6938
VB 2014
  • ManoNegra
    A visszajátszásokból úgy tűnt, de ez után #3482 nyilvánvaló hogy tévedtem. Amúgy nem vagyok hülye. És te?
  • bakkerman
    én olasz-uruguay továbbjutást vártam,ahhoz képest elég komoly meglepetés volt a Costa Rica csoportelsősége nekem. Angoloktól semmit nem vártam,gyenge keret,gyenge edző
  • IXEMGabeo
    Meg sem említettük egyébként Mondragón kapust, aki Japán ellen állt be a 82. percben...fantasztikus jelenet sor volt, nagyon jó reklám Kolumbiának, hogy nesze náluk a legidősebb játékos így hivatalosan is ő lett a rekorder...egész idáig Roger Milla tartotta ezt a csúcsot, aki 42 évesen lépett pályára Kamerun színeiben 1994-ben...
  • IXEMGabeo
    Suarez ügy
  • Mor3llo
    Felejtsék már el ezt az embert, egy duplanulla játékos...
  • Sippie
    ennek valami harapásfétise van?
  • Lacee86
    Uruguay sem volt jobb.
  • IXEMGabeo
    Igen, viszont előzetesen mindenki Angol-Olasz továbbjutást várt...az 1. meccs után simán továbbjutónak éreztem Olaszországot;) ekkorát fordulhat a világ...Costa Rica remeklése mindent felborított
  • LasDen #3502
    Eto'o
  • Molnibalage
    A CR meccs után fogalmazzunk úgy, hogy nem volt meglepő. Az uruk elleni első fél óra után simán felraktam volna egy rekesz sört, hogy kizúgnak...
  • IXEMGabeo
    Szerintem is igaza van

Olaszok kiesése ebben a csoportban nem volt bárható...sőt én minimum negyeddöntősnek vártam őket...Costa Rica jól megszivatta őket, de megérdemelték pedig szimpatizáltam velük mindig is...

ja és Prandelli pedig lemondott:((( Pedig jó edző, egy EB döntő legalább összejött neki
  • IXEMGabeo
    vérre volt szüksége, mert vámpír:DDD
  • TomStorm
    Azok a fejek:Ð
  • Breki33
  • karajjj
    175-szörös pénzt fizetett egy skandináv fogadóiroda, ha az uruguayi játékos Suarez megharap valakit. Harapott. Többen nyertek is ezzel a bizarr tippel.

• TomStorm
    Semmi égés nincs benne.A te ignoráns hozzászólásaidban viszont van bőven!
  • Lacee86
    Korábbi hozzászólásait nem ismerem, de ebben viszont igaza van.
  • G_ArchAngel #3493
    Neked amugy ez hobby, hogy naponta legalabb haromszor egeted le magad? Ne hagyd abba, engem szorakoztatsz :DD
  • limperatore
    ezzel a kerettel lehetett rá számítani, sztem játszál inkább xboxon :)))
  • G_ArchAngel #3491
    Mindegy, szegyen hogy volt tegnao este is ket jo meccs es ket delutani szarrol van szo: hulye uruguay-i es az olasz kislany esete, illetve a foci-impotens angolok, hihetetlen, hogy ennek az orszagnak egyaltalan csapata van, meg a spanyolok is tobbet mutattak, pedig az sem volt tobb a semminel
  • Takezó
    Vagy mi lenne, ha inkább olyanokat mutatnának be, mint Neymar, és nem "harcolnának".
  • G_ArchAngel #3489
    A sajto eloszeretettel hivja oket modernkori gladiatoroknak, a lelato is neha olyan, mintha a Spartacusbol vagtak volna be. Akkor a porondon mar miert ne folyhatna egy kis ver? Milliokat keresnek ezek a dramakiralynok, akkor szorakoztassanak is bennunket! :D
    Legyen oltas, orvosi felugyelet, sebeszet, de kuzdejenek foggal-korommel :D
  • TomStorm
    Neee:DDD
  • Lacee86
    Az sztem egy természetes reakció, h ha vki belédharap, akkor egy "kicsit" lereagálod...
  • karajjj
  • Count Adyn
    Akár, mondjuk énis pofánverném aki megharap:D Bíró szerint meg nem volt semmi:D
  • G_ArchAngel #3484
    megneztem, harapott, pocs volt, de az olasz utana pofanbaszta konyokkel - mindeketto kaphatna egy hosszabb pihenot: Suarez 10 meccset, az olasz 3-at minimum
  • G_ArchAngel #3483
    amugy felelmetes, hogy mennyire leszarom :)

