Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jól tennéd 😛
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Grat.
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

bár nem értem az 56.helyen lévõ céh miért a 160.at támadja.. nagyon bátrak.. <#levele>#levele>
Csak azért voltam céhvezetõ, mert nem csináltam a karaktert és neki adtam haveromnak.
De Õ se csinálta így Én visszakértem és csinálom a céhetekben 😄 😊

És bevennétek?
A Mooncrasher.
Mert csinálok én is, gondolom valami sg-s céh vagy valami céhbe akarsz belépni.
Majd írj és csinálok én is karit 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Este lesz is valami céhháború ami gõzöm sincs mit jelent.
(na jó, azért sejtem}<#nevetes1>#nevetes1>
Nálam nem hiszem,hogy valaki lazábban kezeli ezt a játékot,ha fenn vagy a S2-ön akkor elolvashatod a céhünk leírásában mennyire veszem véresen komolyan.
Szóval nekem sokkal többet jelent a betyárbecsület (jelen esetben,hogy ToCsEk is SG-s,és,hogy egy másik böngészõs játékot is "együtt" játszunk).Ez csak egy játék és részemrõl egy gesztus volt ez felé,hogy "segítettem".Biztos lehetsz benne,ha olyan után kér meg bárkit is,hogy "segítsen" amit nem látok elfogadhatónak (anyázós leveleket írt neki,stb.) akkor tuti nem csináltam volna.Azt hiszem egy verésbe,fõleg ebben a játékban még nem halt bele senki.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nyilván ha nem uszította volna rám haverját akkor én sem írtam volna ide, de ha õ megteszi akkor rendjén van ha én is élek ugyan ilyen eszközökkel, lehet gyerekes de nyilván nem hagyom annyiban.
ha valaki ezt nem érti meg, én azt elfogadom.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sorozatban, 10 percenként azért támadni valakit, mert sok arany van nála, nálam ez viselkedésileg alacsonyabb szint, mint a vivike helyesírása.
A történet folytatása is tipikusan gyerekes: szóljunk egy nagyobb, erõsebb karakterenk, hogy verje meg helyettem az illetõt...
Vivike miért nem költi el az aranyait, talán még õ sem tudja (ennyi lenne a megoldás), de ha valaki felnõtt fejjel egy éretlen gyerekre száll rá, akkor legalább ne dicsekedjen vele...
Meglehet egyedül vagyok a véleményemmel, nem is akartam ebbe az egészbe belemenni, semmi közöm hozzá.
Maximust mondjuk félre értettem, azt gondoltam õ is rendszert csinált abból, hogy a 91es karakterével veri a 44est.
Hasonló estben egyszer próbáltak tõlem "segítséget" kérni, akkor is az volt a véleményem, mint most: viselje a következményeket a tetteiért (ráadásul vesztenivalója sincs)