Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban a hatos billentyûn van a jobb egér.
Akkor ezt hogy csinálta???
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként már befejeztem a sztorit és az összes mellékküldit amit megtaláltam, szóval ezzel a karakterrel már csak a gyûjtögetés marad, amit nem tudok effektíven mûvelni mert nincs elég helyem hogy minden fehér meg zöld cuccot kirámoljak a ládákból hogy rendesen respawnoljanak.
A Skyrimben is kizárólag a talált és boltban vehetõ cuccokban játszottam, és tökéletesen megfelelt. Itt is ezt fogom tenni egyelõre, amíg nem érzem azt, hogy a legnehezebb fokozaton szükség van rá.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jó játékot!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Innen letöltöd ezt: Eyefinity / Surround Specific Solution.
A "Download this little file and"... mondatban van a link.
És beállítod így:
1. First off download the Widescreenfixer.exe AND the Plugin.Kingdomsofamalur file made available in the first post.
2. Open Widescreenfixer.exe and load the plugin.
3. Right next to the box with the game's name, there's a little cogwheel that leads into the Settings menu.
4. CHANGE THE RESOLUTION.. to something more suited to a single-screen display.
I.E. 1920x1080.
5. Set your new FOV. ....... I like 90.
You're done. no prob. lol
És máris nem foglalja el a 3/4 képernyõt a karakter.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így egy rakás másik tárgy eladásával kellett kiszenvedni az elsõ 7k-t a tatyóra, pedig simán eladhattam volna a songs of ballad (vagy mi a neve) faebladet, ami a Ballados küldi végén a dungeonban van 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jethro! Én rpg-kben nagyon gyûjtögetõs típus vagyok, de akkor majd odafigyelek, mit spájzolok be.
Már megvan egy ideje a házam Webwood-ban, fel is fejlesztettem teljesen, de csak egy ládám van korlátozott befogadó képességgel, amibe a fegyvereket és páncélokat pakolhatom.
Lehet valahogy másik ládát is szerezni?
Illetve a fejlesztésekkel minden lett a házban csak kovácsmûhely nem.
Ezt még be lehet valahogy szerezni?
Vagy ezek olyan opciók, amik csak a késõbbi már vett házakban lesznek elérhetõk?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Akkor én nagyon szerencsés voltam mert néhány ládád sunnyogás nélkül fosztottam ki.
De most már legalább értem mire kell itt figyelni.
Nem tudom lehet csak a spanyol viaszt találtam fel de azért megosztom a dolgot.
WASD-al a kamera okés nem mozog sehova. Viszont ha átállítod mozgást nyilakra akkor mozgás és kamera ugyan az lesz így elmozdul. Az a baj, hogy a mozgást nem lehet nyilakra rakni úgy hogy a kamera ne legyen nyílon.
Viszont ha kamera átállít vmi más gombokra mozgás marad WASD és használom a GlovePIE nevezetû kis progit - aki nem ismerné meg lehte bene adni, hogy ha lenyomsz egy billentyût azt a gép minek is érzékelje - akkor máris mehetek a nyilakkal és a kamera is okés egyúttal 😊
Most tettem fel a játékot és ez a kamera halálra idegesít. Alig hogy elindulok az eget meg a seggem bámulhatom. Meg kell állnom ha körül akarok nézni. Nem lehet ezzel vmit csinálni hogy ne mozduljon el a föld felé mozgás közben?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Egyébként találtam olyan ellenfelet hogy Chicken Overlord 😄
Abban igazad van, hogy kísérletezni is lehet mert az információk adottak. <#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A felszereléstõl függõen lesznek nagyon könnyûtõl nehézig mindenféle ellenfelek mindenhol.
Mondjuk ha elõbb voltál északon (plains of Erathell) akkor bizony az elsõ 2-3 terület lenn délen pofátlanul egyszerû lesz (szerintem az erõszintet úgy lõtték be hogy elõbb délre menjél ne északra). De akadnak majd problémás alakok. Ha meg igazi kihívás kell akkor Alserund kelei csücskében irány a house of valor azt arénázzál. Na ott majd lesznek hajmeresztõ összecsapások, legalábbis a "job board"-ról szedettek között (feltéve ha hard-on nyomulsz).
A játék végén például teljesen kiegyensúlyozatlan módon özönlenek majd az ellenfelek. Volt, hogy egy csapat minden tagjába 3000+ Hp-t kellett beleverni hogy elfeküdjön, volt hogy 500 után padlót fogtak. Egyedül a prismere troll ami stabilan hozza az erõszintjét akárhol tûnjön is fel.
Emellett azt sem árt tudni, hogy ezek a kavicsok csak olyan ability-ket növelnek amikre már tettél pontot. Továbbá egy kis plusz infóként azt sem árt tudni, hogy ilyen módon a lehetséges maximum fölé is lehet vinni legfeljebb két ponttal a maximális ability értékeket.
Én úgy csinálom, hogy lemegyek stealhbe, és forgatom a kamerát, nézem, hogy a falakon keresztül is mindenkinek a feje felett a szem ikon milyen állapotban van. Majd sûrûn belenézegetek a ládába, és amikor 0%-ot ír, akkor kiveszek mindent. Pl van olyan küldi a játék elején, ahol egy csövesnek kell egy potit kilopni az erõdbõl, és a ládánál egy patrol mászkál. Ezt is így meg lehet csinálni. Már az is elég ha ugyan veled egy szobában van, csak háttal, csak nézni kell a szem ikon állapotát.
