6938
-
#3428 lemaradtam a mai napról, jól látom olaszok csomagolnak? o.o -
TomStorm #3427 És semmi vicc nem lenne benne.. -
TomStorm #3426 Szerintem simán beférnek 16 közé ezzel a focival.Ráadásul a mai napon látottak meg is győztek jobban -
IXEMGabeo #3425 ááá Karagounis mekkora kapufa...
távoli lövések nem jönnek össze:) -
IXEMGabeo #3424 Torosidis jujj...
jól kontráznak a görögök...
komolyan mondom Elefántcsontpart 2006-ban és 2010-ben is pokoli nehéz csoportba kerültek, de, ha innen nem jutnak tovább akkor lehúzhatják a redőnyt...Drogba így is úgyis kb utolsó válogatottbeli szereplését élvezheti:( -
IXEMGabeo #3423 Nyolcadik utas a Suarez -
IXEMGabeo #3422 ahogyan szokták:)
amúgy poén, de ma jól fociznak a görögök és a meccs is élvezhető...
délutáni 2 meccs bitang rossz volt majdhogynem a top 5-ben szerepel nálam:S főleg a Costa Rica-Angol, mert legalább az Uru meccs utolsó 10 perce jó volt -
#3421 Szerintem agyilag van valami.. elkattan és akkor harapni kell és kész. Vajon hány embert harapott már meg pályán kívül amiről nem tudunk? :D -
IXEMGabeo #3420 Kolumbia vezet 2-1-re és ez a görögöknek jó:)
poén lenne, ha az EB után is a semmiből jutnának tovább:D
görögöket úgy fogom hívni, hogy 4 pontos csapat...
aztán létrejöhet egy Costa Rica-Görögország nyolcaddöntő is:DDDD röhögnék, ha ott is bemákolnának egyet majd hirtelen a nyolcba lennének -
#3419 nna Japán a végére hozza ki X-re, a Görögök meg tartsák meg a vezetést és én jó vagyok mára! -
IXEMGabeo #3418 A cápa:D
én komolyan nem értem ezt az embert...nem tud gondolkodni, hogy ezzel a csapatának és saját magának árt??? -
IXEMGabeo #3417 Svájcnak aznap semmi se jött össze...Giroud lerúgta kapásból a középhátvédjukat Von Bergent és onnantól indult meg a lavina...1 perc alatt kaptak 2 gólt majd kihagytak egy 100%-os ziccert...ugyanúgy jártak majdnem, mint a Portugálok az 1. meccsen Németországgal szemben...jól kezdtek, de a körülmények okán összeomlottak, míg a németeknek minden összejött... -
IXEMGabeo #3416 maguknak köszönhetik részben;)
Spanyolok nem bírták kiheverni a az 1-5-t Bosque a tetejében még el is taktikázta a Chile elleni meccset szar kezdővel...
Olaszok továbbjutása Costa Rica ellen ment el...nem is értem, amikor az angolok ellen parádésan kézben tartották a meccset...Igazából érthetetlen miért nem tudták az 1. meccsen elért produkciót mutatni...az bőven elég lett volna Uruguay ellen. Nem jött be az ikszre játszás... -
IXEMGabeo #3415 mostani 2 meccs máris kapásból élvezetesebb, mint a délutániak...
Uruguay-Olasz meccsen volt feszültség, de megérdemelték az Uruk a továbbjutást, még akkor is, ha a bírónak voltak kétes ítéletei...Marchisiot nem kellett volna kiállítani...gól pontrúgásból született így tulajdonképpen nem ezen múlt Uruguay továbbjutása, akiknek így is úgyis előre kellett menniük..Godínnak rendkívüli éve van;) fejjel minden bejön neki idén
na vezetnek a görögök;) Elefántok idegesek egyelőre...
Kolumbia-Japán is hajtós meccs, 1-1 jelenleg -
Ferrari23 #3414 Mondjuk az elég nagy vicc lenne, ha a görögök 3 meccs alatt 1 rúgott góllal tovább mennének :D:D -
#3413 Biztos ez? :D -
#3412 Nem is kell fordítsanak, elég az x, mert Japán nem veri meg Kolumbiát az tuti. -
#3411 elefántok megverik saját magukat
ó istenem hát mit csinálnak ezek az elefántok?
:D -
Ferrari23 #3410 Görög védekezést ismerve ezek nem fordítanak az fix, aki elefántra tett ehet aludni :D:D:D -
Ferrari23 #3409 Elefántok jelenleg kiesők :D:D:D:D -
Stockbauer33 #3408 fuck -
Ferrari23 #3407 Balfax elefántok :D:D:D:D -
:DDD -
#3405 :D
-
:DDDD -
#3403 én az ágrajz miatt, felülről nem tudom ki lesz döntős, alul akár a belgák is odaérhetnek, ha verik argentinokat negyeddöntőben -
#3402 -
#3401 Csak próbálja helyrerakni a fogsorát, és erre ilyen sajátos módszert alkalmaz, mert nem futja neki szájtechnikusra :D -
#3400 Milyen 3 meccs?? 10 meccset kapott az előzőért, és ez már a 3. eset volt. Kvázi visszaesőként egy fél szezon a minimum lenne, beleértve a klub meccseit is. -
j0rmungandr #3399 Remélem ebben a csoportban nem gondolják azt mint az előzőben, hogy a 80. perc után bőven ráér eldönteni ki jut tovább. -
#3398 egy ilyen szarházit nem kéne többet pályára engedni... pár éven belül a harmadik eset, hogy megharap valakit meccs közben. Bebaszni egy ketrecbe aztán mehet az állatkertbe. Ott is elég szép számú nézőt vonzana. -
Susarc #3398 ez elmebeteg baszki!!
http://444.hu/2014/06/24/vizsgaljak-suarez-elmebeteg-harapasat/ -
#3397 Kaphatna 3 meccset minimum... Es olcson meguszna ennyivel. -
#3396 Hát, ha nem kap utólagos eltiltást, akkor a FIFA dugja fel a seggébe a fair play dumáját... -
#3395 aki számára kétséges volt, hogy Suarez harapott:
most már tényleg el kéne tiltani ezt az állatot... -
#3394 Jaja, en is ugy szamolok :D
Nalam amugy brazil-holland donto lesz :P -
#3393 lol, fogadjunk vmelyik brazil mutoben keszult a kep :D -
#3392 aztán jöhetnek a németek :D -
#3391 Ja tényleg a bírók miatt estek ki a horvátok is, akik ellen 2 tiszta tizit nem fujtak be tegnap... :D -
Stockbauer33 #3390