Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több XP-ért érdemes lehet a ranglistán elõttetek álló céhet támadni, ha az verhetõenk tûnik.
Kezdetben messze elõttetek álló céhet is meg lehet célozni, néhány csata után besûrûsödik a mezõny.
Csak egy példa:
KingWarriors céh 132. helyezett, 824 becsület, 8 tag, 20-43 szint között - még õk is verhetõnek tûnnek számotokra, sõt ha nálatok mindenki harcol, szinte biztos a gyõzelem, hiába csak 100 becsülettel álltok az ezredesek között.
Elég, ha valamelyik tisztviselõ 50-es szint fölött van, harcot kezdeményezhetnek a tisztviselõk is.
Ahogy már írték, a céhharcoktól függetlenül, nyugodtan lehet dolgozni, nem kell kihagyni pénzszerzési lehetõséget a harc miatt.
Új tag belépéstõl számítva 24 órán keresztül még nem vehet részt harcokban, egy teljes napig tagnak kell lenni az adott céhben mielõtt harcba szállna (ez egy logikus döntés, nem lehet "felmentõsereget" hívni csupán egy-egy céhharc miatt)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amúgy az ikon a céhes kazamata szerintem, gyanítom ahhoz hogy céhes kazit nyomhassuk legalább 1x támadni kell egy másik céhet, mivel erre most került sor így most jelent meg az ikon, viszont amíg szervezzük a harcot addig nem mehetünk a kazamatába.
antikarakter :D
Ez a céhkazamata nemde?
De most miért lett ott? A céhmester még csak 49-es! Én meg csak tisztviselõ vagyok. 10 perce még nem volt ott az ikon.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Csekkolj be Garrone!
Fantusz! Ha most becsekkolok, de elküldöm dolgozni ami késõbb jár le mint a támadás akkor mi van??
Azaz lehet-e céhtámadás ideje alatt (most estétõl reggelig) és azon túlnyúlóan városõrködni??
Vagy üti egymást a kettõ?
Persze, mivel eddig nem csatáztatok, ahogy morcosqtya írta, elõbb kell némi egyeztetés a céhtagokkal, a 10 óra felkészülés bõven elég, hogy beregizzenek a csatára, az elõadást meg mindenki akkor nézheti meg, amikor kedve tartja, nem kell a gépnél várni a csatát.
Megbeszélés helyett talán praktikusabb üzenetet kiküldeni minden céhtagnak, nem a gépnél várni, míg XY bejelentkezik.
Mivel eddig nem csatáztatok, lehet ellenfelet keresni jóval elõrébb a céhes ranglistán.
Agresszív goblin horda készül lerohanni egy gyanútlan erõd lakóit...<#eplus2>#eplus2>
Hát nem az év legjobb cucca, de azért elfogadom a játéktól mint megkéset mikulás ajándék <#bee1>#bee1><#nyes>#nyes>
Viccet félre téve: gyenge a saját szintjéhez, illetve te meg erõsebb lehetsz az átlagnál, azért keveredtetek egy társaságba.
A 99 vesztett becsület is azt jelzi, hogy nem messze álltál mögötte a listán - nem történt katasztrófa, ez benne van a játékban<#wink>#wink>
Kezdetben nincs gond, mivel eddig még nem harcoltatok, s azért vagytok néhányan az erõdben, így jóval elõrébb érdemes a céhlistában kutakodni, majd néhány megvívott harc után sûrûsödik be körülöttetek a mezõny - nagyon nem tudtok messze elõttetek lévõket támadni, a mögöttetek lévõkért pedig kevés XP jár.
Persze, semmi tragikum, nem lehet minden harcot megnyerni.
A harcok költsége nem a megvívott csatáktól, hanem az támadni kívánt erõd szintjétõl függ, akár tízszeres különbségek is lehetnek a ranglistán közel álló erõsök támadási költségeinél (kezdetben pl. 150-1500 arany, de nem feltétlenül az 1500-as az erõsebb)
Többiekkel dumálni kellene napközben, plusz kiválasztani egy hasonló kaliberû és létszámú céhet..
A "hadüzenet" elküldése után (céhvezetõ, vagy tisztviselõ kezdeményezhet támadást olyan céhek ellen, amelyiket más nem támad, s elegendõ aranya van az erõdnek a harcok költslgeinek fedezésére) 10 óra a felkészülési idõ.
Ez idõ alatt a tagok egyetlen kattintással jelentkezhetnek a harcra (pajzs, kard), a harc idején nem kell online lenni.
Ha ez erõdöt éri a támadás, fél életerõvel védik azok a tagok is, akik nem jelentkeztek a harcra, de támadásban csak a beregizett tagok vesznek részt.
Legalacsonyabb szintû kezdi a harcot, s ha elbukott, jön a következõ csapattag... céhvezetõk zárják a csatát, ha nem dõl el, mielõtt sorra kerülnek.
elutasítani nem lehet, ahogy a sima pvp harcot sem...viszont lényegébe nem is veszít semmi lényegest a céh, max becsületet (ha meg nem foglalkoznak vele, hogy hanyadikak a céhlistán, akkor ki nem carja le..)
