Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig én is így tudtam. De az elõbb megnéztem Jethro videóját.
Abban a hatos billentyûn van a jobb egér.
Akkor ezt hogy csinálta???
Sehogy, de ezt írja is neked a program ha át akarod pakolni mondjuk billentyûre vagy más egér gombra akár a támadást, akár a varázslást.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Azt szeretném kérdezni, hogy a jobb egér gomb használatát hogy lehet másik helyre átrakni vagy váltogatni a helyek között?
JethroHUN
ha volt benne loot, akkor kiteszi a közelben egy tresure sack nevezetû zsákba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mi van olyankor, ha a quest mob, amit megöltem, az ütés hatására bele esett az óceánba, ahova én nem tudok lejutni és így lootolni sem tudom?

Csak azért rakom el õket mert kijött rajtam a gyûjtögetõ hajlam, nincs olyan lila/sárga item a játékban ami közelébe érne annak a craftolt cuccnak ami rajtam van. Arany meg amúgy sem kell mert minek 😄 Van 2,5 milla és nincs mire költeni még úgy sem hogy kb level 30 óta csak a fehér cuccokat adtam el, minden mást szétszedtem, és felvásároltam egy rakat cuccot szétszedni, meg az összes physical shardot amit találtam.

Egyébként már befejeztem a sztorit és az összes mellékküldit amit megtaláltam, szóval ezzel a karakterrel már csak a gyûjtögetés marad, amit nem tudok effektíven mûvelni mert nincs elég helyem hogy minden fehér meg zöld cuccot kirámoljak a ládákból hogy rendesen respawnoljanak.

Laza
Én pont most találtam ki, ugyanúgy, mint a Skyrim esetében, hogy nem fogok kraftolni .... mert így is tök könnyû a játék, nem kell még az, hogy magamnak könnyítsem.
A Skyrimben is kizárólag a talált és boltban vehetõ cuccokban játszottam, és tökéletesen megfelelt. Itt is ezt fogom tenni egyelõre, amíg nem érzem azt, hogy a legnehezebb fokozaton szükség van rá.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JethroHUN

JethroHUN
Mindjárt megpróbálok feltenni youtubre, egy olyan de olyan game break hibát, ami nem csak jól megszívat a több 100k-s bountyval, de a fear gorat soha többet nem idézheted meg. Nem tudom h történt.

Az elrontott küldiket nem lehet újra csinálni?
JethroHUN
Jah, úgyse lehet kigyûjteni. mire össze jön, addigra lesz jobb. Egyedül mágusnak lehet érdemes össze válogatni, a +1 sorcery cuccokat, mivel craftból csak a köpenyre/mellvértre lehet rakni ilyet. Neki úgysem számít az armor annyira. Craftolt itemekre pedig összes több statot lehet rakni mint amit egy set ad.

Sõt set itemeket is teljes nyugalommal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

JethroHUN
Ami gyenge azt add el. Lila fegyókat pl akár mindent, sokkal jobbat lehet csinálni.

Csak lila és sárga cucc van a ládában és tele van,meg még az inventorymban is van pár, ráadásul lenne még mit összegyûjteni bõven.

IMYke2.0.0.0
Fontos, hogy az aktiváló gombot a JÁTÉK FÕMENÜJÉBEN NYOMJÁTOK MEG! Különben az egész nem mûködik.

Jó játékot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak most néztem be ide, és remélem újat tudok mondani, és segíteni nektek - fõképp azoknak, akik utálják, hogy a karakter elfoglalja a fél képernyõt:

Innen letöltöd ezt: Eyefinity / Surround Specific Solution.

A "Download this little file and"... mondatban van a link.

És beállítod így:

1. First off download the Widescreenfixer.exe AND the Plugin.Kingdomsofamalur file made available in the first post.

2. Open Widescreenfixer.exe and load the plugin.

3. Right next to the box with the game's name, there's a little cogwheel that leads into the Settings menu.

4. CHANGE THE RESOLUTION.. to something more suited to a single-screen display.

I.E. 1920x1080.

