Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
kés/alatt..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
asszem egyetértek a szöveggel amit kiírt 😄 egy lövéssel durván negatívba nyomott 😄
Bazinga!
Est Sularus oth Mithas!
ha kitartó vagy, tudatosan fejlõdsz, és "neadjisten" még gombázol is, akkor bármelyikkel érhetsz el jó eredményt
Bazinga!
4 mágus
2 harcos
9 felderítõ
hát azért ez sem túl kiegyenlített <#dumcsi>#dumcsi>
antikarakter :D
S3-on a top 15-ben múltkor pl 14 mágus és egy felderítõ volt <#levele>#levele><#whatever>#whatever>
antikarakter :D
"mágus ellen nem véd"
😊
Illetve ha még mágust támad harcos, vagy íjász akkor értelemszerûen nála is érvényes a páncél.
Ha mágus támad bárkit, akkor nem számít, mert nem lehet se kivédeni a sebzését és a páncél se von le semmi.
Kicsit kesze-kusza, most, hogy így végigolvastam amit írtam, de nem nagyon tudom jobban leírni 😄
Ez a gyakorlatban mit is jelent, pontosan nem tiszta, de nem jellemzõ, hogy harcosnak 40% alatt legyen a védelme.
Valamennyire ide kapcsolódik, de engem meg azzal szórakoztatnak a kazamata lények, hogy nem dobnak semmit, aztán egymás után kapok két targyat, ami ugyanarra a tesztrészre lenne jó.
Bolt egy sisakom, kevés védelemmel +minden tulajdonság bónusszal, következõ kazamatában dobott egy lényegesen nagyobb védelmet adó maszkot, de csak a szerencsére adott pluszt.
Ezeket már eladtam, most kaptam egymás után két páncélt:
A romlás tüzes acélpáncélja: 362 páncél, +46 erõ +26 kitartás +46 szerencse
A Hadonisták arany haspókja: 609 páncél +215 szerencse.
Akkor inkább lógjanak a csillárról, kitekeredve.. Saját gyerekemnek ha lenne, a kettõ közül inkább utóbbit javasolnám... 😊)
A mostani fiataloknak ezt nem hogy tiltanám, de bevezetném az oktatását, csak dobna a szexuális kultúrájukon. (tisztelet a kivételnek)
/OFF
#1716 Az a bizonyos " Tiltott Könyv"
<#nezze>#nezze><#banplz>#banplz>antikarakter :D
Viszont harcosnak van annyi elõnye a többi kaszttal szemben, hogy nekik a fegyver mellet lévõ slot (ami nekik a pajzs, mágusnál a varázslat, íjjásznál a nyíl.) is ad erõt, kitartás egyéb finomságot.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Fõleg egy jó varázsbottal.
Hála az égnek az ellen nekik sincs sok esélyük védeni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mostanában meglepõen sok luftot ütök, érthetetlenül olyan ellenfelekre is amelyeknek nem horribilisan magas az erejük sem és az ügyességük sem.
Néha nem igazán logikus a játék (vagyis nem átlátható), mintha a nyers számokon kívül lennének még más befolyásoló tényezõk is a harcban. (nem a szerencse, mert egymás után 10 luft majd egy találat, majd megint 10 luft az nem vakszerencse, ott valami van a háttérben.. )
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
😊)
Baromi szerencsém volt (pajzsolás, + sok kritikális ütés)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
arany meg tp is 62%
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
de legalább fejlõdött a céh
#1663: nálunk asszem van 2 hely
Nekünk még van pár nap😊
Szintet kéne lépnem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kb. 3 nap alatt lépek 1 szintet O_O
Várom 150-et, jöhet végre kazamata boss.