Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
egy jó irányító kellett volna a csatársoruk mögé, mert azért a csatársorukba van kurázsi.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Norbi1990
Szerintem Barkley jól játszott miután beállt.
2. félidõben bealudt Uruguay...meggyõzõdésem, hogy így is úgy is kikaptak volna...1. félidõben kimaradtak a helyzetek (pl. Forlané, Cavani ajtó ablak helyzete is), mert a kapus jól védett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ebben az angol válogatottban még így is Rooney a legjobb😊 nem sokra mennek ilyen Lallanákkal meg Barkleyval...

Lampardot én pl behúztam volna, õ tuti hozott volna színt 36 évesen is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Costa Rica jó csapat de Suarez nélküli Uruk ellen nyertek.Nem volt nagyon gólérzékeny csapata Uruknak ellenük és szépen kihasználták.
Az Olaszok kicsit más téma lesz,azokba szerintem benne van a gól.
Te meg innen
SLICK
elverik svájcot

Na ja mondjuk,igaz<#idiota>
ááá micsoda mérkõzés micsoda vb...Suarez pedig nagy forma😄D

Rooney is gólt érdemelt, de hatalmas küzdeni tudásról tett tanubizonyságot Uruguay...éreztem, hogy jók, de Costa Rica ellen nagyon bealudtak...

röhögnék, ha Costa Rica megverné az olaszokat és a halál csoportban a 3 nagy világbajnok ütögetné egymást😄D

Kolumbia pazar játékot tolt délután, de Elefántcsontpart is szépen hajtott, küzdöttek becsülettel...afrikaiak közül õk és Ghána tudnak játszani, Kamerun, Algéria és Nigéria csalódás...

Jakuza1
Ha sir Suarez, hanem. Egy a lenyeg az angolok huzzanak haza.

Darthmushroom
majd oda lép neki valaki úgy és kész 😄 utána meg sírhat mint a CP ellen 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DasIsFuck
ha Suarez játszik, akkor nem hiszem😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Holnap franciák elverik az órásokat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
Ezután hajrá olaszok! Vámpír patkány csak hiába rúgjon az angoloknak kettõt.. 😄

Jakuza1
Zsir.
Most mar csak egy kis olasz iksz kell. 😛

Zenszkij
nah a meccs végére élõ fogadással visszanyertem amit ezekre a kutyaütõkre tettem, nullszaldósan sikerült kijönni ebbõl a ganéból 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Na majd az Olaszok lerendezik ezeket😊

Angolok sajnos ma se voltak jók
Shep
Itt látszik, hogy mennyire nulla az angol utánpótlás is, van egy erõs bajnokságuk és ennyiben ki is merültek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Count Adyn
Aranyosak vagytok amikor reménykedni kezdtek😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shep
Na ezek is utaznak haza, de legalább nyertem.

precision
Suarez - Anglia 2:1

Bazinga!

a faszért túrja az összes focista az orrát! Suarez is ül a kispadon és a saját pulóverébe fújja az orrát baszki!!!!!!! kamera meg TOTÁLBA veszi......

LasDen
hurr durr les hurr durr suks hurr durr...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
mégsem

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

észrevette 😄

Hogy lett volna les? Hogy nem látta ki fejelt?
ReszegKoldus
mondjuk már amúgy is 2. sárgával le kellett volna zavarni az urut az elsõ félidõben 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Gundel mi a lószart néz? Hogy lett volna les, mikor angol játékosról csúszott tovább a labda? 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
na akkor 4 év múlva jöhet a lesbíró...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
természetesen les... nem is angol meccs lenne..

Jim Morrison
😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Suarez vs England
kezd elegem lenni az egészbõl😞
SUAREEEZ
Zenszkij
ez a bíró egy barom

Zenszkij
még egyet és nem ment el a tippem 😄 come on ENGLAND

Most azonnal kell még egy gól,hajtani kell nagyon durván Angoloknak talán meglesz ez.
Végre. Rooney megérdemelte már

Jim Morrison
YEEEEEEEE

ReszegKoldus
no most már kétszer annyi gólt rúgtak, mint 5pa1n

Darthmushroom
VÉGRE MÁR!!!

Zenszkij
ROOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

1 gól 2 meccsen eddig.Ennyit a Spanyolok is elértek..
Zenszkij
rakat kakik

Nem érdekli az Angolokat mi lesz ha kikapnak most?
angolok szokásosan szarok, vb-t csak otthon tudnak nyerni...
Gatti
ja látom már volt , azért belinkeltem

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Gatti

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Coral Springs
Amúgy egyetértek az itt elõttem szólókkal, nagy nulla eddig az angolok játéka. Legalább az olaszok elleni szintet megismételhetnék, de még a két kedvencem akiket említettem sem csinálnak semmit. Rooney meg egy vicc most is, kiégett, nem tudom mit keres a kezdõben egy VB -n.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Ez nem csak a neted sebességétõl függ, hanem a stream szerver sebességétõl is, és hogy mennyien próbálnak csatlakozni hozzá.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Shep
Pár év és õk is a mi szintünkön lesznek, csak figyeljétek meg.