6938
VB 2014
  • Nyiri
    De inkább majd nem adnak meg a Brazilok ellenében egy szabályos gólt :)
  • Láma!
    FIFA kilátásba helyezte a büntetést a puto-zásért mexiko meg brazil csapat esetében is.
  • LasDen #3228
    valami 3 védős rendszerre átállást olvastam tőlük....
  • Lacee86
    Uruk ezt nem fogják hagyni sztem. Én bízom azért benne, h jó meccs lesz, olasz továbbjutással. :)
  • Zenszkij
    Ma az olaszoknak elég az X is a továbbjutáshoz sajnos. Félek előveszik a jól bevált receptet, a catanacciót, mi meg halálra izgulhatjuk majd magunkat a helyzetek sokasága miatt .
  • LasDen #3225
  • Lacee86
    Te melyik videót nézed? Könyökkel elütötte a kapura tartó labdát...
  • Takezó
    Ez miért lett volna tizenegyes? Fordult el a labda felől, teste mellé szorította a kezét.
  • Grenzjager
    :)))
  • zaki
    Hat igen, majd figyeljetek a hollandok ellen :D
    Van egy olyan erzesem, hogy az olaszok kikapnak, es kiesnek, na az durva lenne :P
  • Nyiri
    Gyerekek is vannak zsír. Gratula
  • zaki
    Lol, a mekak minden kirugasnal, vagy az ellenfel pontrugasanal hogy nyomtak a puto-t (buz!t, vagy hasonlot jelent), fifanak biztos nagyon tetszik :D

• G_ArchAngel #3218
    de=ne
  • G_ArchAngel #3217
    en innen nem mernek fogadni se hollandokra, se brazilokra, se chilleiekre, se mexikoiakra - barmelyik csapat eselyes a masik ellen - csak a foci dontson, de a biroi tevedesek es a politika (hazai palya)
  • Lacee86
    Hát jah. 2 (sőt ha a meg nem adott 11-est vesszük, minden bizonnyal 3) elvett gól...
    De így is simán továbbjutottak. Nagyon küzdeni tudó egy csapat, az biztos.
  • IXEMGabeo
    ebből látszik mekkora mentális ereje van ennek a csapatnak, ekkora bírói ellenszele egyetlen csapatnak sincs...

nagyon összeálltak látszik rajtuk...Chilében ott van a lehetőség, hogy összeroppannak a Brazílok ellen, bár hajtani fognak, mint állat viszont ezt a Mexikót nehezen fogják Robbenék elkapni:P Meg is érdemelnék, hogy az elmúlt 5 vb szereplésük után túllépjenek a nyolcaddöntőn
  • UUUU
    Es mar elotte egy beadasnal is egyertelmu kezezest nem fujt le a biro,amibol kontraztak 2v2-ben a horvatok, ahol sargat kapott Marquez.
    Mind ketto kezezes pedig abszolut egyertelmu volt.
  • IXEMGabeo
    mai 4 meccsből felváltva kapcsolgatva is ez a Horvát-Mexikó volt a legjobb, legszínvonalasabb..Brazíloké is ott volt főleg az 1. félidő, Spanyolok játéka is bejött, viszont a Holland meccs meglepő módon uncsi volt...benne van a top 10 leggyengébb mérkőzése közt
  • IXEMGabeo
    +1

és ahogy kell a Hollandoknál legalább képesek volták befújni az Ausztráloknak a tizit
  • Irokez
    Na köszöntem az értelmes konstruktív hozzászólást. További jó szórakozást.
  • IXEMGabeo
    ebben igazad van, nagyon sokat dobálták magukat és túlzottan 11-esre játszottak, de ilyen mértékű vereséget nem érdemeltek
  • UUUU
    Nem mert te annyit ertesz a focihoz, mint egy lepke.
    Az akkora tizi volt mint allat. Az alkarjaval vedte ki a labdat, derekszogben tartva a testetol. Koze nem volt semmilyen , leszoritott kezhez. Kutyat nem erdekli merre fordul.
  • IXEMGabeo
    bíráskodás megint nem volt az igazi...Mexikónak 3 góllal tartoznak;)
  • IXEMGabeo
    Rafaaa:) nem hiába akkor volt a Barca védelme a legstabilabb, amikor ott játszott...hihetetlen, hogy összefogja ezt a csapatot és az ő fejese indította el a hengert:)

Hollandok búcsúznak:D Mehikó nagy falat mindenki számára

Brazílok hozták, amit kell Neymar fantasztikus, Kamerunnak dícséret jár, amiért 1-et belőttek nekik
  • Irokez
    No miért is ? Mert a hülye Szanyó aszondja ? Azt mondom be lehetett fújni. Meg nem is. Már fordult háttal a horvát védő a lövés pillanatában. Szorította le testhez a kezét. Éppen beleakadt a játékszer oké. De szándélosnak nem mondanám. És nem is én döntöttem. Na ezért véleményes. Neked is van ,meg nekem is. Maradjunk ennyiben.
  • UUUU
    Velemenyes ? :P Te melyik mecset nezted ?
  • Irokez
    Hát ezt a csoportot Mexikónak kellett volna megnyernie. Minusz 2 góllal kezdték. Jobb is talán. Mehetnek a hollandok ellen. Igazi elődöntő lesz. A brazilok meg megmutathatják a délamerikai rangadón ,hogy mit érnek. Mert ennyit nem ,amit eddig mutattak.
  • Susarc
    Neymar mit bizniszelt a végén ott azzal a Cameron-i DJ vel ? :D
  • Stockbauer33 #3202
    http://www.fourfourtwo.hu/hirek/valogatott/vilagbajnoksag-2014/cristiano-most-nem-hisztizett-kimondta-a-banto-igazsagot
  • Irokez
    Ez meg véleményes. Megadható ugyan ,de a lövés pillanatában már fordult be és szorította le a kezét testhez. Van elég bajuk így is a horvátoknak. Inkább a gambiai bírót kell szidni a 6-órás meccsről. Na az hogy került VB-re...
  • SLICK
    Mehhikó - Hollandia meccs brutál lesz
  • Stockbauer33 #3199
    Kivégzésssssssssssss :DDDD
  • Kaplan
    Ott mennyi sárga lesz, te atyaég. Hollandok hamar elkezdenek patkánykodni ha nem fogják tudni feltörni ezt a betonvédelmet.
  • Susarc
    szánalmas a FIFA

VIDEÓBíRÓT!!!!!!!!!!!
  • j0rmungandr

Ez ugye nem kezezés. (van jobb kameraállás)
  • Irokez
    Így viszont a hollandok is be lehetnek tojva. Szembejönnek egy erős védelemmel szintén gyors kontrára berendezkedve. Ráadásul Ochoa csúcsformában van a Vb-n.
  • TomStorm
    Akartam dicsérni Horvátok úgy fél órája,hogy eljutottak idáig és akár lehetne menetelés tovább de jó,hogy nem tettem-.-
  • Kaplan
    Apropó, már csak egy gól kell, hogy jöjjön az első mix a VB ideje alatt. (A mai szelvény nagyjából a tizedik a világbajnokság kezdete óta. :D)
  • Kaplan
    Elképesztőek ezek a mexikóiak. Egy kicsit sokat fetrengenek, sokat színészkednek de okosan, szépen játszanak. Ha ne adj' Isten kiesnek az olaszok, muszáj leszek nekik szurkolni... :D
  • Mor3llo
    vége a horvátoknak, 2-0