Harc:
a legkisebb szintûekkel kezdenek, és mennek a legnagyobb szintûek felé..mindenki addig harcol, amíg életerõvel bírja..az a céh veszít, amelyiknek elõbb elfogy az összes embere...ha láttál már céhkazamatás harcról videót, akkor könnyen eltod képzelni, tök ugyan az, csak az ellenfél a másik céh játékosaiból áll...amúgy jutubin tuti vannak videók céhharcokról
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a harcban meg azok vesznek részt, akik rányomnak a kardra, a védõknél mindenki részt vesz, de aki nem kattintott a pajzsra az csak fél élettel harcol
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Meginvitálás/kihívás, pénzbe miért kerül, mi van ha nem fogadja el a másik céh, mindenkinek aktívnak (belépettnek( kell-e lenni, vagy csak azok vesznek részt akik be vannak lépve?
Ahogy írtad nincs köztük 60 feletti/környéki, gondolom se a kincs se a tanító nincs felfejlesztve, úgy meg pláne szemtelenség az árazás.
ilyen arányban:
42-150, 43-350, 44-550, 45-750, na jó nem is számolom tovább lol azt kész <#fogmosas>#fogmosas><#nevetes2>#nevetes2>
Az 56-os mágusom kb 1500 aranyért dolgozik 10 órát.
300ezerert sokat kellene még gürizni<#nevetes1>#nevetes1>
Az adózásnál a tendenciára gondoltam a túlzást (42-150, 43-250), különösebben nem érdekel, náluk én lehetnék a "vajda" a szinteket nézve, de nem szándékozom elhagyni a saját fészkemet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Persze, jól jöhet az arany, ha céhharcok mennek, vagy erõdfejlesztésre gyûjtenek, de mennyit kellene befizetni egy 60-as szintû karakternek (nincs náluk olyan), ha a 42-es 150, 43-as 350 arannyal tartozik naponta?
Szabályok:
-Naponta legyél aktív és hetente fejlõdj legalább 2-3 szintet!
- Vegyél rész a támadásba és a védésbe!
-min. 10-es szint.
- Fizesd be az adót!
1-10 szint 10 arany naponta
11-16 szint 20 arany naponta
17-24 szint 45 arany naponta
25-31 szint 75 arany naponta
31-42 100 arany naponta.
42- 150 arany naponta.
43- 350 arany
Az adót megéri befizetni mert a mi érdekünk.
-Ha ezeknek megfelelsz nyugodtan beléphetsz!
Bár a kesztyût jelenleg viselem, gondolkozás nélkül lecserélem, ha lesz értelemre +100-at adó kézvédõ az árusnál.
Az eposzi vécépapírral 40% fölé tudnám tornázni a szerencsét, de a +104 értelmet adó koponyát sokkal többre tartom.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Céhharcoknál a leggyengébb csapattag kezd, s amíg az talpon van, harcol, ha elesett jön a következõ...
Ezért sem szeretik erõs céhek az alacsony szintû tagokat, nem tudnak segíteni a harcban. Megkarcolni se nagyon tudják a lényegesen erõsebb ellenfeleket, s golyófogóknak sem jók, arról nem beszélve, hogy az erõd befogadó képessége sem végtelen, ahol túljelentkezés van ott szelektálnak.
Közben nézegettem céheket, sajna 41-es szintemmel nem valószínû hogy bevesznek, hiába vagyok szintemhez képest jó. (bár ez is olyan h kinek mi a jó 😊 )
Céhharcokban nem ügyködtök?
Kisebb költségvetésû harcokat talán bevállalhattok, a néhány száz aranyért cserébe, a gyõzelemért kaptok minimális XP-t, s ha a tagság kitartó, egyszer a céhes kazamata is elérhetõvé válik.
Volt már olyan, hogy rosszabb stattal, alacsonyabb szerencsével sorozatban kaptam kritikus találatokat - így döntöttek magasabb helyen <#levele>#levele>
A céhet semmi esetre sem adnám fel a helyetekben, de azon el lehet gondolkozi, hogy az 50-es szint fölötti karakterek továbblépnek.
Ezen fõleg akkor érdemes elgondolkozni, ha a játékos gombázik is, 50-es szint fölött már felveszik erõsebb céhek, de megmarad a visszaút a "nevelõegyesülethez" is, ha az új céhben nem tetszenek a feltételek.
Nagyobb céhekkel kooperálni is lehet kellõ ismeretség után: kisebb karaktereket "akadémiára" vesznek fel ahol gyorsabban fejlõdhetnek, s a megfelelõ szint után innen léphetnek tovább.
Ezzel mindkét céh jól jár, bár ez sem egyszerû feladvány, a nagyok sem vesznek mindenkit pártfogásukba.