm idõnként).
Hardon még az elején jól bologulsz, amikor már jönnek a nagyobb ellenfelek (Ettin, Troll, Niskaru) ott már nem lesz olyan egyszerû a dolgod.
Ha nem neked való, nem tetszik játsz mással.
Egyébként nekem már 17 órám benne van és még ki sem jutottam Dalentarthból szóval tartalom van bõven a játékban az viszont tény hogy egy idõ után tényleg kicsit monoton lesz de ettõl eltekintve nekem bejön 😊
Kozben beszelgetsz a tarsaiddal, esetleg kommunikacios szoftverrel, egyutt mentek PVEzni vagy PVPzni rendes jatekosok ellen es sorolhatnam. Itt viszont nincs ilyen , ami csokkenti a monoton ill egysiku behatasokat.
amugy azt nem ertettem, hogy ha mar lehet fast travelezni, akkor a dungeonokbol miert kell kifutni ??? Vagy adott varosreszekbol.
annyira idegesito.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Annyira sok quest úgysincs a játékban, hogy unalmas legyen.
Ha a WoW statisztikát veszem alapul, ami a main karakteremet illeti:
Quests completed: 7147
Daily quests completed: 3138
Jó, ezt el kell osztani 3 évre, de akkor is 10000+ quest.
KoA-ban szerintem 500-nál nincs több. De lehet, akor még sokat mondtam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A jatekos azt veszi egy ido utan eszer, hogy tolja-tolja a monoton szaladgalast es egyre inkabb nyul az ALT+F4 utan.
Elso ket nap meg ugy ahogy elment, de most start utan alig birok vele jatszani, annyira unalmas az egesz es szinte 20 perc utan fogom es kinyomom az egeszet a francba.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyszerûen a kamera túl alacsonyan van a karakter mögött, a fél képernyõn a talaj látszik csak, a képernyõ közepén kezdõdik szinte a karakter lába.
Emiatt, ugye ha futsz, akkor a képernyõ fele olyan, mintha 120-szal rohannál állandóan, minden el van mosódva (itt ugye a talaj), és ettõl is jobban elszédül az ember. Mintha kinéznél oldalra autóból, és nem fókuszálnál.. egy idõ után rosszul leszel.
Szerintem ha meg lenne növelve a kamera magassága, akkor sokkal játszhatóbb lenne az egész.
Lehet hogy a Skyrimet is meg lehetett unni, de ott az aprólékos világ és a rengeteg felfedezni való sokkal jobb kalandélményt adott. Itt igazából érzelemmentesen csak rohanok és kaszabolok.
Lehet ráállok inkább a fõszálra, mert igazából abból még egyet sem csináltam meg (találkoznom kellene egy faszival a kempingjében), csak kva sok egyéb mellék küldit már kb 4 területrõl.
De nyomom még tovább, remélem késõbb jobb lesz, mert egyébként a harc tetszik, és az itemek is állatok 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Fantasy XIII was the fastest-selling title in the franchise's history"
FF13-2 japóban így nyitott
Final Fantasy XIII-2 (Square Enix, PS3): 525,271
Január 8.án pedig így állt: 739,56, majd kiesett a top 10ból. Kicsit gyengébb mint a FF13 nyitása, de meglesz az az 1 millió pár hónapon belül.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MGS HD ? Megvette mar ezer eve mindenki az MGS-t, tehat jo ha 10% fogja megvasarolni ujra a HD tartalommal birot az uj vasarlok, akiknek meg nincs meg es a gyujtok. Egyszeruen ezt is osszehasonlitani egy pure direkt eladashoz egy AAA cimnel ami elotte nem volt a piacon egy nagy csusztatas.
FF mar reg leszerepelt ezt mindenki tudja meg te is,csak itt probalsz kaparni. 1.5 millios eladassal rendelkeznek altalaban mar csak az uj reszek nem 10 korulivel mint a regiek, egyszeruen beszukult a piac. Raadasul a tobbseget japanban veszik, nem az UK-ban. Ez olyan mintha peldaul a Resident Evil: Revelations japan eladasait hasonlitanam ossze az UK-val.
http://www.the-magicbox.com/1202/game120209a.shtml
Nezd meg magadnak jo erosen milyen jol szerepel az FF XIII-2 a sajat regiojaban, ahol altalaban az elenjar. 5k eladas!!! 😄DD
Why so serious?
MGS a mostani gépekre kiadott gyûjtemény, hogyne lenne nagy érdeklõdés egy ilyen sikeres sorozat HDra húzott változatára? ráadásul Xboxora is megjelent.
FF 13-2, február 3.án jelent meg, s "itt" is menõ. Amcsiba a 13 bõven 1 millió felett ment el, ahogy EUban is. Amcsi és EU eladások többek voltak mint a Japán. Mi szerepelt le?
Darkness és az Amalur 1 nap eltéréssel jelent meg EUba, Angliába. 9-10.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez most mi akar lenni?
Akkor tanulj meg edesfiam olvasni. A 9. helyezet nevet eltudod olvasni ?
Tudom en hogy nehez felismerni a betuket, csak az az erthetetlen, ha valakinek ez nem megy, az miert akar magyarazkodni, ehhez kapcsolodoan ?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mellesleg az új CoD valószínûleg elsõ nap több eladást produkált mint a Skyrim és az Amalur megejelenésük elsõ hetében összesen, akkor miért nem azzal hasonlítjuk mindjárt össze.
Why so serious?