Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha kell valami, csak szólj!
😊
Maximus4:
"ezt nem olvastam".. 😊) ez csak azért is érdekes mert:
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Köszi,de ezt nem olvastam😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kalandvágyra akkor költök gombát, ha 0-nál valami értékes küldetési tárgyat látok a következõ lehetõségnél.
Mondjuk, ha 150-es karakterem lenne, akkor talán nem sajnálnám a gombát egy jó epic cuccra, gondolom nem lépnék 1-2 naponta szintet <#vigyor2>#vigyor2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Így is 50 fölötti a karakternél lévõ gomba mennyiség, céhbe nem lehet beadni.
Velem szûkmarkú a játék.
Minden nap fent vagyok, eljátszom a 100-140 percet, és hetente 1 gombát jó ha dob.. (tehát 7 nap alatt 1 db-ot!!)
Céhbe csak kereskedõnél vásárolt gombát lehet beadni, s ha hülyeségre nem költi el a játékos 50-60 gombája akkor is lehet 50-55-ös szinten, ha alkalomadtán 1-1 gombát rááldoz valamilyen felszerelésre.
Minap a kereskedõnél volt egy +minden képesség nyakörv, de nem adtam érte 15 gombát - az ilyen üzletekkel gyorsan le lehet amortizálni a készletet, ami nálam is 50 fölött van.
1-1 gombát elköltök, de 15-öt semmiért nem adok<#nevetes1>#nevetes1>
nem szarral gurigázol Te se..
Nem bírnám elviselni, ha rasszista, emigráns shakes harcosok lepnék el a szervert, csak azért, hogy naponta kétszer porig rombolják a Boszorkánytanyát<#hehe>#hehe>
(valami epikus csatára gondoltam, mint a SW episode III. elsõ scene-je) <#zavart1>#zavart1>
antikarakter :D
Szemmel láthatóan nem mi voltunk az esélyesek, meglepõen jól tartottuk magunkat a túlerõvel szemben, bár a csata kimenetele nem volt kétséges <#levele>#levele>
Az említett KingWarriors is legyõzhetõ, ha mindenki nevez a csatára, akkor esélyük sincs ellenetek, de azért ott már vannak 40. szint fölöttiek.
Nem konkrét célpontként említem õket, de valami hasonló, netalán erõsebb céhen is ki kellene próbálni a karmokat.
Még csak a szárnyainkat próbálgatjuk... 😊)
Ahogy fentebb kapaszkodtok a ranglétrán, látókörébe kerültök a többi "agresszív" céhnek, s már nem csak támadtok, védekeznetek is kell, s elõbb-utóbb az elit harcosaitoknak is harcba kell szállni<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Választhattok rizikósabb ellenfelet, ha nagyon harcolni akartok<#eljen>#eljen>
viszont lehet nem is olyan nagy baj hogy nem vagyunk sokan, azért elég unalmas lehet 2 50fõs céhnek a harcát nézni

(mielõtt kétségbe esnél a "család" szón, teljesen "fehérek" vagyunk.. 😊) én pl. sváb származású (M.o.-i német gyökerek)) <#ravasz1>#ravasz1>
Õ nem egy a seregbõl, õ a céh vezetõ <#nyes>#nyes>
Mentségemre szóljon, hogy itteni neve más mint a játékban :$
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#2301 Jaja, sajnos vannak elég gyenge epic cuccok, asszem írtam tegnap mikor kaptam az egyiket, nem túl jó cucc, de azért nem is mondanám rossznak 😊
S3-as mágusomnak most dobott egy varázspálcát a csontváz (12-es kari), +100 szerencse, 41-59 (50) sebzés, de semmivel nem tartom jobbnak, mint az eddig használt botot +8 értelem, +8 erõ, 39-61 (50) sebzés - nagyobb kritikus esély, de kisebb sebzés.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A 10 óra felkészülési idõ nem kevés, megéri körültekintõen ellenfelet választani, hogy a gyõzelemre is legyen esély, s ne egyoldalú csatát vivjon a csapat, minimális XP-ért.
S1-en érnek céhtámadások nagyságrendekkel erõsebbektõl, szerintem még õk sem tudják, miért jobb nekik a bizosan megszerezhetõ 30-40 becsületpont, némi kockázattal lényegesen többet szerezhetnének.
Az ilyen támadásokkal még lehet én járok jól, "megvédenek" egy nagyobb pontveztéssel járó vereségtõl<#eplus2>#eplus2>
Italokat gyûjtögettem, de elnyomtam kazamata boss-okra..
Fegyverbolt: ez már karma. CSAK értelem +40-es meg ügyességet adó kardokat meg páncélokat, kesztyûket ad be...
Röhej.
(nem, nem 1 hete csinálja ezt hanem kb 3 hete folyamatosan. EGYETLEN értelmes harcos fegyver nem volt még..)
Rászállni nem fogunk senkire.
(Az ELTÉ-s céhbõl vannak ketten rámszállva, folyamatosan támadnak.. szerencsére utolsó két csatában nyertem, így legalább nem unalmas a szúrkálódás. Ezek után én is csesztetni fogom õket, ha veszítek, ha nyerek...) 😊
#2288 Gyertek csak <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2> 😊