28
  • Kara kán
    Egyébként a békák brekegnek, meg szaporodnak. Nem lesz velük baj, mert a nagy számok törvényével operálnak.
    Mások nem ennyire szerencsések, a számuk rohamosan csökken.
    Gondoljunk csak a bálnákra, amelyeket a japók - a fene enné meg őket, emiatt - "tudományos célokból" vadásznak.
    De egyszer elfogy a bálnák türelme!
  • Was
    Ellentétbe veled. De tudod, a szépség viszonylagos, úgyhogy talán más tulajdonságot kellene nézni...
  • pasi29uk
    Szegény Zsolti! Veszélyben van!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=tCTjP2c8i-w
  • Doktor Kotász
    "Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek -> A FÖLD FELLÉLEGEZHET"

Csak találsz valami eszközt otthon, amivel önkezűleg véget vethetsz az életednek.
  • Doktor Kotász
    Szegény békicik. :-(
  • Kara kán
    Ma 1 cm, holnap már 10.
  • mynameisbence
    Nálunk mostanába rengeteg pici béka van max 1 centisek
  • Kara kán
    A békaeső nem ritka, ugyanis a tornádó felszippanthat egy-egy tavat, vagy folyók vizét, és viszi magával a békákat.
    Sivatagban meg mannát szokott hozni.
    Én egy pénzesőre várok, hogy elhúzzam a csíkot melegebb éghajlatra. :-D
  • Pares
    Ez érdekes (már mint hogy "döglenek" békák), mert nálunk meg az elmúlt pár hónapban annyi béka lett a vidéki kertünkben, hogy az ember gyakorlatilag nem tud úgy lépkedni, hogy ne akadjon (értsd: lépjen rá) egy békára. Rengeteg van belőlük, főleg az után lett sok, hogy az egyik nap -ha hiszitek, ha nem- béka eső esett. Igen, szabályos béka eső. Azóta a kert, de az egész falu és a környéke is teli van 3-8cm-es békákkal.
  • Oláh Herkules
    A görény aranyos kedves állat. Inkább a férgek.
  • Kara kán
    na, de okkal tartok tőlük, mert egyes fajaik erős mérgeket bocsátanak ki.

ha egy ilyen békát megpuszilsz, úgy becsavarodsz, hogy azt is elhiszed, hogy királyfivá vagy királylánnyá változott.
  • Kara kán
    (Pironkodva jegyzem meg, kicsit még ma is tartok a varangyoktól.)
  • Kara kán
    Azt mondták, hogy vigyázzak, mert lepisil, és akkor engem valami nagy baj ér.
    A baj nem volt specifikálva, lehet, hogy ezért féltem annyira tőle. :-D
  • Kara kán
    Brekeke!
    Én amikor kicsi voltam, féltem a varangyos békáktól.
  • tenkenorman
    Nem is baj hogy döglenek mert kurva rondák.
  • pasi29uk
    Ok - okozati viszony:
    Dögölnek a békák -> drágábbak az egzotikus békák
    Dögölnek a békák -> cseréld megunt békád elektromos targoncára
    Vagyis békába fektesd a pénzed
  • blessyou
    A békák nem esznek annyi szúnyogot, hogy a hatásukat egyáltalán megéreznéd a szúnyogpopuláción jelentősen.
  • noland
    Minden egyes béka potenciális királyfi. Addig csókolgasság a békákat amíg lehet!
  • Fresh Duke
    Dögölnek a békák -> több szúnyog -> több szúnyogírtó szer -> nagyobb környezetszennyezés -> kihal a többi állat is
  • gabeone
    Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek -> A FÖLD FELLÉLEGEZHET
  • W B
    Ok - okozati viszony:
    Dögölnek a békák -> több szúnyog -> gyorsabban terjednek a betegségek -> dögölnek az emberek
    (tömören érthetően)
  • gabeone
    A görényeket se felejtsd ki.
  • fergusonpapa
    :D
  • ScarY MAN
    "...100év mulva haszon állaton kivül..."
  • Kara kán
    Lefordítom magyarra a cikket:
    döglenek a békák.
  • psishock
    piócák meg a tetvek mióta haszonállat?
  • ScarY MAN
    meg a parlamentbe.
  • fergusonpapa
    annyi állatfaj él még..devan 1 oylan érzésem h 100év mulva haszon állaton kivül más állat max állatkertbe lesz.