6938
-
IXEMGabeo #3030 Ghánát mondjuk sajnálnám, mert elég jó játékot mutattak a 2 meccsen:( komolyan szórakoztató módon tolták...ha valakik az afrikaiak közül nem érdemelnének kiesést pont ők...ilyen a foci..mondjuk az USA is megérdemli a továbbjutást a következetességüknek köszönhetően, meg rendkívül erősek mentálisan még egy ilyen 95. perces gól után is...ebből a csoportból szívem szerint 3 csapatot szívesen látnék a továbbiakban ugyanakkor még egy Nigéria simán továbbjuthat egy latymatag csoportból:S -
Zenszkij #3029 a csoport elsőségért cserébe a németek leixelnek, egyik se akar kifulladni, így lepartizzák -
IXEMGabeo #3028 ennyi;) Klinsmannék lezsírozzák...
mondjuk azért egyikük sem szeretnének a belgákkal összefutni úgyhogy a csoportelsőség fontos lesz -
Zenszkij #3027 Klinsmann le is beszéli Löwvel -
G_ArchAngel #3026 Kurva nagy meccsek lesznek - meg Brazília sincs biztonságban -
G_ArchAngel #3025 Mondjuk USA - Német döntetlen is megoldaná a gondokat. Németek csoportelsők maradnának és a gyengébb statisztát vinnék magukkal -
IXEMGabeo #3024 németeknek baromi jó a gólarányuk...gyakorlatilag ők már továbbmentek
Ghána viszont pokoli jó és mivel az életükért fognak hajtani le fogják gyűrni ezt a gyenge portugál válogatottat... -
#3023 Szerintem sem, bár én a portuknak szurkolok, inkább ők vagy Ghána jusson tovább, mint a majom Usa, ők maradjanak csak a saját szar sportjaiknál. -
TomStorm #3022 Az nagyon nehéz lesz de persze sikerülhet.Ha hajtanak akkor egy vereség egy döntetlen után már csak a győzelem van vissza:) -
Zenszkij #3021 egy USA, Ghánának jobban örülnék :) -
G_ArchAngel #3020 Sima Németország, Ghána lesz a két továbbjutó -
IXEMGabeo #3019 azta micsoda meccs volt
95. perc hagyjuk nem mondok véleményt...
az külön gusztustalan, hogy megint mindenki Krisztiánó picsáját nyalja...elegem van már ebből komolyan...
USA megérdemelten nyert volna, Bradley pokoli felelőtlen volt pont ő vesztette el a labdát a végén és nem lett volna ez a mizéria:S:S:S portugál csapatból egyedül Nani és Veloso játszott jól na meg volt az a hatalmas mentése Sousának vagy kinek... -
G_ArchAngel #3018 Portugália biztos hogy nem fogja megverni Ghánát :) -
Zenszkij #3017 az biztos, hogy az utolsó forduló jó lesz, de hogy Ghánát nem verik sok góllal az tuti -
#3016 Legalább 3 góllal verni kell Ghánát, mert a németek biztos győzelemre mennek majd, ami rontani fogja az Usa gólarányát. -
#3015 németek nyernek, portugálok nyernek nagy arányba.
usa-nak 1-es a gólaránya
a portugáloknak meg - 4
nagy csoda kell tőlük és egy nagy arányú német siker. -
Zenszkij #3014 egy ezressel a 90. percben megraktam a döntetlent...ha nem nyernek az amerikaiak, legalább vigasztalódjak :) -
G_ArchAngel #3013 Ebből a csoportból ilyen gólarány mellett Portugáliának mi az esélye? -
#3012 ez elképesztő volt:)
remélem valahogy behúzza a 2 európai ezt a csoportot...
-
#3011 háhh így még izgi lesz ,hajrá GHÁNA -
TomStorm #3010 Ez nagy meccs volt ez k....a jó volt:D -
Pukkka #3009 Li lehet szopni a faszt kedves ellendrukkerek =D -
TomStorm #3008 GOOOOOOOL!!!!2:2 de szép volt Roni beadása -
TomStorm #3006 PFFFF és bemákolják -
#3005 JEEEE :D -
#3004 Mekkora csíít csapat ez az USA :D
-
Zenszkij #3003 YESSSS, csodaszép GÓL, csodás eredmény, bye bye zselé!!! -
Stockbauer33 #3002 ezazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -
SergioAmigo #3001 Meireles - les és kimondta :D áhh bejött az egyéni fogadásom :D :D :D -
G_ArchAngel #3000 Figyelj Krisztike, igy lövünk távolról - KAPURA! :)) -
Zenszkij #2999 remélem mostmár behúzzák, rinyáldóék mehetnek haza :D -
Zenszkij #2998 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#2997 Hoppá, mekkora dugó :D -
Stockbauer33 #2996 ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de szép volt ez b+ -
Zenszkij #2995 zselé kilőtte a stadionból :D -
Zenszkij #2993 találtak egy gólt ezek a balfaxok nagy szerencsével, remélem vernek az amerikaiak párat cserébe -
G_ArchAngel #2992 Mert láttam Conchitat hisztizni a földön fetrengve. Balatonon korcsolyázva a húgom akkorát esett, hogy már elkezdtük szedni rá a hóvirágot, aztán osszekaparta magát és felállt, a portugál kiscsaj meg eljátszotta a hattyú halálát... -
TomStorm #2991 Aha úgyhogy húzzál aludni,18+ -
G_ArchAngel #2990 Ez mar a női VB? -
#2989 Mikor a portugalok ronaldo nelkul jatszottak talan baratsagos meccset, az egesz csapat mintha felszabadultan focizott volna, igy meg ugye magat akarja mindig a kozeppontba tenni... Mikor azt hittem hogy nem fog jatszani kicsit orultem, de megis jatszik.