290
A Valve ingyenes coop játéka
-
#130 Most már első helyen van. :) -
Neoncsoves #129 meg a felsorolt játékok közül ez a legjobb -
Pio #128 Nem azért van ez így, mert köcsög a valve, gondolom az acctolvajok miatt. -
#127 Hát ez elég nagy köcsökség. Akkor vegyé' vmit occsóé'. -
peter01 #126 Nekem nagyon bejön a game. Bár egy elég gagyi csapatba voltam hogy nekem kellett lennem medic-nek pedig nem szerettem soha semmilyen játékba healelni, aztán még ígyis én rohangáltam mindig legelöl mert a többiek basztak jönni. -
#125 LOL, lófasz se gondolta volna, bocsi pít. -
peter01 #124 Demos, Free Weekends, and other promotions do not act as qualifying items. -
#123 "A Steam közösség bizonyos funkciói csak akkor válnak elérhetővé, ha már vannak játékok a Steam fiókodban."
De pl ha Ati-d vagy Nvidia-d van a Hl2 DM és a Lost Coast ingyenes. -
peter01 #122 Only people using the platform to play games are able to directly connect with others. Eddig soha nem használtam steam-et, eddig kicsit több mint 1 órát Alien Swarm-oztam. -
#121 He??
Azért h fel tudj vkit venni a friend list-edre, nem kell fizetned semmiért se. -
peter01 #120 Knabb én megpróbáltalak felvenni friend list-re de mivel soha semmiért nem fizettem steam-en keresztül ezért én nem tok invelni. -
Rizsa93 #119 nekem szinte végig 600-al töltött és gyorsan lejött de nem megy mert amikor betölt a pálya a se kép se hang csak ugy kilép -
Knabb #118 jaja -
#117 főleg hogy ott az add on lehetőség...:D tuti lesz még pár campaign benne :D csak kicsit várni kell:D -
Knabb #116 és elég jó -
#115 Current Players/Peak Today
1. 46,561 64,320 Call of Duty: Modern Warfare 2-Multiplayer
2. 45,636 57,437 Counter-Strike
3. 44,863 60,751 Counter-Strike: Source
4. 42,395 42,395 Alien Swarm
Nem semmi. :D Látszik, hogy ingyenes. -
#114 Nekem még mindig nem jött le, 10 kb-nál gyorsabban nem jön. -
Knabb #113 Attól még jöhetnétek játszani... :D elegem van a sok rambóból -
#112 :DDDDDDDDD hát ezen borultam -
Knabb #111 egy Coopos befőttes üvegen olvastam ne becsüld le!!! :D -
#110 azanév XDXDXDX -
Knabb #109 Aki egy normálisabb társra áhítozik az Naturlecso-ként megtalál steamen :D -
#108 engem nem igazán fogott meg, de a team fortress 2 sapkáért már megérte leszedni:D -
#107 1. New world order
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Starcraft 2
4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
5. Need for Speed World (MMORG)
6. Anime
7. Autómodellek
8. German Truck Simulator
9. Maffiózó
10. Alien Swarm
előre a top5-be :D -
#106 Haveromnak is ezt produkálja ama game...a minimum neki is pont megvan de azért érdekes hogy van akinek erősseb gépen is ezt produkálja...na majd talán javítják...:D -
#105 Á kár azt hittem lesz azért pár pálya meg valami minimális történet. -
#104 VGA játákra alkalmatlan. -
#103 Jah, az csak gyakorlás. -
#102 Single playerben csak pálya van és kész? -
#101 na, easy, normal és hard acsi teljesítve :D -
Fletley9 #100 CPU: Intel Centrino Duo T2500 2 GHz 667MHz FSB
Memória: 2GB DDR SDRAM - 667MHz - PC5300
Grafikus vezérlő:Intel GMA 950 Dynamic VGA
Elindulni el kellett volna neki...de mind1 így csak felpakolom az asztali gépre.Ha azon se fog menni akkor tuti nem hardwer gond...bár reméljük jó lesz -
#99 egyszerübb ha írsz ide a configot:D egyből rálehet mondani h menne e rajta v nem :D -
Fletley9 #98 Lehet tényleg a géppel lesz a baj...de e miatt a játék miatt szedtem le a gépről a steam-et és tettem fel notira aztán tessék...elvileg pedig mennie kéne..na hátha jó lesz.. -
#97 tegnap este nekem is ezt csinálta , aztán jött még 1 15 megás peccs és utána rendesen ment.
ma délelőtt is toltam kicsit....klassz játék , tetszik benne hogy itt tényleg jól össze kell dolgozni. az egyéni hősködés nem igazán célravezető. -
#96 talán nincs elég vasad hozzá -
Fletley9 #95 Énis leszedtem már háromszor, de akárhányszor elinditanék egy játékot a töltés háromnegyedénél fekete lesz a kép és minden hibaüzenet nélkül kidob az asztalra van esetleg valami ötlet hogy mi lehet a baj? -
#94 Csak az Officer tud parancsokat osztogatni? -
#93 btw, ahogy elnézem tipikusan az a fajta játék lesz, amit elárasztanak a custommapok :)
nekem egyelőre bejövős, eltekintve a rohadék pofalerágóktól, azok tényleg irritálnak :D
viszont az tuti, hogy ide még epicebb teamwork kell mint a l4d-be... -
#92 Mintha millió fajta újratöltés létezne. :) -
#91 Na. kipróbáltam a játékot és nem lett rossz. A fegyverújratöltést egy az egyben a Gears of War-ból copy-zták