Kingdoms of Amalur: Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintetek mi lehet a gond, hogy egyre kevesebb kék-lila cuccot dob a KOA, lvl 22-ön Mel Sensir környékén, a House of Sorrow küldetés után, a detect hidden-re dobtam pár pontot, de nagyon vacakul lootolok, túl alacsony a szintem ide?

EN nem toltottem vissza, halistennek nem buktam tobbet mint 36os szint 70%a, a fosvenysegnek meg ez lett az ara <#zavart1>
JethroHUN
Az bugos az a quest, az összes eddig össze gyûjtött xp-d 10%-at veszi lesz szerintem, én vissza töltöttem. A hiba ott vagy h az epic gemet a szobrocskába rakva nem lehet oda adni. Maradt a 100k arany.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nalam beutott a valsag, tele a stash es az inventory is mar a tokom kivan hogy mindegy mit talalok megy a junkba mert mi a halalt csinaljak ha nincs helyem? rakat uj set gyulne de nincs hova...
Amugy iszonyat megszivtam, 36tol 37 fele volt egy kuldi ahol egy felajanlast kelett tenni Lyrianak, es en marha a 10% exp-t valasztottam, tul soknak tunt a 100k gold. Namost a pofara eses az volt hogy elvette az egesz xp-met ami mar 70%on tul volt es maradtam vmi 10%al, holott a szoveg pont forditva irta, hogy 10%ot ajanlok fel.
Megvan a saját váram Kovácsmûhellyel, Sagecraft stationnel, Alkímiai munkaállomással, Kereskedõvel, Gyógyítóval...<#finom>

Már a 6. set tárgyat találom az utóbbi 2 órában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hogy a viharba lehet itt képet beszúrni?? Sebaj, megy linkbe:

Bolgan's Bane Set

Scourgebane

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na még egyszer:

Basszus ki is gyûlt a set <#smile>

Kedvenc fegyverem:

Laza
Írja is a tooltip szerintem, hogy nagyobb eséllyel találhatsz rare tárgyakat, nem?
Én inkább erre pakoltam, mint a kovácsolásra 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Második végigjátszásra én is csak kinézetre öltözök, de kicsit csalok, magamnak 80 millió inventory helyet hogy nyugodtan gyûjtögethessek 😛

1300 armorom van, de azért bossoknál néha el kell hörpintenem 1-2 gyógylötyit. Igaz alap ellenfeleknél szinte soha.

Laza: Jó ötlet gyengébb páncélzatban játszani, de hogy azt darabokból válogassam össze az úgy nem tetszik. Ha korábban gyûltek volna ki set-ek, akkor tuti abban mentem volna, de a Detect hiddenem csak most 37-es szintûként lett 9-es.

Tervezem egyébként, hogy ha meglesz a most gyûjtött set minden darabja, akkor inkább abban megyek tovább.

Gurulgatni szoktam, sõt védekezni is (hardon mindkettõ kell azért). Védekezés egy kicsit túl erõs, mivel csupán trollok tudnak rajta átütni, minden más lepattan. Gurulni a pajzsos bolganoknál fontos is mivel szembõl sérthetetlenek.

Korábban volt szó az esetleges kapcsolatról a Detect Hidden és a talált set tárgyak között. Ezt most meg tudom erõsíteni! Mióta 9-es a Detect Hiddenem SOKKAL több set tárgyat találok, mint elõtte (Imént bementem egy Dungeonbe és 3 db-bal távoztam ugyanabból a setbõl!)

