Konzerv kaja ON vagy OFF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Ellenben nem vagyok az az undorkodós, de ettõl felfordult a gyomrom...
Olyan, mint halkonzerveben figyelõ kis halfejecskék - na attól tudok még undorodni, de rendesen...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
nyameeeepumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Chili az jó, a babfõzelék sem rossz, a többit még nem próbáltam nem tudom milyen íze lehet ! DE rendszeresen, hosszú távon azért ne egye senki, és lehetõség szerint azért e megbízható (bb) cégek termékeit válasszátok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ami szerintem csak ínyenceknek jön be, nekem kifejezetten nem ízlik
burkolom azt csá
egyébként mehetett volna a fõzõcske topikba, vagy a romlott kaját teszkóbólba
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
HP+
fry day fry day sálálálláláá
am nekem is volt pár kajás kalandom multkor találtam tûzõgépkapcsot túrós sütiben a melegszendvicskrém tényleg jó
halat ne nagyon egyetek konzervbõl mert nagyon szar bír lenni viszont a riomare ízre jó volt de utána valahogy írtózatosan fájt a gyomrom azóta nem is eszek ilyesmit
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
az mekkora jó volt tényelg! <#eljen>#eljen>
All hail the double x!
anti hero
Alapelv, hogy ha húsos konzervet keresek, akkor csak olyat, amelyben a hús homogén állagú, kevésbé bonyolult módon fogalmazva a hússzerû trutymó ledarálva, lepépesítve, stb.
Korábban talán a Globusnak volt babfõzelék csípõs kolbásszal, na az nagyon állat volt. Nemrég ettem a Tecsó sóletjét, azt sem rossz. Ezen kívül még jöhet a chilis bab, illetve valamelyik cégnek vagy magyaros babegytálétele, vagy mi a rák a neve: gyakorlatilag babfõzelék zöldésggel - pl. répa - és sonka(?)kockákkal dúsítva. Minden más, amiben pörkölt vagy ilyesmi van, felejtõs.
Viszont a konzervek alkalmatlanok a túrázásra, ezért olyankorra a Nagy Túraalapkaja jön velem, a kínai csípõs tészta, szigorúan csak a marhahúsos ízesítésû. Van még egyébként valami japcsi változata is, melyben valódi szárított zöldségeket kell a vízbe szórni, aztán jön a tészta, végül a szójaszósz, ami szintén jó.
Legvégül szóba jöhetnek még a Knorr meg a Maggi szószos tésztái (paprikás csirkés, négysajtos, sonkás-sajtos, stb.), ahol csak össze kell fõzni a port a tésztával.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
All hail the double x!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
850g sólett powa <#worship>#worship>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
a szart meg egyek a kispolgari uledekek
Swedish people are albino monkeys
- összes többi vacak
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
meg mikor felbontasz egy fõzelék konzevert és a közepén ilyen gombócba össze van állva a sûrû része, körülötte meg ott a sárgás vagy barnás lé, na az undorító...
Hát ez igen, komplett csirke konzervben ultra gusztustalan...
fry day fry day sálálálláláá
All hail the double x!
nálunk egy komplett fog volt a levesbe:D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyszer vettem kimérõs tabáni salátát egy üzletben és egy kólásüveg kupaknak a darabja volt benne, az, ami rajta szok maradni az üveg nyakán. Természetesen ez is szájból kivevõs volt...!
Boldog egyetemi menzás koromban pedig egy tányér ragulevesben egy konyhai törlõkendõt találtam!!! Mondtam a konyhásnõnek, h ez nem valami EU-konform. Annyira még sohasem láttam bárkit szégyenkezni, mint az a nõci. Ez szerencsére kanálon fennakadós volt...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ami biztos, hogy pacalt ne egyete konzervbõl az valami bûn rossz. a házi, vagy az (igényes) éttermi pacal a legjobb :)
All hail the double x!
Fujj... Most mindenki szidja itt ezeket a termékeket de úgy is fogunk belõle enni a jövõben :D
Tényleg nem ennénk meg semmit sem amit nem mi készítenénk el, sõt az állat felnevelésétõl a levágásig az embernek saját magának kéne elkészíteni.Na akkor talán nem ennénk meg annyi szennyet mint most.Ezért is van a sok allergia, ekcéma stb...
Mondjuk ez igaz, dolgoztam tejüzemben diákmeló formájában és azóta nem sok tejet iszok. Nem tom miért, annyira nem volt gusztustalan ahogy ott kezelték, de voltak érdekességek. Viszont degeszre ittam magam mindig dobozos kakaóval és ivójoghurttal. :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.