James Bond 007: Blood Stone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha bejutottál odamész a panelhez E-t nyomsz és a csöveket ráengeded a repülõre. Nekem se ment elsõre.

Gideon Wieth
ok megvan... ráejtettem azt a szart... Csak tudnám miért shootable-t ír ki amikor nem is 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ez eddig oké... de beugrok oda, és szarrá lõ...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Kell lennie ott egy panelnak, vagy ha nincs akkor ugorj be a daru vezérlõjébe.

Gideon Wieth
lenyomtam, de a srácra mutogat csak...

Nyomd le az 1-es gombot és meglátod.

Gideon Wieth
hogy kell a helikopteres faszit kinyírni ?? belelõttem a pálya összes munícióját de semmi nem történt.... mintha meg se érezné...

Carloska
vagy kicseréled telepítés után a languages txt ben RU , EN rõl EN , RU ra

De tudom...Eláruljam?

No a lényeg, hogy telepítsd újra és a telepítésnél a russkij helyett pipáld be két helyen az anglinszkij szöveget és lám angol lesz minden!
Hello!Nem tudja valaki, hogy a repack-os változatot,hogy lehet angolra állítani,mert oroszul ír ki mindent a menüben😞Elõre is köszi!
Áá mert azt hittem hogy játék-film is van , mint ahogy szokott...
Ja nekem meg néha be-beakad a játék, meg-megáll egy másodpercre, miért...
A V-sync-et ki lehet valahol kapcsolni???

Prince23
Pedig 2012-re elkészül az új Bond film, Bond 23 néven. de lehet csak egy áldokumentum film elsz

H3LLBoY
Úgy néz ki, hogy 2014-tõl hamarabb nem lesz új Bond film, mivel Mr. Craig A tetovált lány címû film miatt nem biztos, hogy bevállal egy Bond filmet is.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Seth
Ez nem is kérdés, újabb az mindig lesz

PSN ID.: Beegabor

Ez még nem zárja ki, hogy legyen egy újabb Bond film. 😊

Seth
Ez saját sztori,nem lesz belõle film

PSN ID.: Beegabor

A film az mikor jön???

nekem is jobban bejött mint az elõzõ rész,szerintem tök jó kis játék volt 1X szórakoztató,tegnap 4 óra alatt végigvittem csak sajnáltam h rövid 😞
Nem értem felsõ kategóriás 4 magos gépen van top videókártyával procival, nem értem miért nem indul el.....a crack tényleg jó??????
Maxtreme
Rálestem én is az este folyamán.
Ez is iylen tipikusan egyszer végiggvivõs cucc lesz. El lehet vele szórakozni, de nem 1 nagy durr. Ráadásul primitív egyszerû.
Swappelési gondok nálam nincsenek, tartja a folyamatos 60 fps-t (gondolom a vsync miatt ennyi)

A graf meg oylan amilyen a játék. Egyszerû 😊 Gondolom megint a cod motorját rakták alá.

The Protector
Most mindent levettem minimumra,nem csak irgalmatlanul swappol(rátölt) de ugyanúgy szaggat is.Ez portolás vagy crack hiba,de így játszhatatlan.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Ú de bírnám, ha portolnák Pc-re. Még van idõ, a graf is kb BS szintû. Minden PC-s megnyalogatná az úját, ezt garantálnám.

balee4
Na én is ezt mondom, nálam 4 maggal is szaggat, ráadásul a graf egyáltalán nem szép...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

köszi a tippet erre nem gondoltam volna, de ez volt a baja
Lacee86
Fú, hát az én Pentium D-mhez mit fog szólni vajon? :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Bátor vagy. Én feleslegesen nem kínzom a hardvert, fõleg nem egy ilyen játékkal...

The Protector
Húzd ki a gamepadot vagy a kormányt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Fullon néztem mindent.Lejjebb vettem a garfot,de így is indokolatlanul belassulgat.Zabálja a processzort.

Most megpróbálom lejjebb venni hátha.Bár mondjuk így is elég szar a graf.

Hali!!
Van egy gondom, visszaolvastam de senki nem irt hasonlót, szóval elindul a játék de nem tudok sehova sem menni mert olyan mintha folyamatosan nyomnám a lefele nyilat, egérrel meg hiába kattintok mondjuk az optionsra nem reagál, valakinek valami ötlet???
Milyen beállításon? Nekem ugyanaz van csak a videókari 8800 GTS 320-as. Kb közepes vagy kicsivel jobb grafikán teljesen jól megy.

The Protector
Nekem amd x2 5200+ 2.7ghz 2gb ram és egy geeforce 9800gt társaságában rettenetesen szaggat a game.

Prince23
Én most viszem 007 fokozaton. Igazi kihívás. Egy golyó: meghalsz.
QoS számomra egy erõs középkategóriás játék, viszont a BS már inkább jó kateg.

Fpocok
Szerintem a QoS ban remek volt a TPS FPS nézet változás.
BS... elég könnyû lett, még hardon is. Legjobban az zavar, hogy amikor takedownolsz, akkor nem tudnak meglõni, pedig csak ennyi kellett volna, hogy kicsit nehezebb legyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

balee4
Bourne Conspiracy-val kevered... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Crack nem rossz, ott vmi más gond van. Géped?

Prince23
Végigvittem. összességében sokkal jobb játék lett a QoS-hoz képest. Egy zavaró tényezõt találtam bennek, kivették az eddig (QOS) jól mûködött bunyós részeket. Bár lehet keverem a Bourne játékkal.

8.2/10

Fpocok
<#taps>

Carloska
fasza repackel minden oké 😄 végre gaemlés XD

HELP!

Feltelepítettem a reloaded verziót.
Ahogy kérte Bond Update exe.-t futattam.
Bemásoltam a crack bond.exe fájlt mégse indul el a játék...
Vajh miért???????????????Rossz a crack?
balee4
Hát azt hittem jobb játék lesz, sima agyatlan lövölde, persze nem is számítottam nagyon másra, de a pályák elég gyengusak, grafika elég mosottas, és ráadásul szarul is fut, néha lemegy 15-20 FPS-re, fõleg a vizes és autós részen futott marha szarul.

Carloska
http://isohunt.com/torrent_details/241595665/james+bond?tab=summary

hm találtam egy ilyet ez pc repack sztem ez lesz a megoldás hogy végre tudjam tolni😄

Carloska
hát elég sokan írják külföldi oldalakon is

Fpocok
Nálad van a gond. Nem a telepítõvel.

Másnak is nagyon lassan telepíti a játékot? nekem kb 30 perc alatt a felét sem érte el:S

Carloska
Van a telepítõben egy GroupEFG.rar azt hova bontja ki? kéne egy kép mappáról valaki egy fotót ha csinálna róla és akkor belehetne manuálisan rendezni fájlokat 😄

Carloska
most ha megvettem volna eredetiben akkor kitörlöm vele a segem?? nem létezik geci ekkora némber kiadó még egy egy teplepitõt nem bírnak megcsinálni

Carloska
te meg mond már meg hogy megy fel légyízíves ha 12 *szer probáltma és lófaszt nem csinál a telepitõ

Carloska
hogy kell telepíteni írja már le valaki ekkora buziságot hogy nem megy fel win 7 x64re és kurva sok oldalon írják de legalább valami alternatív telepítési módszer lenne

Hogy megy a gépeden, érdemes leszedni?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Prince23
Szerintem meg jó nyitó zene a BS.