2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
snake77 #1513 Szerintetek mi lehet a gond, hogy egyre kevesebb kék-lila cuccot dob a KOA, lvl 22-ön Mel Sensir környékén, a House of Sorrow küldetés után, a detect hidden-re dobtam pár pontot, de nagyon vacakul lootolok, túl alacsony a szintem ide? -
Sunrider924 #1512 EN nem toltottem vissza, halistennek nem buktam tobbet mint 36os szint 70%a, a fosvenysegnek meg ez lett az ara
-
Az bugos az a quest, az összes eddig össze gyűjtött xp-d 10%-at veszi lesz szerintem, én vissza töltöttem. A hiba ott vagy h az epic gemet a szobrocskába rakva nem lehet oda adni. Maradt a 100k arany. -
Sunrider924 #1510 Nalam beutott a valsag, tele a stash es az inventory is mar a tokom kivan hogy mindegy mit talalok megy a junkba mert mi a halalt csinaljak ha nincs helyem? rakat uj set gyulne de nincs hova...
Amugy iszonyat megszivtam, 36tol 37 fele volt egy kuldi ahol egy felajanlast kelett tenni Lyrianak, es en marha a 10% exp-t valasztottam, tul soknak tunt a 100k gold. Namost a pofara eses az volt hogy elvette az egesz xp-met ami mar 70%on tul volt es maradtam vmi 10%al, holott a szoveg pont forditva irta, hogy 10%ot ajanlok fel. -
ratgab #1509 Megvan a saját váram Kovácsműhellyel, Sagecraft stationnel, Alkímiai munkaállomással, Kereskedővel, Gyógyítóval... 
Már a 6. set tárgyat találom az utóbbi 2 órában. -
ratgab #1508 Hogy a viharba lehet itt képet beszúrni?? Sebaj, megy linkbe:
Bolgan's Bane Set
Scourgebane -
ratgab #1507 Na még egyszer:
-
ratgab #1506 Basszus ki is gyűlt a set
Bolgan's Bane:
Kedvenc fegyverem:
-
Írja is a tooltip szerintem, hogy nagyobb eséllyel találhatsz rare tárgyakat, nem?
Én inkább erre pakoltam, mint a kovácsolásra :) -
sanyiiiii #1504 Második végigjátszásra én is csak kinézetre öltözök, de kicsit csalok, magamnak 80 millió inventory helyet hogy nyugodtan gyűjtögethessek :P -
ratgab #1503 1300 armorom van, de azért bossoknál néha el kell hörpintenem 1-2 gyógylötyit. Igaz alap ellenfeleknél szinte soha.
Laza: Jó ötlet gyengébb páncélzatban játszani, de hogy azt darabokból válogassam össze az úgy nem tetszik. Ha korábban gyűltek volna ki set-ek, akkor tuti abban mentem volna, de a Detect hiddenem csak most 37-es szintűként lett 9-es.
Tervezem egyébként, hogy ha meglesz a most gyűjtött set minden darabja, akkor inkább abban megyek tovább.
Gurulgatni szoktam, sőt védekezni is (hardon mindkettő kell azért). Védekezés egy kicsit túl erős, mivel csupán trollok tudnak rajta átütni, minden más lepattan. Gurulni a pajzsos bolganoknál fontos is mivel szemből sérthetetlenek. -
ratgab #1502 Korábban volt szó az esetleges kapcsolatról a Detect Hidden és a talált set tárgyak között. Ezt most meg tudom erősíteni! Mióta 9-es a Detect Hiddenem SOKKAL több set tárgyat találok, mint előtte (Imént bementem egy Dungeonbe és 3 db-bal távoztam ugyanabból a setből!) -
Sunrider924 #1501 Lehet valamit rosszul csinalok, de en lvl 30 korul kezdtem betolni a faction kuldiket es a main kuldeteseket, es talan emiatt, de nem jelentek meg korabban a prismere cuccok az arusoknal, vagy a master's nevu lootok a mobokbol, ergo nem igazan volt mibol craftolni, a trollhide jo de a dreadscale az, amit igazan megeri craftolni.
Igy lvl 32 tajekan mar nem ereztem erot az ellenalashoz es seteket felretettem, pedig mar vagy 5 teljes (5/5) is kigyult, es lecraftoltam magamnak minden slotra dreadscales mastercraft armort, igy ment fel 1000 fole a pancel es valami 800 korul a hp. Meele mob ellen minden franko, kicsit keveset pakoltam a magikus vedelemre, ettol fugetlenul a var ostroma epikus volt, az uj pancelomban konyebben birtam a tautha hordakat.De szo sincs rola hogy a potikat hanyagolnam, boss fightokon gyakorlatilag kotelezo, minden masra jo a pure finesse nightblade
-
"Akkor meg meghalok és load... nem vonz!"
Ez nem igaz, pont így lesz értelme a harcrendszernek, amikor kvázi küzdened kell az életedért, és nem mész bele minden harchelyzetbe, gurulsz, védekezel, és csak akkor támadsz, amikor a helyzet azt lehetővé teszi.
