6938
-
#3270 Azt kosárlabdának hívják:) Lenne percenként fél perc játék:) -
wednes #3269 Hááát, nehéz kérdés. Lehet látni, hogy direkt csinálta. -
#3268 Tegnapi Neymar féle szándékos hátba lökés a pályán kívül a fotósok közé az piros volt, de nem kapott semmit... Ez meg egyből az, persze amit művelnek a játékosok az vicc minden meccsen. Színészkedés a szándékos agresszió és odarúgás folyamatosan... ezeket kellene büntetni mindig dúrván.... -
#3267 Baszná meg a bíró, mennyit kaphatott ezért... -
#3266 Én meg azt nem értem, hogy egyes futball mérkőzések miért néznek ki úgy, mintha ipponnal kellene győzni... Nagyon kíváncsi lennék, hogy milyen lenne az a futball, ahol az első szándékos ráncigálást és toszogatást sárgával büntetnék. Tessék focizni és nem birkózni... -
TomStorm #3265 HAJRÁ OLASZOK ejtsétek ki ezeket a francba!!! -
#3264 Azt árulja már el nekem valaki, hogy mi a faszért reklamálnak a focisták? 20+ éve nézek focit, a bíró soha nem változtatta meg az ítéletét... Nem az az őrület egy sajátos formája, amikor ugyanazon cselekedet hatására valaki más végeredményben reménykedik...? -
#3263 Ennyire undorítóan tolni a dél amerikai csapatokat. -
TomStorm #3262 Persze igen.Segítsük kibaszott dél amerika továbbjutását szituáció a meccsen.Ez igen így kerll rohadék bíró a k... anyád -
#3261 Ezért egyből piros bazmeg idióta fasz... -
#3260 hopp Marchisio piros... Olaszok ki se jönnek a 16-osról most már -
j0rmungandr #3259 Ez sárga volt inkább szerintem. -
Ferrari23 #3258 Na 10-en az olaszok innentől végig fetrengés lesz :D -
#3257 kollégám 0-0-át fixre mondta olasz- uguguay meccsen, na meg hogy a nyomorék olaszok kibekkelik az egész meccset. Talán igaza lesz? :D -
#3256 link -
Ferrari23 #3255 Remélem a 90. percbe suarez lő majd nekik egyet :D -
Susarc #3254 Olasz szinészvállogatott a színpadon -
Ferrari23 #3253 Bár az első is azzal telt el :D -
Ferrari23 #3252 Szóval ismerve őket 2. félidőben 25 perc fetrengéssel megy majd el :D -
Ferrari23 #3251 Olaszoknak elvileg elég az X -
#3250 gyenge a meccs, most egyik se akar győzni? pedig az jut tovább aki nyer nem? -
j0rmungandr #3249 Mekkora Ballotelli ugrás volt:D -
#3248 Hajrá Uruk!! -
#3247 Ez jó. :) Kitettem Face-re. :D -
IXEMGabeo #3246 sejthető volt, hogy kamu, de ügyes;) -
G_ArchAngel #3245 lol angolok :D -
IXEMGabeo #3244 ez kicsit gusztustalan a Man. citytől -
#3243 Az igaz, viszont sokat rendezkedett. -
G_ArchAngel #3242 Szolok, hogy vannak benne meztelen csajok - es Jessica pl kibebaszott jo anyag
-
karajjj #3241 Azt hittem, azt csak a csajok nézik... -
Grenzjager #3240 Ha chip lenne minden játékos mindegyik cipőjében meg a labdában nem kéne ennyit szenvedni a kritikán aluli játékvezetés miatt. - persze ez hamarabb lesz a szurkolókban. -
G_ArchAngel #3239 Ha valaki nezi a True Blood-ot: szerintetek vampir Bill nem ugy nez ki, mint Nico Kovac? :D -
G_ArchAngel #3238 tegnap meglepo volt, hogy a kis afrikai jatekvezeto mennyire nem ult fel a sok szineszkedesnek -
#3237 Hát igen. Ramaty a játékvezetés ezen a vb-n sajnos. Nem kellene erőltetni ezt a minden területről legyenek bírók elvet... -
Takezó #3236 Ebből a gifből nem tűnt úgy, de azóta megnéztem videón, és tényleg kezezés volt. -
Zenszkij #3235 hát igen, a nagy sztár Rooney a válogatottban rendre kutyaütő...lassan már nem csak a válogatottban -
G_ArchAngel #3234 Baszki, inkabb tanulnanak tole a golimpotens angolok:D
-
G_ArchAngel #3233 bromance lvl 99 -
#3232 Remelem Suarez ma is villant valamit, Balotelliek meg nagyot fognak koppanni :)
Azert jo lesz Liverpoolba visszamennie Suareznek, sztem inkabb igazoljon el valahova villamgyorsan :P -
#3231 Sokat ernek vele, tobb tizezer embernek nem lehet megmondani, hogy mit csinaljanak :D