2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • MrStokes
    Most kezdtem a jatekot, es latom hogy tobben a detect hidden skillt fejlesztettetek.
    Ez pontosan mire valo? Vannak rejtett tartalmak, amik csak ezen skill fejlesztesevel elerhetoek? Ezek mennyire relevansak a torenet vagy a haladas szempontjabol?
  • lammaer
    /off:
    Házigazda ki tudná venni innen a szövegbeíró dobozból a háttérképet? Speciel alig látom amit írok...
  • lammaer
    Jaja, tegnap jöttem rá hogy a trainereknél is lehet növelni a skilleket, csak sajnos a basic trainer ugye már nem tudja növelni azt ami 3 feletti. Igy gondolom buktam egy-egy pontot a kovácsoláson, detectionon meg a kristálygyártáson (ezt a hármat húztam eddig).

De hát jó ez igy, hadd fedezzem fel magamnak a világot meg a játékot, direkt igyekszem nem olvasni a hiv fórumokat meg a guideokat.

Most éppen igyekszek minél messzebb lévő városba elmenni (ignorálva a questeket) hogy vehessek a boltban vmi jó kis staffot, van 60K elvernivalóm (tudom hogy a végjátékban már milliók lesznek zsebben, de most még level 10nél a pénz az szűkös).
  • Sunrider924
    Mire befejeztem a jatekot lv40en 4 darab skillem volt lvl 10( blacksmith, detect hidden, sagecraft es persuasion) es a legtobb meg lv6. Es erre hivatalos forumon azt irtak hogy keves, mert ha jol osztogatod be skillbook, trainer es utolsonak lvlupbol akkor meg ennel is durvabb a vege, plusz ott van a joker specc, az universalist ami mindegyikre ad +3at.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, nekem a "rejtett dolgok" és a "meggyőzés" fontosabb volt, így ezekre ment el minden pontom, eddig. 24-es szintű vagyok, 43 órányi játékkal.
  • Sunrider924
    Felhuzod a dispellinget lvl 6ra es akkor 60% eselyel indulsz very hard ladanal is, de van poti, ami ideiglenesen ad 2-3 skillpontot dispellre, azt is benyomhatod lada proba elott. Azon szorakoztam a legjobban amikor 30% eselyre elsore kinyitotta a ladakat tobbszor is. Apropo, meg nem erositett sanda gyanum, hogy ha rendesen dispellezed a hard es very hard ladakat, nem erolteted hanem megcsinalod rendesen, nemcsak durva xp-t ad hanem durva lootot is. Eleg erdekes cuccokat lattam egyes karikon amik nekem sehogy nem kerultek elo elso karis vegigjatszasnal
  • IMYke2.0.0.0
    Én is.
    Az elején küzdöttem, de - ahogy lammaer is - azt hittem, csak velem akar kiszúrni a játék... bosszúból mindig "force"-t használok [az Erő velem van :)], és ha bekapok egy átkot, akkor megyek gyógyítóhoz :)
  • wesker24
    Én azt már eleve feladtam én midig arra megyek hogy Force Dispelling !
  • lammaer
    Srácokk, a dispel minijátékban csak én vagyok béna, vagy ez tényleg ilyen szemét? Easy-t még csak csak megcsinálom, de egy average az már esélytelen... úgy pörög az a szar, és odarak 4-5 rúnát, meg még közé robbanósat is.. hát az anyjukat :)
  • Sunrider924
    Segitenek ha tudnek de semmit nem allitottam a jatek grafikajan, ahogy elindult nalam ugy is maradt, se fov hacket se semit nem piszkaltam, szoval nincs otletem.
  • lammaer
    Csak éppen lerobban tőle mindíg a játék :(
  • lammaer
    Megjavult :)
  • lammaer
    Hali,

Tudna vki működő linket küldeni a Widescreen Fixerhez?

Ami a hivatalos oldalon http://www.widescreenfixer.org/ van az döglött...
  • Sunrider924
    Szerintem jo nehany quest elegge el van dugva, vagy csavaros, nem mindegy mit valaszolsz mert akkor van folytatas es ilyenek szoval siman elkepzelheto hogy kimaradt par. A szorakoztato az volt hogy megprobalni mindet megtalalni.
  • ratgab
    Állítólag! Én MINDENT elvégeztem és nem jött ki ennyire a vége!
  • wesker24
    Összesen 255 quest és ebben benne minden az is amelyik ismétlős !
  • TVelvet
    Hány quest van a játékban? ( ami nem ismétlős ) nekem 207 van megcsinálva. Többet sajna nem találok :(
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam is csak rohangált az urnák környékén. Azt hittem, hogy végtelenszer végrehajtható a dolog, de az egyszer működő kombináció után kaptam egy jó kis elektrosokkot vagy mit, így hagytam a fenébe.
  • Andy0717
    Szőrszálhasogatók. Akkor is vicces
  • wesker24
    Jaja ez nem Vas hanem már Prismere kristály cucc !

