6938
-
Susarc #3190 ezek a gyors hihetetlen gyógyulások b+ -
j0rmungandr #3189 A horvát meccsen két kezezést nem fújt be csak a bíró Mexikó számára. Tovább küldik a bírók a horvátokat. -
#3188 4 éve eléggé telegatya volt a brazilok ellen. ha még a bírót is verni kell, akkor sima brazil rj lesz.
amúgy meg nem adott tizi mexikonak... -
Stockbauer33 #3187 Neymarnak ma nagyon megy, a Massa család is szurkol a csapatnak.
-
Irokez #3186 Csak de. Megáll az ész ,hogy egy brazil csapatot folyamatosan a bíróknak kell tolnia. Valamiért emlékeztet 2002-re meg D-Koreára. Ha Chile se veri meg ezeket ,akkor nem tudom mi lesz. Illetve tudom. -
j0rmungandr #3185 Csak nem brazil lesgól:D? -
j0rmungandr #3183 Neymar jól játszik. -
Stockbauer33 #3182 Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D -
#3181 csak én nézem az igazi téttel bíro meccset?:)
jó amugy a horvát-mehikó. pörögnek -
Stockbauer33 #3180 keményen támad kamerun.Na b+ kellett irogatnom :( -
#3179 "A másik meccsen pedig van gól, aki nem akarja hallani, most ne figyeljen ide!"
Ezeket a kommentátorokat :DDD -
#3178 jó ez a Neymar gyerek :) -
#3177 góóól :) -
Stockbauer33 #3176 Brasil :DDD -
SergioAmigo #3175 Hajrá Brazilok! :D -
#3174 Hollandoknál ameddig nem jöttek a cserék kb. csak Robban volt veszélyes, hihetetlen mennyire nem akartak.
Izgultam is mert 2,6x odds -ra tettem, végül csak hozott több mint 9ezret tisztán :D
Esti meccsen meg hajrá horvátok de kár, hogy nem juthat mindkét csapat tovább. :( -
#3173 Brazil meccset nézem -
#3172 ez esetben Chile is ugyanolyan alibi focit játszott
azt nem hívnám támadófocinak, hogy a meccsen 5-6x reklamáltak abszolút jogtalan tizenegyeseket -
SergioAmigo #3171 zene címe ami most ment ezaz animációs? -
Nyiri #3170 Fasza lenne ha második lenne Brazília. Megkapnák a Hollandokat... -
#3169 a Spanyolok zakója nem Villan múlt. Nem lettek volan előrébb vele. -
IXEMGabeo #3168 Brazília gyakorlatilag behúzza..nem várok sokat a meccstől, úgyhogy valószínű a horvát-mexikó meccset kell nézzük;)
ami kemény lesz...nekem személyszerint Ochoa vezette Mexikó baromira szimpatikus remélem továbbmennek;)
mondjuk a horvát-holland meccs is kemény lenne a nyolcadban...hollandok visszavághatnának 98-ért;) -
IXEMGabeo #3167 vb-ket tekintve David Villa 9 gólnál tart ő tartja a spanyol rekordot...
kár, hogy nem fedezték fel előbb, ő azért meg tudta volna közelíteni Kloséékat:( -
IXEMGabeo #3166 amikor Villa gólt szerzett elkapott a düh miért nem kezdette Costa helyett az 1. meccsen Torressel együtt...ők ketten nagyon jók a válogatottban még mindig, 3 védőt tutira lefogtak volna még Chile ellen is... Matat sem értem miért nem állította be a gyenge Manchesteri szezonja ellenére...vannak olyan játékosok, akik a válogatottban szívét lelkét kifocizza ilyen pl Villa is...rendesen el volt kenődve a végén, lehet többet nem látjuk:(( pedig abszolút kedvenc...
részben Bosque okozta a spanyolok vesztét, Juanfran is bevált a jobb szélen, de csak most jutott el a tudatáig, hogy játszatni kéne:S
Hollandok no comment...alibi focijukkal bevágtak 2 gólt:S ha még marad 1-0 oké, de 2-0 vérlázító főleg annak fényében, hogy Chile jobban akart és nem voltak rosszabbak...pontrúgásból bárki betalál -
SergioAmigo #3165 Simpsonék a Foci Vbn.
http://indavideo.hu/video/Simpson_csalad_-_S25E16?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer -
Nyiri #3164 Villa utolsó válogatott meccsén egy gyönyörű góllal búcsúzott. Érthető volt hogy sírt mikor lecserélték.
https://vine.co/v/MtmOghX0e0D -
G_ArchAngel #3163 Nem vagyok boldog, mert szimpatikus a mexikoi es horvat csapat is, egyiknek sajnos mennie kell -
#3162 10-kor kezdődnek a meccsek? -
Gabe18 #3161 Annyi biztos, ezekkel a Hollandokkal nem akarnak a Brazilok nyolcad döntőzni, úgyhogy Kamerun nehéz este elé néz.
A Mexikó-Horvát meg teljesen 3 esély. Komoly izgalmak váratóak... -
TomStorm #3160 Mindegy most már,max EB után végre lelép.Elég is volt belőle szerintem.. -
#3159 fuck szóval lie to me -
Nyiri #3158 Mindhárom spanyol gól nagyon szép volt VDB leszíhat! Fiatalokat kellett volna játszatni. Iniestával a vezérszerepben. Hozta is a passzokat! -
#3157 +1 lite to me sorozat nagyon adja -
#3156 az lehet. sőt. de mint film még lehet jó. plusz Tim Roth az egyik kedvenc színészem :D -
Zenszkij #3155 sztem egy rakat kuka, FIKA pénzelte, tehát annyi a köze az igazsághoz, hogy semmi -
#3154 na, mégis érdemes volt! :D :P -
#3153 Már annyiszor leadták ezt a Blatter film előzetest, hogy már megakarom nézni :DD -
Nyiri #3152 Ausztrál - Spanyol - Az egyik aussi kap egy sárgát alá van írva: Misses next match...
Persze. A repülőn. -
Zenszkij #3151 nah végre pénz áll a házhoz! :D -
Ferrari23 #3150 Úgy - úgy :D