Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ennek ellenére nekem ritkán ad be alacsonyabb szintû ellent.
Azaz relative - a szintemhez képest - túl magas a dicsõségpontszámom.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
45-ös mágusomat legyõzte egy 51-es harcos.
Szoros csata volt, a harcosnak maradt ugyan majdnem 10ezer HP-ja (mágusom minimális sebzése 25ezer körüli), de a szintkülönbség õt segítette, az pedig, hogy rám támad abból a szempontból jogosnak nevezhetõ, hogy kb. azonos ponttal álltunk a listán.
Sokkal inkább bosszantana, ha egy 40-es mágus verne rommá (nem mondom, hogy nem volt rá példa, hogy tõlem több szinttel alacsonyabb kari gyõzött).
A pontrendszer következtében, ha egy kari nyeri a párbajokat, a dicsõségpont emelkedés következtében elõbb-utóbb olyan helyre, olyan szintû ellenfelek közelébe kerül, hogy törvényszerûen elverik (esetenként többször is), visszább csúszik oda, ahol viszont ismét jó eséllyel gyõz - nincs ezzel gond, talán jobbra is csinálhatták volna a rendszert, de az a szabály vonatkozik minden karakterre.
Rám már 2-3 ember rámszállt, de nem reagáltam, úgyis megunják. Pénzt meg rabolni nem tudnak mert mindent elköltök, nap végén meg berakom a céhbe a maradékot. Becsület pont csökkenés hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel a helyezésem se.
Meglepõ módon már 5-en kerestek meg, hogy lépjek be a céhükbe.
Nem értem mire föl vagyok ilyen népszerû.. 😊)
Utána visszaírtam neki, hogy változtasson a hangnemén, kérjen szépen, értek a szép szóból, végül ajánlottam neki egy helyesírási szótárat.
Amúgy meglehet valahogy nézni az elküldött üzeneteket?
Harcossal kb 2 percig csapkodtok, pajzsoltok, kicsit húzott nyúzott a csata. Ha lever, akkor megnézed, mivel vert le, aztán tanulsz belõle, mit kellene kezdeni a Te harcosoddal, hogy ilyen hatékony legyen. Kicsit fel is dob, hogy lehet erõs harcost kihozni, így inspirál is esetleg.
Íjász ellen kín harcolni. Egymás után 9-szer kitér, én hiába ütök rajta egyszerre 21 ezret, utána megint nem ütöm meg 10 körön át, õ meg szép lassan minden lövésével 5K-t sebezve lever. Lassú és demoralizáló halál. Unalmas és esélytelen... rossz ha legyõznek, de még rosszabb amikor kínoznak, megaláznak.
(szerintem) nem osztottam rosszul a statokat, mégis egy kb. velem egy szintû mágusnak a támadása is, meg az élete is nagy, mert van gombája elixirre. bár az is lehet, hogy én azért vagyok ott a d. csarnokban, mert mindig EXP-re mentem, tehát õk erõsebbek, mert régebb óta játszanak, és aranyra mennek.<#schmoll2>#schmoll2> viszkasz
antikarakter :D
#1668:köszönöm a felajánlást,most is vagyunk egy "nagyobb" céhbe,de sose történik semmi.Hetetnte 1-2 támadás és ezzel kifújt.Bezzeg a céhvezetõ írkál,hogy rakjunk be minél tõbb gombát,de lóf@szt a popijába!Szóval húzósabb céhre gondoltam,sry.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Visszatérve a játékra, én így játszom, lehet hülye vagyok hogy így csinálom, ez van. Általában nem szokott gond lenni ebbõl, csak ma úgy látszik "fekete péntek" van. Csak felderítõket kaptap, ha levernek különösebben nem hat meg, viszont kicsit felhúzott már a sokadik olyan harc, ami arról szólt hogy nézem a szerencsétlenkedést <#gonosz3>#gonosz3>
Na de majd legközelebb meg nekem lesz mákom <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#nevetes2>#nevetes2>
Beraktam õket egy céhbe, de lévén, hogy ezidáig még nem volt más tag, a céhharcokat ki sem próbáltam, de most, hogy közeledek az 50-es szinthez, elgondolkoztam rajta, hogy jó lenne több aktivitás a céhbe, a kazamata harcok miatt talán megérné.
Szóval van egy passzív céh +40% arany, és +46% tapasztalatot tud adni egyenlõre.
Gombázás kizárt, így semmi esetre sem lesz top céhet csinálni, nem szándékozom a fizetõs útra rálépni.
Ha érdekel valakit a tagság, 6 szabad hely van.
Céh: Boszorkánytanya
Céhvezetõ: Elyhaan
Ugyanazt a játékot játszuk, elég ha a karaktereink harcolnak, nekünk nem kell.. 😊)
Garrone, ugyanabban a cipõben járunk, engem ugyanúgy lever mindenki.
Én bizony ki szoktam választani gyengébb ellent is (nem sokkal), miután látom, engem sem kímélnek.. 😊
A gép általában véve úgy válogat, hogy kicsit erõsebbekkel dob össze az arénában..
Olyan sokat nem arénázom, nem annyira köt le.
Leginkább a kazamatákat szeretem, meg a random tárgyakat, loot-ot..
Az arénában a dicsõségpontjaitok függvényében kaphatsz 4-5 szinntel magasabb ellenfelet, vagy akár ennyivel alacsonyabb szintûeket is - egyik sem kifizetõdõ.
A csarnokban választhatsz szintednek megfelelõ ellenfelet, nincs abban semmi csalás, a vereség így is benne van a pakliban, én az arénában potosan azt nem díjazom, hogy a karakternél sokszinttel magasabbakkal akar összerakni.
Részemrõl ennyi
És én nem azt mondtam,hogy szarabbat válassz,hanem ne felderítõt!
REAL MADRID
Ott meg is tudod nézni milyen kaszthoz tartoznak.
nálam ma is nagy a választék a boltban...övbõl...
<#mf1>#mf1> <#banplz>#banplz>
de az is kitartást növel nem? Azt meg látnom kéne a harcnál kiírva...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez elvileg lehetetlen, mivel a mindenkori kitartás és a szint+1 ötszörös szorzata a HP. Vagyis ha kevesebb neki mindkettõ akkor lehetetlen, hogy több HP-ja legyen...
Ezt nem értem..
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.