Konzerv kaja ON vagy OFF

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Próbáltam pár fajta konzerv készételt (túrázáshoz, sátorozáshoz muszáj) és a pincepörkölt íze valami marha finom konzervhez képest. Igaz lehet benne találni olyan mócsingokat benne, hogy dobsz tõle egy hátast de a leve finom. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Palinko
hmm te sajtot csináltál? 😄
tigeroo
annyi hogy a deko pizzás melegszendvics krémet én évekig ettem reggelile
(ilyen békebeli melegszendvicssütõ, vajaskenyérre rá a cucc, reszeltsajt és szépen rápirult nyamm)

sztem az fincsa volt
Davidus
csirkerizs

V9ykn8_TZL0

pxxl
kit érdekel mi van benne. annyi hús a világon nincs amennyi azokba kellene 😄

pl az eper fagyi meg fûrészporból van...na bumm 😄

All hail the double x!

pxxl
baszki minap fel akartunk forralni egy zacskós tejet. baszarás, mert nem futott fel ahogy kellene, hanem a lábos közepén összeállt egy ilyen szivacsos féle masszává, alatta meg ott volt valami sárgás víz. na mondom LOL ez aztán a tej... <#idiota>

All hail the double x!

0Fritz0
"párizsi = huscaflangok"

Azért összetenném a két kezem, ha kis hazánkban 5%-nál több húst (abból is a legsilányabbat) tartalmazna a párizsi és a virsli.
Májkrém, krémek, löncs dettó.
Ezeknél a termékeknél a vegyészt dicsérd, ne a hentest.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sickness
KISZARTAD?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

jók ezek...
most ha mindenrõl tudnátok h mivan benne semmit sem ennétek meg.
párizsi = huscaflangok
tej ? -> az se tej,mert rohadt sok mindent kivonnak belõle 😊
konzerv löncshus- sokat ettem még régebben de semmi probléma sem volt vele.
májkrém is jó
melegszenya krémmel sincs probléma
készéetelekkel sem...
szóval nekem nem volt vele gondom 😊
am a sör-t is h készitik? van abban döglött patkány is ,mégis jóízûen isszák az emberek 😄
edios
én ilyen helyzetben tutira #4..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

dienesoft
Devito márkájú (lidlis) chilis bab az egyik legehetõbb szerintem a konzervek között. Lengyel, cseh és egyéb "környéki szarok" undorítóak. 😊

analfa
Meg van itt tudod megnézni ha érdekel. szerintem elég durva!!

a klasszikus.. 😄

Megtörhetetlen
Én a chilis babra esküszöm 😊
Ha nem is konzervben de pizzán találtam már körmöt, valaki belevágta... Na az elég undorító volt!!

Konzervben meg egyik ismerõsöm talált csontot, vagy csont darabot, de õ is azóta nem eszik ilyesmit, el sem merem képzelni, hogy abban a májkrém pépben mi minden lehet :S

fry day fry day sálálálláláá

bakvarnyu
Lencsefõzelék/babfõzelék, azok egész jók, ha az ember sátorozni megy.

MR ME
fujjmá :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

analfa
A cikkhez mintha lett volna kép... ha akarod megnézem elõzményekben hátha megvan..

bardocz
Valahol vannak képek ilyen érdekes konzervekrõl. Konzervkajából én is csak a májkrémet eszem meg, ami állati eredetû, kukoricával, meg hasonlókkal csak nincs ilyen probléma😄
tigeroo
nagyon jól tudom, de az legalább homogén állagú 😄
Mersant
miert, szerinted abban mi van? 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

tigeroo
ezért nem kell májkrémnél lejjebb adni (fú albiban már annyit ettem májkrémes kenyeret a múlt évben hogy már szagra tudom hogy milyen fajta-milyen márkájú a cucc)
Zsolek123
én egyszer egy hosszú farokszerû valamit találtam a löncsbe. szvsz egy egér a daráló martalékává vált.

mondanom se kell mitörtént a lenyelt elõzményekkel ._______.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

tigeroo
nyugi, van abban szõr, toll, bõrke, stb.

virslibe még a disznó orrát is beledarálják 😄
DJ RX7
<#vomit>

kép van?

:3

analfa
Még egy hete sincs hogy hazaérve mardosó éhségemet egy kis gyíkhússal csillapítottam, volna ha szinte rögtön az elején nem futottam volna össze egy fél csõrrel... szerintem ez ** gusztustalan. Úgy felhúztam magam hogy egy kicsit utána olvastam és találtam is egy cikket ami ezzel foglalkozik... de meglepetésemre nem csak én találtam hasonló dolgokat...

← ElőzőOldal 2 / 2