Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van értelme egyáltalán a szakmáknak?
Én full tolvaj vagyok de meg se tudnak sebezni (hard).

Csak talált cuccok vannak rajtam.(Lilla, sárga)
Egyáltalán szét lehet szedni ezeket a tárgyakat? Tele van már a láda, vagy tök feleslegesen tartogatom?

A karim 32 szintü, 154 küldit csináltam meg eddig(77 óra)most szálltam fel a hajóra.
Valahol olvastam hogy összesen 204 küldi van.

Szerintem nagyon szép játék csak nincs benne kihívás.
Rengeteg pénz és loot.

Én meg folyton harcos cuccokat találok a kuruzslómmal. Cserélhetnénk.

Why so serious?

Laza
Ja, másik, folyamatosan lila töröket meg lila és set mage ruhákat találok, de harcosnak semmi lila .....

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Na, megfogadtam a saját tanácsom, és úgy nyomtam a játékot, hogy nem craftoltam meg minimálisan upgradeltem .... na így volt állat :)
Pókok, minden ezren támadtak rám, én meg alig sebeztem rájuk (20-40-et), persze Õk meg elég szépe rám (170-es armor, nem fejlesztem).
Igazi kõkemény harcok voltak, elment egy rakás HP poti ... Folyamatos gurulás és összeterelés, hogy csoportosan tudjam õket ütni, különben szétszednek ... így élvezet játszani :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De, kozbe megtalaltam a kuldit...
JethroHUN
Ezt hogy? Nem valamilyen küldetés tárgy volt? Mert van 1 lila kovácsolható staff, és pont a megcsinálása a feladat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Na meg egy uber. Gyerekek nem tudom hogy mondjam de mar 65 ora jatek, mindjart lvl 31, 107 kesz kuldi, de meg a 3 frakcio kuldihez nem jutok el, meg a 2 mainhez. Hihetetlen ez a jatek.
Tudtam, hogy postolás után meglesz :D

http://www.38watch.com/calculator/

online abalities tree-t lehet valahol találni? google sajnos nem segített benne.

Köszi

Köszi, mindenhol néztem, ezt kivéve<#vigyor4>
A mentésedet ha kijelölöd, annak az infója írja a játszott idõt is.

Laza
Akkor az nem mûködik, hogy elõremegyek olyan helyekre, ahol nálam jóval erõsebbek vannak, és a loot is sokkal jobb?
Pedig ezt szeretem :(

Shining Force Neo-ban imádtam, hogy be lehetett tévedni olyan helyekre, ahol simán szétkaptak 1-2 ütéssel, viszont ha kiszenvedtem, akkor eljuthattam olyan ládákhoz, amiben király cuccok lapultak :)
Egyébként akinek kimaradt ez a játék PS2-n, pótolja :)

Meg lehet nézni valahol a lejátszott idõt, vagy csak méritek magatoknak?

Én valahogy nem vagyok olyan sérthetetlen (full sorcery), bár robe-t hordok, nem inget meg gatyát <#vigyor4>. Nyafogtok, hogy nem sérültök, van megoldása a dolognak. Vegyétek le a brutál páncélt és mindjárt más a helyzet. Adjunk már esélyt a nyúlnak is <#vigyor2>.
Magas szintû ellenfeleknek max xp szerzés céljából lesz jelentõssége. De mivel a játék befejezése elõtt bõven elérhetõ a max szint, ezért mégsincs.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs túl sok jelentõssége, ugyanis: Ha Dalentarth teljesen kivégzed, akkor mind Detyrben, mind a Síkságon úgyis mindenkinél sokkal erõsebb leszel.

