38
-
#38 :DDDDD beteg vagy.. -
willcox #37 "te viszont nem tudod leírni" - a nem tudom leírni és a nem akarom leírni között van különbség.
"Az én módszerem nyilvános" - akkor csak rajta, mutasd be, ne csak a duma menjen. Eddig ez nem több, mint hogy én meg helyből átugrom a Dunát.
"a tiéd meg nem létezik" - dehogynem létezik! Ezért nem látok egy darab reklámot sem :)
"annyi agyad sincs, hogy felfogd a lényegét annak amit írtam" - ezt ugye magadra értetted?
"komolyan nem vesz már senki se" - te vagy a senki? Igaz, ezt gondolhattam volna, hisz a neved is komolytalan. LOL! -
Komolytalan #36 Jó, és mondjuk ha az index.hu, origo.hu is használna ilyet, akkor mit csinálnál? Tudom, te csak angol nyelvű oldalakt olvasol, mert az a trendi hogy a New York Timesból tudd meg mi történt Debrecenben. -
Komolytalan #35 Én leírtam hogy működik, te viszont nem tudod leírni, hogy hogyan játszanád ezt ki. Az én módszerem nyilvános, a tiéd meg nem létezik - ennyi.
Persze ezen ne is csodálkozzunk, annyi agyad sincs, hogy felfogd a lényegét annak amit írtam. Más topicokban is csak a pofázás megy neked, komolyan nem vesz már senki se. -
Komolytalan #34 Akit zavar, fizet a reklámmentességért vagy nem nézi - ez korrekt hozzáállás. A blokkolás meg egyelőre megtűrt dolog - többet vinne el a jelenlegi siteok átalakítása ad-blokker-gyilkossá, mint ami hasznot elvisz az a pár fő aki használja. De ahogy a böngészőkbe lassan alap telepítésben bekapcsolt ad-blockerek kerülnek, úgy ez változni fog. -
#33 :DDDD kicsit lejártaka dumák deazér tporbálkoz =D én már csak röhögök rajtad.nagyon melé fogtál. -
willcox #32 Te akartál engem leverni, nem? De mivel behúztad füled-farkad, így csak egy szájhős venyigehuszár vagy.
Ami azt illeti téged állandóan itt esz a fene, látszik, hogy még a kisegítő iskolában is nyári szünet van. Anyád még nem parancsolt be az ágyba? Kiskorúaknak ilyenkor már takarodó van! -
#31 majd nekd fogok bizonygatni.irigy magyar mentalitás:D aki meg szájkaratés az tevagy.miden témába belezsolsz és okoskodsz mert te mident jobban tudsz :D biztos kiemelkedö munkádd van és jol megfizetnek érte h nincs más dolgod csak az oldalt járni :D ugy birom az ilyeneket..figyu??rád hagyom :D csak maradj már csendben -
willcox #30 "bánom h irtam h megaggyalnálak.mert csak rosszabb lene az iygis nehezkesen müködö agyi funkciod" - kipróbálod, te kis venyigehuszár? Szájkaratés takonypóc.
Az oldalak meg nem a tieid.
PS: vissza lehet húzni, ha itt nem tetszik. Van itthon is elég hülye, nem kell több. Ott még akár király is lehetsz (ha egyáltalán tényleg voltál ott), hogy ismered a betűket. -
#29 am remélem az sgnek végrefelütnik ez az egykét retek akiket kikéne szorni.én nem örülök ha az én oldalamon valaki szándékosan gnerálja a buta flame-et.ronjta minöséget..sztem itt is ráfognak jönni.mertimádom az oldalt jók a cikek szeretem forumokban vitázgatni(értelmesen)vagy eszme cserét végezni..de igy..áá a -
#28 OMG...70ezres oldalon.adjak statisztikát??szted mennyi egy bérelt reklám felület??én egy kis sidebar felület ciket adok havi 50dollarért..és van belöle 6... az adult oldalon meg sokkal olcsobb.de ott inkább affeilate program van.mega képek közt 1 reklám/bejegyzés.de ezis szép kis kiegészités.emelett fizetek google hirdetést is..látogatokat kel növelni egyiknapról másikra nem lesz ilyen az oldal.de te persze jobban tudod =) nekd fogom bizonygatni.vagy mi ezen hietetlen?szted pl az sg mennyit keres??:D upc meg egyébb hirdetésekkel?biztos nem 500ftot :D megkockáztatom h simán 1 db nullával többet mint én.tekis láma fasz csak kötekszel :D csak röhögök rajtad. legvicessebb h épp egy ilyen ciknél nyomod h nekd igazad van =D "hdo"értelmesebb vannak érvei még csipázom is.de te semi érv csak kötekedés :D bánom h irtam h megaggyalnálak.mert csak rosszabb lene az iygis nehezkesen müködö agyi funkciod :D
bárha öszinte akarok leni ez igaz miden 5.magyara..fika fika irigység fika.közbe ö meg semit nem ért el.nem csinál semit.gépet nyomja vagy napszámba dolgozik.de ö jobban tudja..ahh. -
willcox #27 Nem keresel te lóf.szt sem, nem hogy 50-100 ezer Ft-ot. Legalábbis nem a behazudott 2 oldallal. Olvashatatlan egy rettenet, amit írsz. Használj helyesírásellenőrzőt, ha már nem vagy képes magadtól helyesen írni. -
#26 szép ksi oldal.am nem értem miért lennék pénzéhes dög h a 2 weboldalal keresek havi 50-100ezer ftot napi 1-2 ora munkával.akkor sg és a többi is pénz éhes dög??adjanak mident ingyen..?ez oylan ha boltba miért nem adják ingyen a kenyeret??..ne legyen apék pénzéhes hiába dolgozot rajta... -
#25 Arról nem én tehetek hogy te olyan hülye vagy hogy 2 kattintással blokkolható reklámokat pakolsz a weboldaladra, és inkább letiltod a hozzáférést, minthogy olyan reklámfelületet biztosíts, amit nem lehet kiblokkolni.
