Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
nm.
Ha kell valami, csak szólj!
😊

Maximus4:
"ezt nem olvastam".. 😊) ez csak azért is érdekes mert:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Maximus4
LOL
Köszi,de ezt nem olvastam😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fantusz
Köszi<#eljen>

morcosqtya
átmenetes: <#vigyor2>

morcosqtya
70-es szintnél adja be.
6-os kulcs
😊)

Fantusz
30%-os hátas a leggazdaságosabb megoldás, az 50%-os nekem nem éri meg a 25 gombát.
Kalandvágyra akkor költök gombát, ha 0-nál valami értékes küldetési tárgyat látok a következõ lehetõségnél.
Mondjuk, ha 150-es karakterem lenne, akkor talán nem sajnálnám a gombát egy jó epic cuccra, gondolom nem lépnék 1-2 naponta szintet <#vigyor2>

Maximus4
A 6-os kazikulcsal mi van?Boltba lehet csak megvenni?Mert 69-es vagyok és még sehol semmi nem volt😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
de hogyhogy nem költöd el +kalandvágyra vagy 50%-os hátasra???

Fantusz
S1-en ennél jobb a helyzet (legalábbis nekem), hetente 4-7 gomba esik, s ha 1 gombás cuccot látok, ami használható, azt megveszem.
Így is 50 fölötti a karakternél lévõ gomba mennyiség, céhbe nem lehet beadni.

morcosqtya
én 10-et se adnék.
Velem szûkmarkú a játék.
Minden nap fent vagyok, eljátszom a 100-140 percet, és hetente 1 gombát jó ha dob.. (tehát 7 nap alatt 1 db-ot!!)

Fantusz
Nincs abban semmi rendkívüli.
Céhbe csak kereskedõnél vásárolt gombát lehet beadni, s ha hülyeségre nem költi el a játékos 50-60 gombája akkor is lehet 50-55-ös szinten, ha alkalomadtán 1-1 gombát rááldoz valamilyen felszerelésre.

Minap a kereskedõnél volt egy +minden képesség nyakörv, de nem adtam érte 15 gombát - az ilyen üzletekkel gyorsan le lehet amortizálni a készletet, ami nálam is 50 fölött van.
1-1 gombát elköltök, de 15-öt semmiért nem adok<#nevetes1>

morcosqtya
51 gomba.. <#wow2>
nem szarral gurigázol Te se..

Grr1234
Még jó, hogy nagy szar. 😄

crackyS
bibibííí

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fantusz
Titkolom ezeket a hõsies küzdelmeket a nagy nyilvánosság elõl <#eplus2>
Nem bírnám elviselni, ha rasszista, emigráns shakes harcosok lepnék el a szervert, csak azért, hogy naponta kétszer porig rombolják a Boszorkánytanyát<#hehe>

morcosqtya
Ha lesz ilyenekrõl videód és felraknád YT-ra, megnézném!
(valami epikus csatára gondoltam, mint a SW episode III. elsõ scene-je) <#zavart1>

applecomputers
Legalább 10 óráig tuti nem támad vészesebb ellenfél (közben eltanultam a pozitív hozzáállást 😄 )

antikarakter :D

Fantusz
Hõsies közdelemben most vertek rommá bennünket s1-en<#eplus2>
Szemmel láthatóan nem mi voltunk az esélyesek, meglepõen jól tartottuk magunkat a túlerõvel szemben, bár a csata kimenetele nem volt kétséges <#levele>

applecomputers
Nem én választom az ellenfeleket, bár nézelõdtem én is de nem olyan egyszerû optimális ellenfelet találni. Ahogy néztem nagyon sok olyan céhet találtam amelyiknek a tagjai 99%-ban verhetõek, viszont mindegyikben van egy erõs ember, és ha reálisan nézzük a dolgokat nem sok esélyünk van egy 60-65 körüli "vajda" ellen

Fantusz
Próbáljatok fajsúlyosabb ellenfelet támadni.
Az említett KingWarriors is legyõzhetõ, ha mindenki nevez a csatára, akkor esélyük sincs ellenetek, de azért ott már vannak 40. szint fölöttiek.

Nem konkrét célpontként említem õket, de valami hasonló, netalán erõsebb céhen is ki kellene próbálni a karmokat.

applecomputers
és ismét nyertünk, mondjuk a mostani ellenfél is jóval gyengébb volt, de valahol el kell kezdeni. <#vigyor>

morcosqtya
hát majd...
Még csak a szárnyainkat próbálgatjuk... 😊)

Fantusz
Megjósolható, de egyre élesebb csaták lesznek, majdcsak sorra kerülsz.
Ahogy fentebb kapaszkodtok a ranglétrán, látókörébe kerültök a többi "agresszív" céhnek, s már nem csak támadtok, védekeznetek is kell, s elõbb-utóbb az elit harcosaitoknak is harcba kell szállni<#gun><#boxer><#violent>

Választhattok rizikósabb ellenfelet, ha nagyon harcolni akartok<#eljen>

applecomputers
nem is baj ha nem kerülünk sorra, csak nyerjünk.
viszont lehet nem is olyan nagy baj hogy nem vagyunk sokan, azért elég unalmas lehet 2 50fõs céhnek a harcát nézni

morcosqtya
sajnos rám sor se került már, de most sem fog.