Tapasztalatból mondom, hogy így nem unalmas annyira a játék, Én élvezem így a harcot. A szintemhez képest jóval gyengébb páncélban vagyok. -
ratgab #1499 Akkor meg meghalok és load... nem vonz! Végigviszem, aztán majd meglátjuk. -
Sajnos a nehézpáncél túl tápos lett sajna. clothgatyába rögtön lecsapják a fél hp-dat. -
PC, de az mindenkinek kell legyen. -
Akkor nem tartogatom. -
Ha unod, hogy nem tudnak megsebezni, öltözz át kevésbé tápos hacukába ... mindenre van orvosság :) -
ratgab #1494 63 órám van a játékban és Mel Senshir körül tevékenykedem (2 alsó területet még csak érintettem). Ezen még van az 5. nagy terület, amin még nem jártam, de elég lineárisnak tűnik.
Azt kell mondjam egyre jobban unom a játékot... Már nagyon nem tudnak megsebezni, de viszont pattogtatni tudnak (ütnök, megborulok, de nem nagyon sérülök) és már kezd az idegeimre menni ez a folytonos padlónyalás. -
vg #1493 Megcsináltam ezt a House of Valor küldetést, én lettem a bajnok. :) A táblán lévő feladatok nagyon nehezek, azt majd valami ütősebb felszereléssel+kardal megpróbálom a vége felé. -
Sunrider924 #1492 Nem csak az alapanyag kell, ez master szintu kotyvalek. -
ratgab #1491 Azért, ha nagyon nem akarsz sokat tökölni (nehézség miatt úgyis megfekszik mindenki, csak idő kérdése), akkor hasznos tud lenni. -
ratgab #1490 Az a House of Valor és biza az nekünk misiknek is van. -
vg #1489 Te most pc, vagy xbox-ról beszélsz? -
Gondolom ehhez kell az a fate alapanyag, amiből már van egy rakás az inv-emben. Bossoknál elég kiábrándító használni :) -
Sunrider924 #1487 XD -
Egyébként Én meg a Mass Effect páncélban megyek ... a játék már dobál olyan chestet, aminek 100 armorja van, míg az enyém 40-es, de nem cserélem le, mert ebben legalább meg tudnak alázni :)))
Minden boltostól 10-20-asával veszem a HP potit, mert olyan területekre megyek, ahol mindenki narancssárga nekem, és 1-2 ütéssel lealáznak, míg az Én fegyverem nem túl sokat sebez rajtuk.
De így legalább van értelme a gurulásnak meg a pajzsnak :)
Folyamatosan gurulgatok, távoli támadásokat pajzzsal védem, és amikor lehet, ütöm őket. Amikor jön 6-8 pók (ebből 2-3 giant ... már a kis pókba kell 2 kombó sorozat, a nagyba meg min 3, persze kombinálva az erős csapásokkal, hogy valami sebezzen is :) ), vagy 1-2 troll, akkor igazi kemény harcok vannak ... nagyon élvezem, kva jó :)
Mondjuk vicces volt, mikor a pókokkal nagyokat küzdök, erre elérek a pókos rész bossához, a fae csajhoz, akinél beproccolt a fate energy, és kb 1 pillanat alatt ledaráltam majd kivégeztem :) -
De volt, amit automatikusan mindenki megkapott megjelenés után az első patchben ... pont egy több questből álló sorozat. Az a warez misiknek elvileg nincs, hacsak nem van külön warez update hozzá :) -
vg #1484 Én tegnap tettem fel 3 dlc-t(xbox), a Sorcery Pack, Might Pack, Finesse Pack. A Might teljes páncélzatát felpakoltam, nagyon jól néz ki, elég erős lett a karakterem, mivel én az erőre gyúrok, nem nagyon szoktam varázslatokat nyomatni. Szerintem több dlc még nincs. -
Köszönjük Emese. -
ratgab #1482 Semilyen előnnyel tudtommal. Csak a gonosz kinyírásának kellemes érzésével...
-
Most lett elegem ebből... a ganéból. Dög unalmas, bughalmaz, ami frusztrálóan sz@r. -
krisztajo #1480 Ha az ember eléri a lev. 40-et akkor utána nulla xp?
Semmiért nem kapunk semmit még a küldetésekért sem?
Gondolom akkor max. a loot marad.
-
Az a DLC quest sorozat, ugyi? -
sanyiiiii #1478 40 -
krisztajo #1477 Köszi szépen. Most már legalább tudom hol keressem.
Egy valamire még nagyon kíváncsi lennék.
Szint limit van (30,40 stb) vagy bármeddig lehet fejlődni?
-
Sunrider924 #1476 Attol fugg, ugyebar nyilt vilag , akar oda is mehetsz, detry terkepen ha megnezed van egy nagy arena rajz, ha odamesz akkor megtalalod a House of Valor kuldisorozatot amit itt csak arenakent emlegetunk. -
krisztajo #1475 Azt az arénás küldit amiről annyit beszéltetek hol lehet felvenni?
Én még csak Dalentarth-ban vagyok akkor még messze vagyok tőle?
-
Mass Effect szetben egy gyengébb fegyverrel ... így jön ki a harcrendszer sava-borsa :)
A pókos kastélyban igazi kihívás volt így :)