Arról sem én tehetek hogy te egy olyasfajta - saját bevallásod szerint - pénzéhes dög vagy, akinek fontosabb a bevétel, mint a látogatói statisztikák, tehát inkább kitiltasz egy felhasználót, mintsem toleráld a reklámok blokkolását. Én weboldalt/online tartalmat szolgáltatni szoktam és nem árulni! :D
Amúgy egyem meg a drága szivedet, hogy ennyire a melledre vetted az egész dolgot. Megsúgom, az Onet bukása előtt (http://www.twcenter.net/wiki/Ogre's_Network) egy olyan Onet weboldal adminja voltam, ahol napi 200 ezer látogatónk volt! :) -
#24 rendben van.sg szinvonalakezd kritikán aluli lenni.ha én 12éves vagyok akkor ez végkép durva h nem tetsziak a gyerekes légkör..:D
am igen sok weboldal van..de érdekes nekma látogatok megvannak ;) webmestereket meg szidni okés ... :D amin pont irod azis nekik köszönhetö.egyátlaán h megszolalhatsz neten a nyamvat msnen kivül.de a fika az megy :) mien köcsögöka webmesterek h fizetik a tárhylet domaint és a szerkeztöket mert nekik igy buli =) nehogy már bevétele legyen... ö hobbybol csinálja :D hamarosna beejelntik h az index és az sg oldala átmegy mindenkilapja.hura csökentve költésgeket,reklámokat leszedik..bárki küldhet be cikekket...midenki boldog -.-' ahh szánalom és még én vok gyerekes??de beszlhetek én.
ha sg olvassa ezt..üzenem ne lepödjön meg h az oldaluk szinvonala csuszik lefele..nem jó cikeket kel beteni.a forumozokat(állatokat)kéne moderálni..értelmesebb fajtájával lehet beszélni vitatkozni.de többsége midenbe beleköt amilétezik alátámasztások nélkül.bármeik cikknél..lásditt vagy iphone stb.na 1 userrel kevesebb,ahoj. -
#23 Több milliárd weboldal van a neten, így _tutibiztos_ hogy bármilyen tartalom amit te anti-adblockkal szolgáltatsz az megtalálható ötven másik helyen, anélkül ... szóval ha nem jön be egy weboldal, szépen továbböngészek, a kedves webmester meg elmehet a jó büdös búbánatos abba! -
willcox #22 Persze, lecsapnál, venyigehuszár. Oltsál csak, te szájkaratés. Ebből is látszik, hogy 12 évesnél nem vagy több (agyilag semmiképp). Ha erősjánoskodni akarsz és nem vagy gyerek, akkor írj privit, ez másra nem tartozik. -
#21 ehh..nagyon gyerekes vagy.ha tudnám h a környéken laksz tuti lecsapnálak..azse érdekelne h gyerek vagy. -
willcox #20 Maradtál volna inkább ott. -
willcox #19 Nagyon okos gyerek! A nagy pofa helyett inkább mutasd be, hogy működik a dolog. Csinálj egyet, ne csak hadoválj. Én meg nem leszek olyan hülye, hogy elmondjam, hogy hogyan blokkolom a reklámokat. -
willcox #18 Azon a két oldalon nem látok egy darab reklámot sem :))
Ezek szerint értek hozzá :)))))))))))))))) -
#17 én már csak discoveryt nézek miden menyiségben :D föleg science.anno mikor usaban éltem sokkal jobb müsorok voltak.itt meg 1honapig adják ugyanazt.de idövel csaklátok mindent :D -
#16 azért h minöségi szolgáltatást kapj nekik pénzt kel generálni vagy ugy gondoltad h ingyen dolgoznak a szerkesztök.mert ráérnek??:D akkor nem sok weboldal lene ha ez igy müködne.a profit a lényeg.egy oldalnak a lényege a sok látogató szerzés.a lereváns tartalmak.állando aktivitiás,igy sokoldala letöltés.többet ér igy ahirdetö felület.mert a klikelésekért fizetendö reklámok szarok..emeletleheta szövegbe reklámott helyezni adot kucslszavakra....felugro abalkok..áthidalo reklámok.lásd index oldalán.akárhova nézel reklám vana világon nem a két szép szemedért fognak nekd adni valamit.
