Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
<#lama>
<#kocsog>

50 000-t nyomott belém a mágus. 60 000 HP-ra... hát kösz.

shaba23
1 arany
crackyS
Lehet, hogy fertõzött volt a szúnyog, és holnapra megdöglik szegény...😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

morcosqtya
És nyilván direkt ugye, miután 1 gombáért meg lehet bármikor változtatni. Gondolom az elején normálisan nézett ki, de most már azért is megcsinálta a legförmedvényebb arcot magának... 😊)

kés/alatt..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

de ronda karija van 😄

precision
hát ja, szúnyogcsípés kb 😄

Bazinga!

Sceleton
Legalább 4358-et belesebeztél. 😄

Est Sularus oth Mithas!

morcosqtya
mi szöveg ez.. <#nevetes1><#nevetes1>

precision
s3 -on megtámadtam "poénból" a top1 -et 😊
asszem egyetértek a szöveggel amit kiírt 😄 egy lövéssel durván negatívba nyomott 😄

Bazinga!

precision
hát ja szeretik a mágust, mert alacsony szinteken köröket ver a másik két kasztra 😊

Bazinga!

Sceleton
A top 15 attól függ, hogy mennyi pénzt áldozol rá... Csak Gomba kérdése, nem kaszt. Az, hogy most sokan szeretik a mágust az nem mérvadó. Csak statisztikailag. Ha van 75 mágus, 20 felderítõ, 5 harcos, és 100 játékosból 1 kerül be a top 10-be, akkor valószínû, hogy mágus lesz. 😊

Est Sularus oth Mithas!

morcosqtya
ebben bízom én is..

precision
hát most azt hogy nem 5-5-5 van az már teljesen játékosfüggõ, de jelzi azt, hogy nem csak mágussal lehet a top15be kerülni

ha kitartó vagy, tudatosan fejlõdsz, és "neadjisten" még gombázol is, akkor bármelyikkel érhetsz el jó eredményt

Bazinga!

applecomputers
* ahogy most nézem azért változott elég rendesen
4 mágus
2 harcos
9 felderítõ
hát azért ez sem túl kiegyenlített <#dumcsi>

antikarakter :D

applecomputers
Ez amúgy akkora románság, értem én hogy kell mindegyik közé valami különbség, na de annak aztán sok értelme van hogy a mágus jobb mindegyiknél. Még régebben olvastam valamelyik fórumon hogy magasabb szinten kiegyenlítõdnek ezek a különbségek, na de hol az a szint ?
S3-on a top 15-ben múltkor pl 14 mágus és egy felderítõ volt <#levele><#whatever>

morcosqtya
4 szóban:
"mágus ellen nem véd"
😊

Harcos és íjász csatáknál számít csak a páncél.
Illetve ha még mágust támad harcos, vagy íjász akkor értelemszerûen nála is érvényes a páncél.
Ha mágus támad bárkit, akkor nem számít, mert nem lehet se kivédeni a sebzését és a páncél se von le semmi.
Kicsit kesze-kusza, most, hogy így végigolvastam amit írtam, de nem nagyon tudom jobban leírni 😄

Fantusz
Harcosnál a páncél védelmet 50%-ig lehet feltornázni, íjásznál 25%, mágusnál 10% lehet a max páncél védelem.
Ez a gyakorlatban mit is jelent, pontosan nem tiszta, de nem jellemzõ, hogy harcosnak 40% alatt legyen a védelme.

Valamennyire ide kapcsolódik, de engem meg azzal szórakoztatnak a kazamata lények, hogy nem dobnak semmit, aztán egymás után kapok két targyat, ami ugyanarra a tesztrészre lenne jó.
Bolt egy sisakom, kevés védelemmel +minden tulajdonság bónusszal, következõ kazamatában dobott egy lényegesen nagyobb védelmet adó maszkot, de csak a szerencsére adott pluszt.
Ezeket már eladtam, most kaptam egymás után két páncélt:
A romlás tüzes acélpáncélja: 362 páncél, +46 erõ +26 kitartás +46 szerencse
A Hadonisták arany haspókja: 609 páncél +215 szerencse.

