4904
-
#969 120-200 arany között, de ez nem szintfüggő, hanem a képesség aktuális szintjétől függ -
#968 lvl40 körül mennyibe kerül a fő képesség növelése? -
#967 Amúgy idővel lehet, hogy kell úgyis egy második céh is, hogy mindenkit fel tudjunk venni. 25 főig jók vagyunk, mert addig lehet bővíteni az erődöt aranyból, ahhoz még nem kell gomba. -
#966 Én csak ma kezdtem délelőtt, láthatod. :D De elvileg nem támadunk céhtársat (gyakorlatilag s1-s2-n is előfordul, hogy mégis, mert nem figyel az ember). -
#965 köszi lehet erősebb vagy sőt biztos mert tegnap este nem tudtam befejezni 100 pontot de majd ha szinten leszük harcolhatunk egy barátságosat ;) -
#964 ment pm ingame -
#963 Nembaj, úgyis van sok SG-s és mindet egyelőre úgysem tudjuk felvenni. -
#962 Ja értem.Csak nehogy csináljon ő is egyet közben:) -
#961 Van még 3 szabad hely, de nagyon telünk.
Lehet, később mégis kell majd egy másik céh bootcamp-nek... Így alacsony szinten még drága a bővítés (már az első erődbővítés is 160 arany) -
#960 Ő csak akart "majd" céhet csinálni, ha lesz rá pénze, én meg közbe csináltam (így spórolván 10 aranyat nektek :D). Kettő viszont tényleg felesleges lenne egyelőre. Testvérháborúkra ráérünk később is. :DDD -
#959 #939 #949 vagy benéztem valamit?:) -
#958 na ezt már szeretem :) dobj üzit ha kész vagy :D -
#957 Látom kellek neked! :D Megyek... :D -
#956 kettőt? melyik a másik? :) -
#955 Csináltatok két külön sg-s céhet?:) -
#954 küldtem! :) -
#953 nekem is jöhetne meghívás, Capello a név :) -
#952 aki s3 -on is játszik és csatlakozni szeretne az sg -s klánhoz az írjon (ott) egy privátot nekem (nick: precision) és meghívom :)
Sceleton: gyere te is! :) -
#951 Jah, bocsi, mert automatikusan nyomtam arénára és így téged viszont betámadtalak. Sorry! Rohadtjó, hogy nincs filter erre, hogy legalább a céhtársakat ne támadja! -
#950 Már 4-en vagyunk (najó 3-man, mert van aki még nem igazolt vissza) :D -
#949 Nnna, kész a CÉH, meghívtam mindenkit közületek (akinek tudom a nick-jét)!!! :D
Jó játékot.
WéWéWéeSGéHU ... da beste! -
#948 Öcsém, arénában pont MOST teazsűr-t sorsolta be nekem! :D Na voltam olyan rendes és NEM támadtam meg! :D -
#947 Felőlem az is jó, ha wolfmagic csinálja meg... -
#946 És ha csinálunk (lok) mondjuk egy WéWéWéeSGéHU nevű klánt, abban benne lennétek?! Csak SG-seknek első körben! :D -
#945 Majd engem is hivj meg légyszives ha készen lesz a céh ! Köszi
Neven az S3-on Ramirez -
#944 majd hívj meg pls ha készen van a céh
karakterem neve ugyanaz mint itt a nickem
köszi :) -
#943 Lenyomtam az első kazamata utolsó boss-át és Fidget köpenyét kaptam, jeeeeeeeeeeeeeeee :D -
#942 nem dehogy pénz kell azt utána lesz ahogy lesz :D -
#941 én is belépnék de ugye nem kell majd gomba? -
#940 a nevem teazsűr majd holnap megcsinálom a céhet
ma nem fog össze jönni annyi pénz aki regel küldjön levelet és beveszem holnap -
DDE #939 Szia!
Beregeltem. Hogy talállak meg? -
#938 srácok van világ 3 csinálok egy klánt és csak sg-sek lesznek benne már ha jöttök arra a szerverre is -
#937 benéztem hozzá én is.. :) -
#936 Sikerült felfejlődnöm hozzá :) csak egyszer támadot meg és azt hiszem elment a kedve :)
köszi mindenkinek! :*
-
#935 én 19 es mágus vagyok de a 22 es kazamata szörnyet sehogy sem tudom megölni még :D -
#934 én is elvertem :D jó tudom ezután egy köcsögnek néztek de jó ügy érdekében tettem :P -
#933 én 32 vok 1-es szerveren, de elvertem a kedvedért :) -
Fery21 #932 A vörös titánok céhnél tag felvétel van. Az 1 világban vagyunk elérhetőek. Ha esetleg nem lenne hely várom a levelek és csinálok.... -
Fery21 #931 akkor nem vagyok valami szerencsés :-) -
Kiado #930 Minden teljesített kaland után kaphatsz gombát, ha van állatod, akkor 5% az esély, hogy kapsz gombát, ha nincs akkor 8%.