2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • IMYke2.0.0.0
    No, ezt jó tudni :)
  • Sunrider924
    Jelentem alasan megvan az elso full set-em, Vekreth
  • Különc
    Én azt hiszem eddig 3 házat kaptam, egyet a játék elején a pókok által elfoglalt városban miután felszabadítottad, egy irodát a bánya mellett a déli területen és egy ingyen házat csak úgy azt hiszem Adessában (nem biztos, valamelyik nagyváros)

Nem vagyok egy gyűjtögetős fajta, nem nagyon használom ki
  • wedge31
    Több házat is kapsz majd és lesz benne láda is meg egyébb ha veszel bele fejlesztéseket.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal sem láda, sem lakás/ház nincs.
  • gerro
    hali

van a játékban ház, ahol lepakolhatom a cuccaimat?

egy pici helpet pls, hogy merre/melyik küldiben találom
  • krisztajo
    SaGa Jr! Köszi, akkor majd ezek után mindennel kipróbálom.
    Én az elején adtam el hármat Til könyvei közül.
    Gondolom azért lehetett, mert még a küldit sem vettem fel akkor (még nem volt nyitva az apátság). Utána meg csak néztem.
    raja! Valóban fegyvereket és páncélokat igen, de Til könyveit már nem láttam az árusnál viszont.
    wesker24! A lötyi nálad van, de bug is van ami nem mindig jön elő nekem előjött.
    De legalább rájöttem megoldásra nézd meg a 1356-os hsz-t!
  • Sir Quno Jedi
    Ott lesz az az item-ek között. Én pl. egy másik egyedet csak úgy tudtam feltámasztani, hogy elöbb kilootoltam tőle mindent és utána már működött rajta az F-re az újraélesztés, de addig nem.
  • Gubberx
    tegnap haladtam át azon a küldin warez verzióval és nem volt hiba, magától használta is a felélesztő lötyit az npc-n.
  • wesker24
    Akkor nálam valami durva bug lehet mert semmit nem csinál igaz még nem eredeti verzióm van majd ha olcsóbb lesz én is megveszem !
  • Sir Quno Jedi
    Kaptad a küldihez.
  • wesker24
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Épp a Ballad of Bloody Bones questet csinálom csak az a gond hogy Sir Ferrarat egyből kicsinálják és ha ki is nyírom Bloody Bones-t akkor azt írja ressurect Sir Ferarra igen ám de nincs nálam semmilyen feltámasztó lötyi lemaradtam valamiről vagy hol tudnám ezt a lötyit beszerezni ?
  • Laza
    "Én full tolvaj vagyok de meg se tudnak sebezni (hard)."

Ezért nem feltétlen kell agyon tápolni a karit. Szarabb cuccokban van kiívás :)
    Én szerintem megállok majd egy olyan fegyver és páncél kombóval, ami kinézetre tetszik, és abban megyek végig :)
    A játék eleje óta a Mass Effectes páncél szet van rajtam. Mostanra már rég elavult, de nem néz ki rosszul, és a kihívás is nagyobb :)