morcosqtya
Kultúráltabb mint wc-ben bedrogozva, részegen aztsetudjakivel, guminélkül stb..
Akkor inkább lógjanak a csillárról, kitekeredve.. Saját gyerekemnek ha lenne, a kettõ közül inkább utóbbit javasolnám... 😊)

applecomputers
<#nyes>

shaba23
amennyiben a mai fiatalok úgy akarnak dugni, hogy közben a saját hátukat nézik, miközben a nõ a talpának támasztott homlokkal lóg a csillárról.
morcosqtya
OFF:
A mostani fiataloknak ezt nem hogy tiltanám, de bevezetném az oktatását, csak dobna a szexuális kultúrájukon. (tisztelet a kivételnek)

/OFF

applecomputers
grat hozzá <#eljen>
#1716 Az a bizonyos " Tiltott Könyv"
<#nezze><#banplz>

morcosqtya
Egy 18 éven felülieknek szóló könyvet:

crackyS
Hû, grat, mit adott?
Viszont harcosnak van annyi elõnye a többi kaszttal szemben, hogy nekik a fegyver mellet lévõ slot (ami nekik a pajzs, mágusnál a varázslat, íjjásznál a nyíl.) is ad erõt, kitartás egyéb finomságot.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

morcosqtya
1181 értelemmel gondolom nem kicsiket lõsz.. 😊
Fõleg egy jó varázsbottal.
Hála az égnek az ellen nekik sincs sok esélyük védeni.

Maximus4
A tegnapi témára visszatérve,több mint 100ezer hp különbséggel vertem le egy felderítõt a mágusommal!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Köszönöm, viszont a harmadikban a csirkefogó nagyon elpicsáz.

Mostanában meglepõen sok luftot ütök, érthetetlenül olyan ellenfelekre is amelyeknek nem horribilisan magas az erejük sem és az ügyességük sem.

Néha nem igazán logikus a játék (vagyis nem átlátható), mintha a nyers számokon kívül lennének még más befolyásoló tényezõk is a harcban. (nem a szerencse, mert egymás után 10 luft majd egy találat, majd megint 10 luft az nem vakszerencse, ott valami van a háttérben.. )

Maximus4
Gratula!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
41-es szinten lenyomtam a Lvl 50-es sötétség urá-t, ezzel megvan az elsõ kazamata.
😊)
Baromi szerencsém volt (pajzsolás, + sok kritikális ütés)

toysoldier
lövésem sincs, egyszer csak az lettem 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Milyen jogon lettél te tisztviselõ,benyaltad magad?😛

toysoldier
Pokolkutyái

arany meg tp is 62%

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Mi a céh neve?

toysoldier
hát nem..azt hittem rosszul látom
de legalább fejlõdött a céh

#1663: nálunk asszem van 2 hely

BoneDragon
Gyertek a német s3-ra... céh-be 50% tp és arany. Elfcsaj-ra írj rá ha érdekel! 😊

Maximus4
Az nem valami sok!
Nekünk még van pár nap😊

morcosqtya
grat!!

toysoldier
kész az elsõ céhes kazamata, 3118 xp <#ticking>

morcosqtya
Én sajnos a duplájából sem... 😊)

Szintet kéne lépnem.

Narxis
xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Grr1234
😮 Én annyiból 2 hónapig megélek.

70429 arany 20 ezüst

toysoldier
az nem para, hogy úgy írja ki a céh kazamatánál, hogy benne vagyok, hogy én nem kattintottam rá? 😄 nem akarom, hogy mégse legyek benne

Count Adyn
az szép😊 mennyit ad a városõr olyan szinten 10 órára?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

39075 arany 1 értelem fejlesztés :'(

Count Adyn
nekem már 5000+ arany egy tulajdonság😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De lassú a fejlõdés gomba nélkül, te jó ég.
Kb. 3 nap alatt lépek 1 szintet O_O
Várom 150-et, jöhet végre kazamata boss.

Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Grr1234
Nekem meg 130... <#kocsog>