Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az mondjuk igaz, az Afrikaiak mintha a félidõ vége felé megpróbáltak volna valami erõket mozgósítani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
http://gaborszantai.co.uk/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mint focirajongó kérnék tõletek egy kis segítséget. Nagy versenyben vagyok egy Led Tv-ért egy online menedzser játékban. Mivel az oldal nem rég indult és a béta teszt megy a VB alatt, ezért nyereményjátékkal és Hívd meg a barátodat akcióval próbálják a felhasználókat vonzani. Minden regisztráció után kapok plusz ticketet, mellyel új asztalhoz ülhetek be és ezáltal több pontot szerezhetek. Aki esetleg kipróbálná, az jelezze nekem privátban. A játék az élõ meccsek eseményei alapján számol pontokat valós idõben, tehát azonnal. Nem rossz kis játék. A tv-re viszont nagyon rámentem:D Elõre is köszönöm azoknak a sporttársaknak a segítségét, akiknek megesik rajtam a szívük:)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Eto't pedig nem szidni bõven elérte, amit akart és a válogatottban is kitette szívét lelkét korábban...õ is már 30-on felül van...mit érdekli az egész
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bazinga!
Amúgy pedig hajrá Olaszország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dzsudzsákékról ugyanez a véleményem
Most az megint egy másik kérdés hogy miért került erre a sorsa afrika, illetve hogy ezerrel használják ki az országot a nyugatiak még mindig, meg a rabszolgaság még egy ma is létezõ intézmény más néven, de tény ami tény, hogy itt tart ez a kontinens. Akik ide kikerültek a legjobbak, de egy kis pénzszag tönkreteszi õket. Egyszerûen nem érett meg ez a kultúra arra hogy egységes legyen hosszútávon.
"Most rasszista vagyok, ha azt mondom, hogy meg kell nézni az idei Kameruni válogatott VB történetét kiutazásostól, Eto'o - Song ellentéttõl, a mutatott játéktól, ezen a balhén át és megértjük, hogy miért tart ott Afrika ahol?"
Ezt egy Eto'o aki volt, hogy évi 20 millát keresett az Anzsiban egyszerûen nem látja be és egyszerûen arra nem képes, hogy egy olyan alapvetõ az õ javát is szolgáló célért összefogjon, mint a VB szereplés.
Felmerül a kérdés ilyenkor, hogyha a stábbal együtt 30 ember képtelen összefogni a VB-ért akkor az egész nemzettõl nagyobb távlatokban mit várunk.
Persze mielõtt bárki leírná néha vannak balhék az Európai csapatoknál is lásd az elõzõ VB a Franciákat (mondjuk ott is Evra és Anelka balhézott de hagyjuk), de az Afrikaiaknál már ez a rendszeres Togo 2006, a konfederációs kupán Nigéria most Kamerun stb.
Érdekes egyébként, hogy még nem kerestek Európában nagy pénzeket csak a játék örömért tolták nem voltak ilyen telhetetlenek a pályán pedig lelketlenek. pl Kamerun 1982, 1990 és Nigéria 1994.
Egyszerû lelkek pedig akik érdekes dolgokban hisznek nálunk is vannak néz be az NWO topikba. :)
En tudom, hogy vannak kapzsi feketék, akik saját barátaikat eladnák £800-ért (személyes tapasztalat), de van ilyen ázsiai es európai is.
Ellenben van olyan fekete, aki lehet rövid ismertettseg utan elõbb segítene rajtad, ha bajban vagy, mint a gyerekkori barátod.
Azt is tudjuk, hogy a magyar sportolóknak mennyire fontos a vagyon, sport autó, luxus ribanc... Nem bõrszín függõ mennyire leszel szar ember, miután megszaladt.
Én a VB elõtt Nigériától vártam valamit, de most már az Iráni meccs után hajrá Bosnyákok.