6938
-
Coral Springs #3470 -
IXEMGabeo #3469 vicceltem:)
Spanyolokat írtam, hogy Del Bosque csúnyán eltaktikázta...1. meccsen Casillas összeomlott mentálisan így lett 1-5, az 1. félidőben rendbe voltak...
Chile ellen is rossz volt a szerkezet, ezenkívül pedig tény és való a Spanyol csapatok mögött nagyon kemény szezon volt...Barca,Real, Atletico Madrid...60 meccset lenyomtak idén, ami nem kevés...ilyen alapon nem csoda, ha egy sokkal frissebb Chile lenyomja őket...Hollandoknál pedig annyi fiatal van, a bajnokságuk régen befejeződött már ezenkívül kevésbé megterhelő a bajnokságuk egyetlen csapatuk nem volt szinte Európai kupákban, amely sokáig elmenetelt volna...de mivel ez kevésbé számít mivel ezek profi játékosok és a terhelést is bírják így ez nem lehet kifogás valóban.
Spanyol csapat egyszerűen nem volt motivált és a számukra kiosztott szerkezet, felállás nem volt megfelelő...
kissé érdekes, hogy Ausztrália ellen mennyire felszabadultan játszottak Villa rögtön betalált, ahogy betette Bosque, Torres is szárnyalt és a csereként beálló Mata is...Juanfran és sorolhatnánk...Ő rájuk nem lehet haragudni. Elértek mindent az elmúlt 6 évben, amit szerettek volna. Vége egy siker korszaknak...legközelebb lehet javítani.
Olaszok: Nos őket én sem értem...csalódás abból a szempontból, hogy az 1. meccsen milyen fantasztikusan és következetesen játszottak Anglia ellen
Costa Rica ellen magukat altatták és ez lett a vesztük tegnap is...
Mindig nyögvenyelősen kezdik a csoportot (1982, 2006) majd aztán világbajnokok lettek...2x egymás után kiestek a csoportból...de láthattuk őket az EB-n is mennyire veszélyes csapat bárkire..most nem jött össze. Leginkább egy pontrúgás miatt estek ki, mondhatjuk azt is, hogy a saját csapdájukba estek...Uruguay ellen tényleg rondán játszottak...
Angolok: Fiatal csapatuk van különböző középszintű klubbokból...Rooneyn, Sturridgen kívül nem nagyon volt hasznos játékosuk, akik eldönthettek volna meccset akár az Olaszok, akár az Uruk ellen...nincs náluk nagy egyéniség Rooneyn kívül, aki szintén nem fiatalodik... -
#3468 KÖZE NINCS A HOSSZÚ SZEZONNAK. -
IXEMGabeo #3467 Horvát, Portugál is?:)))
hullanak az európai csapatok:) ezt teszi a klíma és a hosszú szezon;) még a németek is kieshetnek:P -
#3466 SPANYOL,ANGOL,OLASZ=SZÉGYEN -
IXEMGabeo #3465 igen ez Wome :)
ja Kamerun ezért nem volt kint a 2006-os vb-n... -
#3464 Amugy hasonlo szitu volt egy 2005os vb selejtezoben Afrikaban, Kamerun jatszott otthon Egyiptommal, gyozniuk kellett volna, hogy kijussanak a 2006os vb-re. 1-1 volt a meccs, a legvegen a 96. percben 11est lohetett Kamerun, kapufarol kiment, igy nem jutottak ki a vb-re :d
Hat nem lettem volna a faszi helyeben :D -
#3463 Ráléptek a lábára, nem tudott rúgni. Csalóka volt egyik-másik lassítás, de több szögből megnézve egyértelmű volt. -
IXEMGabeo #3462 mai meccsen jól tolták...Karagounisz az öreg megérdemelte volna bomba gólját:S -
IXEMGabeo #3461 elrúgták a támaszkodó lábát...felelőtlen butaság volt Sio részéről -
Ferrari23 #3460 Na de holnap all in Bosznia! -
Susarc #3459 jaja most én is sajnáltam volna bármelyiket -
Ferrari23 #3458 Utána meg a jó öreg bunkerfocival megnyerik már a vb-t is :D -
#3457 Nem volt mueses, latszott, hogy osszeakadt a labuk... Gorogok megerdemeltek a tovabbjutast, lottek 3 kapufat, nem adtak fel. Elefantokat is sajnalom, igy kiesni...
