Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pénz és kapcsolatok;)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Ja, az a másik,, azt sem értettem mit akarnak tõle, mikor már az elsõ meccsen sem csinált semmit, erre megint kezdõ volt. Vannak érdekes döntések azért az edzõk részérõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
ez a Chile nagyon erõs csapat, kíváncsi leszek meddig jutnak, mekkora lenne ha kivernék a brazilokat :D

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

még ez se megy be:D buzi Ramos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jakuza1
Hat lehet hogy van a braziloknak is magusuk, mint ghanaiaknak es ugyanugy megatkoztak, mint a CR-t, de az biztos hogy most a brazilok karorvendoen rohognek costan. :P

precision
eleve miért egy csatárral mentek ki...
megérdemlik, saját maguknak köszönhetik...

Bazinga!

6 perc hb...mi a fasznak

Fred 2...

Shep
Diego Costat ki se kellett volna küldeni a pályára. Persze ha a láthatatlan csatár szerepét kapta, akkor azt jól játszotta :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jakuza1
Szerintem nem csereli le a szovetseg, mert a VB utan lemond.

Shep
Havernak a VB elõtt mondtam ,hogy a spanyolok kiesnek a csoportból de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire simán egy ilyen nulla játékkal.

Kontrakcio
vagy 2 eb-ig

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

[HUN]FaTaL
Csak Iniesta hajt az egész csapatból.

http://goo.gl/gd6Zi5

Zenszkij
ennyi volt fiúk, majd négy év múlva

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

2016-os EB-re az 1. változást úgy kellene eszközölni, hogy õt lecseréli a szövetség;) sajnos elérte már, amit akart...szemléletváltás kellene

Kontrakcio
bravo , Bravo

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

nem értem hol van a szívük ezeknek????? a 2. félidõben is csak tengnek-lengnek

ááá Ini..

Bravó is jól véd azért

Jakuza1
Eleve diego costat is bent kellett volna tartani, itt mar egyszeruen nem is lehetett volna mast tenni csak kockaztatni es vedot vagy kp-t kellett volna lehozni.
Erre csatart csatarra cserelni, es meg szerkezeti valtoztatast se csinalni,az igen gazos gy exvilagbajnok edzojetol.

[HUN]FaTaL
Szerintem VDB-n kívül senki.

végre volt átlövés...Cazorlát kellett ehhez behozni

nagy akarásnak már nyögés a vége...

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem értem a spanyol cserék mögött rejlõ logikát.
dave9004
meg Villa

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nem vagyok Spanyol meg CHile drukker sem,de ez iszonyatosan nagy szégyen a Spanyol VB-nak.....sajnálom õket azért,de CHile ezerszer jobb!

[HUN]FaTaL
Fabregas meg a padon rohad :D

Hogy lehet 2 meccs alatt csak egy kibebaszott gólt szerezni ezen a VB-n és ha jól emlékszem az is tizi volt?!
Többi csapat betalál legalább valahogy,hihetetlen.
Jakuza1
Pdro Cazorla csere, na most mar rohogok.

Count Adyn
Fognak kapni még egyet:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szokás szerint minden helyzet kimaradt így pedig annyi...

precision
na ennek már annyi... esélytelenek már a spanyolok...
habzó szájjal kéne a gólokért harcolniuk... de Chilénél van a labda :D

bb Spanyolország.

Bazinga!

Hát a Spanyolok tragédiája, hogy a szövkap nem látta, hogy a Barca Spnyoljainak leáldozott és rájuk építette a válogatott.

Ahogy most nézem az otthon maradó Spanyolok egy elõdöntõre simán jók volnának, mákkal aranyra is.
Jakuza1
Nehez volt, kicsit hosszu volt a labda igy csak csuszva belekanalazni tudott.

Ezt kihagyni?!
Komolyan mondom örültem volna ha bemegy most. KOMOLYAN!

fúú majdnem 3-0

Legalább holnaptól leszarhatom a VB-t :)

sz4bolcs
Én a jó focinak szurkolok, amit a spanyolok képviseltek az utóbbi évekig, de így mennek a levesbe..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mind1 hány csatár van ha nem tudják õket megjátszani, de ilyen helyzetben mikor már tényleg minden mindegy valóban gáz.
Ha hátrafele passzolgatásért adnának VB-t tuti legalább 10 kupa lenne a spanyoloknál!

Bosque felfogását olykor nem értem, de 4 éve is voltak fura húzásai...

ProGabe
Mi a csöcs értelme van csatár helyett csatárt behozni? Legyen már egy kevés tökük. Ááá, mindegy, égnek, mint a Reichstag már így is.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mata-t miért nem játszatják?
Jakuza1
Atyaeg, kiesest kellene elkerulni es golokat loni, erre, csatart-csatarra cserelnek a spanyolok.
Ez de gaz.

sz4bolcs
Jelen :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Fabregas? Henry és Rio Ferdinand szerint õ lett volna a jó megoldás

http://gaborszantai.co.uk/

dave9004
se õk, se Navas nem válogatott :D
Kontrakcio
hát , 3 gólt nem fog rúgni a spanyó , szal mehetnek haza ^^