Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#3490:remélem,hogy nem rám értetted azt amit írtál!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
köszi<#eljen>#eljen>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
vivi beindult 😄 rámuszította 23szintel nagyobb "barátját" jaj neeeeeee<#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
valaki s2n helyrerakhatná, hogy ne ugráljon..
Én megveszek minden italt. Céhcsatákban nagyon jól jöhet, mivel amikor keresnek célpontot akkor csak a céhen belül a tagok szintjét futják végig, de az erõsségeiket, értéküket, tárgyaikat és italokat nem.
Én is láttam olyan tagot (ellenfél) aki velem egyszintû volt de italok miatt másfélszer akkora HP-val, és nagyobb sebzéssel rendelkezett.
De fordítva is jártam már. Belém tört a bicskájuk.. <#eplus2>#eplus2>
Mikor a játék eleje felé minden stat növelése 20-30 aranyba kerül akkor értelemszerûen a fõ statokra költesz.
Idõvel a fõ statjaid alapértékei (tárgyak és italok nélküli, pontból fejlesztett érték) megnõnek annyira, hogy a fejlesztés díja +1 ponthoz olyan hatalmas lesz a másik stattal szemben (valamint a bevételeid is), hogy amikor 10ezer aranyakról van szó akkor pl. egy kasztidegen stat +1-es fejlesztéséhez szükséges 20-30 arany nevetséges összeg, arra jó, hogy a maradékokat ráköltsd. Viszont mint írtam, ilyen kis számértékben magas szinten nem oszt, nem szoroz.
Arra viszont jó a céh is, hogy berakd a kis pénzeket... és közérdekûbb is.. 😊
A stat értékének csak a FELE adja a védelmi értékünket a másik kaszt ellen, azaz egy 200-as értelem, 100-as védettséget ad, egy 600-as értelmû varázsló ellen ez lópikula..
Lássuk be, hogy amíg egy harcos max. a nap végén maradt feleslegbõl növelGETI az értelmét, addig egy mágus CSAK AZT növeli minden bevételébõl, + a tárgyaival is, amiket kap, azok pedig egyre durvábbak... (ehhez adjuk hozzá, hogy a mágus fegyverei a legtáposabbak, és az értelem stat jelentékeny növelésével a sebzés már az egekben van) ez azt eredményezi, hogy míg alacsony szinteken ez a kasztidegen védelem dolog megállja a helyét addig középmagasabb szinten (50+) már ez a kis plusz védelem annyira elhanyagolható, hogy szinte felesleges osztani rá.
Egy látványos eredménye van: ha a 872-es értelemmel bíró 96 -os harcosomat megtámadja egy 30-40-es szintû mágus, akkor meglepetten veszi majd észre hogy nem fog rajtam szinte semmit a varázsbotja, és alig fog sebezni pár százat belém.
Csak - valljuk be - elég kicsi az esély, hogy egy 50 szinttel kisebb ellenféllel kerüljünk össze bárhol is... ha meg igen, akkor 1 ütés...
ha több a sebzésed, hamarabb lenyomod
nem nagyon kell oda ügyesség 😊
Bazinga!
Túlzásokba azért ne ess, fõleg kazamata harcoknál ne vonj le messzemenõ következtetéseket.
A játék alapvetõen a magasabb szintû karakternek kedvez, amibe természetesen belekombinál különbözõ módosítókat.
Egy szintlépés is lehet megoldás a kazamata lény ellen.
<#banplz>#banplz>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Legnépszerûbb játék kategória. Legjobb szimuláció kategória.
Már azóta biztos lennél, ha nem is 50-es, de 35-40-es 100%.
De hát te tudod.
Szerintem 50-es szintû karaktert senki se fog adni fekusz12, inkább csinálj magadnak és foglalkozz vele.
Hidd el sokkal jobb az elejérõl.
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Bazinga!
Senki se fog 50-es szintû karaktert csak úgy odaadni!
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Szia!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
hasonlóan nagy szintkülönbségnél is kaptam már jó cuccot, és volt hogy azonos szinten nem kaptam semmit... 😊
szóval szerintem ez totál randomszerû... egy biztos van csak, hogy minden boss ad egy epicet, de azon kívül semmi sem törvényszerû
Bazinga!

Bazinga!
50%-osak a bónuszok.
Most mindenki a szerencsében bízva keresi a neki legjobb cuccokat, ha ezt egy piac-modullal megkerülnék, a játékosok többsége überf*sza felszerelésban rohangálhatna, de valahol meghalna a kincskeresés a játékban, sõt az egéász játék unalomba fulladhat, hisz egyetlen céllal kellene játszani: legyen elég arany a piacozásra.
Pl olyan kesztyû vagy csizma +196 erõt ad.
Más: mostanság ráfeküdtem az arénázásra, kicsit felhúzom magam a DCS-ben. Három nap alatt 3400 -> 1600. 😄