2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Zodiac
    írtam, megvan, számolta mind az 5-öt, de utána nem történik semmi.
    Ráadásul most már úgy van, hogy nem folyamatos repop van, hanem ha bemegyek, ott az a 3, azt megölöm és nem jön senki
  • jazzy
    Hol van pontosan ez a quest? Mert akkor biztos ami biztos nem venném fel.
  • Sunrider924
    Elolvastam es a legtobben fel se fogjak hogy ha nem mergezett a test ami beleesik akkor nem fogja szamolni... nekem tobb mint 25 testet kellett szervaljak amig osszejott az 5 mergezett. A csaj lovoldozese nem 100%ban mergez, amit megmergez az viszont zolden vilagit utana, es az kell bele essen a viztarozoba, es ha hiszed ha nem a zolden vilagito hullakat egybol szamolta nekem.
  • Zodiac
    Ha elolvastad volna, akkor láthatod, hogy igen, valakinek jó, valakinek nem.
    Megvan az 5 mérgezett test, bele is löktem, de nem frissül a quest, és nincs utána fast travel
  • Sunrider924
    Nem ertelek titeket, az a quest nem bugos egyaltalan, 5 percembe telt megcsinalni, mindossze annyi kell hogy te fogjad az ellenseget hogy a csaj a hatterbol nyilazva mergezze oket, es hasznalj valami abilityty ami hatraloki oket, ennyi, mergezett ellen hatralok be a viztarozoba es kesz, 5 drb es complete.
  • Zodiac
    Megtalált a fast travel bugot :)

A Her Righteous Fury quest okozza:
    http://www.gamefaqs.com/boards/991142-kingdoms-of-amalur-reckoning/62023978
    http://forums.reckoning.amalur.com/showthread.php?4613-Her-Righteous-Fury-Quest-Bugged

Ráadásul én sem tudom megcsinálni ezt a questet :( de az még csak a kisebbik baj lenne, de hogy nincs fast travel az nagyon gáz
  • lammaer
    Néha sikerül, sokszor viszont nem.
  • Sunrider924
    Kiabranditsalak? Lehet
  • lammaer
    Úgy hogy nem tudtam mozogni se ütni, és éppen az Ettin sámán lövöldözte rám a lighningjait.

Bár ő néha megfeketetett egyedül is, a villámok elől ugye nem lehet elgurulni :D
  • Sunrider924
    Mentsegemre legyen mondva, a logika az lett volna, hogy ha megfekszik az aki megidezte oket, akkor szerintem a megidezett teremtmenyeknek is el kellett volna tunni. Mire rajottem a bakira mar nem segitett semmi, buzi tresh a knockbackelos nyavalyajaval(ami meg celkovetos is) betette a kaput.
  • jazzy
    Én is annál :)
  • Sunrider924
    Ne aggodj en is behaltam az ozvegynel, nem figyeltem az addokra amiket megidezett, es bar a bosst kinyirtam addigra vagy 8-10 sprite meg tresh meg joegtudja mi volt, bevallom en is megfekudtem.
  • jazzy
    Én is haltam már meg bossnál, ez baj?:) Ráadásul csak normalon :(
  • Sunrider924
    Terkepen, foleg. A legelso raadasul pont a fout melett lesz, szoval elteveszteni se lehet.
  • Noodlee
    Ty.
    Olyanba még nem futottam bele :(
    Merre keressem?
  • Sunrider924
    A lopott cuccokat a Traveler vendoroknal tudod eladni, azok mindenfele bolygo meg csillag nevu helyeken vannak, Star camp, Moon camp stb
  • Noodlee
    Hol tudom eladni a lopott cuccokat?
    Még a játék elején tartok.
  • Sunrider924
    Ne mar, sikerult megpurcanni? Azt hogy?
  • lammaer
    Én tegnap nem instában a vízbe ragadtam bele a parton. Éppen agyaltak a mobok, se előre se hátra, a vízben álltam, levertek :)
  • Sunrider924
    Ezert krealtam masik accot a masodik karimhoz, nalam kulon accon vannak :)
  • Zodiac
    Közbe visszajött az áram :) Megnéztem, 1 autosave van csak és mivel játszottam más karakterrel így a warrirorhoz tartozó autosave már nincs meg
  • Sunrider924
    Siman csak load game es azt nezed hogy mi a karid neve/szintje es mi a helyszin, mert az autosave melett ez is ott van. Koruilbelul igy nez ki: House of Ballads( Autosave) es melette jobbra a kis kepecske alatt irja hogy Zodiac lvl 27 warrior.
  • Zodiac
    igy van, en is lebegek es semerre nem tudok menni, es ez instaban van.
    auto save gamet meg annyira nem csekkoltam, viszont tobb karakterem van. kerdes az, hogy kulon van ilyenkor auto vagy 1 filet hasznal erre?
    termeszetesen olyan helyre, ami fel van fedezve es szo szerint sehova nem enged. eddig ment, aztan gondolt egyet es megtiltotta
  • Sunrider924
    Nalam a beragadas azt jelentette hogy a fold folott lebegtem kicsivel igy semmilyen interakcio nem volt lehetseges, helyben porogtem, forogtam. Valoban egy dungeon belsejebol nem lehet fast travleezni de minden dubgeonba valo belepeskor van autosave. Olyat meg nem halottam hogy a fast travel mint lehetoseg megszunik mukodni. World maprol probalod remelem, es felfedezett helyekre tudsz csak, ami felig attetszo hiaba van a terkepen oda meg nem jutottal el a bejarathoz, ezert nem is fogja engedni a fast travelt. Sok kuldetes resze hogy egy addig ismeretlen helyre kuld es megjeloli a terkepen de attol meg nincs felfedezve, oda kell menjel a bejarataig hogy fast travelhez elerheto legyen.
  • Zodiac
    instabol nincs fast travel. :[
    A masik meg az, lehet valamelyik quest miatt van ez, vagy epp ez is egy bug, hogy mar egy jo ideje sehonnan sehova nem tudok fasttravelezni. Rohantam mindenhova, aztan egyik instaba beragadtam.
  • wesker24
    De volt olyan hogy épp olyan helyen voltam ahol még a Fast Travel se segített !

Persze ha külső helyszínen vagyunk akkor ott van a Fast Travel de ha belső helyszínen vagyunk akkor nem tudunk elteleportálni !
  • Sunrider924
    Mar bocsika de miert kellene? Van olyan hogy fast travel. Ragadtam be en is vagy ketszer, es mindketszer a tulmeretes ettin/jottun hullajaba de elmentem fast travel-el a legkozelebbi helyre. Amugy meg a jatek rendszeres idokozonkent ment, meg lehet nezni az utolso autosavet vagy ha van frisebb sajat mentes.
  • Zodiac
    Ott csak 3 ini file van, ami par byteos, mindegyikbe par sor van, igy kizart, hogy azok azok lennenek
  • wesker24
    Ha beregadt a karakter akkor nincs mit tenni vissza kell tölteni egy mentést amugy a Documents My Games\Reckoning mappában vannak a mentések !
  • Zodiac
    Hi! Abban tudtok se, hogyha beragadtam egy helyre, semerre nem tudok menni, akkor mit lehetne csinalni? 27es a warriorom es nincs kedvem ujrakezdeni. :[
    Amugy a menteseket hol tarolja a jatek?

Koszi
  • Noodlee
    Megoldottam :P
  • Noodlee
    Valaki elmagyarázná, hogy a dispelles ládánál mit kell csinálni, hogy kell kinyitni?
  • Sunrider924
    A fo kuldetes utan a faction questek a legtaposabbak, mindegyik vegen egy egy bossharc van. Es nem utolso sorban a tortenetuk is az atlagon feluli. Itt a frakciok nem rivalizalnak egymassal, minden frakcional meg tudod csinalni a kuldetes lancokat nincs osszefugges kozottuk. Mar irtam korabban meg elso vegigjatszas alkalmaval hogy lvl 30ig nem eroltettem oket, mert igy taposabb ellenfeleket kaptam. Ugye ezert erdekes a zona a szintedhez igazodik elv. Meg azert mert 36 szint kell a top destinyk eleresehez es kell a zxp
    A masik kerdesedet nem ertem, en mindig felszedtem az osszes kuldetest egy zonaban es ha mapot neztem mutatta mindet, az aktiv kuldit sarga korocske a tobbit szurke. Ha world mapet nezel csak az aktiv questet mutatja, de ha lokalisan nezed akkor mindent latsz ami a zonaban van.
  • lammaer
    Hmmm... akkor mindegy, ha nem lesznek erősebbek csak ez a fellökdösés/megszakítás (ami tényleg idegesítő már normalon is) akkkor nem erőltetem.

Más: faction questeknek van jelentősége? Úgy értem ha mondjuk megcsinálom a mesemondó hagymafejűek faction questjét, az nem zár ki a másik faction küldetéseiből?