5. Set your new FOV. ....... I like 90.

You're done. no prob. lol

És máris nem foglalja el a 3/4 képernyõt a karakter.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Nekem is már a játék legelején volt 1-2 olyan lila cuccom, aminek darabjáért az árus 5-7e manit adott ... volna. De Én annak ellenére is eltettem, hogy nem is az Én classomnak való 😊
Így egy rakás másik tárgy eladásával kellett kiszenvedni az elsõ 7k-t a tatyóra, pedig simán eladhattam volna a songs of ballad (vagy mi a neve) faebladet, ami a Ballados küldi végén a dungeonban van 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sanyiiii! Köszi szépen! Igen végül kovács szemben nincs messze, csak csípi a szememet, hogy pont ez maradt ki. Nem baj, majd a többi házban.
Jethro! Én rpg-kben nagyon gyûjtögetõs típus vagyok, de akkor majd odafigyelek, mit spájzolok be.
JethroHUN
155 slot nem elég? Nem kell minden szemetet elrakni. Potionokat sem kell gyûjteni.

Láda sajnos nem lesz nagyobb, és ugyanazt a 155 helyet éred majd el a többi helyrõl is. Kovácsolni menj át a kocsmába, a canneroci házba nem lehet venni. A késõbbiekben több olyan is lesz amiben lesz.

Néhány újabb kérdésem lenne.
Már megvan egy ideje a házam Webwood-ban, fel is fejlesztettem teljesen, de csak egy ládám van korlátozott befogadó képességgel, amibe a fegyvereket és páncélokat pakolhatom.
Lehet valahogy másik ládát is szerezni?
Illetve a fejlesztésekkel minden lett a házban csak kovácsmûhely nem.
Ezt még be lehet valahogy szerezni?
Vagy ezek olyan opciók, amik csak a késõbbi már vett házakban lesznek elérhetõk?
Nekem sikerült, de elég súlyosan hangzik...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fiúk! Köszönöm a válaszokat!
Akkor én nagyon szerencsés voltam mert néhány ládád sunnyogás nélkül fosztottam ki.
De most már legalább értem mire kell itt figyelni.
Kérdésem tárgytalan. Kamera probléma orvosolva. Nem mászik le a seggembe már. Ott marad ahol van és csak egérrel forog.
Nem tudom lehet csak a spanyol viaszt találtam fel de azért megosztom a dolgot.
WASD-al a kamera okés nem mozog sehova. Viszont ha átállítod mozgást nyilakra akkor mozgás és kamera ugyan az lesz így elmozdul. Az a baj, hogy a mozgást nem lehet nyilakra rakni úgy hogy a kamera ne legyen nyílon.
Viszont ha kamera átállít vmi más gombokra mozgás marad WASD és használom a GlovePIE nevezetû kis progit - aki nem ismerné meg lehte bene adni, hogy ha lenyomsz egy billentyût azt a gép minek is érzékelje - akkor máris mehetek a nyilakkal és a kamera is okés egyúttal 😊
Üdv emberek!

Most tettem fel a játékot és ez a kamera halálra idegesít. Alig hogy elindulok az eget meg a seggem bámulhatom. Meg kell állnom ha körül akarok nézni. Nem lehet ezzel vmit csinálni hogy ne mozduljon el a föld felé mozgás közben?
Különc
Én azt hittem, hogy legalább ott volt kihívás a gameben, erre kiderül hogy bug, na szép

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JethroHUN
Ez egy baszott nagy bug, megnéztem hivatalos forumon, hogy egy rakás embernek itt ért véget a játék, 30+ óra után, mert nem elég h a quest akad be, de fast travelt sem fogod tudni sehonnan sem használni.

Nekem sikerült mindössze kb 50-60 emberke legyilkolása után😄

Egyébként találtam olyan ellenfelet hogy Chicken Overlord 😄

JethroHUN
Valaki csinálta már a Her Righteuse Fury küldetést Detyre/Red Marches területen? Mérgezett testeket kell(ene) a hídról a cinsternába lökni. Nagy nehezen sikerült, de így kezdõdött <#gonosz3> majd vissza kellett mennem csinálni vmi posion fegyót, többszöri, ki be járkálással meg lett az 5/5, de quest nem lép tovább... parányi gamebreak, hiba. Imádom.

Erre vonatkozott volna a "ha már ismerted a receptet" része a hozzászólásnak. 😉
Abban igazad van, hogy kísérletezni is lehet mert az információk adottak. <#eljen>

SÕt ha jól emlékszem megkapod magát a receptet is, ami 0 alchemy (max 1) skillel is legyártható!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem teljesen pontos a hsz-ed, mivel van egy 3. verzió is mégpedig a kísérletezés (experiment). Mivel a quest adó elmondja, hogy milyen növény kell és azokból hány a potion elkészítéséhez, így simán össze tudod neki kotyvasztani.

Szuper, johetnek meg ilyenek 😉
JethroHUN
badass gear <#ticking>

Emiatt ne izgulj. 😊
A felszereléstõl függõen lesznek nagyon könnyûtõl nehézig mindenféle ellenfelek mindenhol.
Mondjuk ha elõbb voltál északon (plains of Erathell) akkor bizony az elsõ 2-3 terület lenn délen pofátlanul egyszerû lesz (szerintem az erõszintet úgy lõtték be hogy elõbb délre menjél ne északra). De akadnak majd problémás alakok. Ha meg igazi kihívás kell akkor Alserund kelei csücskében irány a house of valor azt arénázzál. Na ott majd lesznek hajmeresztõ összecsapások, legalábbis a "job board"-ról szedettek között (feltéve ha hard-on nyomulsz).

A játék végén például teljesen kiegyensúlyozatlan módon özönlenek majd az ellenfelek. Volt, hogy egy csapat minden tagjába 3000+ Hp-t kellett beleverni hogy elfeküdjön, volt hogy 500 után padlót fogtak. Egyedül a prismere troll ami stabilan hozza az erõszintjét akárhol tûnjön is fel.

Csinálni csak olyat lehet ami +1-et ad (én emlékeztem rosszul, +1-nél jobbat nem lehet készíteni), de találni, nehézségtõl függetlenül, lehet ennél erõsebbet is (ahogy a példád is mutatja, jutalomként is kapható, található is, de már találtam ilyet egy boltos repertoárjában). Ugyanakkor olyan univerzálisan tápos kõ nincs, ami mindenhez adna +3-at.

Emellett azt sem árt tudni, hogy ezek a kavicsok csak olyan ability-ket növelnek amikre már tettél pontot. Továbbá egy kis plusz infóként azt sem árt tudni, hogy ilyen módon a lehetséges maximum fölé is lehet vinni legfeljebb két ponttal a maximális ability értékeket.

JethroHUN
Átmentem Detrybe, na ez a gáz, hogy az összes ellenfél szürke, és elég ha rájuk néznek meghalnak, akadnak niskaruk is, de 37xp jár értük. Remélem a többi részén már magasabb szintûek a mobok. Mert így mire elérek a történet végére, csak végig szaladok <#nevetes1>

Laza
Pl a legelsõ faluban a csaj mögötti ládát (aki az elsõ backpacket adja) így pucoltam ki, pedig egy méterrel a láda mellett állt, csak háttal.

Ohogyaza, wtb szerkesztes gomb, +3at ad finesse-re igy akartam irni. De nem en csinaltam, hanem valahonan kaptam questbol meg a jatek elejen.
Laza
Mindig nézd a %-ot a tárgy mellett, mikor belenyúlsz a ládába.
Én úgy csinálom, hogy lemegyek stealhbe, és forgatom a kamerát, nézem, hogy a falakon keresztül is mindenkinek a feje felett a szem ikon milyen állapotban van. Majd sûrûn belenézegetek a ládába, és amikor 0%-ot ír, akkor kiveszek mindent. Pl van olyan küldi a játék elején, ahol egy csövesnek kell egy potit kilopni az erõdbõl, és a ládánál egy patrol mászkál. Ezt is így meg lehet csinálni. Már az is elég ha ugyan veled egy szobában van, csak háttal, csak nézni kell a szem ikon állapotát.

