Konzerv kaja ON vagy OFF

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolek123
na most ez egy ebédembe fog neked kerülni!

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

ZilogR
Gondolom erre az a helyes válasz, h sunáznám... <#idiota>
Ellenben nem vagyok az az undorkodós, de ettõl felfordult a gyomrom...
Olyan, mint halkonzerveben figyelõ kis halfejecskék - na attól tudok még undorodni, de rendesen...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Looooser
nyameeee

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Egyszer ettem egy noname túrórudit, és Pöttyös túrórudis csomagolás volt a túróban! <#banplz><#banplz><#banplz>
smith09
Én ritkán havonta 1 x eszem.
Chili az jó, a babfõzelék sem rossz, a többit még nem próbáltam nem tudom milyen íze lehet ! DE rendszeresen, hosszú távon azért ne egye senki, és lehetõség szerint azért e megbízható (bb) cégek termékeit válasszátok.
Christiansen
Chili Con Carne, rakott káposzta, töltött káposzta ezek jóak.

Atomreaktor
Csak most, csak itt, csak nektek.

Tinman
Drága? Cigi árban van. Sokan 1 nap simán elfüstölnek egy dobozzal... én beérem heti 1-el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sparban lehet venni Bécsi virslit, ami ilyen kék színû tasakban van. Annál finomabbat virsliben még soha nem ettem. Az a jó benne, hogy az ember gyomrát sem terheli, mert ezek a mûbeles/real beles virslik azért eléggé oda tudnak csapni a gyomornak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Freddycom
Nekem ízlik, de pont azért, amit te is említettél, az ára miatt nem eszem. Makrélát, tonhalat betúrok napi kettõt-hármat .

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

tigeroo
milért melyikre gondolsz?
Rio Mare drága és hogy is fogalmazzak... egyedi ízvilága van
ami szerintem csak ínyenceknek jön be, nekem kifejezetten nem ízlik

írtam már elõtted, hogy régen jó volt, de már az is egyre moslékabb :S
Tinman
Már amelyikbe... a 100 forintosba ne csodálkozz, ha fura dolgokat találsz.

Tinman
Vegyél Rio Mare-t. Hetente betolok 1-et, vagy 3 éve... soha nem találtam benne semmi gyanúsat.

mi az hogy ON vagy OFF?
burkolom azt csá

egyébként mehetett volna a fõzõcske topikba, vagy a romlott kaját teszkóbólba

Lacee86
Vannak ezek a konzerv ételek, h pl. babfõzelék kolbásszal, lencsefõzelék mittoménmivel stb. Ezek szükség esetén jók lehetnek, de az a helyzet, h elfogadható minõsége csak a nagyobb márkáknak van, de ezek meg aránylag drágák; a teszkós olcsó utánzatok meg még kutyakajának se jók...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tommygear
parizert se ennéd meg ha látnád mibõl készül
Bizony, ráadásul a levágott állat nagyrészét felhasználják falun valamilyen állat levágásánál. Megy levesbe, ide-oda. Ott miért nem sírnak egyesek, inkább epekednek a falusi íz után?
Hegi90
Igaz nem konzerv, de egyszer egy gyrosban találtam egy porcogót (nem volt nagy, kb a körmöm fele). Gondoltam oké, véletlenül beleesett valahogy, nem vették észre. Eszem tovább, és a második harapásnál egy gecinagy porc+csontdarab került a számba. Azt hittem ott okádom el magam. Kiköptem és kiraktam az egészet, majd õk eltakarítják. Azóta se eszek ott többet semmit -.-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én a törölközõt jobban szeretem a fürdõszobában tartani mint elrágcsálni <#idiota>

HP+

Megtörhetetlen
az ilyeneknek is meg pl a hamburger húsok zöme is kb 80% szója a többi meg egy kis húspép valahonnan, igazából finomak, csak nah...

fry day fry day sálálálláláá

Amit a konzervkajáknál tényleg nem tudnak elszúrni, az a pacal... Imádom a házi készítésût is, de a konzerveknél sem csalódtam még egyikben sem.
az állatot szó szerint érted XD

megjegyezném hogy a növényi pástétom növénybõl van gondolom de ha a növényeket meg is trágyázzák az gáz ha meg meg se mossák fõnyeremény

am nekem is volt pár kajás kalandom multkor találtam tûzõgépkapcsot túrós sütiben a melegszendvicskrém tényleg jó
halat ne nagyon egyetek konzervbõl mert nagyon szar bír lenni viszont a riomare ízre jó volt de utána valahogy írtózatosan fájt a gyomrom azóta nem is eszek ilyesmit

0Fritz0
Akár versenyezhetnénk is, hogy ki evett meg több embert, illetve emberi testrészt a konzerv-és húsgyárak "fura" kapcsolatainak jóvoltából. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bujcsik555
por cuccokat én is jobban csipem, azt legalább tudod hogy petpalackbol van, igy nem kell benne keresgélni a szart

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

pxxl
"Korábban talán a Globusnak volt babfõzelék csípõs kolbásszal, na az nagyon állat volt."
az mekkora jó volt tényelg! <#eljen>

All hail the double x!

tekintsd húsnak

anti hero

Ételkonzervet csak korlátozottan.
Alapelv, hogy ha húsos konzervet keresek, akkor csak olyat, amelyben a hús homogén állagú, kevésbé bonyolult módon fogalmazva a hússzerû trutymó ledarálva, lepépesítve, stb.