applecomputers
Asszem 2 vagy 3 céhtag rendezte le az ellent <#taps>

Fantusz
Hajnalban úgyis pihentél, nem hiszem, hogy sokat kellett csapkodnod.
A leventék lerendezték?

applecomputers
Nem hiszem, hisz akkor egyedül verném meg az ellenfelet, õk meg kimaradnának 😛<#vigyor><#banplz>

applecomputers
A vikingen lepõdtem meg nem a családon 😄, át is futott az agyamon egy kép ahogy viking sapiban ültök a gép elõtt 😄

Fantusz
Ezek után az elsõ sorban lesz a helyed a rohamnál, a céhvezetõ kinevez faltörõ kosnak<#beka3>

morcosqtya
Öcsém közeli barátja a branzsból, meg az enyém is. A bátyója meg én 8 évig osztálytársak voltunk, most is haverok maradtunk, és még a logóját is én csináltam neki, szóval egy kisebbfajta viking családba "házasodtál" barátom.. 😊)

(mielõtt kétségbe esnél a "család" szón, teljesen "fehérek" vagyunk.. 😊) én pl. sváb származású (M.o.-i német gyökerek)) <#ravasz1>

applecomputers
De láma vagyok <#lama> 😄
Õ nem egy a seregbõl, õ a céh vezetõ <#nyes>
Mentségemre szóljon, hogy itteni neve más mint a játékban :$

Fantusz
Egy forrongó erõdben nem ismerhetsz minden végvári vitézt a seregbõl <#eplus2>

applecomputers
Értem én, szeretettel várunk benneteket <#nyes>

esgerus
Úgy értem együtt 😄

Sir Quno Jedi
Az. Nem is kell csinálni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

applecomputers
Na az ilyenért osztogatnék szép kis ip bannokat <#email>

#2301 Jaja, sajnos vannak elég gyenge epic cuccok, asszem írtam tegnap mikor kaptam az egyiket, nem túl jó cucc, de azért nem is mondanám rossznak 😊

Narxis
Ez azért kicsit csalás szagú... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fantusz
Epicbõl is vannak alig használható cuccok.
S3-as mágusomnak most dobott egy varázspálcát a csontváz (12-es kari), +100 szerencse, 41-59 (50) sebzés, de semmivel nem tartom jobbnak, mint az eddig használt botot +8 értelem, +8 erõ, 39-61 (50) sebzés - nagyobb kritikus esély, de kisebb sebzés.

Sir Quno Jedi
Ezért kell pár fantomcéh, amik mindig támadnak egész nap téged, hogy mások ne tudjanak. Érted...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fantusz
Csináltam egy karakter S3-on, azzal lestem ki a "titkaitokat", gondoltam, hogy nem gonoszságból rohantatok le egy törpe-erõdöt.
A 10 óra felkészülési idõ nem kevés, megéri körültekintõen ellenfelet választani, hogy a gyõzelemre is legyen esély, s ne egyoldalú csatát vivjon a csapat, minimális XP-ért.

S1-en érnek céhtámadások nagyságrendekkel erõsebbektõl, szerintem még õk sem tudják, miért jobb nekik a bizosan megszerezhetõ 30-40 becsületpont, némi kockázattal lényegesen többet szerezhetnének.
Az ilyen támadásokkal még lehet én járok jól, "megvédenek" egy nagyobb pontveztéssel járó vereségtõl<#eplus2>

applecomputers
Nekem is ez volt sokáig, de a napokban egész jó dolgokat kapok kalandokból + uccsó 2 kazi harcból pottyant 1-1 epic

morcosqtya
3 napja nincs semmi értelmes a boltban.
Italokat gyûjtögettem, de elnyomtam kazamata boss-okra..
Fegyverbolt: ez már karma. CSAK értelem +40-es meg ügyességet adó kardokat meg páncélokat, kesztyûket ad be...
Röhej.
(nem, nem 1 hete csinálja ezt hanem kb 3 hete folyamatosan. EGYETLEN értelmes harcos fegyver nem volt még..)

applecomputers
Tankolj be varázsboltban, én is azt csináltam, mondjuk túl sokat nem ér, de nagyon is jól jön a szorosabb harcoknál.

morcosqtya
Így van, utóbb rájöttem.. kicsit rosszul is érzem magam emiatt, nem kellene kissebbeket bántani, de most már van fogalmunk, hogyan mûködik a dolog.
Rászállni nem fogunk senkire.
(Az ELTÉ-s céhbõl vannak ketten rámszállva, folyamatosan támadnak.. szerencsére utolsó két csatában nyertem, így legalább nem unalmas a szúrkálódás. Ezek után én is csesztetni fogom õket, ha veszítek, ha nyerek...) 😊

Narxis

haha 😄D

morcosqtya
Ha szerencséd van, nem ürítesz a gatyóba.. 😄

applecomputers
Hát de mi lesz veled papír nélkül, ha kaland közben rád jön a has mars ? <#fogmosas><#nyes>

#2288 Gyertek csak <#ravasz1><#eplus2> 😊

Narxis
Jah, eladtam 2500 aranypénzé.

Sir Quno Jedi
Rögtön el kell adni a pinyóba. Az ilyen szerencsés cumók nem érnek semmit, csak némi pízt.