Az elkövetett bûn mértékétõl függ a reakció. Amennyiben tag vagy ott (a warshields-nél) akkor megúszod pénzbírsággal. Ha nem akkor neked esnek. De sok függ a lopott tárgy értékétõl, hogy a lebukás milyen mértékû volt (sokkal rosszabb ha 99%-os lebukási rátánál buksz mint ha 10%-os rátánál). Mielõtt eltulajdonítasz valamit nézd meg hogy mekkora esélyt ír ki az adott tárgyhoz a program. Az a lebukás esélye.
Szóval lopáshoz alapvetõen úgy kell hozzáállni, hogy lopakodó üzemmódba mész, megvárod míg senki nem lát (a környékeden nincs senki feje felett vörös jel csak üres szemek, ehhez többnyire várni kell és az se zavarjon ha esetleg nincs ott senki, akkor is lopakodva lopj csak mert különben a lebukás sokkal valószínûbb) azt utána nyitod a ládát/könyvespolcot.
Sunrider924:
Kihagytam a smoke bomb-ot az olvasás során. Azt hittem blink miatt mérgeztél ezért írtam hogy az felejtõs számomra.
A nehézségnek csak az ellenfelek ellenállásaihoz és sebzéséhez van köze. Máshoz nincs. Set tárgyakból meg nincs socket-es, mert ezek tényleg fixáltak. A liláknál az alapok fixek de van egy kis esély némi variálásra is (volt már két ugyanolyan lila tõröm teljesen eltérõ sebzéssel és az egyiknek volt két extra képessége is, míg set tárgyakból ha ugyanabból volt is több, mert ilyesmi is elõfordul akkor is mindig mindenben ugyanolyanok voltak). Mindenre 3-at adó kõ meg nincs. Tudsz készíteni olyan epic köveket amik 1-4 között adnak valamelyik típusra (might/sorcery/finess) azt ennyi.
Viszont én úgy buktam le, hogy senki sem látott, még a közelemben sem volt egy npc sem.
Ebben mi a logika? Vagy ez a lebukási százalék akkor is igaz, ha egyedül van az ember?
A setbonus az a Captains setnel a +2 minden finesse abilityre azert az fincsi, Runing man volt az elso set, aztan jott Perfiduous abbol sajnos csak 2es setbonus volt meg, aztan jott Mercenary ebbol 3, jelenleg Captains, ez mar 4es bonus, es beakadt az este a legujabb, vmi Veredan vagy mi, a sorrendet az armor szerint novekvoben irtam. Abban remenykedem, hogy pl nehezebb fokozaton a setcuccos is lehet esetleg socketes, van egy gem ami +3 abilityt ad mindenre <#zavart1>#zavart1>
Én szeretek minden fûszál alá benézni játék közben.
A végigjátszással kapcsolatban én is ezt tapasztaltam.
Nem találtam még sehol sem használhatót, de remélem ez majd változni fog.
A lopással kapcsolatban tudnál segíteni?
A kérdésemet a 1214-es hsz-ben írtam le.
A közös bennük, hogy nem lesz jelölve a begyûjtés helye csak szóban elmondják (legtöbbször ez annyit tesz hogy nézz körül alaposan mindenhol, hátha találsz a kérdéses tárgyból azt ha van akkor vidd oda a feladatot adó egyénnek, máskor konkrétan meg lesz mondva hol szerezheted be nagy számban az aktuálisan szükséges alapanyagot).
A végigjátszásra visszatérve még annyit el kell mondani, hogy egyenlõre sehol nincs teljes végigjátszás. Sem a wikia-s oldalon, sem a gamefaqs-on sem más helyütt. Egyes elemek és feladatok elég részletesen le vannak írva, de a többségük, különösen a side quest-ek esetében ez nem igaz.
Egyébként pont ezek miatt a vacak blink effektek miatt hanyagoltam inkább azokat a végzeteket amik ilyesmiket adnak. Bõven jó tud lenni a sima dodge is és akkor nem történhetnek még véletlenül sem hasonló balesetek. <#vigyor>#vigyor>
Set gyûjtögetéssel meg úgy voltam hogy hagytam a fenébe. Egybõl ment eladásra mind, kivéve amikor várható volt hogy egyben meglesz igen gyorsan a teljes készlet (például a House of Sorrow set, a House of Ballads-nál begyûjthetõ set vagy éppenséggel a játék végén a House of Vengeance-ban a teljes szetben futkosó manusról lehúzott set). Túl keveset tudnak a készletek így hanyagoltam mindet. Maradtam a lila cuccoknál (a house of valor arénázás során nagyon jó készlet összejött és késõbb találtam eszement erõs rapier-t meg chakram-ot is) és késõbb a saját gyártású mastercrafted tárgyaknál. Azoknál jobb úgysem volt.
A szótár jó ötlet, köszi.
Én még annyira az elején vagyok, hogy ilyen task feladattal még csak a 10 scroll-osal találkoztam.
Remélem, majd megtalálom a többi ismételhetõt is.
Sunrider924! Ezt a lopásos dolgot még én sem vágom.
Valaki elmagyarázhatná, hogy van ez!!!
Van olyan hely ahonnan mindent simán elvihetem anélkül, hogy bármi következménye lenne.
Aztán voltam olyan helyen is ahol a második láda rámolásánál jött az üzi hogy rajtakaptak és megjelentek az õrök is, pedig a környéken sem volt senki, aki észrevehetett volna.
És ott volt az ominózus könyvlopás is Shildering Keep-bõl ahol, ahogy kivettem a ládából a könyvet azonnal kérdés nélkül nekem támadtak.
Szóval ebben most van valami rendszer vagy teljesen véletlenszerû, hogy reagálnak a lopásra???