6938
VB 2014
  • Krisztiam #3109
    még Chile megveri a hollandokat is :D
  • Stockbauer33 #3108
    Na mi a p.na van már?10 perce megy és még else értek a Chilei kapuig
  • Jim Morrison
    Túlexponált a kép, azon már nem segíthetsz
  • Krisztiam #3106
    mondjuk a spanyoloknak már mindegy úgyis kiestek :)
  • G_ArchAngel #3105
    en mindkettot
  • Krisztiam #3104
    m2 stream?
  • j0rmungandr
    Ugyanezt akartam kérdezni. Ti melyiket nézitek? Én a hollandot.
  • Krisztiam #3103
    hali melyik meccset nézzem most? :)
  • G_ArchAngel #3102
    csak meg ne szakadjak! :D
  • DasIsFuck
    *besic xD
  • LasDen #3100
    basic :D
  • G_ArchAngel #3099
    ket evig annyit, hogy 'Two pivo bitte' :D
  • LasDen #3098
    akkor csak beszéltél valamit angolul ha megértettél valamit. :D

• Zenszkij
    nagyon szép!
  • G_ArchAngel #3096
    En pl ugy jottem ki Londonba, hogy nem beszeltem angolul, de nagyon sok mindent ertettem es azt leginkabb a filmeknek, jatekoknak, internetnek koszonhettem. Itt pedig sokan vagyunk, akik online elnek :)
  • Lacee86
    Aki nem tanult angolul, az akkor se érti, ha basic...
  • G_ArchAngel #3094
    Oke, np
  • SLICK
    a böngészőm nem töltötte be a második képet amit beszúrtál, így csak a Zorrósat láttam, ezért linkeltem be.
  • G_ArchAngel #3092
    Nem gondoltam volna, hogy basic angolt le kell forditani... de azert koszi azok neveben, akik nem eretttek a posztomat.
  • TomStorm
  • SLICK
    Cristiano Ronaldo azért vágatta le így a haját, hogy ezzel tisztelegjen a 10 hónapos Erik Ortiz Cruz előtt, akit múlt héten operáltak agydaganattal. A teljes beavatkozás összegét a portugál állta.

• G_ArchAngel #3089

• G_ArchAngel #3088
    az olyan golzaport jelentene, hogy meg en sem bannam :D
  • DasIsFuck
    Legyen csak egy sima 3-0 az a biztos:)

Legjobb az lenne ha vmi csoda folytán a portugálok továbbjutnának..
  • Gabe18
    A Német-USA egy barátságos 3-3, aztán minden eldőlt.
    Az amcsik nem hinném hogy erősködnének a csoport elsőségért, nekik már a továbbjutás is óriási eredmény ebből a csoportból, ami a békés x-el garantált. Ráadásul az eddigi Belga teljesítményt látva, simán partiban lesznek ott is.
  • G_ArchAngel #3085
    Ehhez mit szoltok? Talan exert is penne jobb, ha Nemetorszag es USA menne tovabb :(
  • IXEMGabeo
    Volt pár szóváltásunk a bajnokok ligája topikban még májusban engem azért utál és tesz szóvá...

ahogy látom mindenkinek beszól és a provokációja ritka gyerekes ugyanakkor tegnap ott kárörvendett...

másoknak is szidják a kedvencét, de az ilyennel nem kell foglalkozni...ez a vb heve
  • j0nNyKa
    tobbieket szeretnem kerni, hogy terjenek vissza a topic temajahoz, mostmar _elvileg_ nyugi lesz
    koszonom
  • Shep
    Mi a búbánat van már, agyatokra ment a meleg?
  • IXEMGabeo
    Állj már le egy kicsit...senki nem fenyegetett senkit...ne forgasd ki korábbi szavaim, mert azt gyűlölöm

javaslatot tettem arra, hogy elrendezzük...semmi fenyegető nem volt korábbi írásaimban

Egyébként nem veszed észre, hogy mindenkit felidegesítesz holott senki nem szólt hozzád? És még ki is provokálod szándékosan.

Számtalan másik egyén volt, aki a németeket szidta 2 napja vagy éppen a belgákat, oroszokat és akkor nem kerültél elő:D

nem bírja a kicsi lelked feldolgozni, ha véletlenül valaki megmeri szólni az "Istened"...

VB alatt el kell viselned a "pofám" nincs mese:D
  • G_ArchAngel #3080
    Ez igy van, ahogy mondod.
  • Pukkka
    Olvasd már vissza kommentjeidet. Ez a Te stílusod? Összeillesz a kis barátoddal.
    Az egyiknek 500Ft-ja nincs, hogy elém álljon miután PRIVÁTBA megfenyeget, a másik meg a kicsinyes fikázással próbálja kompenzálni a elbaszott kis életét.
  • Zenszkij
  • G_ArchAngel #3077
  • Pukkka
    Anyád a fejedre ejtett hogy debil vagy, és nem látod a válasz feliratot alul?
  • Pukkka
    Hát akkor te egy jó nagy majom lehetsz kisbarátom. Nézzél már tükörbe, vagy menj vissza mosogatni.
  • Zenszkij
    te magaddal beszélgetsz te szerencsétlen :D skizofrén vagy?
  • Pukkka
    Félre értés ne essék, nem az zavar, ha valaki a Portugálok ellen szurkol. Az zavar, hogy ez csak ilyen ArchAngel féle buta parasztkodásban nyilvánul meg, értelem a mondandóba nuku.
    Megy a fröcsögés, meg a szardobálás, értelmes hozzászolás meg nulla.
  • G_ArchAngel #3072
    A stilus pedig maga az ember.
  • TomStorm
    Na te csak halgass az idehányással te is mit képzelsz magadról?Te vagy a fő megmondó ebben a topikban ha olyan játszik aki neked nem tetszik már lehúzod hiába hajt a csapat