Kihalásuk után fedeztek fel öt új békafajt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mások nem ennyire szerencsések, a számuk rohamosan csökken.
Gondoljunk csak a bálnákra, amelyeket a japók - a fene enné meg õket, emiatt - "tudományos célokból" vadásznak.
De egyszer elfogy a bálnák türelme!<#boxer>#boxer>
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
http://www.youtube.com/watch?v=tCTjP2c8i-w
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Csak találsz valami eszközt otthon, amivel önkezûleg véget vethetsz az életednek.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Sivatagban meg mannát szokott hozni.
Én egy pénzesõre várok, hogy elhúzzam a csíkot melegebb éghajlatra. :-D
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ha egy ilyen békát megpuszilsz, úgy becsavarodsz, hogy azt is elhiszed, hogy királyfivá vagy királylánnyá változott.
A baj nem volt specifikálva, lehet, hogy ezért féltem annyira tõle. :-D
Én amikor kicsi voltam, féltem a varangyos békáktól.
<#beka2>#beka2>
Dögölnek a békák -> drágábbak az egzotikus békák
Dögölnek a békák -> cseréld megunt békád elektromos targoncára
Vagyis békába fektesd a pénzed <#phone>#phone>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
A heavy cost. I pay it gladly.
Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek
(tömören érthetõen)
döglenek a békák.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2