6938
VB 2014
  • Susarc
    ezek a gyors hihetetlen gyógyulások b+
  • j0rmungandr
    A horvát meccsen két kezezést nem fújt be csak a bíró Mexikó számára. Tovább küldik a bírók a horvátokat.
  • dave9004
    4 éve eléggé telegatya volt a brazilok ellen. ha még a bírót is verni kell, akkor sima brazil rj lesz.
    amúgy meg nem adott tizi mexikonak...
  • Stockbauer33 #3187
    Neymarnak ma nagyon megy, a Massa család is szurkol a csapatnak.

• Irokez
    Csak de. Megáll az ész ,hogy egy brazil csapatot folyamatosan a bíróknak kell tolnia. Valamiért emlékeztet 2002-re meg D-Koreára. Ha Chile se veri meg ezeket ,akkor nem tudom mi lesz. Illetve tudom.
  • j0rmungandr
    Csak nem brazil lesgól:D?
  • j0rmungandr
    Neymar jól játszik.
  • Stockbauer33 #3182
    Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D
  • Láma!
    csak én nézem az igazi téttel bíro meccset?:)

jó amugy a horvát-mehikó. pörögnek
  • Stockbauer33 #3180
    keményen támad kamerun.Na b+ kellett irogatnom :(
  • [HUN]FaTaL
    "A másik meccsen pedig van gól, aki nem akarja hallani, most ne figyeljen ide!"

Ezeket a kommentátorokat :DDD
  • Krisztiam #3178
    jó ez a Neymar gyerek :)
  • Krisztiam #3177
    góóól :)
  • Stockbauer33 #3176
    Brasil :DDD
  • SergioAmigo
    Hajrá Brazilok! :D
  • gabi89
    Hollandoknál ameddig nem jöttek a cserék kb. csak Robban volt veszélyes, hihetetlen mennyire nem akartak.
    Izgultam is mert 2,6x odds -ra tettem, végül csak hozott több mint 9ezret tisztán :D

Esti meccsen meg hajrá horvátok de kár, hogy nem juthat mindkét csapat tovább. :(
  • Krisztiam #3173
    Brazil meccset nézem
  • Mor3llo
    ez esetben Chile is ugyanolyan alibi focit játszott
    azt nem hívnám támadófocinak, hogy a meccsen 5-6x reklamáltak abszolút jogtalan tizenegyeseket
  • SergioAmigo
    zene címe ami most ment ezaz animációs?
  • Nyiri
    Fasza lenne ha második lenne Brazília. Megkapnák a Hollandokat...
  • LasDen #3169
    a Spanyolok zakója nem Villan múlt. Nem lettek volan előrébb vele.
  • IXEMGabeo
    Brazília gyakorlatilag behúzza..nem várok sokat a meccstől, úgyhogy valószínű a horvát-mexikó meccset kell nézzük;)

ami kemény lesz...nekem személyszerint Ochoa vezette Mexikó baromira szimpatikus remélem továbbmennek;)

mondjuk a horvát-holland meccs is kemény lenne a nyolcadban...hollandok visszavághatnának 98-ért;)
  • IXEMGabeo
    vb-ket tekintve David Villa 9 gólnál tart ő tartja a spanyol rekordot...

kár, hogy nem fedezték fel előbb, ő azért meg tudta volna közelíteni Kloséékat:(
  • IXEMGabeo
    amikor Villa gólt szerzett elkapott a düh miért nem kezdette Costa helyett az 1. meccsen Torressel együtt...ők ketten nagyon jók a válogatottban még mindig, 3 védőt tutira lefogtak volna még Chile ellen is... Matat sem értem miért nem állította be a gyenge Manchesteri szezonja ellenére...vannak olyan játékosok, akik a válogatottban szívét lelkét kifocizza ilyen pl Villa is...rendesen el volt kenődve a végén, lehet többet nem látjuk:(( pedig abszolút kedvenc...

részben Bosque okozta a spanyolok vesztét, Juanfran is bevált a jobb szélen, de csak most jutott el a tudatáig, hogy játszatni kéne:S

Hollandok no comment...alibi focijukkal bevágtak 2 gólt:S ha még marad 1-0 oké, de 2-0 vérlázító főleg annak fényében, hogy Chile jobban akart és nem voltak rosszabbak...pontrúgásból bárki betalál
  • SergioAmigo
    Simpsonék a Foci Vbn.

http://indavideo.hu/video/Simpson_csalad_-_S25E16?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer
  • Nyiri
    Villa utolsó válogatott meccsén egy gyönyörű góllal búcsúzott. Érthető volt hogy sírt mikor lecserélték.

https://vine.co/v/MtmOghX0e0D
  • G_ArchAngel #3163
    Nem vagyok boldog, mert szimpatikus a mexikoi es horvat csapat is, egyiknek sajnos mennie kell
  • Krisztiam #3162
    10-kor kezdődnek a meccsek?
  • Gabe18
    Annyi biztos, ezekkel a Hollandokkal nem akarnak a Brazilok nyolcad döntőzni, úgyhogy Kamerun nehéz este elé néz.
    A Mexikó-Horvát meg teljesen 3 esély. Komoly izgalmak váratóak...
  • TomStorm
    Mindegy most már,max EB után végre lelép.Elég is volt belőle szerintem..
  • ToCsEk
    fuck szóval lie to me
  • Nyiri
    Mindhárom spanyol gól nagyon szép volt VDB leszíhat! Fiatalokat kellett volna játszatni. Iniestával a vezérszerepben. Hozta is a passzokat!
  • ToCsEk
    +1 lite to me sorozat nagyon adja
  • LasDen #3156
    az lehet. sőt. de mint film még lehet jó. plusz Tim Roth az egyik kedvenc színészem :D
  • Zenszkij
    sztem egy rakat kuka, FIKA pénzelte, tehát annyi a köze az igazsághoz, hogy semmi
  • precision
    na, mégis érdemes volt! :D :P
  • LasDen #3153
    Már annyiszor leadták ezt a Blatter film előzetest, hogy már megakarom nézni :DD
  • Nyiri
    Ausztrál - Spanyol - Az egyik aussi kap egy sárgát alá van írva: Misses next match...
    Persze. A repülőn.
  • Zenszkij
    nah végre pénz áll a házhoz! :D
  • Ferrari23
    Úgy - úgy :D