2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • lammaer
    Végre sikerült megszerezni a skillt az epic gem készítéshez, erre írja hogy az csak epic armor slotba megy csak bele.

Ez most komoly? Mert akkor megyek is a weaverhez, azt átrakom a pontokat inkább a detect hiddenre (mert hogy az jobb lootot ad elvben).

Esetleg: craftolásnál epic gem is felhasználható?
  • Sunrider924
    Van szebb is, a jatek vege fele esik majd, Alabastraba.
  • jazzy
    Ugyanaz mint amit te linkeltél, nagyon szép greatsword :)
  • Sunrider924
    Ezt a skint mar linkeltem #1608, a sebzest meg sehogy se latom, egyszeruen le van vagva a kep alja.
  • Noodlee
    csak írd be a link elé, hogy www.
  • Sunrider924
    Ha felteszed masik megosztora, akkor szivesen megnezem en is.
  • lammaer
    Vazze, 403-as sebzés? Egyből mennék a fateweaverhez én is.... ;)
  • wesker24
    FAIL
  • jazzy
    Nagyon szép ez a kard, most esett, gondolkozok, hogy megyek a fateweaverhez :D
  • csgj
    Hát igen, annyi, csak a CCC x0-át ír valamiért. Azóta megnéztem Everestben, ott meg x16-ot mutat.
  • sanyiiiii
    "x0?? x0???" ez mi akar lenni?:P

Egyébként PCI-E 2.0 x16.
  • lammaer
    Papíron jól hangzik, csak egyszerűen felesleges a chakram nekem.

Az a távolság amit áthidal kevesebb mint 1 sec alatt megvan két W+space kombinációval.

Ilyen gyors gurulással (illetve blinkkel, mert az van) a távolság lényegtelen.

De mint írtad, stílusfüggő :)
  • Sunrider924
    Az en karim full finesse volt, elsodlegesbe faeblade, masodlagosba longbow. Mkor kimaxoltam a longow agat onnantol mindig azt hasznaltam de ha varazslok elenne kelett menjek a longbow nem ert semmit, tehat valtnai kelett a faeblade-re. Ugyanugy ha elfogyott a nyilvesszo amig ujratolott kelett valtsak faeblade-re. Igy van ertelme valtogatni, vagy sunnyogosba akarod egy utesbol ambusholni az ellent akkor kirakod masodlagosba a daggert es atvaltol ra. Stilusfuggo, de van ertelme a ketfele fegyver viselesnek. PL a te magusodnal a messze levo ellenfelet elobb chakram es ha el meg amikor odaer hozad akkor agyonvered staffal.
  • lammaer
    Hogyne érteném, viszont ebben az esetben nem latom jelentőségét az elsődleges/másodlagosnak.

Nagyjából vagy ezt használom vagy azt, az hogy elsődleges slotba vagy másodlagosba van, tökmindegy (staffot pl rakhatod mindkettőbe).

Ha jól láttam, a kolléga pl a chakramot is elsődlegesként (azaz fő fegyverként) használja. Vagy nem, Wesker?
  • wesker24
    Xp alatt Documents My Games Reckoning
  • Noodlee
    A játék mentéseit merre találom?
  • Sunrider924
    Valamit nem ertettel meg, a 2handed staff az meele fegyver, a chakram az meg ranged, siman mehet elsodlegesbe neked a bot es masodlagosba a dobokorong.
  • lammaer
    "Próbáltam a botozást - semmivel sem jobb [sőt, a mágusok majd' minden játékban cheater karakterek a szememben]."

Sztem itt ez nem ércényes, gyakorlatilaga bot ugyanolyan közelharci fegyver min a kard vagy a balta. Szóval nem ilyen tűzgolyólövő FPS, hanem ugyanolyan verekedős mint a harcos. NEkem pont ezért tetszik a mágus játékmód itt.

Ha már cheater, akkor az - elmondásod alapján - pont a chakram, nem a bothasználó mágus :) (fontos: a staffra gondolok, nem a lövöldöző varázspálcára).
  • lammaer
    Na majd megnézem még1x azt a csakramot. Végülis a változatosság gyönyörködtet :)
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltam a botozást - semmivel sem jobb [sőt, a mágusok majd' minden játékban cheater karakterek a szememben].
    A Chakrammal darabokra szedek akár 5 ellenfelet is egyszerre, még úgy is, hogy körbevesznek, elég egyet oldalra lépnem, amikor jön vissza, mint egy bumeráng.

Ráadásul, ezt úgy, hogy nekem még csak "bolhafing" erősségű a fegyverem.
  • Noodlee
    Ty.
  • lammaer
    A bot is tömegre hat (legalábbis amelyik lángol vagy villámlik :) ), igaz nem annyira messze, valahogy a csakram nagyobb sebességét meg nem látom, mert emlékeim szerint ugyanúgy ütök 3-at a bottal amig a csakramot is eldobom 3x.

