4904
-
#1009 azt sok játék nem komázza, meg közben állnak ugye, így meg mehet párhuzamosan -
#1008 alt+tab már nem is jó? -
#1007 civ 5:D -
Cat 02 #1006 Gecc, mi ez a játék ? Mindenhol ezt látom -
#1005 Multitasking
-
#1004 és még mindig halott az s3... :) -
#1003 az s3-om? még jó hogy fenn vagyok :) de nem szoktam felmenni inkább s1-n foglalatoskodok ott tegnap értem el az 50.szintet. De most megfogadtam egy kis ideig nem fejlődök mert minden aranyamat beadtam a céhembe és magamra meg semmit sem költöttem és hiába vok 50. egy 35 erejével érek fel kb. ... -
#1002 na szép... most van időm kicsit foglalkozni vele (vidéken voltam tegnap és nem tudtam belépni) erre nem le van halva? gg... :D -
#1001 mer deglett egy ideje fullra -
#1000 nyah, nálam most az s3 nem akaródzik bejönni -.- -
#999 hát kb 3-4kor szoktam hazaérni akkor a 100 kalandpontot elintézem csak elszokdtam küldeni pár óra melóra és 8körül meg 10 órára csak akkor már szarakszik.... -
SaGa Jr #998 Most van a nagy játszóshullám. Várj este 9 utánig (akkorra megritkulnak az aktív játékosok) vagy intézd el még délelőtt, estleg kora délután a kalandozgatást. -
#997 s1 szokott ilyenkor szarakodni, de nekem krómmal is max 2 frissítés, szóval nem tom, hogy neked miért olyan sok -
#996 srácok van megoldás arra, hogy ilyenkor "bejussak"? nemtudom nálam van e a baj vagy a szerverrel, de sokszor csak a fekete képernyőig jutok és kb 20szor frissítek mire végre betölt, chrome-ot használok -
#995 46 vagyok énis, most egy ötvenkettes a következő szint -
#994 grat! Amúgy hányas vagy én 46-ossal simán levertem az 50. szintű boss-t persze a 3.kaziban a 46.szintűt azt nem tudom ... "érdekes" -
#993 grat! -
#992 A semminél több:) -
#991 egy nyakbavalót 245 szerencsével. -
#990 És legalább kaptál valami jó cuccot? -
#989 -
#988 Első kazamata kivégezve :] -
#987 Szerencsefüggő is, volt hogy 7-8 ellenfelet egyedül vert le, itt most nem jött neki össze. De vertek meg már minket erős céhek, aztán újra és újra, míg 1xcsak mi vertük le őket (túlfejlődés esete). Persze veletek ez nem túl valószínű scenario, mert szvsz. ti erősebben fejlődtök most nálunk (mi kicsit stagnálunk), de ki tudja. Majd ismétlünk párszor! :D -
#986 Kemény menet volt azért, nem gondoltam hogy a 79-eseteket így le tudjuk nyomni... :] -
#985 szintén.... kb 2-3 ember van aki szokott gombát adni, néha énis szoktam 1-2t,adó már nincs is mivel csak gomba kéne pénz van bőven... de hát ez egy ingyenes játék, és nem mindenki teheti meg hogy 50%-os álattal napi 300 kaladpontból fejlődjön + még adjon is a céhbe
nem véletlen külföldi az első céh -
#984 Áh, egy baráti társaság, sosem fogjuk utolérni az igazi vezető céheket (most is csak 20.-ak vagyunk). Beveszünk boldog-boldogtalant, mert valakinek a valakije (rokon, ismerős, munkatárs stb.), sokan nem is adóznak, gombát maréknyi ember öl a céhbe. Komolytalan így, de ez egy játék. Különben már munka lenne (kicsit így is az). -
#983 hát akkor hajrá :) -
#982 debizony, alapítótag, s1, s2 -
#981 Látod, volt olyan aki értette a kérdést. -
#980 csak nem a TombolA-ban vagy ? :D -
#979 Azé nem mindenki, most én is próbálok fejlődni. S2-n céhvezetővel ketten lev 20-ig beadtunk 2000 aranyat ketten, úgy, hogy végig exp-re mentünk. Na az kemény volt. Harmatgyengék is voltunk a szintünkhöz, de a céh combosodott. -
#978 hána, pakoljuk befelé a cuccot rendesen :] -
#977 S3-mon már 12% tanítónk és 12% kincsünk van, ami nem is rossz arány szvsz., ha azt vesszük, hogy egy napot késtünk az indulással és nincs kötelező adó. :D -
#976 Csumi. -
#975 őőőőőőőhhhhhh :D Szia SQJ! :D -
#974 S1-en jól betámadott minket az Ethernal, érdekes csata lesz, mert nekik sok a 40-50-60-asuk, nálunk meg még sok a kicsi. -
#973 358-as alap értelem és 260 arany fejleszteni -
Kiado #972 879 nekem az alap értelem és a következő fejlesztés 10610 aranyba kerül. -
#971 hát figy ha előtte hozzá sem nyúltál egyszer sem akkor olyan 20 ezüst lehet talán :D ha keveset raktál bele akkor 5 arany ... -
#970 nyilván képességszint függő, de gondoltam átlagban lehet róla "beszélni", mint ahogy te is írtál egy kb-i értéket:)