28
-
#28 Egyébként a békák brekegnek, meg szaporodnak. Nem lesz velük baj, mert a nagy számok törvényével operálnak.
Mások nem ennyire szerencsések, a számuk rohamosan csökken.
Gondoljunk csak a bálnákra, amelyeket a japók - a fene enné meg őket, emiatt - "tudományos célokból" vadásznak.
De egyszer elfogy a bálnák türelme! -
Was #27 Ellentétbe veled. De tudod, a szépség viszonylagos, úgyhogy talán más tulajdonságot kellene nézni... -
pasi29uk #26 Szegény Zsolti! Veszélyben van!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tCTjP2c8i-w -
Doktor Kotász #25 "Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek -> A FÖLD FELLÉLEGEZHET"
Csak találsz valami eszközt otthon, amivel önkezűleg véget vethetsz az életednek. -
Doktor Kotász #24 Szegény békicik. :-( -
#23 Ma 1 cm, holnap már 10. -
mynameisbence #22 Nálunk mostanába rengeteg pici béka van max 1 centisek -
#21 A békaeső nem ritka, ugyanis a tornádó felszippanthat egy-egy tavat, vagy folyók vizét, és viszi magával a békákat.
Sivatagban meg mannát szokott hozni.
Én egy pénzesőre várok, hogy elhúzzam a csíkot melegebb éghajlatra. :-D -
Pares #20 Ez érdekes (már mint hogy "döglenek" békák), mert nálunk meg az elmúlt pár hónapban annyi béka lett a vidéki kertünkben, hogy az ember gyakorlatilag nem tud úgy lépkedni, hogy ne akadjon (értsd: lépjen rá) egy békára. Rengeteg van belőlük, főleg az után lett sok, hogy az egyik nap -ha hiszitek, ha nem- béka eső esett. Igen, szabályos béka eső. Azóta a kert, de az egész falu és a környéke is teli van 3-8cm-es békákkal. -
Oláh Herkules #19 A görény aranyos kedves állat. Inkább a férgek. -
#18 na, de okkal tartok tőlük, mert egyes fajaik erős mérgeket bocsátanak ki.
ha egy ilyen békát megpuszilsz, úgy becsavarodsz, hogy azt is elhiszed, hogy királyfivá vagy királylánnyá változott. -
#17 (Pironkodva jegyzem meg, kicsit még ma is tartok a varangyoktól.) -
#16 Azt mondták, hogy vigyázzak, mert lepisil, és akkor engem valami nagy baj ér.
A baj nem volt specifikálva, lehet, hogy ezért féltem annyira tőle. :-D -
#15 Brekeke!
Én amikor kicsi voltam, féltem a varangyos békáktól.
-
#14 Nem is baj hogy döglenek mert kurva rondák. -
pasi29uk #13 Ok - okozati viszony:
Dögölnek a békák -> drágábbak az egzotikus békák
Dögölnek a békák -> cseréld megunt békád elektromos targoncára
Vagyis békába fektesd a pénzed -
blessyou #12 A békák nem esznek annyi szúnyogot, hogy a hatásukat egyáltalán megéreznéd a szúnyogpopuláción jelentősen. -
noland #11 Minden egyes béka potenciális királyfi. Addig csókolgasság a békákat amíg lehet! -
#10 Dögölnek a békák -> több szúnyog -> több szúnyogírtó szer -> nagyobb környezetszennyezés -> kihal a többi állat is -
gabeone #9 Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek -> A FÖLD FELLÉLEGEZHET -
W B #8 Ok - okozati viszony:
Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek
(tömören érthetően) -
gabeone #7 A görényeket se felejtsd ki. -
#6 :D -
#5 "...100év mulva haszon állaton kivül..." -
#4 Lefordítom magyarra a cikket:
döglenek a békák. -
#3 piócák meg a tetvek mióta haszonállat? -
#2 meg a parlamentbe. -
#1 annyi állatfaj él még..devan 1 oylan érzésem h 100év mulva haszon állaton kivül más állat max állatkertbe lesz.