De lehet ez vmi pszichés dolog, majd felveszem magamnak videóra azt megnézem még1x:)

Ahogy mondani szokás, a többség nem tévedhet.
  • wesker24
    Mármint ugy 160 sebzés hogy ebből 106 Physical Damage a fennmaradó rész az meg Burning Damage illetve 6 sec Burning Over Damage !
  • wesker24
    Nem vagyok mágus a Staffok meg eleve lassúak a Chakram meg eleve Átlagos sebessége van és a Chakram úgyis tömegre hat !
  • wesker24
    nálam a térkép az M bill lenyomod akkor a Local map jön be ah rámész a World Mapra akkor kirakja térkép modera és ott tudsz Fast Travelezni !
  • lammaer
    Lila staffal nem sebeznél jobban?

Önmagában az hogy 160as csakramod van nem mond semmit :)

Persze lehet hogy izlések és pofonok, nekem valahogy sokáig tart amig repked a kezemből a korong :)
  • Noodlee
    Amúgy merre találom a mentéseket?
  • Noodlee
    Full harcossal játszom, és gondoltam, hogy indítok egy spellcastert is.
    Kíváncsi vagyok, hogy milyen vele a játék :)

"Van Fast travel módszer is de csak akkor tudsz utazni ha nem Local mapon vagy hanem World Mapon és csak akkor ha már megközelítetted a helyszint !"

És ez hogy működik?
  • wesker24
    A Fate a kivégzés mode az a Reckoning mode ha tul sokan vannak és fullon van akkor azzal szerezhetsz dupla illetve tripla XP-t illetve ott elérhetők a speciális kivégzések !

Van Fast travel módszer is de csak akkor tudsz utazni ha nem Local mapon vagy hanem World Mapon és csak akkor ha már megközelítetted a helyszint !

Amugy én hibrid kaszt vagyok (Might/Magic/Finesse) egyszerre !

• Noodlee
    A fate mire való, mit lehet csinálni vele?
    Nálam már egy ideje maxon van, de lövésem sincs, hogy mit kezdhetnék vele.

Nincs valami fast travel módszer?
    Mindenhova gyalog lehet csak menni?

Varázsló kaszt mennyire életképes?
  • csgj
    *HD4570
  • csgj
    Őő... tudom, hogy nem idevaló kérdés, de azért leírom: Létezhet, hogy a videókártyám maximális buszbeállítása PCI Express 2.0 x0?? x0??? Nem 16-nak kéne lennie? (Amúgy csak egy ócska laptopos mobility radeon Hd4550. És a 12.2-es driver sem működik vele. o.O Ettől függetlenül egész jól megy a Reckoning.)
  • wesker24
    Még hogy nem sebez tömeg pusztító fegyver ha sokan vannak !

Nálam van egy 160-as sebzésű Lila chakram darál ezerrel !

Persze a magic tree-n ki van maxolva a chakram képesség !
  • Sunrider924
    Benazol teeeeee ?
  • IMYke2.0.0.0
    Így, 26-os szinten és a képen látható attribútumokkal 2 teljes kör és bármilyen kis, és amúgy szívós szörnyike meghal - nagyok ellen pedig a megtanult mozgások legjobbját vetem be, a Chakrammal együtt: a hátulról támadást. A hegyi trollok stb. is gyorsan megfekszenek.
  • Cassell
    Pont most sikerült végigjátszanom varázslóval, azt az egyet leszámítva, hogy hardon sem volt valami nehéz talán csak a néha harc közbeni béna kameraállást vagy a megidézett csonti időnkénti passzivitását tudnám hibaként említeni.
    A Chakram nagyon zsír azt nyomattam végig középtávolra el lehet vele suhogtatni rendesen közben meg lehet varázsolgatni.
  • lammaer
    Ez a csakram olyan jó dolog?

Nekem valahogy nagyon nem jön be, alig sebez a hozzá hasonló szintű más fegyverekhez képest. Emiatt én a staffot favorizálom...
  • Sunrider924
    Nem fog semmi tortenni ha felveszed, amig oda nem mesz a viztarozohoz es nem triger-eli az eventet. Amint irta Zodiac, az a quest neve hogy Her Righteous Fury. Ha jol emlekszem a Mogus tarsasag banyavideken van a questindito csaj.
  • Sunrider924
    Akkor marad a remeny hogy a kovetkezo dlc-vel jon valami patch ami javitja, nekem volt meg par quest aminel kicsit varni kelett amig erzekelte hogy kesz van, ennel a csajnal pl akkor adta be hogy complete amikor odamentem hozza a steg vegebe. Ha meg ott van a csaj, akarhanyszor visszamesz, probald meg hogy odamesz hozza hatra es probalj vele beszelni.
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs a nagy képért (1914*1395, 547 kb) - a tegnap estig elért eredményeim, és a Chakramom, kardom: