6938
VB 2014
  • dave9004
    kolumbia-uruguay azért jó lesz (valszeg ha így marad)
  • precision
    remélem hazamennek az olaszok...
  • Kontrakcio
    az mi volt már , harapás , színészkedés , tiszta vicc :D
  • SLICK
    Urukat meg úgyis hazaküldik következő körben
  • SLICK
    nagyon remélem így is marad, nem akarom, hogy ugyan az legyen mint 2006-ban. Elég volt az olasz bunker szarságból...
  • Molnibalage
    Kb.
  • j0rmungandr
    Mind a 2-t le kellett volna küldeni 1-1 pirossal. Semmi következetesség nincs a bíráskodásban.
  • Count Adyn
    Hát ennyi volt, köszi biró sporttárs...
  • Susarc
    macska és énekesmadár zabálók HAZA :D
  • Molnibalage
    Csak beszenvedték...
  • dave9004
    na végre
  • contraste
    Suarez megint harapott?:D
  • Ferrari23
    Ez AZ!!!!!!
  • Solten
    Suarez is jelolve az idei Oscaron :D
  • a.carkey
    Nem lehetne CSAK Costa Ricának továbbmennie? A többi szar-szutyok meg essen ki a francba, utazzanak haza. Aztán egy értelmes focit játszó 3. helyezettet pedig szépen továbbvihetnének. Ez így nagyon kevés.
  • Csacsi
    Suarez mekkora féreg már...harap :D Mondjuk olyan fogakkal nem nehéz
  • TomStorm
    Na a hörcsög harapdál lol:DD
  • Count Adyn
    Haha akkor ez mi volt:D
  • Molnibalage
    Az...
  • Ferrari23
    háháhá mekkora szánalom ez a meccs gyerekek :D
  • Susarc
    mit lehet szeretni egy ilyen nemzeti focicsapatban mint az Olasz?
  • j0rmungandr
    Balotelli "átugrás közben fejberúgására" inkább adtam volna pirosat, de ez az én véleményem.
  • Count Adyn
    Suarez lehellete vakbélgyulaldást okoz, azért!:D
  • TomStorm
    Jön Motta,Cassano már bennt most kell 1 gól szép támadásból
  • ReszegKoldus
    Ja igen, a másik (a sok közül), amin változtatni kéne, hogy el kéne már felejteni ezt a folyamatosan futó órát.
  • Ferrari23
    :D:D:D
  • Susarc
    a ZÖLD cipőjére léptek és a Pirosat fájlalja.,......beszarás
  • ReszegKoldus
    szórták igen, de max 1-1 embernek, olyat sose láttam, hogy mindenki kapott volna, aki odamegy, persze lehet volt ilyen is, de elég ritka lehet
  • Count Adyn
    Most negyedóra fetrengés jön cserébe, jó lesz:D
  • Ferrari23
    Na kezdik olaszok a leülést :D:D:D Mekkora szánalom :D
  • LasDen #3280
    én magam sem voltam soha a reklamálós fajta, de ettől még benne van. sokan reklamálnak, ahogy sokan elfogadják szó nélkül.
  • Molnibalage
    Miért ne tehetné? Mi tiltja meg? Régen csak úgy szórták a lapot reklamálásért a VB-n most egyet sem láttam.

A focival az a baj, hogy mindenféle bullshit évrek mentén nem enged teret a technikának. Egy rakás olyan helyzet van, amikor amúgy is áll a játék, simán lehetne videóbíró.
  • bakkerman
    hát akármelyik csapat jut tovább,nem sok esélye lesz nagyobb célokat elérni. Az olaszok szokásos ocsmány szar focit játszanak,Uruguay meg gyenge ha éppen nem jön ki a lépés Lajosnak
  • wednes
    Már nem volt nála a labda. Azt látta a bíró, hogy végighúzza a stoplit az ellenfél lábán, ha már ott van akkor megfésüli alapon.

Természetesen engem is meglepett a piros, sárgát vártam én is :D
  • Molnibalage
    Idővel talán megszoknák. Mindenkihez olyan nyelven kell beszélni, amit megért. Ha a hülye focis csak a lapból ért... Szánalamas, hogy a labdás csapatsportok gyakorlatilag birkózásba mentek át. Ezért nem nézek kézilabdát kb. 14 éve... Fociról is ezért szoktam le...
  • ReszegKoldus
    semmi értelme reklamálni, a nagyobb baj, hogy a bírónak nincs tekintélye vagy éppen lehetősége ez ellen tenni, mert nem állíthatja ki a fél csapatot, aki az arcába mászik

a sárga/piros lapos rendszer meg egyébként is szar, ezt is meg kéne változtatni
  • Molnibalage
    Röbplabázok és a bírónak ott is sokszor szemüveg kellene. Soha nem reklamáltam. Elfogadtam amit ítélt és kész. Úgysem bírálja felül magát soha egy bíró sem, mert azzal a tenkintélyét rombolná...
  • Count Adyn
    Jah Marcshisio a mészáros amikor nála a labda szándékosan letalpal egy védőt mert ő arc, tuti:D
  • LasDen #3272
    a játék hevében ez teljesen normális cselekedet. felfokozott hangulat, dübörög az adrenalin és hasonlók. persze hogy elkezdesz érvelni egy-egy számodra érthetetlen ítélet miatt, mégha tudod is, hogy nem számít sokat.
  • Gabe18
    Határeset volt. Nagyon súlyos sérülést is okozhatott volna, labdához köze nem volt. Bírója válogatja mit ad érte. Nyilván olasz szurkolónak erős.