Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
<#falbav><#gunyos1>

Bazinga!

Zenszkij
ne fárassz már, nem az afrikaiakra írtam, hanem fõként Kamerunra

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

precision
ah, gyökér németeken megy el a fogadásom... nem hiszem el...

Bazinga!

jó a meccs.............

Jöttek az afrikaiak zsebet tömni, nem szívvel jatszik ez a sok zsoldos!

http://gaborszantai.co.uk/

precision
rúgjatok már egy nyamvadék gólt szerencsétlenek...

Bazinga!

Jim Morrison
BUNDA! Direkt rúgta ki a labdát <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
most látom bwinen az egyik szelvényen az argetin meccset félidõ/végeredményre x/argentínára raktam :D bejött :D ugyanezen a szelvényen van még félidõ/végeredmény német/német... szóval gyerünk németek, rúgjátok csak a gólokat :D

Bazinga!

Vicces, hogy Német - Ghána meccsen két Boateng van és testvérek de az egyik Német a másik a Ghána csapatát erõsíti...

Errõl EZ a cikk jut eszembe :)

azt tudom, de 100 Ft-ért nem fogadnék egy eseményre még, ha 10x szorzó is;) 1000-1500 Ft felett érdemes

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért ez messze nem igazi antifoci volt, amit Irán mutatott. Mikor nálad a labda és akkor sem mozdulsz elõre egy centit sem vagy csak 0.5km/h sebességgel mennek elõre.

Iráni csapat próbált kontrázni rendesen, ennyi erõvel az argentinok is k@csögök mert a legtöbb kontrát az elején elfojtották és nem hagyták érvényesülni irányi csapat támadó játékát. :D

Azért k@csög a védõ mert kifejeli a beívelt labdát...csúnya rossz védõ. <#hehe>

Shep
100 Ft a minimum tét TxPro-n van ahol meg akár 2 Ft is felrakható :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

irigylem õket, amiért ennyi lóvé van játszadozni:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dave9004
egyetértek, azért nem kell itt köcsögözni meg buzizni, mert bukták a pénzüket hülyeségen.
vagy ha meg felrakta a pénzét akkor viselje a következményeket.
akkor ilyen alapon ne szidjuk a spanyolokat sem;) csak ott Chilet azért is dícsérte mindenki, mert lõttek 2 gólt...

Iránnak is megvoltak a helyzetei egyébként

Láma!
nem igazán értem miért kell Iránt szidni amiatt, mert egy argentin csapat ellen nem állt fel 3 csatárral...
nem voltak durvák, nem voltak alattomosak, egyszerûen (majdnem) megtalálták Messiék ellenszerét. Inkább dicséret illetné õket ezért, nem itt köcsögözni... jah, hogy elvitte a mixet? ezért szerencsejáték...

Jah, én is sajnáltam szegény csórit. Pedig az argentinok szimpatikusak, de Irán megérdemelte volna az x-et.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Coral Springs
Lehet itt elégedetlenkedni, de valószínûleg bármelyik top csapat megtud torpanni, ha egy ilyen antifocit játszó csapattal találja szembe magát. Mind a 11 perzsa köcsög szinte ott tömörült a kapuban, a beadásokat rendre kifejelték, amit meg nem azt a kapus fogta meg, akinél a labda volt arra minimum hárman rontottak rá. Annyiban hibásak az argentinok, hogy ennek a retesznek a feltörésével, megkerülésével próbálkoztak, és nem olyan átlövésekkel amibõl végül Messi gólja is született.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Zenszkij
szerintem alibi lesz ott is, nem akarnak kifáradni a vb végére

ráadásul Ghána nem Irán

gabi89
Messi bekaphatja :D elbaszta a döntetlenem. :( Vajon németek mennyit lõnek? Az csak papírform lesz már.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bakkerman
elég lazák <#nevetes2>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Breki33
http://www.youtube.com/v/ydlnSzbROwQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Mi a zene címe amikor megy az animáció? :D meccs végén
Hát ez nagy hiba volt :D Ismerve Irán játékát, erre a meccsre a legjobb tipp a semmi volt :D

Lacee86
Megint buktam a mixem... Handybe raktam az argentinokat, erre alig tudnak kiszenvedni egy 1-0-t... :S

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Egyébként a magyar favágó brigád példát vehetne az irániak akarásáról, küzdõszellemérõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

desigo
Szegény Iráni kapus full mindent megfogott kivéve az uccsót...
volt azért Leonak is egy helyzete mikor lendületbe jött csak mellélõtte;)

Zenszkij
hát ezek után már nem vagyok biztos semmiben :D

Na német - ghánán lehet tolni az overt, azok nem fognak beállni védekezni, mint ez az antifocit játszó irán.

Shep
Hát az már csak részletkérdés :)

igen...méghogy nem támadtak...ha már egy csapatnak vannak helyzetei nem lehet elmondani, hogy csakis bunkerfocit tolnak...Iránnak is megvoltak a lehetõségei...Romero jó napot fogott ki

LasDen
am miért Messi a csk? szerintem egyáltalán nem olyan játékos, akinek a karszalag való....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azok is bírói segítséggel :D

Shep
Az egész VB-n asszem egyedül a Brazilok nyertek kis szorzóval úgy ,hogy a hendi is jött.

Shep
Tudnám értékelni, ha németek kikapnának, de sajnos nem fognak.

Az lehet, de aki meg nagyobb arányú argentin win tett, meg sok gólt, meg hendit, azok nem pár ezren voltak szerintem az egész vilgon :D Hanem pár tízezren :D

Shep
Egyébként az argentínok ugyanolyanok, mint 4 éve, világ helyzete kevés nekik 1 gólhoz, ugyanúgy ki fognak hullani, mint legutóbb is.

bakkerman
abszolút

Shep
Elhiheted, hogy voltak párezren, és a végén, hogy izgulhattak.

Zenszkij
fogadtam rájuk, amúgy torkon xarom õket :D ráadásul sokkal....

Shep
Hát kár érte, irániak megérdemelték volna az x-et.

bakkerman
egész meccsen semmit nem csinál,sétálgat,hosszabbításban beleáll egy lövésbe,és eldönti a meccset. Hát igen,Leo

Sima Argentín Win, ki tett sima gyõzelemre 1,1-ért? :D

DarkHorSe
En orulok hogy rugtak egy golt, lehet hogy full szarok voltak (ami igaz) de legalabb tamadtak, fasz kivancsi iranra hogy vedekezik 90 percig

Swedish people are albino monkeys&#65279;

91. perc Argentína lõ egy gólt Iránnak..... GRATULÁLOK BAZDMEG! DE JÓK VAGYTOK! :((((((

LasDen
hogy kötné össze valaki a cipõjét...
köcsög :''(((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Argentína kevés lesz egy komolyabb csapat ellen.

Aminek örülök.

http://gaborszantai.co.uk/

Romero és Messi érnek valamit ebben a válogatottban jelenleg:) így nem jutnak sokáig

Zenszkij
MESSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII