2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
Sunrider924 #1473 Nekem nem csak ladakbol de sima mezei szornyekbol esik lila/set cuccos. Azert nem ertettem hogy ratgab miert beszelt fix lootrol. -
krisztajo #1472 Értem köszi! Egyébként az járt valami előnnyel hogy megölted?
Akkor tovább próbálkozom a lopós küldikkel.
-
Dorgal #1471 Nekem 10-es a detect hidden,és sima mezei ládákból esnek epic cuccok,leginkább fegyverek,tehát szerintem van közte összefüggés. -
Sunrider924 #1470 Hat a loot minoseget, nem tudom de a mennyiseget biztosan befolyasolja, es ha mar tobb, akkor a random szamok szerint akar az is elofordulhat hogy nagyobb eselyel kerul ritka cucc is a loot-ok kozze. Kicsit eroltetett de lehet hogy mukodik. -
#1469 Én Faeblade-re, zárnyitásra, bűbáj eltávolításra gyúrtam legfőképp = loot. -
#1468 Most kettes.
Az elején meg semmin sem volt még :) -
ratgab #1467 Neked mennyin áll a detect hidden Imy? -
ratgab #1466 Akkor a Detect Hidden befolyásolhatja a loot minőségét? Nekem csak 5-ös, akkor lehet ezért találok kevés set tárgyat. -
ratgab #1465 House of Ballads: Ez egy szimpla morális döntés (ha lehet egy morális döntés szimpla egyáltalán :-)
Túl sok kihatása nincs az eseményekre szerintem. (Én megöltem, mert gonosz volt, ugyanakkor ha úgy szemléljük, csak bosszúszomjas. Ez utóbbi esetében meg valahol jogosak voltak az érvei, de hát akkor is manipulált, ellenünk uszított és meg akart ölni, így fübe harapott)
Traveller küldetések simán kivitelezhetőek bármilyen karakterrel. Azt vettem észre, hogy ha kilopod a küldetéstárgyat a tulajtól és lebuksz, majd kifizeted a bírságot, attól még a küldetéstárgy nálad marad (lehet, hogy bug, de nem hinném). -
#1464 Igen, a ládában és találtam szettet, az elején.
Photoshoppal készítettem a GIF-et. Nem nagy ördöngösség. -
#1463 Kb egyszerre kaptam vagy 7 szettet mikor megcsinaltam valamelyik kuldetest es irta latogassam meg a delivery ladat valamelyik varosban.
Mondjuk mindegy mert annyira nem kot le a jatek, hogy mar nem is jatszom vele. :D -
#1462 Mivel csináltál gif-et? ez itt a kérdés -
#1461 Köszönöm szépen.
Mindegyiket mázlival szedtem össze. -
#1460 -
#1459 A kép animált GIF, hogy látható legyen minden összetevő és leírása.
Gondolom, nem nagy szám egyesek "full set"-jéhez képest, de én örülök neki, mert gyakorlatilag majdnem a játék eleje óta megvan. -
#1458 Értelemszerűen: klikk a képre! -
#1457 Itt megtekinthető a szettem (és látható, hogy van még kettő):
-
vg #1456 Az xbox verzióhoz van patch, de azt nem tudom, hogy mit javít. -
Sunrider924 #1455 Azt hiszem sikerult belefutnom egy idegesito bugba, amikor quest NPC-t olok meg anelkul hogy aktivaltam volna az agressive (H) modot. Cradle of Summernel fent, amikor jonnek tobb hullamban sokan es lottem oket scatter shot-al egyszercsak villant hogy CRIME! nezem mi a fene, hat megdoglott a questado Fae es ezek szerint en oltem meg. Buktam is a kuldit azonmodulag. -
krisztajo #1454 A House of Ballads küldiben mi a jó (tehát nem gonosz) megoldás?
Nem sokat értettem a szövegből, de végül is, ha jók vagyunk, akkor érdemes életben hagyni a Maiden-t vagy meg kell ölni?
És ha életben hagyjuk az kihatással lesz a történetre a későbbiekben?
Ezen kívül megcsináltam a Star Camp első küldijét.
Mágus-harcos küldivel szinte nulla lopakodással érdemes egyáltalán a többit felvenni?
Ilyen felállásban is megoldhatók?
-
Sunrider924 #1453 Marha egyszeru reszemrol, megyek a questek utan es kimaxolt detect hidden mindent megmutat, titkos atjarokat, lorestoneokat, minden ladat a terkepen. Rakat setbol van mar 4/5, ebbol meglett az 5ik is. Ja es igen, amikor viszamesz egy korabban kipucolt teruletre akkor a 2ik resetnel esik rettento sok set/lila, a stash 120/155 mar. -
sanyiiiii #1452 Ha valaki könnyíteni akar a játékon az craftol nem setet gyűjt, de így is túl könnyű, 30 fölött már kb akkor sincs problémád ha fehér cuccokban járkálsz... ha meg mégis akkor meg benyomod a reckoning módot... -
#1451 jah, hát ha csak csiliviliből, az más -
ratgab #1450 Azért mert anélkül igen nehéz csupán a szerencsére alapozva összerakni a seteket. Ezeknek én csakis a kinézetére lennék kíváncsi, de elég nehéz összemákolni akár egyet is (frakció set-eket persze nem) farm nélkül. -
#1449 Mi a halálnak farmolni?!? Én az első szintű set-emben elvagyok most 11. szinten is és boldogulok. Akár meztelen is boldogulnék. Nehéz, de izgalmas. A House of Ballads armor-t is csak azé hordom néha, mer mégiscsak én vagyok a királyuk egy pár szint óta. -
Nwis86 #1448 Valaki nem tudja lesz a játékból Magyar nyelvű verzió? Vagy idővel várható hozzá házi magyarosítás? -
ratgab #1447 Harpoon skill használatakor még kinek ugrik be rögtön ez a mondat?
:-D -
ratgab #1446 Farm: Elmész más területre és mire visszamész az előzőre újratermelődnek a mobok és újra megtelnek a rejtett ládák loottal. -
sanyiiiii #1445 Ha dungeonban próbálod akkor a dungeonba belépés előtt kell menteni. -
sanyiiiii #1444 A zár nem számít, de 3 "tier"-je van a ládáknak. Sajnos ezt ingame semmi látható nem reflektálja, ráadásul még a tier 3 ládákban is lehet fos, mivel random a loot azokban is, csak jobbak az esélyek, ami szintén nehezíti az azonosításukat. Egyébként erre az életben nem jöttem volna rá magamtól, de aki figyeli a dev postokat és hasonlókat mindig egy kicsit előnyben van a game mechanics témában :) -
Andy0717 #1443 Nekem ugyanazokat a cuccokat adja vissza a visszatöltésnél is :( -
Blint #1442 Mentés visszatöltögetéssel lehet farmolni :) -
#1441 Megmondod h ebben a játékban h farmolsz? Nem lehet, nincsenek fix bossos dungeonon. A ládákban pedig teljesen véletlenül vannak a cuccok, még a zár sem számít, very hard záras ládban is találtam minor hp potit. De még a craft is ilyen. Hiába van skilled ha nincs jó alapanyagod. -
#1440 Esetleg tudtok egy kesztyűről, ami ad magic damaget vagy a tűz,villám,jég sebzést ad? Fejesem, chestem, cipőm már ilyen, de a karperecem foscsi, gondoltam hogy megpróbéom kirakni a Lachlan setet, de akkor szerintem buknék 10-15 % sebzést. Ha tudtok, linkeljétek már please, már próbáltam keresni. Jelenleg elég alacsony a critem, így csak szinte csak non crit verek neki, de így is a meteor már 3200at ver, vulnerablebe 4500 felett. Szereném még feljebb tornázni
Illetve még annyi, hogy a +dmg vs Niskaru, +dmg midnight,day stb. az hat spellekre is? -
sanyiiiii #1439 3. opció van:
1.) mázli
2.) nagyon sok farm
3.) megpróbálod megállapítani hogy melyek azok a ládák és mobok amik a legjobb droprate-tel rendelkeznek és azokat farmolod, így nem nagyon sok csak simán sok farm :D -
ratgab #1438 Én csak 1 másikat tudtam azon kívül kimákolni maxra, hát nem mágusnak való volt az is???? XD Amúgy én minden nem harcos setet eladok. -
#1437 Szerintem csak szerencse. A ládámban kb 60 set cucc van. De csak a House of ballad amorom a full. HA mindet eladnám, legalább 1 misit biztos kapnék érte -
ratgab #1436 Hogy a viharba tudtátok kirakni a seteket? Sok farmolás vagy csak szerencse? -
#1435 Az aréna champion cim mellé is jár egy ház. -
#1434 Nekem Guardian's full setem van.