Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Fasza 😞 Biztos a hazai oldalak nem elég nyereségesek...
Bet365-rõl nincs szó?

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Nekem nincs bajom tippmixpróval, mióta megy csak ott tolom, mivel csak gólfogadást nyomok az meg pro óta faxa szrt-nél is.

w77d
nem vicc, ez igazi határozat. vége, ennyi volt ennek a kettõnek. Pár hónap és megy utánuk a többi.

Zenszkij
mi az nem megy elég jól az oddszlófax tippmix pro? 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sok szerencsét! 😄

Zenszkij
baromság, hagyjad 😄

A-a, itt vannak a határozatok

http://www.szf.hu/Files/81_2014.pdf

http://www.szf.hu/Files/80_2014.pdf

JohnnyNapalm
ez valami vicc?

úgyis mindig elbukod😄 be kéne fejezni a "csúcson"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
haha LOL, jó vicc, proxyról továbbra is elérhetõ

Na Francia meccsre ki mit tesz?

😄😄😄😄

w77d
hááát a betclicre éppen sikerült visszakerülnöm másfél hónapja, de cseszhetem XXD

Én nem vagyok érintett, de te sem WEED, téged már bannoltak mindenhonnan nem? 😄😄

Coral Springs
Akkor ezért a sok bunda az idei VB -n, weed szétcsalta az egészet. <#levele> <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

w77d
igen, két hét van hátra mindenkinek kimenekíteni a pénzét, a határozat már végleges...

😄DDDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A NAV Szerencsejáték Felügyelet ma kiadott hirdetménye szerint blokkolják a bet-at-home és a Betclic oldalát.

2000-es EB😉 az egy fantasztikus olasz csapat volt nekik kellett volna az EB-t nyerni...de a 2 évvel ezelõtti EB-n is jól tolták

Volt egy rossz kis napjuk kb ennyi.Ennél õk sokkal jobbak ez tény.Nem volt az a nagy hajtás meccsen olyan lazán adták elõ a dolgokat😊
Sütött a nap ezerrel meg kedvtelenek voltak ez ilyen.Costa Rica grat nekik,nekem elejétõl fogva szimpatikusak úgyhogy még jól is jött ki,hogy Olaszok nem végezték ki õket!:-)

Angolokat viszont kiejtették,az is több mint a semmi^^
ez elképesztõ😊

nem is értem az olaszokat hol voltak

olyan érzésem volt, mintha egy fogadási csalás közepette lennék annyira lélektelenül tolták...ezerarcú ez az olasz válogatott...csoportmeccseken mindig ezt csinálják az egyenes kiesésben viszont az egyik legjobbak...nem nagyon van még egy ilyen válogatott😄 viszont Costa Rica köszönte szépen😉 hatalmas grat nekik...máris megvan a torna meglepetése

Anglia bye bye

dave9004
ha nem mennék dolgozni 6-ra, itt lennék és kérném a puszit 😄
ressy14
aki megnézi az éjféli meccset is az kap egy puszit az angol királynõtõl!

Dum spiro, spero.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Remélem Suarez bax nekik vagy 3-at, azt mehetnek a picsába 😄

dave9004
uruk ellen x-re mennek, hogy gk-el továbbmenjenek 😄 ez a taktika
dave9004
hát hogy innen Koszta Janiék mennek tovább elsõként, arra nem gondoltam 😄
Jaja, nem is értettem hátrányban vb-n, úgy hogy továbbjutás a tét passzolgattak hátul.... Nem is értem, hogy ilyenkor mire gondolnak, hogy majd Uruguay ellen nyernek? Mert az nem lesz sétagalopp 😄

Zenszkij
csak a fogadóirodák nyernek idén, szégyen, nem jönnek a fix meccsek

Zenszkij
rettenetesen gyenge ez az olasz alakulat, erõtlen, nem hajtanak, lézengenek, otthon a helyük

LasDen
!!!!Costa Rica megfogja nyerni a VB-t!!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na a mai meccsek eddig 0-0, 0-1, francia meccsbõl is kinézem a max 1 gólt 😄

Kontrakcio
már csak a németekben bízhatok ¢¢

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

szucsy89
a szmájli lemaradt, még mielõtt valaki azt hinné komolyan írom 😄

ezzel viszont Anglia is repülhet haza idõ elõtt 0 ponttal eddig
precision
de jó hogy Costa Ricara fogadtam 😄 😄

Bazinga!

balintk
Ha így folytatódik, akkor még a Brazilok is megnyerhetik. 😄 FIFA conspiracy.

Shep
Ez mekkora 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jim Morrison
Már megint...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
még lett volna 15 másodperc, a bíró hamarabb lefújta, BUNDA!!!
Ekkora pancser bandát 😄 4 perc hosszabbítás alatt nem bírtak 1x se elmenni a 16osig 😄😄

precision
ENNYI!!!!!

Bazinga!

precision
fújd már le...

Bazinga!

precision
várd ki a végét... ismerem már ezeket... vbt nyertek így...

Bazinga!

precision
szemüveget a bírónak...

Bazinga!

Na de Suarezék remélem enni löknek nekik, azt mehetnek ezek is a picsába 😄

w77d
nem fognak, ez ennyi 😄

Olaszok úgy passzolgatnak mintha 5-0-ra vezetnének 😄😄

Kontrakcio

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

precision
szokás szerint találni fognak egy szenvedõs potyagólt az olaszok...

Bazinga!

Shep
Mondjuk attól tartok, hamarabb lesz armageddon 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!