6938
-
#3389 -
#3388 mi lenne ha ecuadorban lenne a vb, 2800 méteren az egyenlítőn? :D -
SergioAmigo #3387 http://www.telesport.hu/2014/06/24/fred-lesgoja-megsem-volt-les/ -
#3386 mire fel keveslitek az EU-s országokat, nem értem...
annyit ad Európa kb mint másik 3 kontinens együtt, hullanak, így persze kevésnek tűnnek, de miért hullanak?
1. Nem olyan jók mint a többiek
2. Nem bírják a brazil klimát és a délben meccselést (ez pont az európai nézők miatt lett igy...)
3. Kevesen vannak.
válasszatok :) -
#3385 Vagy inkabb barokkos tulzas :D
Irant mondjuk lehet meg mi is lenyomnank...
Na mondjuk nem a Pinyovel, meg a ligavalogatottunkkal :D -
COOLancs #3384 Mondjuk annyi meccset mi is hoztunk volna mint az angolok xDDD -
#3383 Ez költői túlzás volt. -
#3382 16ben a franciak Nigeriaval jatszanak valoszinuleg, vagy Irannal... Szoval jo a sorsolasuk. -
#3381 én simán Uruguayra fogadtam... :) az olasz válogatott már hosszú évek óta egy vicc... amikor legutóbb vbt nyertek már akkor sem érdemelték meg -
#3380 Ja, már a sportingbet is rajta a tiltólistán. -
#3379 Kicsit fegyelmezettebb csapat simán meg fogja fogni őket. -
#3378 úgyis a franciák lesznek a világbajnokok -
#3377 Szerintem kiesnek. :) (Amilyen ez a VB, simán belefér ez is.) -
#3376 csak az a Ruhr vidéki bányász meg elállja a síneket. :D -
#3375 Olaszok nyilatkozata a meccs után
-
Nyiri #3374 Azért a Franciák "menetelése" csalóka lehet. picsa csoportban vannak. Ott még a Magyar válogatott is ért volna el pontot. Simán lehet, hogy a 16-ban átgyalogol rajtuk egy csapat. -
#3373 azt kellene hogy az uefa csinál egy uefa vb rendezvényt és a fifától meg szépen lecsatlakoznának az európai országok.
-
#3372 az egy apró botlás volt, de most jön majd a lényeg, kapaszkodjatok, a német gyors megindul, következő megálló a díjátadón van XD -
Nyiri #3371 Utána néztem. Tényleg. Akkor is kevés az EU-s csapat. -
Ferrari23 #3370 Ja mint Ghána ellen mi? -
#3369 dehogynem harapás volt... bedühödött vagy csak megéhezett aztán gondolta megnézi magának azt a híres olasz konyhát. -
#3368 Egy holland-német döntőt rendelek, felkéne törölni az amerikai focival a padlót már... -
#3367 én má csak a németekre rakosgatok és szarrá keresem magam a hátralevő részben XD -
#3366 ?
Afrikabol 5, EUbol meg 13 csapat van ott.
Costa Rica meg amugy Kozep-Amerikaban van :D -
j0rmungandr #3365 5 Afrikai és 13 Európai csapat volt. 6 Dél-Amerikai (a rendezővel) 4 Észak-Amerikai, 4 Ázsiai (Ausztráliával). -
ManoNegra #3364 Az nem harapás volt, hanem oda akart fejelni, Chiellini meg vállal akarta visszaadni és a fogait találta el. Ami Suarez esetében nem volt nehéz. -
#3363 Francia +1. Azok legalabb latvanyos meccseket jatszanak. Na meg a nemetek. -
Nyiri #3362 Ezért mondom, hogy igazságtalan hogy Afrikából ugyanannyi csapat jöhet mint EUból. -
j0rmungandr #3361
Azért Balotellitől ez mi volt? -
Ferrari23 #3360 Közben Sportingbet is megkapta a NAV-tól a hirdetményt :D -
Ferrari23 #3359 Lesz még Weed-nek min elszórni a pénzét :D:D:D -
Zenszkij #3358 Se egy spanyol, olasz, angol csapat a 16 közt, helyette Costa Rica meg ilyen nevesincs futballkultúrájú csapatok. Még a franciákban bízok. -
TomStorm #3357 Azért van még itt jó csapat akinek drukkolhatok erősen most,hogy nagy kedvenc már nincs:Brazilok,Costa Rica és Franciák!Lesz még itt jó meccs.Lehet még USA is esetleg:) -
Ferrari23 #3356 :D:D:D:D -
#3355 Basszus, ugy tudtam, hogy kiesnek az olaszok...
Olaszok megerdemeltek, hogy kiestek. Csak az X-re jatszottak...
Suarezt meg remelem eltiltjak legalabb 3 meccsre utolag.
Nem normalis ez a pali, ez mar a harmadik harapdalasa volt (minimum). -
#3354 ez így van teljes mértékben, de tudtam hogy ekkora buzik... csak azt számítottam el, hogy béna faszok is mellé -
TomStorm #3353 Hát akkor ennyi volt Olasz részről sajnos.Lehettek volna sokkal jobbak is de nem ment annyira.Na mind1 legközelebb odavágnak! -
#3352 Talán nem x-re kellett volna építeniük, akkor lehet nem esnek ki de aki x-re játszik meg is érdemli! -
#3351 Nekik is harapni kelett volna, mi?:D -
#3350 :DDDS