Most melobol nosztalgiazom, de amire emlekezni velek az az, hogy ott van a taskamban az a bizonyos ko(gem), ha hazaerek meglesem es dobok rola kepet.
En mar csak a szem ikon alatti szazalekot nezem, mar nem is szamoltam hogy hanyszor voltam tokegyedul fent az emelten, 99%os lada mikor senki sehol az emeleten, aztan ha hozzanyultam a cuccoshoz felfutott a fel fogado....
krisztajo:
Az elkövetett bûn mértékétõl függ a reakció. Amennyiben tag vagy ott (a warshields-nél) akkor megúszod pénzbírsággal. Ha nem akkor neked esnek. De sok függ a lopott tárgy értékétõl, hogy a lebukás milyen mértékû volt (sokkal rosszabb ha 99%-os lebukási rátánál buksz mint ha 10%-os rátánál). Mielõtt eltulajdonítasz valamit nézd meg hogy mekkora esélyt ír ki az adott tárgyhoz a program. Az a lebukás esélye.

Szóval lopáshoz alapvetõen úgy kell hozzáállni, hogy lopakodó üzemmódba mész, megvárod míg senki nem lát (a környékeden nincs senki feje felett vörös jel csak üres szemek, ehhez többnyire várni kell és az se zavarjon ha esetleg nincs ott senki, akkor is lopakodva lopj csak mert különben a lebukás sokkal valószínûbb) azt utána nyitod a ládát/könyvespolcot.

Sunrider924:
Kihagytam a smoke bomb-ot az olvasás során. Azt hittem blink miatt mérgeztél ezért írtam hogy az felejtõs számomra.

A nehézségnek csak az ellenfelek ellenállásaihoz és sebzéséhez van köze. Máshoz nincs. Set tárgyakból meg nincs socket-es, mert ezek tényleg fixáltak. A liláknál az alapok fixek de van egy kis esély némi variálásra is (volt már két ugyanolyan lila tõröm teljesen eltérõ sebzéssel és az egyiknek volt két extra képessége is, míg set tárgyakból ha ugyanabból volt is több, mert ilyesmi is elõfordul akkor is mindig mindenben ugyanolyanok voltak). Mindenre 3-at adó kõ meg nincs. Tudsz készíteni olyan epic köveket amik 1-4 között adnak valamelyik típusra (might/sorcery/finess) azt ennyi.

Ezt még értem is akkor, ha valaki a közelben van, én ilyen ládákkal nem is próbálkoztam.
Viszont én úgy buktam le, hogy senki sem látott, még a közelemben sem volt egy npc sem.
Ebben mi a logika? Vagy ez a lebukási százalék akkor is igaz, ha egyedül van az ember?
A kerdesedre a valasz az a stealth szint, az a piros fekete szem ikon, irja hogy hany szazalek eselyed van hogy detektalnak ha el akarod lopni a cuccot. A dologban az erdekesseg hogy nekem sikerult pofara esni mar 5%nal is, ami valjuk be kicsit vicces. Amit egfigyeltem hogy pl az adott frakcional kuldizve valtozik a reputaciod, ami abban nyilvanul meg hogy a frakcioval kapcsolatba kerulesedkor majd minden lada piros es 99% eselyed van a lebukasra( smoke bomb nelkul- rogue only) aztan megcsinalva a kuldeteslancot az adott frakciohoz minden lada kifeheredik es 0% lessz az uj helyzet ugyanannal a ladanal.
Hat ize, dodge? Nalam az van hogy a smoke bomb elso upgrade ad kicsi eselyt hogy mergezodjon az aki melett a smoke bombot ledobom, es hat pechem volt, pont beadta es azonnal jott a patrol. A dodge az nem tudom mit segitene, azt tudom hogy a smoke bomb undetected-et ad ergo a szeme elott fenyes nappal kilopok mindent barhol barkibol. Az uj jatekstilusom ugy is fest hogy futkosok NPC-k utan, nevesitett vagy sem nem szamit, es akinek 100nal tobb arany van a zsebeben azt lenyulom. Ysa-ban az oroknel volt olyan hogy 600 vagy 800 arany is volt egyik masiknal.
A setbonus az a Captains setnel a +2 minden finesse abilityre azert az fincsi, Runing man volt az elso set, aztan jott Perfiduous abbol sajnos csak 2es setbonus volt meg, aztan jott Mercenary ebbol 3, jelenleg Captains, ez mar 4es bonus, es beakadt az este a legujabb, vmi Veredan vagy mi, a sorrendet az armor szerint novekvoben irtam. Abban remenykedem, hogy pl nehezebb fokozaton a setcuccos is lehet esetleg socketes, van egy gem ami +3 abilityt ad mindenre <#zavart1>
Értem, akkor ezzel nem lesz gond.
Én szeretek minden fûszál alá benézni játék közben.