mas sportokban durvabban leepitik egymast es itt is biztos, hogy volt olyan, hogy valakinek nyitva volt a szaja, mikor utkozott massal, ilyenkor is megmarad a fognyom, Suarez is fajlalta a fogat, ha szandekosan harapok, akkor a fajdalom kezdetekor abbahagyom. Nem akarom vedeni, mert tenyleg leszarom (nem is nezek klub focit), de szerintem mocskosul tul lett fujva ez a lufi

akik itt hisztiznek, azok nem lattak meg rendes kezilabda vagy vizilabda meccset, ahol egymas zacskojat is megrangatjak
  • Count Adyn
    aha:D
  • Lacee86
    3. eset volt. A 2. után 10 meccses eltiltást kapott a PL-ben, ha jól emlékszem.
  • Susarc
    annak az embernek van valami agybaja......utána olvastam és már nem először csinálja.....valami kényszeres mániákus lehet.....kezeltetni kéne magát,és ezt vicc nélkül mondom
  • TomStorm
    Ma viszont Svájcnak is meg van az esélye.Franciák esetleg döntetlenre mehetnek bár szerintem megmutatják mi van bennük és győznek ma is.
    Jó meccsek lesznek.Ráadásul ha Honduras is úgy áll ki,hogy focizni akar még:)

Argentin+Bosnyák győzelem sz.tem borítékolható
  • G_ArchAngel #3478
    Nem lattam a videot, de allitolag akkor harapott, amikor belenyultak a szemebe. Cicaharc :)
  • contraste
    Te hulye vagy?:D egyertelmu, h harapott, valszeg mar csomagolhat is es mehet haza, na ez talan eszhez tereti majd, ha a vb rol haza kuldik.
  • TomStorm
    Francokat volt várható ne játszd itt az eszed.Első meccsen jók voltak aztán gyengébbek lettek de sokan meg nem mondták volna,hogy nem mennek tovább.
    Görögökre meg sokan meg se mondták volna,hogy továbbjutnak és tessék.
    Nem volt itt semmi várható.Spanyolok ilyen mértékü kiesése se és még sorolhatnám..
  • limperatore
    fos olaszok mennek háza hála az égnek bár várható volt
  • Lacee86
    Olaszok valóban nem játszottak jól a 2. és 3. meccsen, DE az uruk SEM, és siralmas, h ilyen bírói bénáskodások avatkoznak közbe egy meccsbe elég súlyosan, mint pl. tegnap is. (De lehetne sorolni a vb-n más meccseket is.)
  • karajjj
    herrera vótmá?

• Breki33
  • bakkerman
    spanyoloknak meg kell csinálni a generációváltást,hozzá kell nyúlni mostmár az otthon játszó,20-22 éves fiatalokhoz,akik még kivannak éhezve a sikerre,és megtiszteltetés nekik a címeres mez. Casillas,Xavi,Pique,Busquets,Iniesta,Torres meg a többi olyan játékost aki érintve volt a nagy sikerekben lassan ki kell építeni a válogatottból,nincs mese. Egyenként nagyon jó játékosok,de együtt csapatban már nem tudnak megújúlni,nincs meg bennük az a 100%-os alázat. EB selejtezőkön bátran lehet majd kisérletezni a következő kapitánynak,az első két hely valamelyike úgyis meglesz.