Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
az én tippemet annyiban érintette a spanyol meccs, hogy nyertem vele. mivel várható volt azután a pofon után, és chile elsõ meccsét látva, hogy lehet itt meglepetés...

Horvát-Kamerun...

aki gyõz annak még lesz esély

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SLICK
hát elég gáz ez a spanyoloktól... gondoltam, hogy nem jutnak messze, na de hogy még a csoporton se mennek túl... del Bosque meg jó nagyot kummantott, méghogy Casillason kívül mind a 10 mezõnyjátékost kicseréli a holland égés után.. Erre kik vannak bent?
Mindegy, mivel a tippmixemet érintette ezért jobban bosszant a vereség, amúgy annyira nem érdekel, sose drukkoltam nekik.

Coral Springs
Az te vagy.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szóval ez tabletes megoldás:) eskü benéztem...

öregszem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JohnnyNapalm
amit mondasz, annak pont semmi köze a képhez

JohnnyNapalm
na kint van a kezdõ, Perisic - Mandzukic - Olic lehetõleg tarolni fog

Ott van egy VB-n és a kurva twittert kell nézn!!! Faszomat már. Én programozó vagyok és egész nap gép elõtt ülök. Ha nyaralok még a telefont sem kapcsolom be. Netet is leszarom.

Miért is?

2014 van, egyrészt tudatos brazil védi az Amazonasi erdõket, másrészt egy tableten lehet követni ismetleseket, twittert, facebookot es õ is posztolhat

http://gaborszantai.co.uk/

JohnnyNapalm
ez annyira tipikus :D
nem ám felírod egy papírra, amit összehajtasz és elfér zsebbe, á semmi esély :D

Szánalmas... Mekkora sírást fog ez a csávó lenyomni a csoportkör után :)
Nem gond. Nekem sokat adott ez a spanyol brigát az elmúlt 6 évben. Azért végigverték európát kétszer is egymás után. Közben VB-t is nyertek közben.

Coral Springs
Most akartam beszúrni. Remélem még az ausztrálok is lekaszálják õket, ha már kizúgnak akkor essenek nagyot. <#eljen> <#nyes>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Massa? :)

ToCsEk

<#rinya>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Misuka963
Akkor meg Mexikó kapja be :D

Misuka963
Azt én is megnézném,pedig azt mondtam,hogy szarok ebbe a VB-be de mégis érdekel :D

majd Mexikó kiszivatja õket akkor mit fog megint nézni a nagyérdemû:D

w77d
Egy Német-Holland döntõt tényleg szívesen megnéznék. Nagy meccs lenne, nagyon nagy.

Misuka963
Nyerjék meg a VB-t a hollandok,a 2010-es VB-n így is hajszállal vesztettek,másodikok lettek,remélem õk nyerik meg ;)

w77d
még az is lehet, de nem elsõként mindenkit megelõzve XD

w77d
beszarok XXXXXD

Nagyon bírom hogy a magyar "szurkolók" nagy része nem valakinek hanem valaki ellen szurkol... Ennyire keserû szar élete van az embereknek.

Mor3llo
:DDDDDDDDD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

egyszer? :D

Misuka963
Vagy többször :D

Jakuza1
A nemetek is kiesnek majd, jo ha felkeszulsz ra. :P

Misuka963
Furcsa,de egyszer õk is kikaphatnak :D

gondolkodj el azon inkább, hogy legközelebb ne hagyd feleslegesen a kocsidat veszélyes helyeken...újgazdag vadmarha

Kontrakcio
de jó h megéltem ezt a sapnyol égést ^^

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Jakuza1

- Thierry, hogy lehet ezt feldolgozni, mit érkezhetnek ilyenkor?
- Köszönöm, hogy emlékeztetsz rá...

(Röhögés)

Sippie
hja, lemaradtam :D
w77d
na ez ennyi volt, a spanyolok a szállodában elfogyasztott kajákon kívül mást nem tettek le Brazíliában :D elment rajtuk a mixem, de mégis röhögök, ugyanis ez nem egy sima kiesés volt, hanem teljes megszégyenülés nulla tartalommal :D

sz4bolcs
Sic transit..

Am nagyon szimpi volt, h. nem álltak be sünbe a chileiek 2 gól után sem. Szimpi csapat

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Zenszkij
egy szurkoló, õt mutatták

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
a spanyolok legalább 3-4 csapatot ki tudnának állítani, a negyediket honosíthatnánk tiki taka ide vagy oda :D

igen..sajnos ennyi

és ebbõl látszik, hogy a Barcelona adta a csapat lelkét immáron 6. éve...már akkor is megmondtuk:P

Sippie
ki vitte hova?
DasIsFuck
még szép, mert azok a horvátok lesznek:D

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jim Morrison
adios spana :D csak ezért vitt tabletet :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sippie
a nagy chelseasek megmondják hogy costa az isten (mostmár :D ) a többiek a szarok :D
Jakuza1
Inkabb a spanyolok nagyon gyengek. Azert valljuk be a chilenek igazan kidolgozott helyzete nem volt, csak a mecs elso par perceben.
Azt jatszottak amit mar reg megtanult mindenki a barcelona ellen. Letamadni az ellenfelet sajat terfelen es visszaallni, ha ez nem sikerul.

Chile és Mexikó remélem nem kerül össze:S jó lenne, egy Holland-Mexikó, Brazíl-Chile meccs:)

na vége:((

Shep
Én még egy ilyen lesajnált spanyol csapatnak is örülnék :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
én egy csöppet se sajnálom a spanyolokat, ez nagyon gyenge volt, bárcsak nekünk lenne ilyen csapatunk, mint Chile

Shep
Na de azok is minek vették meg, hogy legyen egy újabb Torresük, mert szerintem kb annyit fog õ is nyújtani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

precision
na megint ugrott a tippmixem... de nem baj
egy ilyen csapat menjen csak haza szotyizni...

mentem aludni :)

Bazinga!

Shep
Igazából nem olyan erõsek, csak hajtanak és látszik, hogy akarnak, valamint jól alkalmazzák ezt a letámadós, többen rontunk rá taktikát, ja és persze nincsenek beszarva.

Diego Costa esete azért is érthetetlen, mert, ha így akarják mondjuk "árulni" akkor az sem lenne indokolt, mivel a Chelsea megvette õt az Atleticotól