Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Respect. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Norbi1990
Én nem mertem eredményre fogadni csak egy tizit fogadtam, hátha lesz 1db.

Mindkét csapatot kedvelem.
Shep
Angolok egy az egyben, mintha a spanyolokat látnám. Ötlettelen nulla játék, annyi különbséggel ,hogy ezek legalább akarnak. Na de Rooney mit keres még a pályán, egyáltalán miért volt kezdõ, évek óta túl van a csúcson, kiégett, most is inkább csak ártott, mint használt, labdát nem tudja fedezni, passzolni szintén nem tud, labda felé nem mozog, akkor mégis minek van ott? Ennyi erõvel én is sétálgathatnék a pályán, hogy a létszám meglegyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zenszkij
életképtelen ez az angol válogatott komoly szinten, elmehetnek a búsba

a Premier Ligát is a külföldiek tartják életben, egyáltalán lõnek ezek gólt? talán arra még érdemes lenne fogadni, hátha visszajön a cash

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

rooney8
hát ez eddig elég gyengus :(

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Zenszkij
ezzel én is így vagyok, tudtam, hogy ma nem kéne fogadni, ez max x lesz vagy kontrából vernek még egyet az uruk

angolok meg csak hozzák a szokásosat, lebõgés

Darthmushroom
persze h a patkány fejû..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jim Morrison
:(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AZA FEJES!

DarkHorSe
háháhá angolok :D nekem nem fognak hianyozni :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Óó Suarez gól.Gondolhattam volna ha játszik akkor nagy valószinüséggel nyernek is.Megint magam ellensége voltam ezzel a fogadással az Angolokra
Count Adyn
Lehet rossz ötlet volt 1x is:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kiborító,hogy 120 megás nettel nem megy rendesen az a qrva stream

Zenszkij
kiba bet365 véletlen 2szer raktam az angolokra, a fene egye meg, hogy problémák vannak az oldallal

ReszegKoldus
gyökér Webb az elõzõ meccsen megint visszafújt egy szabályosan elvégzett szögletet, pedig már láthatott ilyet pár éve :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Zenszkij
le a kalappal elõtte!

a.carkey
bakkerman
latin vonal miatt inkább az uruknak szurkolok,de legyen jó foci ez a lényeg,ha Anglia nyer,hát akkor õk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
HARAPJANAK AZOK AZ OROSZLÁNOK!!! COME ON ENGLAND!!!

Zenszkij
csökkent az odds, megbaxhatják :D akkor várunk, elején úgyse lesz gól

Coral Springs
Kíváncsi leszek hogy Sturridge és Starling ma milyen mûsort rendez, az olaszok elleni játékuk nagyon bejött. <#eljen> <#hawaii>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Zenszkij
ma este nálam õ a nyertes :D

Coral Springs

Zenszkij
lesz angol gyõzelem? ezen a kettõn agyalok gólváltás 1.66ért vagy angol gyõzelem 2-ért

szerintem gólváltás lesz de ahhoz elég alacsony az odds

Lesz gólváltás Angol meccsen?

Shep
Hát én biztos nem, olyan akciófilmet csinálnék, hogy még J. Woo is megirigyelné :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
miért, ha te fizetnéd, akkor nem magadról csinálnál filmet?? :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
komolyan errõl az emberrõl kell filmet csinálni?

LasDen
"Blatter, úgy látszik van tehetséged egy kis pénzt keríteni."
(A közös szenvedély) :DDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza1
X lett volna igazsagos. A Webb meg amit muvelt a vegen egy vicc, o huzta az idejet legjobban az afrikaiaknak.

Hogy all a gól arány?

http://gaborszantai.co.uk/

De most úgy õszintén nem tudtak volna végig így focizni Elefántok mint az utolsó 30 percben?
Kell a focijukhoz,hogy vesztésre álljanak grat..
DarkHorSe
szaros szimulalos kolumbia, pfejj

Swedish people are albino monkeys&#65279;

bakkerman
görögöket simán megfogják verni a mai produkciójukkal,bár ha ma nyernek a görögök kettõvel Japán ellen,akkor az utolsó körben egy bunkerfocival egy ikszre kihozzák,akkor kiesnek az elefántok. de ennyire ne szaladjunk elõre,ma én japán szurkolok az tuti!

Shep
Ahhoz kicsit fel kellene javulni elöl.

dave9004
nem kell csoda, csak leverni a görögöket. sétagalopp
Drogba nincs mintha be se állt vola 1/4 órája
Shep
Hát ezt nem Kolumbia nyerte meg, hanem az elefántok bukták el. Remélem valami csoda folytán azért sikerül tovább menniük!

semmi nem volt semmio láttam én szinézkedett mind2 Kolumbiai..
Jaaj de fetrengenek pffff
precision
gyerünk már egy nyamvadt gólt... Drogba!?

Bazinga!

Darthmushroom
az h Romás :D mondjuk nem mintha arsenalba szerettem volna :D meg am is egy túl értékelt játékos, kb. egy futó bolond akinek néha más is összejön.

Zenszkij
nah ezek hajtanak nem mint kamukamerun

precision
mi bajod van vele?

Bazinga!

Drogbának villanni kell nagyot!
Na végre már :D

Mind2cs lõ gólt pipa :D

Darthmushroom
Nem hiszem el az a botlábú merda romás rúg gólt...

Valahogy mákoljanak be mégegyet<#idiota>
precision
ZSERVINNYÓÓ!
na még egyet!!

Bazinga!

Ez széép volt még egyet a döntetlenre!!