És mivel van minimum szint, ezért pláne nem gáz, ha beáll a minimumra az ellen (ráadásul dungeonben mindig szinthez igazított ellen lesz, így mindegy is, hogy az utazózónában milyen ellenek vannak), még úgy is sokkal erõsebb lesz az embernél (Szürkénél ugye erõsebbek vagyunk, sárgával egy szintûek, pirosak meg gondolom bõven bedarálnak... merthogy ilyen is van. Ez utóbbival én a szép kényelmesen mindent kimaxolós tempómban nem találkoztam, sõt Dalentarth után mindkét területen gyengébb ellenekkel, kivéve a 2 város elõtti területet, ahol már egyszintû ellenfelek jöttek).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Igen az nagy katarzis tud lenni, emlékszem mikor a G1-ben kinyirtam azt a Shadowbeast-et aki az elején már akkor megölt ha csak rámnézett.

wedge31
Tehetek volna bele egy pár fix szintü minibost, mindig jó érzés, hogy egy alacsonyabb szinten legyözhetetlen monsztát az ember késöbb táposan újra meglátogat és lenyomja mint a bélyeget...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Igen ezért nem is érdemes visszamenni a már bejárt területekre grindelni mert az xp is kevesebb lesz.

"nem szintezõdik az ellen a karakterünkhöz, szóval tökmindegy mikor megyünk valahova, abból nem lesz hátrányunk"

Pedig de, amikor elõször bemész egy zónába akkor kapja meg a zóna a szintjét. Minden zónának van minimum szintje (és maximum is), ha az alatt bemész egy zónába akkor az a minimum szintre lesz lockolva. Ugyanígy mûködnek a dungeonok is, de függetlenek a zónáktól ahol megtalálhatóak.

Ráadásul akár olyan területre is elvetõdhetünk így, ahol annak rendje és módja szerinte szétrúghatják a seggünket (ami ebben a játékban jó dolog, mivel ilyen nem sokszor fordul elõ!).

Protipp kezdõknek (10 óránál kevesebb játékidõvel): Dalentarthból már az elején érdemes elkalandozni, mivel van egy csomó task, amit jó ha már akkor felveszünk, mikor ott vagyunk, így érdemes a nagyvárosokat bejárni (nem szintezõdik az ellen a karakterünkhöz, szóval tökmindegy mikor megyünk valahova, abból nem lesz hátrányunk).

Nemcsak jó kis task-okat lehet felszedni, de a trainer-ek megtalálása is sok lehetõséget biztosít (például pontelosztási elképzelések kialakításakor... Tudom, hogy van Fateweaver, de én nem használom és nem is fogom!)

xp növelõt feleslegesnek tartom. Dalentarth, Detyr kimaxolva, Plainsbõl csak Rathirban vannak már feladatok.

Még nem jártam 2 teljes területen és már most level 32 vagyok.

Én is max csak XP nõvelõt a hp/mana potikon kívül, a többit eladom.
Elég imba így is a Crusader karim. Meg hát más játékokban sem szoktam ezeket a löttyöket iszogatni. WoW-ban is csak a guild miatt vagyok alkimista :)

Nekem 2-t: House of Ballads (ezt ugye nem nagy kunszt összeszedni) és egy Mage set-et, amit eladtam jó pénzért.

JethroHUN
Xp növelõt majdnem csak alchemybõl lehet szerezni. De olyan ritkák az alap anyagai. De ez igaz a mana/hp potira is. Sõt majdnem az összesre, mindenhez bloodroot kell, amit nagyon ritkán lehet találni. Venni sehol se. Alchemy totál használhatatlan így. Minor potikat lehet csinálni halomra, de azzal sokat nem érsz :D

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Damage növelö meg csökentöket szoktam inni, meg persze az xp növelöket is csak az elég ritka.

wedge31
Ötven órányi játék után még csak egy set-et sikerült összeszednem.

Valaki használ egyáltalán gyógy és mannaitalon kívül más itókát a játékban?

IMYke2.0.0.0
Isten hozott a klubban! :)
Gyakorlatilag sehol sem vagyok még a játékban - 1 fõküldetést csináltam meg , a többi mind melléküldetés és bóklászás :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nagyon jó lenne egyébként belõni, hogy hol lehet egy-egy páncél set-et kirakni. Szívesen megnézném az összeset, de így, hogy tût keres az ember a szénakazalban igen nehéz dolog ez.

