6938
VB 2014
  • Jim Morrison
    lemaradtam a mai napról, jól látom olaszok csomagolnak? o.o
  • TomStorm
    És semmi vicc nem lenne benne..
  • TomStorm
    Szerintem simán beférnek 16 közé ezzel a focival.Ráadásul a mai napon látottak meg is győztek jobban
  • IXEMGabeo
    ááá Karagounis mekkora kapufa...

távoli lövések nem jönnek össze:)
  • IXEMGabeo
    Torosidis jujj...

jól kontráznak a görögök...

komolyan mondom Elefántcsontpart 2006-ban és 2010-ben is pokoli nehéz csoportba kerültek, de, ha innen nem jutnak tovább akkor lehúzhatják a redőnyt...Drogba így is úgyis kb utolsó válogatottbeli szereplését élvezheti:(
  • IXEMGabeo
    Nyolcadik utas a Suarez
  • IXEMGabeo
    ahogyan szokták:)

amúgy poén, de ma jól fociznak a görögök és a meccs is élvezhető...

délutáni 2 meccs bitang rossz volt majdhogynem a top 5-ben szerepel nálam:S főleg a Costa Rica-Angol, mert legalább az Uru meccs utolsó 10 perce jó volt
  • w77d
    Szerintem agyilag van valami.. elkattan és akkor harapni kell és kész. Vajon hány embert harapott már meg pályán kívül amiről nem tudunk? :D
  • IXEMGabeo
    Kolumbia vezet 2-1-re és ez a görögöknek jó:)

poén lenne, ha az EB után is a semmiből jutnának tovább:D

görögöket úgy fogom hívni, hogy 4 pontos csapat...

aztán létrejöhet egy Costa Rica-Görögország nyolcaddöntő is:DDDD röhögnék, ha ott is bemákolnának egyet majd hirtelen a nyolcba lennének
  • w77d
    nna Japán a végére hozza ki X-re, a Görögök meg tartsák meg a vezetést és én jó vagyok mára!
  • IXEMGabeo
    A cápa:D

én komolyan nem értem ezt az embert...nem tud gondolkodni, hogy ezzel a csapatának és saját magának árt???
  • IXEMGabeo
    Svájcnak aznap semmi se jött össze...Giroud lerúgta kapásból a középhátvédjukat Von Bergent és onnantól indult meg a lavina...1 perc alatt kaptak 2 gólt majd kihagytak egy 100%-os ziccert...ugyanúgy jártak majdnem, mint a Portugálok az 1. meccsen Németországgal szemben...jól kezdtek, de a körülmények okán összeomlottak, míg a németeknek minden összejött...
  • IXEMGabeo
    maguknak köszönhetik részben;)

Spanyolok nem bírták kiheverni a az 1-5-t Bosque a tetejében még el is taktikázta a Chile elleni meccset szar kezdővel...

Olaszok továbbjutása Costa Rica ellen ment el...nem is értem, amikor az angolok ellen parádésan kézben tartották a meccset...Igazából érthetetlen miért nem tudták az 1. meccsen elért produkciót mutatni...az bőven elég lett volna Uruguay ellen. Nem jött be az ikszre játszás...
  • IXEMGabeo
    mostani 2 meccs máris kapásból élvezetesebb, mint a délutániak...

Uruguay-Olasz meccsen volt feszültség, de megérdemelték az Uruk a továbbjutást, még akkor is, ha a bírónak voltak kétes ítéletei...Marchisiot nem kellett volna kiállítani...gól pontrúgásból született így tulajdonképpen nem ezen múlt Uruguay továbbjutása, akiknek így is úgyis előre kellett menniük..Godínnak rendkívüli éve van;) fejjel minden bejön neki idén

na vezetnek a görögök;) Elefántok idegesek egyelőre...

Kolumbia-Japán is hajtós meccs, 1-1 jelenleg
  • Ferrari23
    Mondjuk az elég nagy vicc lenne, ha a görögök 3 meccs alatt 1 rúgott góllal tovább mennének :D:D
  • Norbi1990
    Biztos ez? :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem is kell fordítsanak, elég az x, mert Japán nem veri meg Kolumbiát az tuti.
  • ToCsEk
    elefántok megverik saját magukat
    ó istenem hát mit csinálnak ezek az elefántok?
    :D
  • Ferrari23
    Görög védekezést ismerve ezek nem fordítanak az fix, aki elefántra tett ehet aludni :D:D:D
  • Ferrari23
    Elefántok jelenleg kiesők :D:D:D:D
  • Stockbauer33 #3408
    fuck
  • Ferrari23
    Balfax elefántok :D:D:D:D
  • [HUN]FaTaL

:DDD
  • ressy14
    :D

• [HUN]FaTaL

:DDDD
  • dave9004
    én az ágrajz miatt, felülről nem tudom ki lesz döntős, alul akár a belgák is odaérhetnek, ha verik argentinokat negyeddöntőben
  • Narxis
  • Shep
    Csak próbálja helyrerakni a fogsorát, és erre ilyen sajátos módszert alkalmaz, mert nem futja neki szájtechnikusra :D
  • Lacee86
    Milyen 3 meccs?? 10 meccset kapott az előzőért, és ez már a 3. eset volt. Kvázi visszaesőként egy fél szezon a minimum lenne, beleértve a klub meccseit is.
  • j0rmungandr
    Remélem ebben a csoportban nem gondolják azt mint az előzőben, hogy a 80. perc után bőven ráér eldönteni ki jut tovább.
  • w77d
    egy ilyen szarházit nem kéne többet pályára engedni... pár éven belül a harmadik eset, hogy megharap valakit meccs közben. Bebaszni egy ketrecbe aztán mehet az állatkertbe. Ott is elég szép számú nézőt vonzana.
  • Susarc
    ez elmebeteg baszki!!

http://444.hu/2014/06/24/vizsgaljak-suarez-elmebeteg-harapasat/
  • zaki
    Kaphatna 3 meccset minimum... Es olcson meguszna ennyivel.
  • Molnibalage
    Hát, ha nem kap utólagos eltiltást, akkor a FIFA dugja fel a seggébe a fair play dumáját...
  • w77d
    aki számára kétséges volt, hogy Suarez harapott:

most már tényleg el kéne tiltani ezt az állatot...
  • zaki
    Jaja, en is ugy szamolok :D
    Nalam amugy brazil-holland donto lesz :P
  • zaki
    lol, fogadjunk vmelyik brazil mutoben keszult a kep :D
  • dave9004
    aztán jöhetnek a németek :D
  • Láma!
    Ja tényleg a bírók miatt estek ki a horvátok is, akik ellen 2 tiszta tizit nem fujtak be tegnap... :D
  • Stockbauer33 #3390