Amilyen siralmasak voltak az elso 2 meccsen a gorogok, ma olyan jol jatszottak. Costa Ricaval jatszanak majd a nyolcaddontoben, akar tovabb is juthatnak. -
#3456 Nem volt mű, amikor futott hozzáért az Elefántcsontparti védő az egyik lábához. -
Ferrari23 #3455 Én azt mondom akkor se érdemelték meg a továbbjutást. Dehát a görögöktől már megszokhattuk, hogy lófasz játékkal mennek mindig tovább :D -
Susarc #3454 Figyeljetek már! SAMARAS- amúgy nem műesést nyomott? mintha nem is értek volna hozzá -
IXEMGabeo #3453 Istenem a kommentátor akkora hülye:D Görögök nem Uruguayyal, hanem Costa Ricával fognak meccselni... -
IXEMGabeo #3452 ma jól játszottak el kell ismerni...
a 4 pontos csapat ismét továbbment...
sajnálom Elefántcsontpartot megvolt az egyenlítés aztán dráma a végén...
és megint megcsinálták:DDD -
#3451 rip elefántok :(
-
TomStorm #3450 Továbbmennek Görögök lol!!:DDDD
Megvolt az esélyük értékesítették így kell ezt csinálni kihasználni mindent amit lehet!! -
IXEMGabeo #3449 pff a kapus amúgy úgy előreugrott szabálytalanul, hogy a büntetőt meg kellett volna ismételni:DDDD -
#3447 :/ -
Ferrari23 #3446 Qrvara sajnálom, hogy már megint ezek a semmirekellő görögök mennek tovább... -
IXEMGabeo #3445 atyaúristen...mekkora meccs
és a görögök megint honnan jöttek vissza ilyet -
TomStorm #3444 SAMARAS GOOOOL -
IXEMGabeo #3443 James Rodriguez gólja az egyik legszebb volt a vb-n:) Jacksoné sem volt csúnya...
dráma a köbön a görög meccsen a csereember Sio rúgja fel Samarast -
Susarc #3442 BAAAAAAAAAAAAZD -
TomStorm #3441 Na berúgja vajon?:) -
IXEMGabeo #3440 úristen:DD 91. perc 11-es -
Ferrari23 #3439 Ekkora lúzer elefántokat istenem :D:D:D:D -
#3438 átkapcsoltam görög meccsre, erre két gól esik a Japán meccsen... -
#3437 Mezei Dani hozza a formáját. Kamerun... Jaj... -
#3436 És mi van ha fertőző a harapás? chiellini suarezzé fog változni????!?:DD -
#3435 nna a japán x-emnek annyi :( -
TomStorm #3434 Hát lehet elfáradnak a Görögök.Elefántok meg ugye nagyon bírják a hajtást.Az biztos,hogy nem ültek rá Görögök az eredményre,jó meccs -
Ferrari23 #3433 Na ez az! :D -
IXEMGabeo #3431 1-1 hoppá...most bánhatják, hogy a kapufák nem mentek be
jó meccs, nagyon jó meccs -
IXEMGabeo #3430 Megmondom őszintén Drogbáékat szívesen láttam volna a 16 között... legalább 1 afrikai csapat ott legyen a 16-ban...bár Nigériának nagy esélye van, Ghána is megérdemelné ők is ritka hátrányos helyzetben vannak...
Elefántok csak maguknak köszönhetik, ha ezt elbukják -
IXEMGabeo #3429 nem is értem Görögország hol volt eddig:D ezek is tudnának hajtani, ha akarnának...
Elefántcsontpart megdöbbentő, hogy csak keresi a labdát és folyton megeszik a Görög elfutásokat...