Korábban talán a Globusnak volt babfõzelék csípõs kolbásszal, na az nagyon állat volt. Nemrég ettem a Tecsó sóletjét, azt sem rossz. Ezen kívül még jöhet a chilis bab, illetve valamelyik cégnek vagy magyaros babegytálétele, vagy mi a rák a neve: gyakorlatilag babfõzelék zöldésggel - pl. répa - és sonka(?)kockákkal dúsítva. Minden más, amiben pörkölt vagy ilyesmi van, felejtõs.

Viszont a konzervek alkalmatlanok a túrázásra, ezért olyankorra a Nagy Túraalapkaja jön velem, a kínai csípõs tészta, szigorúan csak a marhahúsos ízesítésû. Van még egyébként valami japcsi változata is, melyben valódi szárított zöldségeket kell a vízbe szórni, aztán jön a tészta, végül a szójaszósz, ami szintén jó.

Legvégül szóba jöhetnek még a Knorr meg a Maggi szószos tésztái (paprikás csirkés, négysajtos, sonkás-sajtos, stb.), ahol csak össze kell fõzni a port a tésztával.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

pxxl
tudom persze, hogy a bõrbõl fõzik ki azt a cuccot amitõl zselés lesz, ezzel nincs is bajom, de maga a szõrös fül, az nem az esetem :D

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Azt tudod, ugye hogy a kocsonyába a legjobbak az efféle húsok, mint pl. a fül?! Így készül, ez a lényája. Szal. ha szereted a kocsonyát, akkor EZT szereted.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Spészgószt
Bazze most egy darabig nem eszek konzervet...és éhes sem vagyok már...
850g sólett powa <#worship>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

DarkHorSe
legjobb :D

a szart meg egyek a kispolgari uledekek

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Atomreaktor
májkrém helyett tudom ajánlani a növényi pástétomot. farok és szõr nem lesz benne, ellenben nagyon finom.

bakkerman
+ melegszenya krém,májkrém
- összes többi vacak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Aha, ez az, köszi!
régebben lehetett finom pacalt kapni, de most már mindegyik moslék :S

meg mikor felbontasz egy fõzelék konzevert és a közepén ilyen gombócba össze van állva a sûrû része, körülötte meg ott a sárgás vagy barnás lé, na az undorító...
dienesoft
Kis 2cm-es kukac a menzás krumplilevesbe odabasz :D

Megtörhetetlen
azta <#wow1><#wow1><#wow1><#vomit><#vomit>
Hát ez igen, komplett csirke konzervben ultra gusztustalan...

fry day fry day sálálálláláá

pxxl
vendégségben voltunk, tél, kocsonya idõszak...imádom, mondom jöhet egy adag. már épp kezdtem volna hozzá, mikor feltûnt valami...hallgatózott a kaja :D ott figyelt egy egész malac fül :D szó szerint szõröstül bõröstül. hírtelen valahogy elment az étvágyam :D

All hail the double x!

bujcsik555
:DD
nálunk egy komplett fog volt a levesbe:D

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Mi sulikajában anno fogtömést találtunk :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pxxl
fû zselé (vagy kocsonya mittomén) <#idiota><#wow3>

All hail the double x!

ZilogR
Azóta nem eszek ilyesmit, amikor találtam a sólet konzervben egy körmöt! Szabályos emberi nagyujj körmöt, szépen levágottat! A számból vettem ki, természetesen...!

Egyszer vettem kimérõs tabáni salátát egy üzletben és egy kólásüveg kupaknak a darabja volt benne, az, ami rajta szok maradni az üveg nyakán. Természetesen ez is szájból kivevõs volt...!

Boldog egyetemi menzás koromban pedig egy tányér ragulevesben egy konyhai törlõkendõt találtam!!! Mondtam a konyhásnõnek, h ez nem valami EU-konform. Annyira még sohasem láttam bárkit szégyenkezni, mint az a nõci. Ez szerencsére kanálon fennakadós volt...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

SZilaJMaGGoT
A sörbe van alkohol az meg fertõtlenít! :D Viszont ilyen szempontból az alkoholmentes az tényleg veszélyes! :)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Khemyz
erre gondolsz? <#smile>

pxxl
ilyen esetben csak is szalon tüdõ a nyerõ nálam :D meg a csilis bab és társai
ami biztos, hogy pacalt ne egyete konzervbõl az valami bûn rossz. a házi, vagy az (igényes) éttermi pacal a legjobb :)

All hail the double x!

És mi van akkor ha a szerencsétlen kóbor kutyákat összegyûjtik és azt darálják bele????
Fujj... Most mindenki szidja itt ezeket a termékeket de úgy is fogunk belõle enni a jövõben :D
Tényleg nem ennénk meg semmit sem amit nem mi készítenénk el, sõt az állat felnevelésétõl a levágásig az embernek saját magának kéne elkészíteni.Na akkor talán nem ennénk meg annyi szennyet mint most.Ezért is van a sok allergia, ekcéma stb...
Narxis
Chilis bab konzerv powa!!!

Mondjuk ez igaz, dolgoztam tejüzemben diákmeló formájában és azóta nem sok tejet iszok. Nem tom miért, annyira nem volt gusztustalan ahogy ott kezelték, de voltak érdekességek. Viszont degeszre ittam magam mindig dobozos kakaóval és ivójoghurttal. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Oldal 1 / 2Következő →