Este nyomtam egy kicsit a ME3 demót, és mikor bementem megint a játékba, a ládában egy ME-es lila tőr várt ........ grrr ... miért nem kard??
  • Sunrider924
    Attol meg armorban boven visz mindent ami korabban volt, szoval marad akkor is ha 3al megyek a max fole :) legfeljebb lehet rugalmasabban jatszadozni a set cucokkal nem kell a 4es vagy 3as bonusal tokoljek, van sok finom lila nagy armoros, xp bonuszos, gold dropos helyette. Az ejjel Plains of erathelen(?) tuloraztam es a 100 slotos tatyo is keves, akkora a set/lila drop arrafele.
  • sanyiiiii
    Arra azért figyelj hogy az abilityk max 2vel mehetnek a max fölé, és ugye egyet megkapsz twist of fate-ből.
  • Sunrider924
    A jatekban 254 kuldetes van, hivatalos forum szerint. En lvl 31 vagyok, 75 ora jatekkal es meg csak 109 kuldi van meg, 3 faction kuldeteslanc log a levegobe a (2) main is feltavnal, es hatra van meg ket teljesen szuz zona. Hatarozottan elvezem.
  • CamelX
    Én 75 óra alatt befejeztem a játékot, pedig elég sok mellékküldit megcsináltam. Nem mindet, csak ami érdekelt. Amit nyűgnek éreztem, azt visszautasítottam. Ha kicsit jobban nyomulsz előre, akkor erősebb ellenekkel futsz össze, ugyanis területenként nehezedik. Loot meg full Borderlands érzés számomra. Ott is többszázezer kombináció határozott meg 1 fegyvert és állandóan mérlegelni lehetett.
  • raja
    Akinek eladtad annál vissza is veheted.
    Persze megemelt áron.
  • SaGa Jr
    Ha egy feladatot befejeztél akkor add el a cuccokat amiket alatta gyűjtöttél és nem szedték el tőled a feladat végeztével.
    Egyébként meg egy igen egyszerű módszer van arra, hogy megállapítsd melyik tárgy quest item és melyik nem. Amit át tudsz tenni junk-ba az biztosan nem quest item.

Skill könyv olvasás után eladható. Til könyveit nekem nem sikerült eladnom. Hasonló nevű tekercsek (szintén számozva) azok vannak és el is adhatóak, de maguk a könyvek amik a feladathoz kellenek (van belőlük 10 é 4 kivételével a többi ellopandó) azok meg sem jelentek az eladható cuccok listájában.
  • krisztajo
    Adjatok tanácsot! Milyen tárgyakat lehet eladni?
    Olyan rossz, hogy a játék a küldi tárgyakat is hagyja eladni!
    A játék elején még mielőtt felvehettem volna a küldit eladtam néhányat Til könyveiből, mert nem tudtam, hogy kelleni fognak. Így nem is tudom össze tudom-e szedni mindet.
    Utána is volt egy olyan küldetés ahová egy könyv kellett, az szerencsére még megvolt.
    Azóta gyűjtögetek mindent, nem merek semmit eladni, mert nem tudom, mit kell majd és mit nem.
    Viszont rengeteg van, levelek, könyvek és nagyon sok helyet foglalnak, ami nem jó.
    Mit kell biztosan megtartani és mit nem?
    Mi a helyzet a skill book-okkal ha elolvastam, eladhatók?
    Befejeztem a vörös banditák tőrös küldijét, a tőröktől már megszabadulhatok?
    Illetve volt egy olyan küldi ahol vörös zsákokba csomagolt kincseket kellett összeszedni.
    Ezekkel mi a helyzet, simán eladhatom vagy kellenek majd még?
  • raja
    Van értelme egyáltalán a szakmáknak?
    Én full tolvaj vagyok de meg se tudnak sebezni (hard).

Csak talált cuccok vannak rajtam.(Lilla, sárga)
    Egyáltalán szét lehet szedni ezeket a tárgyakat? Tele van már a láda, vagy tök feleslegesen tartogatom?

A karim 32 szintü, 154 küldit csináltam meg eddig(77 óra)most szálltam fel a hajóra.
    Valahol olvastam hogy összesen 204 küldi van.

Szerintem nagyon szép játék csak nincs benne kihívás.
    Rengeteg pénz és loot.