A végigjátszással kapcsolatban én is ezt tapasztaltam.
Nem találtam még sehol sem használhatót, de remélem ez majd változni fog.

A lopással kapcsolatban tudnál segíteni?
A kérdésemet a 1214-es hsz-ben írtam le.
Amennyiben mindenhová bemész és mindenkivel beszélsz akinek a feje fölött ott van a felkiáltó jel, akkor tuti. Nekem valami 12 db volt belõle a játék végén. Pénzforrásnak jók, csak engem nagyon bosszant, hogy nem tûnnek el. Lesz majd olyan, ami növényeket és piákat kér, lesz ahol iron crafting cuccokért kapsz pénzt vastagon, lesz aki kaját kér (vadászni kell állatokat), de akadnak ennél furcsábbak is (például az ÉK-i területeken a freeman banditák karpereceit lehet gyûjtögetni ha a feladatot elvállaltad és azokért is jó pénz jár).
A közös bennük, hogy nem lesz jelölve a begyûjtés helye csak szóban elmondják (legtöbbször ez annyit tesz hogy nézz körül alaposan mindenhol, hátha találsz a kérdéses tárgyból azt ha van akkor vidd oda a feladatot adó egyénnek, máskor konkrétan meg lesz mondva hol szerezheted be nagy számban az aktuálisan szükséges alapanyagot).

A végigjátszásra visszatérve még annyit el kell mondani, hogy egyenlõre sehol nincs teljes végigjátszás. Sem a wikia-s oldalon, sem a gamefaqs-on sem más helyütt. Egyes elemek és feladatok elég részletesen le vannak írva, de a többségük, különösen a side quest-ek esetében ez nem igaz.

A börtönbe vonulás hátránya, hogy a lopott cuccot/cuccokat elveszik. Ügyesen kell csinálni és nem lebukni. 😊

Egyébként pont ezek miatt a vacak blink effektek miatt hanyagoltam inkább azokat a végzeteket amik ilyesmiket adnak. Bõven jó tud lenni a sima dodge is és akkor nem történhetnek még véletlenül sem hasonló balesetek. <#vigyor>

Set gyûjtögetéssel meg úgy voltam hogy hagytam a fenébe. Egybõl ment eladásra mind, kivéve amikor várható volt hogy egyben meglesz igen gyorsan a teljes készlet (például a House of Sorrow set, a House of Ballads-nál begyûjthetõ set vagy éppenséggel a játék végén a House of Vengeance-ban a teljes szetben futkosó manusról lehúzott set). Túl keveset tudnak a készletek így hanyagoltam mindet. Maradtam a lila cuccoknál (a house of valor arénázás során nagyon jó készlet összejött és késõbb találtam eszement erõs rapier-t meg chakram-ot is) és késõbb a saját gyártású mastercrafted tárgyaknál. Azoknál jobb úgysem volt.

SaGa Jr! Na puff, ilyen az én formám!
A szótár jó ötlet, köszi.
Én még annyira az elején vagyok, hogy ilyen task feladattal még csak a 10 scroll-osal találkoztam.
Remélem, majd megtalálom a többi ismételhetõt is.

Sunrider924! Ezt a lopásos dolgot még én sem vágom.
Valaki elmagyarázhatná, hogy van ez!!!
Van olyan hely ahonnan mindent simán elvihetem anélkül, hogy bármi következménye lenne.
Aztán voltam olyan helyen is ahol a második láda rámolásánál jött az üzi hogy rajtakaptak és megjelentek az õrök is, pedig a környéken sem volt senki, aki észrevehetett volna.
És ott volt az ominózus könyvlopás is Shildering Keep-bõl ahol, ahogy kivettem a ládából a könyvet azonnal kérdés nélkül nekem támadtak.
Szóval ebben most van valami rendszer vagy teljesen véletlenszerû, hogy reagálnak a lopásra???