6938
VB 2014
  • Count Adyn
    Azt kosárlabdának hívják:) Lenne percenként fél perc játék:)
  • wednes
    Hááát, nehéz kérdés. Lehet látni, hogy direkt csinálta.
  • Totti5
    Tegnapi Neymar féle szándékos hátba lökés a pályán kívül a fotósok közé az piros volt, de nem kapott semmit... Ez meg egyből az, persze amit művelnek a játékosok az vicc minden meccsen. Színészkedés a szándékos agresszió és odarúgás folyamatosan... ezeket kellene büntetni mindig dúrván....
  • Lacee86
    Baszná meg a bíró, mennyit kaphatott ezért...
  • Molnibalage
    Én meg azt nem értem, hogy egyes futball mérkőzések miért néznek ki úgy, mintha ipponnal kellene győzni... Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen lenne az a futball, ahol az első szándékos ráncigálást és toszogatást sárgával büntetnék. Tessék focizni és nem birkózni...
  • TomStorm
    HAJRÁ OLASZOK ejtsétek ki ezeket a francba!!!
  • Molnibalage
    Azt árulja már el nekem valaki, hogy mi a faszért reklamálnak a focisták? 20+ éve nézek focit, a bíró soha nem változtatta meg az ítéletét... Nem az az őrület egy sajátos formája, amikor ugyanazon cselekedet hatására valaki más végeredményben reménykedik...?
  • Csacsi
    Ennyire undorítóan tolni a dél amerikai csapatokat.
  • TomStorm
    Persze igen.Segítsük kibaszott dél amerika továbbjutását szituáció a meccsen.Ez igen így kerll rohadék bíró a k... anyád
  • Count Adyn
    Ezért egyből piros bazmeg idióta fasz...
  • SLICK
    hopp Marchisio piros... Olaszok ki se jönnek a 16-osról most már
  • j0rmungandr
    Ez sárga volt inkább szerintem.
  • Ferrari23
    Na 10-en az olaszok innentől végig fetrengés lesz :D
  • SLICK
    kollégám 0-0-át fixre mondta olasz- uguguay meccsen, na meg hogy a nyomorék olaszok kibekkelik az egész meccset. Talán igaza lesz? :D
  • Lacee86
    link
  • Ferrari23
    Remélem a 90. percbe suarez lő majd nekik egyet :D
  • Susarc
    Olasz szinészvállogatott a színpadon
  • Ferrari23
    Bár az első is azzal telt el :D
  • Ferrari23
    Szóval ismerve őket 2. félidőben 25 perc fetrengéssel megy majd el :D
  • Ferrari23
    Olaszoknak elvileg elég az X
  • Krisztiam #3250
    gyenge a meccs, most egyik se akar győzni? pedig az jut tovább aki nyer nem?
  • j0rmungandr
    Mekkora Ballotelli ugrás volt:D
  • bakkerman
    Hajrá Uruk!!
  • Lacee86
    Ez jó. :) Kitettem Face-re. :D
  • IXEMGabeo
    sejthető volt, hogy kamu, de ügyes;)
  • G_ArchAngel #3245
    lol angolok :D
  • IXEMGabeo
    ez kicsit gusztustalan a Man. citytől
  • Lacee86
    Az igaz, viszont sokat rendezkedett.
  • G_ArchAngel #3242
    Szolok, hogy vannak benne meztelen csajok - es Jessica pl kibebaszott jo anyag

• karajjj
    Azt hittem, azt csak a csajok nézik...
  • Grenzjager
    Ha chip lenne minden játékos mindegyik cipőjében meg a labdában nem kéne ennyit szenvedni a kritikán aluli játékvezetés miatt. - persze ez hamarabb lesz a szurkolókban.
  • G_ArchAngel #3239
    Ha valaki nezi a True Blood-ot: szerintetek vampir Bill nem ugy nez ki, mint Nico Kovac? :D
  • G_ArchAngel #3238
    tegnap meglepo volt, hogy a kis afrikai jatekvezeto mennyire nem ult fel a sok szineszkedesnek
  • Lacee86
    Hát igen. Ramaty a játékvezetés ezen a vb-n sajnos. Nem kellene erőltetni ezt a minden területről legyenek bírók elvet...
  • Takezó
    Ebből a gifből nem tűnt úgy, de azóta megnéztem videón, és tényleg kezezés volt.
  • Zenszkij
    hát igen, a nagy sztár Rooney a válogatottban rendre kutyaütő...lassan már nem csak a válogatottban
  • G_ArchAngel #3234
    Baszki, inkabb tanulnanak tole a golimpotens angolok:D

• G_ArchAngel #3233
    bromance lvl 99
  • zaki
    Remelem Suarez ma is villant valamit, Balotelliek meg nagyot fognak koppanni :)
    Azert jo lesz Liverpoolba visszamennie Suareznek, sztem inkabb igazoljon el valahova villamgyorsan :P
  • zaki
    Sokat ernek vele, tobb tizezer embernek nem lehet megmondani, hogy mit csinaljanak :D