Kingdoms of Amalur: Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem a borrag csak a lepkéjét kergeti.
Akkor ezek szerint az urnás küldit nem lehet sehogy megoldani?
Kár, de már ez is valami, mert akkor legalább nem próbálkozok vele többet.
Az a borrag az egy szerintem bugos pet kuldi, normalisan egy permanens pet kellene legyen aki megy veled es harcol erted miutan megkaptad.
Az egyik a Collection bármikor megyek be este az épületbe sosem jön senki.
Hogyan lehet a tolvajt elkapni?
A másik a Secret of the Fae Pools egy borrag-ot már megidéztem kaptam is érte xp-t, de azóta hiába próbálkozok. Vagy nem történik semmi vagy megmérgezõdök.
Mi a helyes kombináció? Milyen sorrendben hova kell a köveket tenni?
Én 60 óránál tartok, de még én is csak a második világrészben járok.
Így jár az aki minden fûszál alá benéz, de én sem unom egyáltalán.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha még valaki erre jár adjon nekem még egy kis infót!
Én teljesen hibrid karaktert fejlesztek és megnétem a fate-eket.
Az utolsó az Universalist ad egy olyan pluszt, hogy Mastery of Arms: Unlocks all weapons mastery abilities. Ez pontosan mit jelent?
Minden fegyverbõl lehet használni a legjobb mozdulatokat anélkül hogy pontot adnék rá vagy csak rögtön azokra pakolhatok az elõzõket kihagyva?
Tényleg várni kellett, hogy az új botokat érzékelje.
Az hiszem ilyen YSA honor brands komponensem már van is.
A Rivener Tarsusnál meg szét kell szedni öket ha megvan rámész a Blacksmithingre és mind 3 alkotó elemebõl csinálsz cuccot ennyi !
Az egyik a Rivener Tarsus. A három bot már megvan, szét is szedtem õket.
De mit kell utána csinálni?
A másik a Status Symbol. Itt mi a szitu a térkép nem mutat semmit sem.
Hiába ezeket már nem értettem meg a minimális angoltudásommal.
Help!
The Legend of Dead Kel DLC and the story of Gallows End will feature:
An Epic New Questline – The Legend of Dead Kel is only part of the story of Gallows End. It intertwines with numerous side quests, multiple dungeons to explore and a colorful cast of characters
New Enemies, Dungeons, Items – Multiple new enemies and enemy variants, a new dungeon type: Dverga Fastings, three new Twists of Fate, eight new armor sets, eight new shields and 18 new unique weapons
The Ultimate Player Housing – Gravehal Keep is more than just player housing, it's a massive estate with multiple buildings and a full retinue of retainers, each with their own back stories, side quests, perks and quirks
Tons more to Explore – The Legend of Dead Kel DLC adds in more than 15% of additional land to traverse and explore in the already massively expansive world that is Amalur
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt kell mondanom, hogy hiába a legnehezebb fokozat, gyerekjáték volt végigverni magam a quest sorozaton. Nem mondom, hogy nem volt kihívás, aktívan kellett harcolnom, mindenki narancsszínû volt, egy rakás minor HP lötyi is elment. A bossok igen sok HP-vel rendelkeztek, mármint a kardjaim sebzéséhez képest :) bár a kombóim így is szépeket tudtak sebezni (~ 200 ... az sok? :) ).
Egy deka lila cuccom nem volt a karin, de a rewardokból azért fel tudtam venni pár darabot. Na meg 2 szintet is nõttem odabent :)
Na, miután levertem az egészet (és persze nem álltam be a mocsok pasihoz, nem tudom mi lett volna a másik út), elkezdtem nyomni a táblát. Megcsináltam a 4/5-ét, de csak ezért hagytam abba, hogy holnapra is maradjon, mert már késõ van :)
Egyszer veszítettem csak, mikor az lett volna a feladat, hogy 'ne essek el', csak nem olvastam el, és rám vert a debella odabent :)
Második nekifutásra esélye sem volt :)
Egy másik volt még szopatós, mikor kva sok repkedõ vacak jön, és 25-öt ki kell nyírni ... azok lõnek, mindent csinálnak, mozdulni nem lehet, de azért meglett elsõre :)
Na, szóval ez volt eddig a legnagyobb kihívás és móka a játékban, de ez is úgy, hogy elvileg jóval a szintem felett van. Ezen a nehézségi fokon végig ilyennek kellene lennie ... bár lehetne még nehezebb :)
Remélem lesz hozzá mod vagy valami.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Csak plusz egy pont van rajtuk ahogy gondoltam (7/6 és 6/5).
Szóval ezek után tényleg nem értem miért nem kapom meg a másik pontot.
De ez van, csak kár érte.
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
80 óra után most hajóztam át az új területre a baloros rész nagyon király volt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De semmi, egy pontot sem kaptam egyiknél sem.
Csak kizárólag az amulettnél adta meg a pontot a játék.
Nekem az a gondom, hogy ahogy mondtad két ponttal lehet a max. fölé menni.
De én bármit csinálok csak az amulettem egy pontját veszi figyelembe a játék többet nem.
Ability nõvelõ kártyám nincs, tehát még egy pontot kellene, hogy kapjak.
Ezt nem értem, hogy miért van. De mindegy játszom így.
Már egy ideje van egy amulettem, ami ad +1 all sorcery-t ezt meg is kaptam.
Nem rég találtam egy csizmát és egy csuklyát, ami ugyanerre adna még két pontot.
Ezeket a bónuszokat nem kapom meg azokra sem amik még nincsenek kimaxolva.
A Healing surge-re még csak egy pontot raktam, vagyis ennél adnia kellene még kettõt, de mégsem kapom. Ennél érthetõbben nem tudom leírni.
Viszont a két említett ruhadarabomnál is ez van, de mégsem kapom meg a pontokat.
Túl szép lett volna, ha lehet többször is, miután az embert egy idõ után felveti a pénz így ki lehetett volna maxolni mindent. Erre legalább odafigyeltek a készítõk.
Az ability-s dolgot vágom. De nálam jó néhányon csak egy vagy két pont van, tehát messze van még a maximumtól.
A plusz pontokat viszont az amuletten kívül a ruhákból mégsem kaptam meg. Ez miért van???
Amúgy én még messze vagyok a kijátszástól... 28 óra játék után is kb az egész terület 1/5-ét jártam be. XD
Masik kerdesedre mar volt irva korabban, az ability csak2vel mehet a maximum szint fole, pl ha valamilyen abilitynek 5 szintje van akkor max 7ig viheted fel akarmivel, efole nem lehet.