6938
-
#3309 kolumbia-uruguay azért jó lesz (valszeg ha így marad) -
#3308 remélem hazamennek az olaszok... -
#3307 az mi volt már , harapás , színészkedés , tiszta vicc :D -
#3306 Urukat meg úgyis hazaküldik következő körben -
#3305 nagyon remélem így is marad, nem akarom, hogy ugyan az legyen mint 2006-ban. Elég volt az olasz bunker szarságból... -
#3304 Kb. -
j0rmungandr #3303 Mind a 2-t le kellett volna küldeni 1-1 pirossal. Semmi következetesség nincs a bíráskodásban. -
#3302 Hát ennyi volt, köszi biró sporttárs... -
Susarc #3301 macska és énekesmadár zabálók HAZA :D -
#3300 Csak beszenvedték... -
#3299 na végre -
#3298 Suarez megint harapott?:D -
Ferrari23 #3298 Ez AZ!!!!!! -
#3297 Suarez is jelolve az idei Oscaron :D -
#3296 Nem lehetne CSAK Costa Ricának továbbmennie? A többi szar-szutyok meg essen ki a francba, utazzanak haza. Aztán egy értelmes focit játszó 3. helyezettet pedig szépen továbbvihetnének. Ez így nagyon kevés. -
#3295 Suarez mekkora féreg már...harap :D Mondjuk olyan fogakkal nem nehéz -
TomStorm #3294 Na a hörcsög harapdál lol:DD -
#3293 Haha akkor ez mi volt:D -
#3292 Az... -
Ferrari23 #3291 háháhá mekkora szánalom ez a meccs gyerekek :D -
Susarc #3290 mit lehet szeretni egy ilyen nemzeti focicsapatban mint az Olasz? -
j0rmungandr #3289 Balotelli "átugrás közben fejberúgására" inkább adtam volna pirosat, de ez az én véleményem. -
#3288 Suarez lehellete vakbélgyulaldást okoz, azért!:D -
TomStorm #3287 Jön Motta,Cassano már bennt most kell 1 gól szép támadásból -
#3286 Ja igen, a másik (a sok közül), amin változtatni kéne, hogy el kéne már felejteni ezt a folyamatosan futó órát. -
Ferrari23 #3285 :D:D:D -
Susarc #3284 a ZÖLD cipőjére léptek és a Pirosat fájlalja.,......beszarás -
#3283 szórták igen, de max 1-1 embernek, olyat sose láttam, hogy mindenki kapott volna, aki odamegy, persze lehet volt ilyen is, de elég ritka lehet -
#3282 Most negyedóra fetrengés jön cserébe, jó lesz:D -
Ferrari23 #3281 Na kezdik olaszok a leülést :D:D:D Mekkora szánalom :D -
#3280 én magam sem voltam soha a reklamálós fajta, de ettől még benne van. sokan reklamálnak, ahogy sokan elfogadják szó nélkül. -
#3279 Miért ne tehetné? Mi tiltja meg? Régen csak úgy szórták a lapot reklamálásért a VB-n most egyet sem láttam.
A focival az a baj, hogy mindenféle bullshit évrek mentén nem enged teret a technikának. Egy rakás olyan helyzet van, amikor amúgy is áll a játék, simán lehetne videóbíró. -
#3278 hát akármelyik csapat jut tovább,nem sok esélye lesz nagyobb célokat elérni. Az olaszok szokásos ocsmány szar focit játszanak,Uruguay meg gyenge ha éppen nem jön ki a lépés Lajosnak -
wednes #3277 Már nem volt nála a labda. Azt látta a bíró, hogy végighúzza a stoplit az ellenfél lábán, ha már ott van akkor megfésüli alapon.
Természetesen engem is meglepett a piros, sárgát vártam én is :D -
#3276 Idővel talán megszoknák. Mindenkihez olyan nyelven kell beszélni, amit megért. Ha a hülye focis csak a lapból ért... Szánalamas, hogy a labdás csapatsportok gyakorlatilag birkózásba mentek át. Ezért nem nézek kézilabdát kb. 14 éve... Fociról is ezért szoktam le... -
#3275 semmi értelme reklamálni, a nagyobb baj, hogy a bírónak nincs tekintélye vagy éppen lehetősége ez ellen tenni, mert nem állíthatja ki a fél csapatot, aki az arcába mászik
a sárga/piros lapos rendszer meg egyébként is szar, ezt is meg kéne változtatni -
#3274 Röbplabázok és a bírónak ott is sokszor szemüveg kellene. Soha nem reklamáltam. Elfogadtam amit ítélt és kész. Úgysem bírálja felül magát soha egy bíró sem, mert azzal a tenkintélyét rombolná... -
#3273 Jah Marcshisio a mészáros amikor nála a labda szándékosan letalpal egy védőt mert ő arc, tuti:D -
#3272 a játék hevében ez teljesen normális cselekedet. felfokozott hangulat, dübörög az adrenalin és hasonlók. persze hogy elkezdesz érvelni egy-egy számodra érthetetlen ítélet miatt, mégha tudod is, hogy nem számít sokat. -
Gabe18 #3271 Határeset volt. Nagyon súlyos sérülést is okozhatott volna, labdához köze nem volt. Bírója válogatja mit ad érte. Nyilván olasz szurkolónak erős.