Más2: van valami gyors lehetőség térképen váltogatni a küldetések között? Tehát amikor mondjuk X helyen vagyok, valahogy gyorsan megnézni hogy az adott területhez tartozik-e valamilyen küldetés? Elég macerás egyesével aktivvá tenni a küldiket és megnézni melyik van legközelebnb az aktuális pozíciómhoz.
  • Sunrider924
    Ki kell abranditsalak, a hard mode semmi extra xp-t vagy lootot nem jelent, attol lesz hard mode hogy milyen gyakorisaggal tamadnak. Normalhoz kepest sokkal surubben, ergo elofordulhat az az eset hogy 3 mob olyan ritmusban kap el hogy allandoan megszakitva leszel, semmit nem tudsz csinalni. A hard mode egyetlen ertelme az, hogy legyen szamodra kihivas, ami varazslo karival igy se ugy se nagyon van, de ugyanez a helyzet akarmilyen karival mastercrafted gearben, tul konnyu tulgearelni a jatek nehezsegi szintjeit, mert tul nagy josag az armort stackelni.1k folotti armorban sok problemaja nincs senkinek 5-6 mob egyideju apritasaval sem. Az egyetlen problema hogy folyamat fellokdosnek, ami kis ido utan idegesito lehet de sebezni nem nagyon fognak.
  • lammaer
    Oki, level 5-10 közt viszont semmi értelmes... meglátjuk.

A fateweaver meglepően olcsó volt (megnéztem), pár 1-2000 gold csak level 8-9 körül... meglátom megvannak e a trainerek.

Én varázslóval tologatom, némi harcos beütéssel. Eredetileg harcost akartam, de aztán amikor láttam hogy a varázsló is ugyanúgy üsd/vágd/ nem apád stílusban tolja plusz vannak hozzá még jókis varázslatok amit el lehet lőni közben, egyből átnyergeltem erre az ágra :)

Difficulty: ha feljebb nyomom (most normalon van) akkor csak több hpja/nagyobb sebzése lesz ugyanazoknak a szörnyeknek, vagy esetleg felskálázza a pályát, meg némi plusz XPt is ad?
  • Sunrider924
    Pontosan. En soha nem csinaltam es meg ugy is eleg durva lett a rogue karim. De aki maximalista annak lehet, es a respecc ara eleg borsos.
    Masik mondatodban van pici tevedes, ha megnezed a lvl 10es detect hidden minden rejtett dolgot megmutat a terkepen, ugymint ladak, korakasok, fatorzsek es Lorestoneok:) ha egyszer megis szeretned mindet kigyujteni enelkul korulbelul lehetetlen, egyik masik rohadtul el van am dugva. Masik meg empirikus tapasztalat hogy pl akiknek lvl 10es a detect hidden allandoan lootesoben furodnek sohasem eleg meg a maxos 120as tatyo sem. Marmint ize, set cuccos es lila loot eso.
  • lammaer
    "mert minden uj zonaba valo belepesedkor a zona lementi magat a szintedhez, osszes szorny es dungeon ahoz a szinthez fog igazodni es megorzodni, amivel beleptel"

Ez de szar, ez csalódás :( Köszi a tippet, akkor nem nyomulok.

Fateweaver - akkor ez azt jelenti, hogy resetelem magam, de nem rakom újra a pontokat, elmegyek a trainerhez, megszerzem a plusszokat és csak utána? :)
  • lammaer
    Sztem nagyon hasznos....

Megmutatja például a térképen lévő összes rejtett "ládát"... azért idézőjelben, mert ezek ilyen kövek/fatörzsek, amikben viszont cuccok vannak.

Hasonlóképpen néha vannak rejtett átjárók is (ebből mondjuk nincs sok) ezeket anélkül gondolom nem lehet észrevenni, szintén extra loot. Sztem level 5-6 elég, a leírásuk alapján a fejlettebb szintek sok pluszt nem adnak.
  • Sunrider924
    A kerdesedre a valasz a respecc fateweavernel :P A helyedben meg nem mennek tul messze, mert minden uj zonaba valo belepesedkor a zona lementi magat a szintedhez, osszes szorny es dungeon ahoz a szinthez fog igazodni es megorzodni, amivel beleptel. Menjel csak a jart uton, hidd el akarmit is akarsz venni, annal 2x jobb fog esni vagy kapod jutalomnak egy-egy nehezebb kuldinel.