azért mondom ha izlésesen csinálja az ember nem lehet gond.mert az odlla minösége is megmarad.és bevétel is van.megkel találnia hangsulyt.pl sg-n elég jól elvan találva.demondjuk nemzetisport oldlaán undoritoan sok a reklám.emeletahogy irtam azért hirdeti magát egy cég,weboldal akár személy is h látogatokat kapjon.ha annyira müködne eza blokolosdi akkor már nemléteznének reklámok a neten =) éslásd a ciket.virágzó dolog..
willcox meg mindig csak okoskodik midenben ha ért hozá ha nem.de ugye flamelni jó dolog..net huszárka..
weboldalaim meg dilidoo dot com és izismile dot com..(nem akarok visszamutató linkeket)elöbbi havi 20ezer látogató utobbi meg 70ezer. -
JTBM #15 Pl. mostanában szokás egyes TV-knél a logóba v. helyett idegesítő reklámot tenni.
Na, ez szépen leszoktatott engem a TV nézésről. Ami egy nagyon helyes dolog. ;-))) -
JTBM #14 Példa elviselhető reklámra:
Ezen az oldalon a "További cikkek" reklám. -
JTBM #13 A legtöbb reklám zavaró. Nekem mindig be van kapcsolva a reklám blokkoló éppen ezért.
De vannak site-ok, amik nem működnek, ha be van kapcsolva. Ezeknél tényleg kikapcsolom.
Ha a site nem idegesítő, akkor látogatom máskor is, de ha az, akkor megyek olyan helyre, ahol nem kell idegesítő reklámot nézni.
Idegesítő reklám: Minden, ami mozog.
Kibírhatatlanul idegesítő reklám: minden, ami villog.
Elviselhető reklám: Álló szöveg v. kép. -
JTBM #12 Ha nem egy reklámcég mondta volna, még el is lehetne hihetni.
De így csak önreklám... -
Komolytalan #11 Nagyon okos gyerek, mondjad már hogy játszod ki a kliens-szerver oldali crc32 egyeztetést? Azt se tudod mi az, max wikin rákeresel, de értelmezni már nem tudod a szöveget, mert ahhoz több kellene nagy pofánál. -
willcox #10 Hidd azt :)) -
willcox #9 Hol van az oldalad? -
Komolytalan #8 Ha nagyon érdekel a miként, kapsz ingyen ötletet: feltöltéskor a reklám anyagból generálsz egy crc32-t, letárolod adatbázisba, és kliens oldalon újraszámolod. Ha nem egyezik, akkor coki. Így akármilyen rafinált is a blokkoló cuccod, még azzal se tudja kijátszani, hogy egy fehér üres fájlt rak a reklám helyére. Flashes oldalon ez sima ügy, de szerintem másban is megoldható ma már hogy te kezeld az elemek betöltését. -
Komolytalan #7 Már hogy a fenébe ne tudnék. -
#6 miért ne tudna??nekm is ilyen az oldalam...a reklám nem rossz manapság egyr ejobban célozatak a reklámok.azal h blokolod gyorsabb bngészöd nem eszai procit elhiszem.de egy igényes oldalon 2-3 felület van kiadva.nem hal meg töle gép és én pénzt kapok érte.de ha kevés az oldal letöltés kevsebbet ér a felület..ilyen 1xerü.nálam fejön az ablak h kapcsold ki a reklám blokolo plugint vagy semi.ilyen 1xerü. -
willcox #5 Ilyet nemigen tudnál csinálni. -
Komolytalan #4 Csak arra vigyázz, hogy téged ne blokkoljanak ki az oldalak. Mert én pl szívesen fejlesztenék olyan portált, aminél aki blokkolja a reklámokat, az kap 1 szép animált lóf.szt a cikk helyett az arcába - ne terhelje a szervert fölöslegesen. -
DeviloftheHell #3 böngészökben kéne olyan opcionak lenni hogy reklám felületek BLOKKOLÁSA! -
#2 nem csak banner hirdetés létezik.am meg az igényesebb oldalak nincsenek szétbombázva reklámmal.meg más alternativákat hazsnálnak nem csak a reklám terület kiadását.és akárhiszitek akárnem sokszor hasznos informáciokhoz is juthatunk hirdetéseken keresztül.a reklám nem rossz dolog. -
Oláh Herkules #1 hát akkor a blokklistám is drasztikus növekedésnek indul majd :)