6938
-
IXEMGabeo #2948 nagy grat Algériának:) végre focit látok tőlük...nem hiába voltak szívósak a belgák ellen is...nem rossz csapatuk van inkább ők lépjenek tovább 2-ként, mint a másik 2 csapat...
és akkor létrejönne egy Német-Algéria meccs nyolcadban, ami pikáns, de egyben szenvedős lenne Németország számára;) -
#2947 MBI lol az mi? :P -
j0rmungandr #2946 3:0-ra védekezték magukat. Támadó-bunkerekkel -
TomStorm #2945 Jó persze mentségére írva,hogy borzasztó ez a Koreai válogatott-.- -
TomStorm #2944 Ez bunker foci?A sok nagyon megmondó:) -
TomStorm #2943 Kivégzés van 3:0 -
TomStorm #2942 Végre már el se hiszem maradhatna így+Portugálok győznek mehetek pénzért végre:)
2:0 Algériának -
Ferrari23 #2941 Mit szívatják :D Legjobb meccs eddig ma :D:D -
j0rmungandr #2940 Eldőlt?:D -
#2939 hehe 2-0 :D -
#2938 láma mesélte már :D no offense :P -
Takezó #2937
dave9004: szerintem ne is kezdjünk bele ebbe a minden fradista rasszista dologba: ) -
#2936 lehet hogy a hajlamaikra gondolt, nem a szemükre... akkor már nem is rasszizmus :D -
#2935 Semmi bajom velük egyébként rasszista szöveg ide vagy oda... :D -
#2934 mondja ezt egy fradista :D -
#2933 -
Takezó #2932 semmit, csak nagyon zavar a szalonrasszizmus: ) -
#2931 te mit trollkodsz itt?:D -
Takezó #2930 gratulálok a rasszista kijelentéshez :) -
Ferrari23 #2929 Na egy 11-es már nem adtak meg... -
#2928 Gundelt szívatják ezekkel a meccsekkel?
a többi fogalmatlan meg kapja a jó meccseket. -
IXEMGabeo #2927 látom nagy érdeklődés van a Korea meccs iránt;)
igazából itt most semleges vagyok, mert egyik csapat sem izgat;) Koreát nem csípem 2002 óta, Algéria pedig csúnya bunker focit játszik tele olyan játékossal, akik francia honban tolják... -
MitsuMishi #2926 Nagyon sajnálom, hogy távozott Hiddink. Az az orosz csapat nem volt semmi. Az EB-n 2x kaptak ki, mindkétszer a spanyoloktól :/ -
#2925 8x odds volt a 83. percben a belga győzelemre. Rádobtam egy kisebb összeget és bejött :D meg a 0:0 -ás félidő is.
9 órási meccs viszont nagyon lutri így előre. :(
Dél-Korea 2,50 Χ 3,25 Algéria 2,85
Nálam inkább az algérok mint a ferdék. -
IXEMGabeo #2924 Capello mindig is az eredményes, olaszos védekezős futballt erőszakolja bele minden csapatába:D oroszoknak ez nem áll jól, de kurvára nem...
Emlékezzünk az Arshavin, Pavlucsenko féle Hiddink gárda mit művelt 6 évvel ezelőtt:(((
továbbá nem értettem Dzagojevet miért nem kezdette...
Belgák megérdemelték, jó csapat, csak még nem hozták ki a maximumot magukból ez látszik rajtuk... -
Ferrari23 #2923 Én is bemákoltam :D Belga gólt tettem. -
#2922 én nyertem:) -
Ferrari23 #2921 Nem szarral szokott gurigázni, szóval tuti nem keveset.... -
Zenszkij #2920 mennyit buktál? -
#2919 Ezek a oroszok teljesen nullák, de Capellot sem értem, mit is akart játszatni, na de mindegy is, igazából nekem egyik banda sem szimpatikus. MBI-es színvonalú meccseket játszani egy VB-n, hát ... -
#2918 HOGY A ROHADT SZÁJBAVERT ÉLETBE NEM TUDOTT MÉG EGY GÓL LENNI EZEN A RETKESEN TETVES MECCSEN -
TomStorm #2917 Remélem én is kiesnek a francba.Rohadt gyengék -
Zenszkij #2916 szerintem ott lesz, Dél-Korea menni fog, mint az őrült, a Fifanak ki van adva legyen a 16 közt ázsiai -
Ferrari23 #2915 Mai két meccs
1-0 :D:D
Nem várok sokkal több gólt az Algériai meccsre se.... -
#2914 am valszeg azt várták h kinyíljanak, mert ruszkiknak kellett a win, de későn nyíltak, de kihasználták rögtön. taktika az látható volt -
#2913 ronaldo sérója kész, mehet a meccs :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zenszkij #2912 nem akarnak korán elfáradni a vb-n, épp csak annyit hoznak ki magukból, amennyi kell, a végén érezték, hogy meglehet kicsit felkapcsoltak, látták, hogy kinyíltak a ruszkik -
MitsuMishi #2911 Nevetséges hogy ezek a fika belgák két ilyen gyenge meccs után továbbjutnak... Remélem húznak haza minél hamarabb. -
#2910 most már nehéz egyenlíteni azért :D -
#2909 Miért nem tudtak korábban így játszani???
Érthetetlen.