6938
VB 2014
  • TomStorm
    Ne süllyedj le a szintjükre,nem érdemes,sz.tem hagyd el.
    Portugálok jók voltak,nagyon jó kis meccs volt.USA is villant szépeket.
    Hidd el többen drukkoltunk Portugáloknak az Országból mint innen pár Ronaldo ellenes szűklátású egyén.
    És igenis összeszedték magukat nem úgy mint Angol vagy Spanyol.Ha nem is 100%-osak de jók voltak!
  • Pukkka
    Olyan stilusban írok az adott embernek, ahogy megérdemli.
  • Zenszkij
    húzz már a bánatba ezzel az alpári stílussal, vegyél vissza, és itt most nem a véleményedről van szó, hanem amilyen formában azt idehányod
  • Pukkka
    #2862-2880-2990-2992 Meddig nézzek még vissza te szerencsétlen fasz?
    Értem én hogy szar az életed és ezért itt éled ki magad, de legalább annyi agyad legyen, hogy felfogod amit írsz.
  • Pukkka
    Látom nem csak, fogyatékos, beszari, és 2filléres vagy, hanem olvasni sem tudsz.
  • G_ArchAngel #3065
    Nem kell vele foglalkozni, azt irtam, amit BBC-n mondtak, nem tettem hozza semmit. Neki ez jott le, akkor ez jott le, nekem attol meg szepen pirul a csirkem a sutoben - semmi hatassal nincs az eletemre a velemenye :D
  • Shep
    Az a baj ,hogy Ronaldo akárhogy is mondják tuti ,hogy nem 100%-as de gondolom ő maga akar mindenáron játszani és hát ki az aki nem rakná be a csapatba ha azt mondja ,hogy vállalni tudja (elvakult ellendrukkerek jelentkezése nem számít), az persze más kérdés, hogy ezzel szerintem inkább árt a csapatnak csak hát elég nehéz dolog ez, mikor úgy érzed tudsz játszani és tényleg akarsz is de mégsem vagy az igazi. Na de sebaj USA majd szépen megnyeri a VB-t :D
  • G_ArchAngel #3063
    Dempsey-t epiettek le megint tegnap? Bejott, rugott egy golt es mehetett az orvosiba? Azleott meg az arcat vertek szet, nem?
    O az igazi Amerika Kapitany :D
  • Zenszkij
  • IXEMGabeo
    Archangel semmi provokálót nem írt csak a véleményét, de te már rögtön elkezdted őt ekézni...mellesleg a nevemet sem bírod leírni...

hamarosan úgyis találkozunk nem felejtettem el
  • Shep
    Hát azért Mészi csak vágott 2 gólt ezzel szerezve lényegében 6 pontot csapatának, szóval annyira csak nem 0, mondom ezt úgy, hogy igazából nem kedvelem a gyereket de hogy tud azt elismerem.
  • IXEMGabeo
    köszönöm, hogy elismered szakértelmem:P jól esett

bőven elég volt annyit kiírnod, hogy "nesztek ellendrukkerek:P"...kivehető, hogy te sem ismered be mennyire rosszul játszott tegnap az "Istened"...és rossz nézni azt, hogy még a stúdióban is csak őt említik meg, mert volt véletlenül 1 jó beadása, de a gól mégiscsak Varela szerezte, aki fontos pillanatban jól fejelt és remek csere volt. Vagy éppen Naniról említést sem tettek, aki remekül focizott tegnap. Egyébként sem vagyok tekinthető elvakultnak, mert épp az előbb írtam le, hogy Messi sem az igazi, ha világbajnokságról van szó...
  • Shep
    Beteg az az ember. Az sem volt semmi mikor Klinsmann-t és az ő pulóverét dicsérte :D
  • IXEMGabeo
    +1
  • Pukkka
    Idézd már vissza, hol nyalta Ronaldo seggét, te gyökérfasz. Egy mondatot nem írtam róla, és bár Messit rühellem, őt sem ekézem, amiért egy kibaszott nulla eddig a VB-n. Ezzel szemben te mást sem csinálsz, csak szakértesz, meg okádod a szart.
    Sporolj végre össze 500Ft-t hogy fel tudj jönni pestre a kibaszott salátádért te majom.
  • LasDen #3055
    tegyük hozzá, hogy mind Ronaldonak és Klosenak voltak/vannak olyan társai, akivel ellehetett/ellehet érni azt a 15 gólt, míg a portugál válogatott Ronaldoból, az argentín meg Messiből áll csak és ennyi. Ők soha nem fogják megdönteni a rekordot. És nem voltak és nem is lesznek vb esélyesek.....
  • IXEMGabeo
    te meg egy elvakult gyökér vagy , aki még akkor is Ronaldo seggét nyalja, ha szarul játszik és ingerli az itt lévőket:D
  • IXEMGabeo
    nem fogja, mert ő nulla a válogatottban...

