Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
krisztajo:
Egy szótárral a játékot tökéletesen meg lehet érteni, mert nem használ bonyolult nyelvtani szerkezeteket. Végigjátszások (walkthrough) meg vannak, igaz angolul. Ha nagyon szükséged van azokon az oldalakon található információkra, csak elõkapod a szótárat és használod.
Elakadni a már említett quest tracker miatt nem lehet (2 vagy 3 feladat van aminél nem fogja mutatni a megszerzendõ célpontokat semmi, mert pont az a lényege, hogy egy adott területen szétszórtan vannak a cuccosok és neked kell megtalálnod azokat).
A Task jellegû feladatokról meg tudni kell, hogy szinte kivétel nélkül mindegyik akármennyiszer újra elvégezhetõ és egyetlen céljuk, hogy pénzt hozzanak (kivétel ez alól például az elsõ település templomában felvehetõ 10 scroll összegyûjtési feladat meg a déli területeken egy hullánál talált bányászati jelentés hiányzó darabjainak összegyûjtése, valamint északon 4 elhunyt delikvens jegyzeteinek begyûjtése).
Kellõen felhasználóbarát módon sikerült megvalósítani ezt a játékot ahhoz, hogy komoly nyelvtudás nélkül is élvezze a játszani vágyó egyén.
Aki mindent ért angolul annak egyértelmû, a többieknek már nem annyira.
Mondok egy példát.
Volt az fazon, akinek egy könyvet kellett ellopni Shildering Keep-nél, de sehogy sem tudtam megoldani. És a küldiben a játék is oda irányított.
Itt a fórumon tudtam meg, hogy elég elkészíteni neki valami alkímiai lötyöt és kész a küldi.
Ezért lenne jó! Ne a végigjátszás alapján szeretnék játszani, csak mankónak kéne az ilyen esetekre.
Akkor azt hiszem egy darabig még hanyagolom ezt témát.
Valami nem tudja, esetleg létezik a játékhoz végigjátszás?
Az angolul kevésbé tudok számára (mint én is) jó lenne elakadás ellen.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Találtba meg simán tehetsz követ. Csak odamész a sagecraft oltárhoz és ott kiválasztod azt az opciót, hogy meglévõ tárgyadba követ szeretnél tenni. Ha van a karaktered inventory-jában olyan tárgy amibe berakható kõ akkor az ott meg fog jelenni. Utána csak kiválasztod a tárgyat majd felkínálásra kerülnek a kövek a készletedbõl, amik szóba jöhetnek. De igazából ezt is magasabb fokozaton érdemes csinálni, mikor komoly köveket tudsz gyártani (legalább vidd végig az advanced szintet, tehát legyen vagy 7 skill pont a sagecraft skill-en ha ilyesmivel akarsz foglalkozni).
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Persze nem art penz se a mutatvanyhoz mert egy train ~15k aranyba kerul.
De ha ezzel nem akarsz tokolni, csak addig teszed ra, a smithing es a sagecrafting skillekre a pontokat, amig megcsinalod a targyakat, bar az elso tipp sokkal jobb, mert ugy kesobb is plusz pontok lesznek a pont elosztasnal. 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez alapján lehet übererõs tárgyakat is csinálni. Habár ehhez azért nem árt 7-es blacksmith (hát az konkrétan az egész elképzelés lelke) és 6-os sagecraft (kiváltható sok lóvéval is).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Each item is made of up to 5 components. When you salvage an item, you have a chance to get any, all, or none of the components that it was made from. You can then combine the various parts that you collect to make a new weapon.
Advanced Crafting Note: When you craft and then break your own equipment, sometimes the effects can get switched around. For example if you have a blade that has +10 damage and you build a longsword with it, then break that longsword down, you might get a hilt that has +10 damage on it. This can be especially effective when combined with Sagecrafting. Make a powerful gem, create a junk item with the gem, salvage the junk item to get the gem's effect on other components. Then use those powerful components to build a real weapon with another gem, for a double-gem effect weapon! Savescum to avoid wasting components."
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A basic sor végéig van meg, az nem öt, ha jól emlékszem?!
Akkor már értem miért nem tudom megcsinálni.
De mondjuk nem saját gyártású cuccba, hanem találtba szerettem volna követ tenni.
