160
James Bond 007: Blood Stone
  • Martin82
    A játékmentés helye: c:\Users\XXX\AppData\Local\bizarre creations Természetesen rejtett mappa és XXX a felhasználó fiókja.
    Sajna ezzel a játékkal is hangproblémám van, mint a Maffia 2-nél, bár ott sikerült megoldást találni, hála nektek. Ha lenne itt is megoldás, megköszönném.
  • simon007
    Kösz az infót!
  • grebber
    Valaki tudja hol tárolja a game a mentéseket?
  • cadik83
    Simon!A Reloaded verzió működik,de ha win7-ed van akkor a Repackos verziót tedd fel!Amit itt találsz:
    http://isohunt.com/torrent_details/241595665/james+bond?tab=summary
  • simon007
    Hello!

Reloaded verzió működik?
    És mi ez a Repack változat illetve honnan szedhető?
  • cadik83
    Köszönöm a segítségetek,sikerült angolra állítanom!
  • Gideon Wieth
    De legalább nem olyan hirtelen mint a Medal of Honornál :D
  • strebacom
    Nagyon jó valóban, csak kurva rövid....egyszer csak jön...a vége, de hirtelen...
  • Gideon Wieth
    na végigvittem. Egész korrekt lett a játék, néhol kicsit hiányzott nekem a QTE belőle, viszont hangulat ötös, a verekedős rendszert pedig nagyon faszán beleépítették, nagyon jó volt... Picit technikailag még rágyúrnak, illetve beletesznek egy kis nyomozós részt, és egész jó kis játék lehet a folytatás :-)
  • Reg5
    Ha bejutottál odamész a panelhez E-t nyomsz és a csöveket ráengeded a repülőre. Nekem se ment elsőre.
  • Gideon Wieth
    ok megvan... ráejtettem azt a szart... Csak tudnám miért shootable-t ír ki amikor nem is :D
  • Gideon Wieth
    ez eddig oké... de beugrok oda, és szarrá lő...
  • Reg5
    Kell lennie ott egy panelnak, vagy ha nincs akkor ugorj be a daru vezérlőjébe.
  • Gideon Wieth
    lenyomtam, de a srácra mutogat csak...
  • Reg5
    Nyomd le az 1-es gombot és meglátod.
  • Gideon Wieth
    hogy kell a helikopteres faszit kinyírni ?? belelőttem a pálya összes munícióját de semmi nem történt.... mintha meg se érezné...
  • Carloska
    vagy kicseréled telepítés után a languages txt ben RU , EN ről EN , RU ra
  • zitababa
    De tudom...Eláruljam?

No a lényeg, hogy telepítsd újra és a telepítésnél a russkij helyett pipáld be két helyen az anglinszkij szöveget és lám angol lesz minden!
  • cadik83
    Hello!Nem tudja valaki, hogy a repack-os változatot,hogy lehet angolra állítani,mert oroszul ír ki mindent a menüben:(Előre is köszi!
  • strebacom
    Áá mert azt hittem hogy játék-film is van , mint ahogy szokott...
    Ja nekem meg néha be-beakad a játék, meg-megáll egy másodpercre, miért...
    A V-sync-et ki lehet valahol kapcsolni???
  • Prince23
    Pedig 2012-re elkészül az új Bond film, Bond 23 néven. de lehet csak egy áldokumentum film elsz
  • H3LLBoY
    Úgy néz ki, hogy 2014-től hamarabb nem lesz új Bond film, mivel Mr. Craig A tetovált lány című film miatt nem biztos, hogy bevállal egy Bond filmet is.
  • Seth
    Ez nem is kérdés, újabb az mindig lesz
  • tmisi
    Ez még nem zárja ki, hogy legyen egy újabb Bond film. :)
  • Seth
    Ez saját sztori,nem lesz belőle film
  • strebacom
    A film az mikor jön???
  • Novotsik
    nekem is jobban bejött mint az előző rész,szerintem tök jó kis játék volt 1X szórakoztató,tegnap 4 óra alatt végigvittem csak sajnáltam h rövid :(
  • zitababa
    Nem értem felső kategóriás 4 magos gépen van top videókártyával procival, nem értem miért nem indul el.....a crack tényleg jó??????
  • Maxtreme
    Rálestem én is az este folyamán.
    Ez is iylen tipikusan egyszer végiggvivős cucc lesz. El lehet vele szórakozni, de nem 1 nagy durr. Ráadásul primitív egyszerű.
    Swappelési gondok nálam nincsenek, tartja a folyamatos 60 fps-t (gondolom a vsync miatt ennyi)

A graf meg oylan amilyen a játék. Egyszerű :) Gondolom megint a cod motorját rakták alá.
  • The Protector
    Most mindent levettem minimumra,nem csak irgalmatlanul swappol(rátölt) de ugyanúgy szaggat is.Ez portolás vagy crack hiba,de így játszhatatlan.
  • Prince23
    Ú de bírnám, ha portolnák Pc-re. Még van idő, a graf is kb BS szintű. Minden PC-s megnyalogatná az úját, ezt garantálnám.
  • balee4
    Na én is ezt mondom, nálam 4 maggal is szaggat, ráadásul a graf egyáltalán nem szép...
  • hubispace
    köszi a tippet erre nem gondoltam volna, de ez volt a baja
  • Lacee86
    Fú, hát az én Pentium D-mhez mit fog szólni vajon? :/
  • Reg5
    Bátor vagy. Én feleslegesen nem kínzom a hardvert, főleg nem egy ilyen játékkal...
  • The Protector
    Húzd ki a gamepadot vagy a kormányt.
  • The Protector
    Fullon néztem mindent.Lejjebb vettem a garfot,de így is indokolatlanul belassulgat.Zabálja a processzort.

Most megpróbálom lejjebb venni hátha.Bár mondjuk így is elég szar a graf.
  • hubispace
    Hali!!
    Van egy gondom, visszaolvastam de senki nem irt hasonlót, szóval elindul a játék de nem tudok sehova sem menni mert olyan mintha folyamatosan nyomnám a lefele nyilat, egérrel meg hiába kattintok mondjuk az optionsra nem reagál, valakinek valami ötlet???
  • Reg5
    Milyen beállításon? Nekem ugyanaz van csak a videókari 8800 GTS 320-as. Kb közepes vagy kicsivel jobb grafikán teljesen jól megy.