Messinek legalább összejött 2 gól és ráadásul mindkettő fontos volt...bár ő sem játszott hű, de jól...

egyikük sem egy válogatott guru
  • G_ArchAngel #3052
    Hollandok mar az elozo meccsen is pihentek, nem volt eleg? :D
  • gabi89
    Jó meccs volt és a 2:2 -vel azért igen szoros is lehet az utolsó kör.

Esti Holland: Chile tippek ?
    2,5 van a Hollandokra meg kellene rakni csak félek mert benne van, hogy a hollandok nem hajtanak. Továbbjutás úgy is meg van nekik és úgy lesznek vele a döntetlen is elég az első helyhez vagy majd beakad egy gól a végén :D
  • bakkerman
    ha nyernek is,akkor szigorúan 1 góllal fognak,és akkor tovább megy USA is,mert ezek a portugálok maximum 1 góllal verik meg Ghánát,márha egyáltalán megverik. Kell az USA piac a fifának,ha most kiesnek akkor a 16 között már nagyon megcsappan az amerikai nézettség,de ha ott lesz még a válogatottjuk,akkor még hozzák a számokat. A portugálokat csak CR miatt nem viszi tovább a FIFA,hiába nagy marketing ereje van,de ő csak 1 játékos,ha az amikat tovább viszik,akkor egy egész ország nézettségét biztosítják a 16 között.
  • Coral Springs
    Én most néztem meg felvételről az USA - Portugália meccset, végig tudtam hogy 2-2 lesz az állás, de egyáltalán nem zavart.

Amúgy nagyon jó meccs volt, azt sajnálom hogy a két kedvencem csapott össze egymással, és nem külön csoportba kerültek.
  • Jim Morrison

Ez meg a tegnapi... :D

G Csoport eldőlt

Zorro :DDDD
  • Zenszkij
    vótmá :D
  • Jim Morrison
    Ha vótmá' sorry

• G_ArchAngel #3045
    Jaja, ez igy van.
  • Pukkka
    Te IMEXGabo retardált ikertestvére vagy, hogy ilyen képzelgéseid vannak, vagy csak egy másik szerencsétlen proli, aki az ellenszenvét nem tudja magába tartani/feldolgozni?
  • TomStorm
    Bát talán izgalmasabb ha tudjuk az neredményt.Na még kitalálom mi legyen..
  • TomStorm
    Vagy felesleges mert a riporter közli meccs alatt mi történik a másikon?
  • TomStorm
    Akkor mától kell "eltűnni" a topikból meccsek alatt ha nem akarom tudni a másik meccs eredményét hanem rögtön utána nézném meg?
  • G_ArchAngel #3040
    Tegnap a meccs utani beszelgetesben mondtak, hogy az a vagya, hogy megdontse Ronaldo rekordjat es a cimlapokon szerepelhessen - lott is, mint a bolond, amikor mast helyzetbe hozhatott volna. Latszott is az elso golnal, hogy tiszta ideg, mert nem az ove lett.
  • Jim Morrison
  • Lacee86
    :D
  • G_ArchAngel #3037
    Ha ez az impotens portugal valogatott megver akarkit is, akkor nagyon kemeny drogtesztre kuldenem oket.
  • a.carkey
    Múlt héten még 3kor is kezdődött meccs. :D

Eszetlenül van kitalálva a dolog. EU meccsek idióta időpontban, a helyieké meg mindegy mikor megy, akkor is jó nekik ha nekünk az este hat óra.

Remélem a ruszkik szarrá szopatják majd az amerikaiakat! Minden É-K-D amerikai meccset a nekik legrossszabb időben kezdik majd. :D
  • Jim Morrison
    Tök jó hogy már nem 00:00kor van meccs, lehet végre alszok egy jót :D
  • Lacee86
    Sztem a portugáloknak annyi. 5 gól különbséget kellene a 2 meccs függvényében lefaragni, ami sztem nem fog összejönni. Németek megverik az USA-t 1 góllal, portugálok meg Ghánát 1 vagy 2 góllal, és mehetnek haza.
  • Nyiri
    Szerintem nem. Németek nyerni akarnak.
  • Nyiri
    Én Barca drukker vagyok, de szurkolok Ronaldo-éknak. Tiszteletre méltó, hogy szar térddel mit meg nem tesz csapatáért.
  • bakkerman
    akkora büdös nagy 0-0 lesz a német-usa,hogy öröm lesz nézni :D szerintem ezt már a portugálok is tudják.