Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) Az abilityk legfeljebb 2vel mehetnek a tanulható maximum fölé.
Elmentem Ellova-hoz a House of Ballads-ban hogy tanítson nekem egy kis meggyõzést.
Eddig még egy pontot sem tettem rá és úgy írta a játék, hogy harmadik szintig taníthat.
Egyszer tanultam tõle, de többet nem ajánlja fel a lehetõséget.
Még kétszer kellene tudom tanulni tõle mégsem meg.
Ez miért van???
Illetve találtam egy olyan amulettet, ami plusz egy pontot ad minden mágikus képességre.
Amióta rajtam van meg is kaptam ezt a bónuszt.
De tegnap találtam egy csizmát és egy csuklyát is, ami ugyancsak két-két plusz pontot adna.
Elõre örültem, hogy lesz öt bónusz pontom, de nem sokáig.
Hiába vettem fel õket, ezek a pontok már nem adódtak hozzá a többihez.
Kipróbáltam külön-külön is, de csak az amulett bónuszát adja hozzá a játék a képességekhez.
A ruhák pontjai miért nem adódnak hozzá???
Ma láttam egy chakram-ot is ami ugyanígy két pontot adna, de ha az sem adódik hozzá akkor nem veszem meg méregdrágán!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
tudtok adni valami linket egy teljes térképrõl? (hát ha van ilyen, nemtom..)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mikor már van 150 tárgy a stashban, ráadásul mind sárga, igen nehéz összeválogatni belõlük az 1 setbe tartozókat (engem ez egy picit bosszant).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Finesse ágból én tuti kés és faeblade mastery-t ki fogom fullra fejleszteni és akkor már a mozdulatokat is az elsõ soron (Mightnál annyira nem jók a mozdulatok, hogy érdemes legyen pontot rakni rá). Mérgezés immunitást tuti fogom vinni, amúgy a mérgezett pengéket is mindenképp. Lehet az íjjászatra is fogok némi pontot rakni, csak hogy változatosan tudjak harcolni.
Sorcery-bõl Chakram master-yt biztos fogom fejleszteni.
Skillekbõl az elsõ dolgom lesz a Detect hiddent kirakni csak és kizárólag a setek miatt. Játéknehezítési szempontból blacksmithing 0, sagecraft 0-a, alchemy 0-a (csak, hogy kelljen gem-eket és potion-t is vennem, ráadásul javíttatni kelljen a fegyverzetem). Mivel stealth is kell a változatosság kedvéért, ezért azt is fogom tolni, Dispell 5-ös szintig ha már van Detect Hidden, Lockpickre nem rakok. Persuasion kimaxolásában már egyáltalán nem vagyok biztos (sokszor nehezen meghozandó döntéseket lehet vele elkerülni, ami idõnként csúnyán belerondít a játékélménybe.
Mivel rengeteget fogok költeni fegyverjavításra, ezért a Mercantile kimaxolása nagyon fontos lesz!
Összességében így 72 óra játékidõ után azt gondolom, hogy Koa a nem hagyományos kasztokra lett kitalálva. Mûködnek ugyan a klasszikus warrior, thief, mage buildek, de a játék akkor fénylik igazán, ha mindenbõl tud valamit a karakterünk (és ekkor tud igazán változatos lenni).
Szóval Kingdoms of Amalur esetében felejtsük el a klasszikus törvényszerûséget, miszerint egy RPG-ben egy mindenhez értõ karakter(szétszórt pontokkal mindent fejlesztesz és nem specializálódsz) a játék vége felé nem életképes. Ez az a játék, ahol bátran érdemes kísérletezni, mert nagyon érdekes játékélmények keletkezhetnek 1-1 fejlesztési döntéssel. Még a Destiny-k esetében is nagyon sokféle lehetõségünk van (respec után kipróbáltam a blink-et és imádtam... átblinkelsz az ellenen és az megmérgezõdik... Priceless!)
*az alacsony szintû ellenfelek (szürkékre gondolok)
Ott végeztem a tesztet. De míg egy alacsony szintû ellenfelek warriorral meg tudtak ütni, addig a 2 másik kasztot használva ilyen nem fordulhatott elõ a gyorsaság miatt. Ezért mondom, hogy erõsek.
Más: Most, hogy végigértem a játékon full warriorként (legerõsebb warrior fatet is unlockoltam) a setek felvételének céljából elõször használtam a fateweaver-t és újraosztottam a pontokat, hogy a finesse és sorcery seteket is megnézhessem (nincs kigyûlve egy sem, de azért megnéztem a darabokat).
Ha már új karaktert kreáltam kipróbáltam a képességeket és arra jutottam, hogy a warrior a legnehezebb kaszt:
Finesse képességek gyorsak és precízek (a 100-as lila késem, miután kimaxoltam a kés mastery-t úgy sebzett 1000-et mint a pinty!) és mivel sokkal gyorsabbak, mint a warrior kaszt two handed fegyverei, ezért nem csodálom, hogy mindenkit könnyen és gyorsan, akár sebzõdés nélkül le lehet vele nyomni.
Másik a Sorcery ág: Segítõidézés (ami fejlesztve még mannát is ad), gyógyítás, távolról villám és tûzsebzés, elementális sebzésû varázsbotok, közelharcban chakram... Ergó a mágus is sokkal erõsebb,mint a warriorom volt (éreztem is a Tuatha papoknál, amikor akkorákat belemé sebeztek, hogy csak néztem!)
Végkövetkeztetés: Szerintem a Finesse ág lehet a legszórakoztatóbb (smokebomb, hátbaszúrás, igény szerint közelharc, vagy akár íjászat, ráadásul baromi király set-ek vannak), 2. helyen csak azért van a warrior, mert van benne kihívás, de hosszú távon monoton (kalapács lassú és egy idõ után unalmas, ahogy a kétkezes kard is, ráadásul sokat megfekszik az ember a suhintásuk közben) és 3. helyre csak azért kerül a mágus ág, mert azt már igazság szerint már erõsen cheat szintnek érzem.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akkor meg bugba futhattál.
Task-okat hanyagoltam, így a végére 14 db maradt a quest listában. Sajnos 1-2 darab quest bugos volt (egy esetben 6 tárgyat kellett megtalálni 6 strongholdban, de 1-et az istennek se sikerült, másik esetben egy dungeonbe kellett volna bemennem egy gnómmal, csakhogy õ bejutott én meg nem tudtam a zárt ajtó miatt.)
Fõszál után folytatható a kalandozás!
Mivel nálam a Detect Hidden maxon ezért már ami Dispellel vagy Hard Lockpick-el van lezárva ott már adott be rendesen lila meg sárga cuccokat is !
Pl amikor a Niskaru Tyrantot gyöztem le na ott adott egy sárga és egy lila cuccot is !
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Azt tudom még elképzelni, hogy kitermelted az összes lila és sárga cuccot. Igazán jó droprate egyébként 8-9-es DH-val van (én is ma tapasztaltam ki!)
Tárgyakat meg add el, ami nem kell. Ha mégis újra fel akarod venni azokat a set tárgyakat, akkor az adott kereskedõnél megtalálod. Hálisten a nekik eladott cuccok nem tûnnek el soha! Igaz, hogy ezeket vissza kell vásárolni, de ha szorgalmasan cipeled a kereskedõhöz az eladandót, akkor simá összegyûlik a játék végére 4-5 millió arany (én 3,8-nál állok, de már nem harácsolok, most már csak azt veszem fel, ami tényleg kell: Lila és sárga tárgyak!)