290
A Valve ingyenes coop játéka
-
razz #90 medical gun, folyamatosan nyomod és lepörög, electric charged armor leszedi szintén.haverokkal végigtoltuk hard-on. nem nehéz,elég rövid is de utána érdemes elfunolni az adrenalinnal,lángszoroval,láncfürésszel :P
+ elsö pályán van 1 vitninbe egy kosárlabda lehet vele focizni :D persze csak golyoáltal mozgatható :P -
#89 Doki lerak egy pakkot, te meg benne állsz, amíg le nem jön a dög. -
#88 azok a rohadt arclerágók bakter... agyfasz... :D ráadásul még mindig nem vágjuk pontosan hogy lehet leoperálni őket... :D
viszont a játék kurva feelinges ha az ember beleszokik a furcsa irányításba :)
[kitoltuk az összes missiont normalon :D] -
#87 Nekem is lent van már:d csak felmentem gyors kipróbálni...mentem egyszer csak 3 an otthagynak a semmi közepén azt kismillioan rámugranak .... na kösz:D kellenek ide az ismek:D:P -
#86 nekem lejött de online még nem tudtam játszani csak offlineba. :( -
#85 detto -
#84 nekem még le se jött a játék -
#83 Megvan a hatodik szint és vele együtt a lángszóró, de itt már rendesen hullik a csapat.
Megjelennek az arctámadók és pár másodperc alatt szétkapják az embert. -
#82 én most áthidalóként havertól kapom rar-ban, azzal minden funkció megvan, utána holnap vagy éjszaka megcsinálom a letöltést is :] -
#81 frankfurti szar volt jövök magyarra -
#80 nekem kínairól else indult se svájcról...magyarra vissza jötttem..igaz 160-500 között ugrál de itt leglaább jön :D
-
#79 hát én német,svájci szerón,meg magyaron persze.De nekem mindenhol azt írja:
"The Steam servers are currently too busy to handle your request.
Please try again in a few minutes." -
sirdond #78 kínai szerverekről elég jól jönnek -
#77 ki mien régióval próbálkozik?:D -
#76 Na beindult itt is. -
#75 többet ingyenes játék nem lesz :D -
#74 Nekem most állt meg.Valami nagyon csúnya dolog lehet steam háza táján asszem:D -
#73 Na már megy:). -
#72 hmm nállam aktiválta magát a R.U.S.E free weekend és bejött a könyvtáramba:O ki hívta ezt:D tak vissza ahonnan jöttél ;):D -
#71 közben elindult egy másik két gigás dedicated server letöltés wtf -
#70 na nekem már akármilyen régióra váltok, el sem kezd jönni :D -
#69 Magyar ról 130 al jön eddig meg 510 el jött ='( ez van :S -
#68 ezt nem gondoltam volna, hogy rákészülés nélkül kiadnak egy ingyenesen letölthető játékot -
#67 na én viszont ettől kapok AGYÉRGÖRCSÖT.... Egyszerűen alig-alig vánszorog :| -
#66 Ja már visszaállítottam próba kedvéért.jön is 1.2mb-vel. -
#65 Van már Hungary szerver is, nem mindig gyorsabb. Az elején még 1,5 MB/s jött, de most 500 kb/s alatt van. :S
A Steam szerverek meg tetszhalott állapotban... -
#64 Jó sapi lesz
-
csoli31 #63 Akkor te, kb. egy év múlva már játszhatsz is vele!
Nálam eleinte 600-900KBit/s volt a sebessége, most már csak 340-600KBit/s. De legalább már leszedte a 60%-át. -
#62 na átváltottam svájcra a régiót.220 felett tölti egyből. -
#61 Nem hinném h több millióan rástartoltak volna, nem bírják a terhelést:S. -
#60 6kbpsec :D -
#59 max 160 kb/s-el tudom tölteni.Eléégé le van terhelve. -
#58 Acsik között mit találtam:
Complete 2 co-op missions online. Earns a Team Fortress 2 parasite hat.
Ez még jó is:). -
#57 nekem is, most 100k-val jön csak. -
#56 nekem baromi lassan szedi :( -
#55 Na már jön nekem is. -
#54 javítok magamon:D így tovább fog tartani hogy így ugrál..de leglaább jön..:O:S egyszer lent lesz úgyis ;):D dizson meg nekem megvan már..gondolom MW 2 miatt v nem tom hol találkoztunk :D -
#53 már töltöm is :D köszi az infot:D majd toljuk vmikor amikor már mindeki készen áll rá és nincs senkinek semmi programja:D 512 vel 1 óra áhh:S -
#52 Túl busy a steam server, el sem kezdi tölteni, király. -
#51 Na végre.Tolom is mindjárt.