Alien Swarm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

medical gun, folyamatosan nyomod és lepörög, electric charged armor leszedi szintén.haverokkal végigtoltuk hard-on. nem nehéz,elég rövid is de utána érdemes elfunolni az adrenalinnal,lángszoroval,láncfürésszel 😛
+ elsö pályán van 1 vitninbe egy kosárlabda lehet vele focizni 😄 persze csak golyoáltal mozgatható 😛
MerlinW
Doki lerak egy pakkot, te meg benne állsz, amíg le nem jön a dög.

[merlinw.org]

Fabio Capello
azok a rohadt arclerágók bakter... agyfasz... 😄 ráadásul még mindig nem vágjuk pontosan hogy lehet leoperálni õket... 😄

viszont a játék kurva feelinges ha az ember beleszokik a furcsa irányításba 😊

gagax
Nekem is lent van már:d csak felmentem gyors kipróbálni...mentem egyszer csak 3 an otthagynak a semmi közepén azt kismillioan rámugranak .... na kösz😄 kellenek ide az ismek😄😛

Torzonborz
nekem lejött de online még nem tudtam játszani csak offlineba. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

tutituti
detto

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Klemice
nekem még le se jött a játék

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

0Fritz0
Megvan a hatodik szint és vele együtt a lángszóró, de itt már rendesen hullik a csapat.
Megjelennek az arctámadók és pár másodperc alatt szétkapják az embert.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fabio Capello
én most áthidalóként havertól kapom rar-ban, azzal minden funkció megvan, utána holnap vagy éjszaka megcsinálom a letöltést is :]

Klemice
frankfurti szar volt jövök magyarra

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gagax
nekem kínairól else indult se svájcról...magyarra vissza jötttem..igaz 160-500 között ugrál de itt leglaább jön 😄

tutituti
hát én német,svájci szerón,meg magyaron persze.De nekem mindenhol azt írja:

"The Steam servers are currently too busy to handle your request.
Please try again in a few minutes."

kínai szerverekrõl elég jól jönnek

How much can you take,before you snap?

gagax
ki mien régióval próbálkozik?😄

tutituti
Na beindult itt is.

Klemice
többet ingyenes játék nem lesz 😄

tutituti
Nekem most állt meg.Valami nagyon csúnya dolog lehet steam háza táján asszem😄

zzeN
Na már megy😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

gagax
hmm nállam aktiválta magát a R.U.S.E free weekend és bejött a könyvtáramba😮 ki hívta ezt😄 tak vissza ahonnan jöttél 😉😄

Klemice
közben elindult egy másik két gigás dedicated server letöltés wtf

balee4
na nekem már akármilyen régióra váltok, el sem kezd jönni 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

gagax
Magyar ról 130 al jön eddig meg 510 el jött ='( ez van :S

Klemice
ezt nem gondoltam volna, hogy rákészülés nélkül kiadnak egy ingyenesen letölthetõ játékot

Fabio Capello
na én viszont ettõl kapok AGYÉRGÖRCSÖT.... Egyszerûen alig-alig vánszorog :|

tutituti
Ja már visszaállítottam próba kedvéért.jön is 1.2mb-vel.

Optimus Prime
Van már Hungary szerver is, nem mindig gyorsabb. Az elején még 1,5 MB/s jött, de most 500 kb/s alatt van. :S
A Steam szerverek meg tetszhalott állapotban...

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fabio Capello
Jó sapi lesz

Akkor te, kb. egy év múlva már játszhatsz is vele!<#alien>
Nálam eleinte 600-900KBit/s volt a sebessége, most már csak 340-600KBit/s. De legalább már leszedte a 60%-át.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

tutituti
na átváltottam svájcra a régiót.220 felett tölti egybõl.

zzeN
Nem hinném h több millióan rástartoltak volna, nem bírják a terhelést:S.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Klemice
6kbpsec 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tutituti
max 160 kb/s-el tudom tölteni.Eléégé le van terhelve.

zzeN
Acsik között mit találtam:
Complete 2 co-op missions online. Earns a Team Fortress 2 parasite hat.
Ez még jó is😊.

balee4
nekem is, most 100k-val jön csak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fabio Capello
nekem baromi lassan szedi 😞

balee4
Na már jön nekem is.

gagax
javítok magamon😄 így tovább fog tartani hogy így ugrál..de leglaább jön..😮:S egyszer lent lesz úgyis 😉😄 dizson meg nekem megvan már..gondolom MW 2 miatt v nem tom hol találkoztunk 😄

gagax
már töltöm is 😄 köszi az infot😄 majd toljuk vmikor amikor már mindeki készen áll rá és nincs senkinek semmi programja😄 512 vel 1 óra áhh:S

balee4
Túl busy a steam server, el sem kezdi tölteni, király.

tutituti
Na végre.Tolom is mindjárt.

balee4
Na tölthetõ a game!

zzeN
KINN VAN! Lehet szedni!

Fabio Capello
lehet tölteni :]

Már tölthetõ. Holnap ki is próbálom a jól bevált L4D barátokkal.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

elitehun
8-kor tolták el 3 órával tehát még 1 óra van hátra ergó jól írja ^^
Fabio Capello
reménykedjünk hogy ez volt az utolsó eltolás, mert CÁÁÁÁVÁÁVÁVÁVÁÁÁ

játszani akarok 😄

balee4
9-kor még 3 órára tolták el, szal akkor éjfélkor kellette volna kijönnie, erre most 1 órát ír, össze-vissza módosítgatják...

tutituti
Ne is mondd-.-

Fabio Capello
én ezt az agyérgörcsöt már lejátszottam a left 4 dead demói alatt.... 😄

tutituti
Csak ne tolják tovább.Agyérgörcsöt kapok akkor.