Az egyik ilyen Prismere cuccot az egyik Prismere Mountain Troll dobta !
  • JethroHUN
    Az nem vas, prismere kristály
  • Andy0717
    Kicsit vicces talpig vasban csakrammal
  • wesker24
    Dehogy én sose használok blacksmithet amik vannak cuccok azt vagy ugy veszem kereskedőktől vagy úgy találom meg a kincses ládákban ami Hard Very Hard Dispel-lel van védve !
  • krisztajo
    Köszi, miután megkérdeztem sikerült a tolvajt elkapni.
    Nekem a borrag csak a lepkéjét kergeti.
    Akkor ezek szerint az urnás küldit nem lehet sehogy megoldani?
    Kár, de már ez is valami, mert akkor legalább nem próbálkozok vele többet.
  • Sunrider924
    Tolvajt elkapod ha ejfelkor elbujsz a lepcsonel es varsz picit. Akkor van ejfel amikor a ket NPC aludni megy kicsit lentebb a belso szobaban. Lepcso toveben stealth es mar jon is delikvens.
    Az a borrag az egy szerintem bugos pet kuldi, normalisan egy permanens pet kellene legyen aki megy veled es harcol erted miutan megkaptad.
  • Sunrider924
    Nyami, az a skin, nahat
  • krisztajo
    Egy kis segítséget kérnék! Elakadtam két küldiben.
    Az egyik a Collection bármikor megyek be este az épületbe sosem jön senki.
    Hogyan lehet a tolvajt elkapni?
    A másik a Secret of the Fae Pools egy borrag-ot már megidéztem kaptam is érte xp-t, de azóta hiába próbálkozok. Vagy nem történik semmi vagy megmérgeződök.
    Mi a helyes kombináció? Milyen sorrendben hova kell a köveket tenni?
  • Sunrider924
    Hasznalod a blacksmithing cheatet mi? ugy konnyu :P
  • wesker24
    Ime az én karakterem jelenleg ! Lvl 30 vagyok !

• wesker24
    Én is hibrid karakter vagyok mind 3 képességből használok valamit !
  • sanyiiiii
    Az összes precise, brutal és arcane weaponryt megkapod 3/3ra anélkül hogy pontot raknál rá.
  • krisztajo
    Értem, köszi, remélem marad rá pontom a végén!
    Én 60 óránál tartok, de még én is csak a második világrészben járok.
    Így jár az aki minden fűszál alá benéz, de én sem unom egyáltalán.
  • IMYke2.0.0.0
    Eddig 34 órám van benne - még mindig nem unom - és csak a 2. területen vagyok :)
  • IMYke2.0.0.0
    Utóbbi. :)
  • krisztajo
    Nagyon megcsappant az érdeklődés a topikban.
    De ha még valaki erre jár adjon nekem még egy kis infót!
    Én teljesen hibrid karaktert fejlesztek és megnétem a fate-eket.
    Az utolsó az Universalist ad egy olyan pluszt, hogy Mastery of Arms: Unlocks all weapons mastery abilities. Ez pontosan mit jelent?
    Minden fegyverből lehet használni a legjobb mozdulatokat anélkül hogy pontot adnék rá vagy csak rögtön azokra pakolhatok az előzőket kihagyva?
  • krisztajo
    Köszönöm szépen a válaszokat! Így már minden világos.
    Tényleg várni kellett, hogy az új botokat érzékelje.
    Az hiszem ilyen YSA honor brands komponensem már van is.
  • Sunrider924
    A Status symbol az egy task quest, azoknak az a lenyege hogy vegtelenszer csinalhatod meg, es penzt ad erte, akarhanyszor teljesited. A Status Symbol eseteben az a felkeres, hogy gyartsal Ysa honor blades nevu fegyvereket, amiket darabonkent vesz at toled a kuldetes ado es darabszam is fizet erte. A dolog lenyege hogy amikor gyartani akarod szukseged lesz az YSA nevu alkotoelemre, magyarul szedegessed szet a faeblade fegyokat addig amig lesz egy ilyen komponensed, ha jol emlekszem YSA honor bladet kell szervaljal(lopjal) es azt szetbontogati addig amig be nem adja az YSA honor brands nevu alkotoelemet, abbol mar meg fogod tudni csinalni. A kuldetes teljesitesehez eleg 1 darabot, aztan annyiszor teljesitheted meg ahanyszor akarod. Apropo nekem az oroktol sikerult lopni azt a bizonyos faebladet, amit elbontottam es adta a keresett komponenst.
  • Sunrider924
    A tortenet szerint a kuldetes ado megundorodott a halandoktol, mert elloptak 3 nagyereju varazsbotot es masfajta fegyverekke kovacsoltak oket. A kuldetes lenyege hogy keresd meg es szedd szet azokat, hogy megkapjad az eredeti fegyverek lenyegi alkotoelemet (core component) es ujraepitsd az eredeti fegyvereket, a 3 nevesitett staffot a kuldetes szovegebol. A core componenten kivul a tobbi lehet comon component, nem kell semmi extra hozza, a core component lenyeg es mindegyik core component viseli az eredet staff nevet. Ahogy legyartod oket ugy fogja egyenkent kipipalni a quest tracker, elofordulhat hogy kicsit varni kell amig erzekeli, hogy megjelenik a taskadban a kesz staff(varazsbot).
  • wesker24
    A Status Symbol sose fog eltűnni mert az egy végtelenített quest ami a Taskban van quest azok sose érnek véget !

A Rivener Tarsusnál meg szét kell szedni öket ha megvan rámész a Blacksmithingre és mind 3 alkotó elemeből csinálsz cuccot ennyi !
  • krisztajo
    Segítsetek, két küldetésben elakadtam.
    Az egyik a Rivener Tarsus. A három bot már megvan, szét is szedtem őket.
    De mit kell utána csinálni?
    A másik a Status Symbol. Itt mi a szitu a térkép nem mutat semmit sem.
    Hiába ezeket már nem értettem meg a minimális angoltudásommal.
    Help!