Konzerv kaja ON vagy OFF
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltam pár fajta konzerv készételt (túrázáshoz, sátorozáshoz muszáj) és a pincepörkölt íze valami marha finom konzervhez képest. Igaz lehet benne találni olyan mócsingokat benne, hogy dobsz tõle egy hátast de a leve finom. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
annyi hogy a deko pizzás melegszendvics krémet én évekig ettem reggelile
(ilyen békebeli melegszendvicssütõ, vajaskenyérre rá a cucc, reszeltsajt és szépen rápirult nyamm)
sztem az fincsa volt
(ilyen békebeli melegszendvicssütõ, vajaskenyérre rá a cucc, reszeltsajt és szépen rápirult nyamm)
sztem az fincsa volt
kit érdekel mi van benne. annyi hús a világon nincs amennyi azokba kellene 😄
pl az eper fagyi meg fûrészporból van...na bumm 😄
pl az eper fagyi meg fûrészporból van...na bumm 😄
All hail the double x!
baszki minap fel akartunk forralni egy zacskós tejet. baszarás, mert nem futott fel ahogy kellene, hanem a lábos közepén összeállt egy ilyen szivacsos féle masszává, alatta meg ott volt valami sárgás víz. na mondom LOL ez aztán a tej... <#idiota>#idiota>
All hail the double x!
"párizsi = huscaflangok"
Azért összetenném a két kezem, ha kis hazánkban 5%-nál több húst (abból is a legsilányabbat) tartalmazna a párizsi és a virsli.
Májkrém, krémek, löncs dettó.
Ezeknél a termékeknél a vegyészt dicsérd, ne a hentest.
Azért összetenném a két kezem, ha kis hazánkban 5%-nál több húst (abból is a legsilányabbat) tartalmazna a párizsi és a virsli.
Májkrém, krémek, löncs dettó.
Ezeknél a termékeknél a vegyészt dicsérd, ne a hentest.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
jók ezek...
most ha mindenrõl tudnátok h mivan benne semmit sem ennétek meg.
párizsi = huscaflangok
tej ? -> az se tej,mert rohadt sok mindent kivonnak belõle 😊
konzerv löncshus- sokat ettem még régebben de semmi probléma sem volt vele.
májkrém is jó
melegszenya krémmel sincs probléma
készéetelekkel sem...
szóval nekem nem volt vele gondom 😊
am a sör-t is h készitik? van abban döglött patkány is ,mégis jóízûen isszák az emberek 😄
most ha mindenrõl tudnátok h mivan benne semmit sem ennétek meg.
párizsi = huscaflangok
tej ? -> az se tej,mert rohadt sok mindent kivonnak belõle 😊
konzerv löncshus- sokat ettem még régebben de semmi probléma sem volt vele.
májkrém is jó
melegszenya krémmel sincs probléma
készéetelekkel sem...
szóval nekem nem volt vele gondom 😊
am a sör-t is h készitik? van abban döglött patkány is ,mégis jóízûen isszák az emberek 😄
Devito márkájú (lidlis) chilis bab az egyik legehetõbb szerintem a konzervek között. Lengyel, cseh és egyéb "környéki szarok" undorítóak. 😊
Meg van itt tudod megnézni ha érdekel. szerintem elég durva!!
a klasszikus.. 😄

Én a chilis babra esküszöm 😊
Ha nem is konzervben de pizzán találtam már körmöt, valaki belevágta... Na az elég undorító volt!!
Konzervben meg egyik ismerõsöm talált csontot, vagy csont darabot, de õ is azóta nem eszik ilyesmit, el sem merem képzelni, hogy abban a májkrém pépben mi minden lehet :S
Ha nem is konzervben de pizzán találtam már körmöt, valaki belevágta... Na az elég undorító volt!!
Konzervben meg egyik ismerõsöm talált csontot, vagy csont darabot, de õ is azóta nem eszik ilyesmit, el sem merem képzelni, hogy abban a májkrém pépben mi minden lehet :S
fry day fry day sálálálláláá
fujjmá :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valahol vannak képek ilyen érdekes konzervekrõl. Konzervkajából én is csak a májkrémet eszem meg, ami állati eredetû, kukoricával, meg hasonlókkal csak nincs ilyen probléma😄
miert, szerinted abban mi van? 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ezért nem kell májkrémnél lejjebb adni (fú albiban már annyit ettem májkrémes kenyeret a múlt évben hogy már szagra tudom hogy milyen fajta-milyen márkájú a cucc)
én egyszer egy hosszú farokszerû valamit találtam a löncsbe. szvsz egy egér a daráló martalékává vált.
mondanom se kell mitörtént a lenyelt elõzményekkel ._______.
mondanom se kell mitörtént a lenyelt elõzményekkel ._______.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Még egy hete sincs hogy hazaérve mardosó éhségemet egy kis gyíkhússal csillapítottam, volna ha szinte rögtön az elején nem futottam volna össze egy fél csõrrel... szerintem ez ** gusztustalan. Úgy felhúztam magam hogy egy kicsit utána olvastam és találtam is egy cikket ami ezzel foglalkozik... de meglepetésemre nem csak én találtam hasonló dolgokat...
← ElőzőOldal 2 / 2