Vajon területenként lehet összerakni 1 set-et vagy mi lehet ennek a szisztémája.

nagyon állat ez a játék, már 10 órát beletoltam de még alig csináltam két fõküldetést. nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni.
Seggére vertem most a pénzemnek... Maradt kemény 200 000 aranyam. Most elkezdek újra gyûjtögetni (ilyen jó páncél setet még sehol nem láttam, megérte megvenni, mert marha jól néz ki!).

Laza
Ezért szerettem mindig is a Diablokat, mert ott nem voltak restek kapásból 4-5 féle nehézségi fokozatot elkészíteni ... sõt, vihetted végig ugyanazt a karaktert :)
És ott volt különbség a szintek között.

Helyzetjelentés. Végre elértem Rathirba és egyrész itt már olyan cuccok vannak, amiket érdemes megvenni, másrészt 1 páncéldarab 500 000 aranyba kerül... Azthiszem megyek vissza vásárolni... :-) Végre van értelme a millióimnak.

Neked van igazad! Kéne ide egy very hard mód ASAP! Pénzem egyre több, lelkesedésem egyre alacsonyabb, sérülés nélküli pattogás (mikor ütnek a mobok, fel se tudsz kellni, de sérülni nem sérülsz) egyre jobban idegesít.

IMYke2.0.0.0
Nem tudtak eltántorítani tõle, csak vezérlõvel játszom - és a játék egyre jobban tetszik.
Fenomenális harcok, tökéletes mozgások és a dialógusok is fincsik.
Eddig ~11 órám van benne, és még csak az elsõ területen bóklászok, MINDENT elolvasok, mindenkivel beszélgetek stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért mert MMO fejlesztésre gyakorolnak :)

más: vicces dmg

Laza
Én sem értem mitõl nerfelnének itt bármit is, pedig már a sokadik ember hajtogatja. Ez egy single játék. Nem szokták már ezeket utólag piszkálni :)

Laza
Hülyeség ;)

Tirin's Restben vannak, azon belül a templomban, ha éppen nincsenek a szabadban.

Laza
Ne is figyelj az ilyen hülyeségekre, X360 kontrollerrel a legjobb ... egér+bill ide borzalom a köbön.
Én is így nyomom :)

Egy nap múlva már elfelejtik :)

Ez nem rossz ötlet. De utána vissza lehet menni vagy mindenki ellenséges marad az adott helyen?
krisztajo: Én kivettem, aztán elfutottam. Még sem meg se kell õket ölni.

Egy kérdésem nekem is lenne:
Hol találom Nil Kern, vagy Priestess Corelon nevû NPC-t? (Collections nevû quest). Egy tolvajt kellene nekik jelentenem, de a térkép nem jelzi õket :S

Tanácsot szeretnék kérni! Felvettem a Star Camp-ban az elsõ küldit amikor három tárgyat kell ellopni. Már két helyen jártam a háromból és sosem hagyják ezeket egyedül.
Nekem csak egyes a lopakodásom. Így egyáltalán meg lehet ezt a küdit csinálni?
Ott van még a fogadóban a polcon a könyv is, ami mellett állandóan ott ül egy fazon.
Hogyan lehet ezeket ellopni?
Ha nem megy, mit javasoltok, töltsek vissza egy korábbi mentést, vagy csak ne foglalkozzak ezekkel a küldikkel?
És még egy kérdés. Van valahol a neten lista a trainer-ekrõl és fellelhetõségeikrõl?

Her righteous furykevesebb mint 5 perc, gambit +faeblade es csak ugy ropkodtek lefele, persze nem adta be mindet azonnal de igy is hamar meglett.
Nem érted a lényeget úgy látom, úgyhogy megpróbálom megfogalmazni másképp:
a full íjász semmivel nem nehezebb (vagyis inkább kevésbé könnyû) mint ha csapkodnál is mellé csak valamivel lassabban öl.

@Sunrider: Pedig nem egy nagy szám, bal klikk, néha dodge :D Harpoonnal meg még egyszerûbb mert elgurulsz odarántasz valakit,megcsapkodod milõtt odaérnének a többiek. Egyébként a hármas kombókból az utolsó ütés elõtt tudsz kigurulni.

Nekem olyan is volt, ami sírkõ olvasáskor nyílt meg.