Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen Magyarország is részben azért tart ott ahol amiket te leírtál.
A tények leírása ne legyen már rasszizmus, mert akkor nem tud az adott nemzet, vagy népcsoport szembe nézni velük.
Meglepõdnék ha az összes afrikai csapat búcsúzna a csoportkörökben.
Effe88
jaja
sajnos az afrikaiakat csak a pénz érdekli
semmi más
szomorú

DaemoonHunter
*Természetesen nem a magyar és afrikai kultúrális különbségekrõl akartam beszélni, vagy arról hogy sosem fogunk kijutni az említett felfogás miatt, csak rávilágítani hogy egy olyan dolog miatt rasszistázol ami "természetes" velejárója egy nemzetnek.

DaemoonHunter
Kultúrális különbségekrõl beszélt, vagy ha nem helyesbítek helyette is. Ez olyan minthogy a magyar népnek is vannak kultúrális sajátosságai(ahány ember annyifele mennek, vagy ejjráérünkarramég, vagy ami inyenvan azt elviszem) nincs ezzel semmi gond, 1000éve ez van és ez is lesz, hasonlóképp egy afrikai válogatott sem lesz pl egységes annyira hogy komolyabb vb helyezést elérjen mert nem alakult ki, ráadásul hozzájön az is hogy mindig azt játsszák amit az aktuális edzõ leoktat nekik, miután elmegy kezdõdik minden elölrõl, lépcsõzetes szakmai munka nem nagyon van, se focikultúra. Pénz van, meg érdekek vannak, legalábbis igény mindenképp.
Szánalmas dolog ilyen miatt rasszizmussal dobálózni.

LasDen
Igen, mondta ezt Ekotto, de azt is mondta, hogy õ edzéstõl edzés végéig profi. Elõtte, utána nem foglalkozik a focival, de amíg kell igen. Neki ez nem szerelem, meg játék meg apjafasza, hanem munka. Olyan munka, mint a vízszerelés. De ettõl még nem lesz rosszabb játékos, mint bárki más....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
elvégre ha az olasz maffiáról csináltak már kismillió filmet, a fifáról is kell egy.

Dum spiro, spero.

De nem mindenki, miért kell par hülye alapján nemhogy egy nemzetet, hanem egy kontinensnyi embert lehúzni? Vannak fekete barátaid? Voltál egyszer is afrikai országban?

Szeretnéd, hogy eljöjjön ide egy külföldi - legyen az akar nyugat-európai fehér - es par faszfej miatt mondja azt, hogy az összes magyar beképzelt, irigy, csak saját magával foglalkozó seggfej, aki leszarja az országát es ez miatt ér nyakig a szar Kelet-Európában?

http://gaborszantai.co.uk/

Uru-Angol meccs tuti hajtós lesz ma.Mind a kettõnek kellenek a gólok és a gyõzelem de én megteszem az Angolokat,megyek is
Pocsék mozdulattal visszaütötte a támadókhoz a labdát.Gyenge õ már,ez van sajnos.
Azért tegnap is sikerült bekapnia 2 gólt.És mennyit védett ki?Nemsokat
Lacee86
Kicsit más: láttátok A közös szenvedély beharangozóját? Meglepõdtem, nem tudtam, h ilyen témában film fog készülni. Augusztustól reklámozzák a mozikban.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

A tegnapi szerintem nem rajta múlt, de az elõzõ igen.
Néha szoktak ilyen lepkés pillanatai lenni, de a hollandok ellen nagyon nem ment neki.
A látottak alapján Real-nak se ártana😊
Zenszkij
Talán az elefántokban van némi elszántág. Õket mindig is kedveltem.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
Már elõtte is a prémium miatt húzták a szájukat, megkapták a lóvét most ideje távozniuk. Mellesleg a belsõ ellentétek is erre vezethetõk vissza van aki hajtana, de a többi lexarja, ezért konfliktus van. Ekotto is lenyilatkozta, hogy nem érdekli semmi, csak a pénz. Akkor mirõl beszélsz? Afrikai csapatokat ez jellemzi. Mellesleg a jobb szereplésük afrikai vb-n volt, ahol megpróbálták magukat még jobban eladni. Kár ezen rágódni. Képességük megvan hozzá, de fejben sose lesznek ott. Az összes búcsúzni fog a csoportmeccsek alatt.