• MrAndree
    Én meg folyton harcos cuccokat találok a kuruzslómmal. Cserélhetnénk.
  • Sunrider924
    Muhaha
  • Laza
    Ja, másik, folyamatosan lila töröket meg lila és set mage ruhákat találok, de harcosnak semmi lila .....
  • Laza
    Na, megfogadtam a saját tanácsom, és úgy nyomtam a játékot, hogy nem craftoltam meg minimálisan upgradeltem .... na így volt állat :)
    Pókok, minden ezren támadtak rám, én meg alig sebeztem rájuk (20-40-et), persze Ők meg elég szépe rám (170-es armor, nem fejlesztem).
    Igazi kőkemény harcok voltak, elment egy rakás HP poti ... Folyamatos gurulás és összeterelés, hogy csoportosan tudjam őket ütni, különben szétszednek ... így élvezet játszani :)
  • Sunrider924
    De, kozbe megtalaltam a kuldit...
  • JethroHUN
    Ezt hogy? Nem valamilyen küldetés tárgy volt? Mert van 1 lila kovácsolható staff, és pont a megcsinálása a feladat.
  • Sunrider924
    LOL ?hat ez erdekes
  • Sunrider924
    Na meg egy uber. Gyerekek nem tudom hogy mondjam de mar 65 ora jatek, mindjart lvl 31, 107 kesz kuldi, de meg a 3 frakcio kuldihez nem jutok el, meg a 2 mainhez. Hihetetlen ez a jatek.
  • Zodiac
    Tudtam, hogy postolás után meglesz :D

http://www.38watch.com/calculator/
  • Zodiac
    online abalities tree-t lehet valahol találni? google sajnos nem segített benne.

Köszi
  • Andy0717
    Köszi, mindenhol néztem, ezt kivéve
  • Blint
    A mentésedet ha kijelölöd, annak az infója írja a játszott időt is.
  • Laza
    Akkor az nem működik, hogy előremegyek olyan helyekre, ahol nálam jóval erősebbek vannak, és a loot is sokkal jobb?
    Pedig ezt szeretem :(

Shining Force Neo-ban imádtam, hogy be lehetett tévedni olyan helyekre, ahol simán szétkaptak 1-2 ütéssel, viszont ha kiszenvedtem, akkor eljuthattam olyan ládákhoz, amiben király cuccok lapultak :)
    Egyébként akinek kimaradt ez a játék PS2-n, pótolja :)
  • Andy0717
    Meg lehet nézni valahol a lejátszott időt, vagy csak méritek magatoknak?

Én valahogy nem vagyok olyan sérthetetlen (full sorcery), bár robe-t hordok, nem inget meg gatyát . Nyafogtok, hogy nem sérültök, van megoldása a dolognak. Vegyétek le a brutál páncélt és mindjárt más a helyzet. Adjunk már esélyt a nyúlnak is .
  • ratgab
    Magas szintű ellenfeleknek max xp szerzés céljából lesz jelentőssége. De mivel a játék befejezése előtt bőven elérhető a max szint, ezért mégsincs.
  • ratgab
    Nincs túl sok jelentőssége, ugyanis: Ha Dalentarth teljesen kivégzed, akkor mind Detyrben, mind a Síkságon úgyis mindenkinél sokkal erősebb leszel.

És mivel van minimum szint, ezért pláne nem gáz, ha beáll a minimumra az ellen (ráadásul dungeonben mindig szinthez igazított ellen lesz, így mindegy is, hogy az utazózónában milyen ellenek vannak), még úgy is sokkal erősebb lesz az embernél (Szürkénél ugye erősebbek vagyunk, sárgával egy szintűek, pirosak meg gondolom bőven bedarálnak... merthogy ilyen is van. Ez utóbbival én a szép kényelmesen mindent kimaxolós tempómban nem találkoztam, sőt Dalentarth után mindkét területen gyengébb ellenekkel, kivéve a 2 város előtti területet, ahol már egyszintű ellenfelek jöttek).
  • jarlaxxe
    Igen az nagy katarzis tud lenni, emlékszem mikor a G1-ben kinyirtam azt a Shadowbeast-et aki az elején már akkor megölt ha csak rámnézett.
  • wedge31
    Tehetek volna bele egy pár fix szintü minibost, mindig jó érzés, hogy egy alacsonyabb szinten legyözhetetlen monsztát az ember késöbb táposan újra meglátogat és lenyomja mint a bélyeget...
  • jarlaxxe
    Igen ezért nem is érdemes visszamenni a már bejárt területekre grindelni mert az xp is kevesebb lesz.