Lehet valamit rosszul csinalok, de en lvl 30 korul kezdtem betolni a faction kuldiket es a main kuldeteseket, es talan emiatt, de nem jelentek meg korabban a prismere cuccok az arusoknal, vagy a master's nevu lootok a mobokbol, ergo nem igazan volt mibol craftolni, a trollhide jo de a dreadscale az, amit igazan megeri craftolni.
Igy lvl 32 tajekan mar nem ereztem erot az ellenalashoz es seteket felretettem, pedig mar vagy 5 teljes (5/5) is kigyult, es lecraftoltam magamnak minden slotra dreadscales mastercraft armort, igy ment fel 1000 fole a pancel es valami 800 korul a hp. Meele mob ellen minden franko, kicsit keveset pakoltam a magikus vedelemre, ettol fugetlenul a var ostroma epikus volt, az uj pancelomban konyebben birtam a tautha hordakat.De szo sincs rola hogy a potikat hanyagolnam, boss fightokon gyakorlatilag kotelezo, minden masra jo a pure finesse nightblade <#idiota>
Laza
"Akkor meg meghalok és load... nem vonz!"

Ez nem igaz, pont így lesz értelme a harcrendszernek, amikor kvázi küzdened kell az életedért, és nem mész bele minden harchelyzetbe, gurulsz, védekezel, és csak akkor támadsz, amikor a helyzet azt lehetõvé teszi.
Tapasztalatból mondom, hogy így nem unalmas annyira a játék, Én élvezem így a harcot. A szintemhez képest jóval gyengébb páncélban vagyok.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Akkor meg meghalok és load... nem vonz! Végigviszem, aztán majd meglátjuk.

TVelvet
Sajnos a nehézpáncél túl tápos lett sajna. clothgatyába rögtön lecsapják a fél hp-dat.
Laza
PC, de az mindenkinek kell legyen.

Laza
Akkor nem tartogatom.

Laza
Ha unod, hogy nem tudnak megsebezni, öltözz át kevésbé tápos hacukába ... mindenre van orvosság 😊

63 órám van a játékban és Mel Senshir körül tevékenykedem (2 alsó területet még csak érintettem). Ezen még van az 5. nagy terület, amin még nem jártam, de elég lineárisnak tûnik.

Azt kell mondjam egyre jobban unom a játékot... Már nagyon nem tudnak megsebezni, de viszont pattogtatni tudnak (ütnök, megborulok, de nem nagyon sérülök) és már kezd az idegeimre menni ez a folytonos padlónyalás.

Megcsináltam ezt a House of Valor küldetést, én lettem a bajnok. 😊 A táblán lévõ feladatok nagyon nehezek, azt majd valami ütõsebb felszereléssel+kardal megpróbálom a vége felé.
Nem csak az alapanyag kell, ez master szintu kotyvalek.
Azért, ha nagyon nem akarsz sokat tökölni (nehézség miatt úgyis megfekszik mindenki, csak idõ kérdése), akkor hasznos tud lenni.

Az a House of Valor és biza az nekünk misiknek is van.

Te most pc, vagy xbox-ról beszélsz?
Laza
Gondolom ehhez kell az a fate alapanyag, amibõl már van egy rakás az inv-emben. Bossoknál elég kiábrándító használni 😊

Laza
Egyébként Én meg a Mass Effect páncélban megyek ... a játék már dobál olyan chestet, aminek 100 armorja van, míg az enyém 40-es, de nem cserélem le, mert ebben legalább meg tudnak alázni 😊))
Minden boltostól 10-20-asával veszem a HP potit, mert olyan területekre megyek, ahol mindenki narancssárga nekem, és 1-2 ütéssel lealáznak, míg az Én fegyverem nem túl sokat sebez rajtuk.
De így legalább van értelme a gurulásnak meg a pajzsnak 😊
Folyamatosan gurulgatok, távoli támadásokat pajzzsal védem, és amikor lehet, ütöm õket. Amikor jön 6-8 pók (ebbõl 2-3 giant ... már a kis pókba kell 2 kombó sorozat, a nagyba meg min 3, persze kombinálva az erõs csapásokkal, hogy valami sebezzen is 😊 ), vagy 1-2 troll, akkor igazi kemény harcok vannak ... nagyon élvezem, kva jó 😊

Mondjuk vicces volt, mikor a pókokkal nagyokat küzdök, erre elérek a pókos rész bossához, a fae csajhoz, akinél beproccolt a fate energy, és kb 1 pillanat alatt ledaráltam majd kivégeztem 😊

