160
James Bond 007: Blood Stone
-
#120 A játékmentés helye: c:\Users\XXX\AppData\Local\bizarre creations Természetesen rejtett mappa és XXX a felhasználó fiókja. -
#119 Sajna ezzel a játékkal is hangproblémám van, mint a Maffia 2-nél, bár ott sikerült megoldást találni, hála nektek. Ha lenne itt is megoldás, megköszönném. -
simon007 #118 Kösz az infót!
-
#117 Valaki tudja hol tárolja a game a mentéseket? -
cadik83 #116 Simon!A Reloaded verzió működik,de ha win7-ed van akkor a Repackos verziót tedd fel!Amit itt találsz:
http://isohunt.com/torrent_details/241595665/james+bond?tab=summary -
simon007 #115 Hello!
Reloaded verzió működik?
És mi ez a Repack változat illetve honnan szedhető?
-
cadik83 #114 Köszönöm a segítségetek,sikerült angolra állítanom! -
#113 De legalább nem olyan hirtelen mint a Medal of Honornál :D -
strebacom #112 Nagyon jó valóban, csak kurva rövid....egyszer csak jön...a vége, de hirtelen...
-
#111 na végigvittem. Egész korrekt lett a játék, néhol kicsit hiányzott nekem a QTE belőle, viszont hangulat ötös, a verekedős rendszert pedig nagyon faszán beleépítették, nagyon jó volt... Picit technikailag még rágyúrnak, illetve beletesznek egy kis nyomozós részt, és egész jó kis játék lehet a folytatás :-) -
Reg5 #110 Ha bejutottál odamész a panelhez E-t nyomsz és a csöveket ráengeded a repülőre. Nekem se ment elsőre. -
#109 ok megvan... ráejtettem azt a szart... Csak tudnám miért shootable-t ír ki amikor nem is :D -
#108 ez eddig oké... de beugrok oda, és szarrá lő...
-
Reg5 #107 Kell lennie ott egy panelnak, vagy ha nincs akkor ugorj be a daru vezérlőjébe. -
#106 lenyomtam, de a srácra mutogat csak... -
Reg5 #105 Nyomd le az 1-es gombot és meglátod. -
#104 hogy kell a helikopteres faszit kinyírni ?? belelőttem a pálya összes munícióját de semmi nem történt.... mintha meg se érezné... -
#103 vagy kicseréled telepítés után a languages txt ben RU , EN ről EN , RU ra -
zitababa #102 De tudom...Eláruljam?
No a lényeg, hogy telepítsd újra és a telepítésnél a russkij helyett pipáld be két helyen az anglinszkij szöveget és lám angol lesz minden! -
cadik83 #101 Hello!Nem tudja valaki, hogy a repack-os változatot,hogy lehet angolra állítani,mert oroszul ír ki mindent a menüben:(Előre is köszi! -
strebacom #100 Áá mert azt hittem hogy játék-film is van , mint ahogy szokott...
Ja nekem meg néha be-beakad a játék, meg-megáll egy másodpercre, miért...
A V-sync-et ki lehet valahol kapcsolni???
-
#99 Pedig 2012-re elkészül az új Bond film, Bond 23 néven. de lehet csak egy áldokumentum film elsz -
#98 Úgy néz ki, hogy 2014-től hamarabb nem lesz új Bond film, mivel Mr. Craig A tetovált lány című film miatt nem biztos, hogy bevállal egy Bond filmet is. -
#97 Ez nem is kérdés, újabb az mindig lesz -
tmisi #96 Ez még nem zárja ki, hogy legyen egy újabb Bond film. :)
-
#95 Ez saját sztori,nem lesz belőle film -
strebacom #94 A film az mikor jön??? -
Novotsik #93 nekem is jobban bejött mint az előző rész,szerintem tök jó kis játék volt 1X szórakoztató,tegnap 4 óra alatt végigvittem csak sajnáltam h rövid :( -
zitababa #92 Nem értem felső kategóriás 4 magos gépen van top videókártyával procival, nem értem miért nem indul el.....a crack tényleg jó?????? -
#91 Rálestem én is az este folyamán.
Ez is iylen tipikusan egyszer végiggvivős cucc lesz. El lehet vele szórakozni, de nem 1 nagy durr. Ráadásul primitív egyszerű.
Swappelési gondok nálam nincsenek, tartja a folyamatos 60 fps-t (gondolom a vsync miatt ennyi)
A graf meg oylan amilyen a játék. Egyszerű :) Gondolom megint a cod motorját rakták alá. -
#90 Most mindent levettem minimumra,nem csak irgalmatlanul swappol(rátölt) de ugyanúgy szaggat is.Ez portolás vagy crack hiba,de így játszhatatlan. -
#89 Ú de bírnám, ha portolnák Pc-re. Még van idő, a graf is kb BS szintű. Minden PC-s megnyalogatná az úját, ezt garantálnám. -
#88 Na én is ezt mondom, nálam 4 maggal is szaggat, ráadásul a graf egyáltalán nem szép... -
hubispace #87 köszi a tippet erre nem gondoltam volna, de ez volt a baja -
#86 Fú, hát az én Pentium D-mhez mit fog szólni vajon? :/ -
Reg5 #85 Bátor vagy. Én feleslegesen nem kínzom a hardvert, főleg nem egy ilyen játékkal... -
#84 Húzd ki a gamepadot vagy a kormányt. -
#83 Fullon néztem mindent.Lejjebb vettem a garfot,de így is indokolatlanul belassulgat.Zabálja a processzort.
Most megpróbálom lejjebb venni hátha.Bár mondjuk így is elég szar a graf. -
hubispace #82 Hali!!
Van egy gondom, visszaolvastam de senki nem irt hasonlót, szóval elindul a játék de nem tudok sehova sem menni mert olyan mintha folyamatosan nyomnám a lefele nyilat, egérrel meg hiába kattintok mondjuk az optionsra nem reagál, valakinek valami ötlet??? -
Reg5 #81 Milyen beállításon? Nekem ugyanaz van csak a videókari 8800 GTS 320-as. Kb közepes vagy kicsivel jobb grafikán teljesen jól megy.