Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
hajaj XD

Shep
Amúgy ha egyszer kijutunk tuti meg is nyerjük 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
szerintem a legtöbb csoportból minimum másodikként mennénk is tovább XD

w77d
én is kikapcsoltam, ez nem méltó egy VB-re..

precision
ha leikszelnek az olaszok rosszul leszek 😄 ellenük fogadtam a mixen 😄 10 percet bírjatok még ki srácok!!

Bazinga!

Shep
Ilyenkor bánom ,hogy nem vagyunk kint, 4-5 kapott gólos meccseket mi is össze tudnánk hozni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogy a fenébe lehet feladni 1-0 nál egy VB-n ???

nem az olaszoknak drukkolok,de ez akkor is szánalmas......szívük hol van???

Shep
Na nekem elég is volt ebbõl a kínlódásból, remélem az esti meccs jobb lesz!

[HUN]FaTaL
Valami vagy olasz, vagy foci 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
amúgy öröm látni, hogy akik a legnagyobb pofával érkeztek, azok fognak leghamarabb elhúzni a rendezvényrõl.. tényleg jó eddig ez a VB 😄

Shep
Egyébként az azért durva ,hogy az olaszok igazából ugyanolyan hulladékok, mint az angolok, csak a szigetországiak mellett még õk is jónak hatottak 😊

Shep
Nem is emlékszem olyanra mikor normális, élvezhetõ focit játszottak, pedig nem tegnap kezdtem focit nézni.

Shep
Costa Rica meg megnyeri a VB-t 😊

w77d
rohadt macskazabálók húzzanak is a kecybe, nincs itt keresnivalójuk... simán felférnek a spanyolok mellé még a következõ gépre XD

precision
jó lenne ha kiesnének... ronda focit játszanak...

Bazinga!

Zenszkij
nem merem megrakni az olasz gólt, bénák nagyon

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Shep
Az de szép lesz ha az olaszok is kiesnek, márpedig ha ma nem nyernek akkor potyogás lesz.

precision
kéne még egy Costa Rica gól... nehogy leikszeljenek az olaszok...

Bazinga!

Csak akkor, ha királynõ csókot ad neki _😄

Shep
Balotelli megmondta, hogy elverik mindkettõt, vagyis akkor 2-1 😊

w77d
igen. 1-1 lesz a vége

Zenszkij
szerintetek rúgnak gólt az olaszok?

precision
remélem kikapnak az olaszok 😊

Bazinga!

Ha 0-0 a félidõ azt írtam volna tipikus olasz csoportmeccs, ahol egy százalékkal se hajlandóak többet tenni mint ami kell, és majd valami nyomi góllal úgy is nyernek a végén.
Hát így már nem tudom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Coral Springs
Még le is lett reagálva a #2192 -ben. <#smile>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

szucsy89
bocs ha vótmá
Coral Springs
Már ordibáltam hogy megint egy kúrva játékvezetõi hiba dönti el a meccset a meg nem adott 11 -es miatt, aztán a gólvonal technológia lenyugtatott. Pont egy ugyanilyen gólt nem adtak meg az angoloknak 2010 -ben.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

w77d
azé beláthatjuk, hogy egy igazi troll tippmixgyilkos VB ami éppen zajlik XD

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
LasDen
nah, Costa rica VB-t nyer? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az meg 100% os 11-es volt

Zenszkij
tetû olaszok, menjenek a bús picsába egy perc kellett volna a félidõ x-hez, zúgjanak ki a picsába

Gatti
Jó ez a costa rica :_DDD

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Na lehet tényleg zakó lesz 😄 De az akkor weed miatt 😄😄

szucsy89
lol
Itt zakó csak neked lesz, szokás szerint 😄😄

Count Adyn
Faszom már Balotellibe nem bírja bevágni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zenszkij
majd meglátjuk, lehet kijönnek a 2. félidõre játszanak 15 percet és nyernek

w77d
nna ezek az olaszok sem nyernek ma... zakó van kinézõben

Jim Morrison
Mi ez az esokabat olaszokon? Multkor is ebbe jottek ki. Vagy ikyen speci cucc es huti oket?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
Balo már a bevonuláson hozza magát, fél lábbal ugrált be a pályára 😄
konkrétan azt mondta, hogy egy másik életükben tett bûnükért bûnhõdnek 😄 én sem akarnék alkalmazni ilyen ostoba embert 😄
LasDen
😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a.carkey
... majd ezért elküldenék ...

A medve nem játék.

a.carkey
Aztán továbbjutnak az angolok, megnyerik a vébét, mi meg törölgetjük a napszemüvegünket, hogy ezt most hogy. 😊

Egyébként nem csodálkozom semmin. Amikor egy Hoddlet azért küldenek el, mert meggondolatlanul beszélt a mozgássérültekrõl, és nincs senki, aki megvédené, mert polkorrektség a lényeg, akkor min is csodálkozunk? 😄

Olyan, mintha leszerzõdtetnénk valami nagyágyút, õt meg félreforítanák, a "nem szereti a rumot helyett nem szereti a romát"-ra. 😊

A medve nem játék.

ReszegKoldus
Ezt egyértelmûen valami idióta írta, különben nem használná a "futballnagyhatalom" szót egy angol válogatottról szóló cikkben. 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
Jó írás, de én ismerek egy másik országot is, amelyikre igaz. Csak egy picit kell módosítani a szöveget:

"Orvosok szokták mondani mindig: a gyógyuláshoz elsõ körben az kell, hogy a páciens elismerje a betegséget. Amíg a(z) angolok/magyarok erre nem hajlandóak, addig minden marad a régiben, kereshetik az éppen aktuális bûnbakot, élcelõdhet a sajtó, kesereghetnek könnyes szemekkel a sarokban. Be kell végre látni, a(z) angolmagyar focival nem az a baj, hogy rosszul fúj a bíró, hogy benézi a kapus, hogy félrepasszol egy játékos. Strukturális problémák vannak, kevés a tehetség, a béka feneke alatt csücsül az utánpótlás, elkopott a stílus, kiismerhetõ a taktika. Ráadásul edzõik sincsenek, a(z) angolmagyar szakma évtizedek óta nem produkált semmiféle hozzáadott értéket a futballban."

Dum spiro, spero.

ressy14
gyorsan szervezünk egy topik gyûjtést érted! 😄
de am király a monitortartód 😄

Dum spiro, spero.

Tyler1
Anglia, te szerencsétlen hülyegyerek

Itt a szomorú igazság kérem!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Oszt vágódeszkád van-e?