Laza
De volt, amit automatikusan mindenki megkapott megjelenés után az elsõ patchben ... pont egy több questbõl álló sorozat. Az a warez misiknek elvileg nincs, hacsak nem van külön warez update hozzá 😊

Én tegnap tettem fel 3 dlc-t(xbox), a Sorcery Pack, Might Pack, Finesse Pack. A Might teljes páncélzatát felpakoltam, nagyon jól néz ki, elég erõs lett a karakterem, mivel én az erõre gyúrok, nem nagyon szoktam varázslatokat nyomatni. Szerintem több dlc még nincs.
jarlaxxe
Köszönjük Emese.

Semilyen elõnnyel tudtommal. Csak a gonosz kinyírásának kellemes érzésével...<#smile>

JethroHUN
Most lett elegem ebbõl... a ganéból. Dög unalmas, bughalmaz, ami frusztrálóan sz@r.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ha az ember eléri a lev. 40-et akkor utána nulla xp?
Semmiért nem kapunk semmit még a küldetésekért sem?
Gondolom akkor max. a loot marad.
Laza
Az a DLC quest sorozat, ugyi?

40

Köszi szépen. Most már legalább tudom hol keressem.
Egy valamire még nagyon kíváncsi lennék.
Szint limit van (30,40 stb) vagy bármeddig lehet fejlõdni?
Attol fugg, ugyebar nyilt vilag , akar oda is mehetsz, detry terkepen ha megnezed van egy nagy arena rajz, ha odamesz akkor megtalalod a House of Valor kuldisorozatot amit itt csak arenakent emlegetunk.
Azt az arénás küldit amirõl annyit beszéltetek hol lehet felvenni?
Én még csak Dalentarth-ban vagyok akkor még messze vagyok tõle?
Laza
Mass Effect szetben egy gyengébb fegyverrel ... így jön ki a harcrendszer sava-borsa 😊
A pókos kastélyban igazi kihívás volt így 😊

Nekem nem csak ladakbol de sima mezei szornyekbol esik lila/set cuccos. Azert nem ertettem hogy ratgab miert beszelt fix lootrol.
Értem köszi! Egyébként az járt valami elõnnyel hogy megölted?
Akkor tovább próbálkozom a lopós küldikkel.
Nekem 10-es a detect hidden,és sima mezei ládákból esnek epic cuccok,leginkább fegyverek,tehát szerintem van közte összefüggés.
Hat a loot minoseget, nem tudom de a mennyiseget biztosan befolyasolja, es ha mar tobb, akkor a random szamok szerint akar az is elofordulhat hogy nagyobb eselyel kerul ritka cucc is a loot-ok kozze. Kicsit eroltetett de lehet hogy mukodik.
IMYke2.0.0.0
Én Faeblade-re, zárnyitásra, bûbáj eltávolításra gyúrtam legfõképp = loot.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most kettes.
Az elején meg semmin sem volt még 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Neked mennyin áll a detect hidden Imy?

Akkor a Detect Hidden befolyásolhatja a loot minõségét? Nekem csak 5-ös, akkor lehet ezért találok kevés set tárgyat.

House of Ballads: Ez egy szimpla morális döntés (ha lehet egy morális döntés szimpla egyáltalán :-)

Túl sok kihatása nincs az eseményekre szerintem. (Én megöltem, mert gonosz volt, ugyanakkor ha úgy szemléljük, csak bosszúszomjas. Ez utóbbi esetében meg valahol jogosak voltak az érvei, de hát akkor is manipulált, ellenünk uszított és meg akart ölni, így fübe harapott)

Traveller küldetések simán kivitelezhetõek bármilyen karakterrel. Azt vettem észre, hogy ha kilopod a küldetéstárgyat a tulajtól és lebuksz, majd kifizeted a bírságot, attól még a küldetéstárgy nálad marad (lehet, hogy bug, de nem hinném).

IMYke2.0.0.0
Igen, a ládában és találtam szettet, az elején.

Photoshoppal készítettem a GIF-et. Nem nagy ördöngösség.