Ilyen kiutazásos balhét láttál te már Európai válogatottól?

Most ok volt, hogy ment néha Ghánának, Nigériának, Kamerunnak, de ez a menés is csak negyeddöntõt jelent maximum és nem tudják általánosítani csak üdítõ kivételek.
el sem hiszem, hogy a barca végre kapust vett 😄
És amikor ment Ghánának, Kamerunnak, Nigériának, akkor miert nem ment Afrikának? Nem igazán értem az összefüggést az európai klubokban, Európában élõ afrikai játékosok es a fekete kontinens gazdagságának problémái kozott, de gondolom majd elmagyarázod

Most rasszista vagyok, ha azt mondom, hogy meg kell nézni az idei Kameruni válogatott VB történetét kiutazásostól, Eto'o - Song ellentéttõl, a mutatott játéktól, ezen a balhén át és megértjük, hogy miért tart ott Afrika ahol?
Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Padlón vannak

Most ironia ez vagy nem jott at, hogy idegileg padlock vannak?
Egy zsoldos leszarná, hogy milyen eredménnyel mennek haza, csak megkapja a zsoldját. Nekem ugy tûnt, hogy a kameruniak meg az utolsó percekben is próbálkoztak, mindamellett hogy sok hülye szabálytalanságot követtek el.

Zenszkij
zsoldosok, semmi nem jelent nekik a hazájuk, csak a prémiumok, meg a pénz, szándékosan kiestek, hogy mehessenek nyaralni

Breki33
Breki33
Breki33
Horvát-Mexico utoló meccs dönt, hogy melyikük megy tovább. Ez lesz még jó meccs!
a.carkey
Nekem is ez jutott eszembe 2002 kapcsán. VB, EB gyõzelem, és bumm. Halál fáradtan megérkeznek Japánba ...

A medve nem játék.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

benőmenő
Lol, ezek a spanyolok, most nagyon nem találták a fonalat 😄
Ha csak a végeredményeket nézzük, akár dzsudzsiék is szaladgálhattak helyettük xD
DasIsFuck
majd meglátod, hogy hazaküldik a csilizabálókat a horvátok😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Unknow
Hát...ezekhez a kameruniakhoz csak ennyit tudok hozzáfûzni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10-en vannak, 4 gombóc utan nekem sem lenne kedvem összeizzadni a mezem

Coral Springs
Ezt a kameruni bandát még a magyar válogatott is így elpicsázná. <#nevetes1> A horvátok csak lazán tolják.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

JohnnyNapalm
#2058 ;DD
Kivancsi vagyok milyen oddsot adott ez 😄

SLICK
nézem én is, nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz

Mar csak en nézem?

Ez szep szaladgálás volt

Jim Morrison
olyan volt mint mikor Terry letérdelt valakit csak úgy (talán BL elõdöntõn?)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Egy idióta volt, saját csapatát hozta kellemetlen helyzetbe a forrófejûsége miatt.

Jim Morrison
Itt azért van 4-5 jó passz is :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Coral Springs
Ez a kamerun - horvát meccs olyan mint ha NB1 -et néznék. Szar meccs de biztos a horvát gyõzelem, fõleg hogy kamerun már emberhátrányban van, viszont a mexikóiak ellen ez már evés lesz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jim Morrison
Song piros 😞

Jim Morrison
Szép gól

Olic góllal vezetnek

szép gól volt...eddigi legszebb összjáték Mertens gólján kívül

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A vicc, hogy egy értelmes csapatnyi fiatalt hagytak otthon a spanyolok, hogy a nulla szar tikitakát megpróbálják századszorra is. Sikerült.

Assoue Ekotto ûzzed hajtsad😄D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
Én meg remélem nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SLICK
remélem horvátok behúzzák