Akkor gondolom még ahhoz sem elég magas.
krisztajo:
Tehát azt mondod 10-es értéken van a blacksmithing skill-je a karakterednek? A drágakövek belefoglalásához 7-es kell meglegyen, de ekkor a gyártás során tudsz csak egyet belerakni és kész. Ez a hatásokban jelentkezik de nem kiszedhetõ és nem slot-os cucc lesz az eredménye. Egyébként meg ha készítettél drágaköveket akkor mikor tárgyat készítenél ott vannak az adott tárgy mellett kis ikonokkal jelezve hogy mi van meg hozzá. Na az utolsó, korona szerû akármi a drágakövet jelzi. Ha az világít akkor van olyan köved amit be tudsz tenni a tárgyba. Emellett ha jót akarsz magadnak akkor drágaköveket csak és kizárólag pristine minõségû kövek felhasználásával valósítod meg. A leggyengébb minõség a cloud, aztán a lambent és végül a pristine. A sagecraft opciónál ott a lehetõség a create gem estében hogy erõsítsd a köveket amik nálad vannak. Két gyengébbõl lesz egy erõsebb.
Sunrider924:
A színes (zöld és kék) tárgyakból lehet találni olyat ami socket-es. Csak azok többnyire vacakabbak mint amiken nincs socket. Persze mikor egy vérten van 2 utility és 1 armor socket akkor lehet jó kis kombókat összedobálni.
Huh én sokszor érzem úgy, hogy igen is kellene mount a játékba.
Most The Wolds és Tala-Rane környékén questelek és bizony elég sokat kell rohangálni a fast travel ellenére is.
De ha lenne egy auto run, ami közben lehetne az itemeket szortírozni... Persze ehhez az item kezelést is át kellene alakítani panelesre.
Nah mindegy, álmodik a nyomor 😊
Blint! Én úgy tudom, öt darab van.
Akit érdekel, ezeken a helyeket lehet õket megvenni:
* Rikka Egest - The Corner Shop, Gorhart (Odarst)
* Riona Helt - Asker's Alley, Ysa (The Sidhe)
* Wil Donall - Scholia Arcana, Rathir (Tywili Coast)
20-as szintû vagyok, ezen a szinten az elsõ két hely már alapból felfedezett (nekem). Rathir viszont elég messze volt attól ahol tartok, de simán el lehet jutni oda kis kalandtúra keretében 😊
damage faebladeekkel:
crit chance: 67%
crit dmg: +78%
damage: 253% + battle frenzy (max +100%)
damage resistance: 83%
elemental resistance: 63%
physical resistance: 10%
armor: 1428
hp:1144
mana:225/899 (3 sustained elég sokat megeszik)
Mindez persze feltételezve a bónuszok additív természetét. Ha multiplikatív akkor ugyebár a resistancek ugye kevesebbek, a damage módosító pedig jóval több.
Az elsõ három szinten sokat szenvedtem, mert nekem akkor még nem esett a sima fehéreken kívül semmi.
Aztán megkaptam az elsõ zöld, mérgezett tõrömet és rögtön beindult a buli.
Nem tudom, ki mennyire érzi ezt csalásnak, de minden ládával lehet játszani.
Mentesz mielõtt kinyitod, és ha nem tetszik visszatöltöd.
Úgy negyedik-ötödikre biztos van benne valami combosabb cucc.
Ez mûködik a barlangoknál is, csak mielõtt lemész ott kell menteni, késõbbi mentésre már ugyanazt adja.
Mondjuk így meg majd fele áron meglett a játék 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Talán inkább a craft skill-em nem elég magas, azt csak nem rég kezdtem el felhúzni.
Vagy csak simán valamit rosszul csinálok.
Amúgy igazad van, de már annyi rpg-ben fordították így és ez jutott eszembe.
sanyiiiii! A játék manual-jában úgy vannak a színek:
fehér – zöld – kék – lila – arany(set).
De azt már én is tapasztaltam, hogy sokszor egy kék jobb a lilánál.
Viszont a lila tárgyakban meg alapból van több bonusz.
Én imádom, amikor be lehet hatolni olyan területekre, ahol nálam jóval erõsebbek vannak, és ott esetleg kis szenvedés árán jóval komolyabb lootot lehet találni.
Amikor minden, ellenfél, loot velem egy szinten mozog, uncsi .. 😊
Pl egy nagyon jó kis lila chakramot én a legelsõ falú börtönébõl loptam ki, volt bent egy láda és abban csücsült 😊
Ilyen még sehol máshol nem volt.
Amugy mi a rák az a kósza? Ha a rogue-ra gondolsz az inkább zsivány ha már nagyon magyarítani akarunk.