4904
  • Fabio Capello
    120-200 arany között, de ez nem szintfüggő, hanem a képesség aktuális szintjétől függ
  • shaba23 #968
    lvl40 körül mennyibe kerül a fő képesség növelése?
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy idővel lehet, hogy kell úgyis egy második céh is, hogy mindenkit fel tudjunk venni. 25 főig jók vagyunk, mert addig lehet bővíteni az erődöt aranyból, ahhoz még nem kell gomba.
  • Sir Quno Jedi
    Én csak ma kezdtem délelőtt, láthatod. :D De elvileg nem támadunk céhtársat (gyakorlatilag s1-s2-n is előfordul, hogy mégis, mert nem figyel az ember).
  • wolf magic
    köszi lehet erősebb vagy sőt biztos mert tegnap este nem tudtam befejezni 100 pontot de majd ha szinten leszük harcolhatunk egy barátságosat ;)
  • Shiwo
    ment pm ingame
  • Sir Quno Jedi
    Nembaj, úgyis van sok SG-s és mindet egyelőre úgysem tudjuk felvenni.
  • Maximus4
    Ja értem.Csak nehogy csináljon ő is egyet közben:)
  • Sir Quno Jedi
    Van még 3 szabad hely, de nagyon telünk.

Lehet, később mégis kell majd egy másik céh bootcamp-nek... Így alacsony szinten még drága a bővítés (már az első erődbővítés is 160 arany)
  • Sir Quno Jedi
    Ő csak akart "majd" céhet csinálni, ha lesz rá pénze, én meg közbe csináltam (így spórolván 10 aranyat nektek :D). Kettő viszont tényleg felesleges lenne egyelőre. Testvérháborúkra ráérünk később is. :DDD
  • Maximus4
    #939 #949 vagy benéztem valamit?:)
  • precision
    na ezt már szeretem :) dobj üzit ha kész vagy :D
  • Sceleton
    Látom kellek neked! :D Megyek... :D
  • precision
    kettőt? melyik a másik? :)
  • Maximus4
    Csináltatok két külön sg-s céhet?:)
  • precision
    küldtem! :)
  • Fabio Capello
    nekem is jöhetne meghívás, Capello a név :)
  • precision
    aki s3 -on is játszik és csatlakozni szeretne az sg -s klánhoz az írjon (ott) egy privátot nekem (nick: precision) és meghívom :)

Sceleton: gyere te is! :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, bocsi, mert automatikusan nyomtam arénára és így téged viszont betámadtalak. Sorry! Rohadtjó, hogy nincs filter erre, hogy legalább a céhtársakat ne támadja!
  • Sir Quno Jedi
    Már 4-en vagyunk (najó 3-man, mert van aki még nem igazolt vissza) :D
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, kész a CÉH, meghívtam mindenkit közületek (akinek tudom a nick-jét)!!! :D

Jó játékot.

WéWéWéeSGéHU ... da beste!
  • Sir Quno Jedi
    Öcsém, arénában pont MOST teazsűr-t sorsolta be nekem! :D Na voltam olyan rendes és NEM támadtam meg! :D
  • Sir Quno Jedi
    Felőlem az is jó, ha wolfmagic csinálja meg...
  • Sir Quno Jedi
    És ha csinálunk (lok) mondjuk egy WéWéWéeSGéHU nevű klánt, abban benne lennétek?! Csak SG-seknek első körben! :D
  • wesker24
    Majd engem is hivj meg légyszives ha készen lesz a céh ! Köszi

Neven az S3-on Ramirez
  • precision
    majd hívj meg pls ha készen van a céh
    karakterem neve ugyanaz mint itt a nickem

köszi :)
  • Narxis
    Lenyomtam az első kazamata utolsó boss-át és Fidget köpenyét kaptam, jeeeeeeeeeeeeeeee :D
  • wolf magic
    nem dehogy pénz kell azt utána lesz ahogy lesz :D
  • darkerlomy
    én is belépnék de ugye nem kell majd gomba?
  • wolf magic
    a nevem teazsűr majd holnap megcsinálom a céhet
    ma nem fog össze jönni annyi pénz aki regel küldjön levelet és beveszem holnap
  • DDE
    Szia!

Beregeltem. Hogy talállak meg?
  • wolf magic
    srácok van világ 3 csinálok egy klánt és csak sg-sek lesznek benne már ha jöttök arra a szerverre is
  • wolf magic
    benéztem hozzá én is.. :)
  • PesSim
    Sikerült felfejlődnöm hozzá :) csak egyszer támadot meg és azt hiszem elment a kedve :)

köszi mindenkinek! :*
  • datango
    én 19 es mágus vagyok de a 22 es kazamata szörnyet sehogy sem tudom megölni még :D
  • darkerlomy
    én is elvertem :D jó tudom ezután egy köcsögnek néztek de jó ügy érdekében tettem :P
  • Shiwo
    én 32 vok 1-es szerveren, de elvertem a kedvedért :)
  • Fery21
    A vörös titánok céhnél tag felvétel van. Az 1 világban vagyunk elérhetőek. Ha esetleg nem lenne hely várom a levelek és csinálok....
  • Fery21
    akkor nem vagyok valami szerencsés :-)
  • Kiado
    Minden teljesített kaland után kaphatsz gombát, ha van állatod, akkor 5% az esély, hogy kapsz gombát, ha nincs akkor 8%.