160
James Bond 007: Blood Stone
-
#80 Nekem amd x2 5200+ 2.7ghz 2gb ram és egy geeforce 9800gt társaságában rettenetesen szaggat a game. -
#79 Én most viszem 007 fokozaton. Igazi kihívás. Egy golyó: meghalsz.
QoS számomra egy erős középkategóriás játék, viszont a BS már inkább jó kateg. -
#78 Szerintem a QoS ban remek volt a TPS FPS nézet változás.
BS... elég könnyű lett, még hardon is. Legjobban az zavar, hogy amikor takedownolsz, akkor nem tudnak meglőni, pedig csak ennyi kellett volna, hogy kicsit nehezebb legyen. -
#77 Bourne Conspiracy-val kevered... :D -
#76 Crack nem rossz, ott vmi más gond van. Géped? -
#75 Végigvittem. összességében sokkal jobb játék lett a QoS-hoz képest. Egy zavaró tényezőt találtam bennek, kivették az eddig (QOS) jól működött bunyós részeket. Bár lehet keverem a Bourne játékkal.
8.2/10 -
#74 -
#73 fasza repackel minden oké :D végre gaemlés XD -
zitababa #72 HELP!
Feltelepítettem a reloaded verziót.
Ahogy kérte Bond Update exe.-t futattam.
Bemásoltam a crack bond.exe fájlt mégse indul el a játék...
Vajh miért???????????????Rossz a crack? -
#71 Hát azt hittem jobb játék lesz, sima agyatlan lövölde, persze nem is számítottam nagyon másra, de a pályák elég gyengusak, grafika elég mosottas, és ráadásul szarul is fut, néha lemegy 15-20 FPS-re, főleg a vizes és autós részen futott marha szarul. -
#70 http://isohunt.com/torrent_details/241595665/james+bond?tab=summary
hm találtam egy ilyet ez pc repack sztem ez lesz a megoldás hogy végre tudjam tolni:D -
#69 hát elég sokan írják külföldi oldalakon is -
#68 Nálad van a gond. Nem a telepítővel. -
Majestic01 #67 Másnak is nagyon lassan telepíti a játékot? nekem kb 30 perc alatt a felét sem érte el:S -
#66 Van a telepítőben egy GroupEFG.rar azt hova bontja ki? kéne egy kép mappáról valaki egy fotót ha csinálna róla és akkor belehetne manuálisan rendezni fájlokat :D -
#65 most ha megvettem volna eredetiben akkor kitörlöm vele a segem?? nem létezik geci ekkora némber kiadó még egy egy teplepitőt nem bírnak megcsinálni -
#64 te meg mond már meg hogy megy fel légyízíves ha 12 *szer probáltma és lófaszt nem csinál a telepitő -
#63 hogy kell telepíteni írja már le valaki ekkora buziságot hogy nem megy fel win 7 x64re és kurva sok oldalon írják de legalább valami alternatív telepítési módszer lenne -
cumfu #62 Hogy megy a gépeden, érdemes leszedni? -
#61 Szerintem meg jó nyitó zene a BS.
-
#60 Több is volt, de azok sem jöttek be nagyon. Pl ez is. -
#59 Senki nem mondta, h nézd meg, oda is írta, h befejezés. -
#58 Launch trailer -
#57 Ki gondolta volna, hűűű :) -
#56 Ja, mivel befejezés. -
ricsa008 #55 ez elég erős spoiler -
#54 És igen, Bondot a csajok megint csődbe húzzák, állandóan :D Befejezés.
-
#53 Én meg éppen hogy unom a sok FPS-t, a Quantum sem volt valami nagy durranás akkor inkább a Nightfire.
anno már volt egy TPS James Bond Russia with Love ps2-re és elég jól megvolt csinálva -
#52 teljesen lineáris, nem sandes -
#51 Ez szomorú.
(Nálam rendesen megy 60fpsen) -
#50 De felmegy arra simán!
Nem tudom.. JB játék inkább legyen FPS... fedezékben meg legyen TPS. QoS remekül csinálta... erre ez meg egy TPS lett
Mindenesetre nem rossz. Hardon is sima liba az egész. -
#49 A bfbc2-hoz tudnam hasonlitani az atiratot, mig a grafkartyam majd el alszik addig a procik porognek mint az allat. Talan ebbol adodik, hogy a ketmagos gepembol hianyol meg egyet es x masodpercenkent megugrik a kep, borzaszto idegesito, mar a fomenuben is csinalja. Vagy csak valami bug.
Mas nem tapasztalta ezt ket maggal ?
-
#48 Fedezékes ,de azt nem sokat használom felesleges.Autos az mindig ugyanarra és ugyanúgy történik kivágnak eléd robbanásos mindig ugyanott szóval előre lejátszott. -
#47 Hm, sztem egész jól néz ki, jó nem esek hasra de korrekt, kivéve a főhős kidolgozottsága, azt inkább nem kommentálom...
Le is kapom majd, egy próbát megér. -
#46 Most ez lopakodós, vagy sand-box, vagy sima tps üsd vágd, előre beállított útvonalon autózással? -
#45 Fel se tudod rakni akkor honnan veszed h jó? Mindenesetre ha x64-re nem megy fel akkor már egy vicc az egész... -
#44 Egész tűrhető lett.Az autós rész nagyon arcade-ra sikeredett kis kocsival feltúrom a platos kamiont is meg miegyéb.Grafika elmegy kategória.
-
#43 Na... nem volt könnyű, de megcsinálták. Azt hittem, hogy nem lehet megcsinálni, de nekik sikerült. Megcsinálták a legszarabb Bond dalt. Gratula Bizarre. -
zsozso29 #42 Nem rossz!
-
zsozso29 #41 Na végre kijött most látom, tötike, nézzük.:DDD