6938
VB 2014
  • LasDen #3550
    hát akkor meg baszd meg a lekezelő stílusoddal együtt...
  • sempronius18
    Ha szerinted Agüero csk alkat minek magyarázzak neked.
  • UUUU
    :DDDDD Agüero,|Zabaleta
  • LasDen #3547
    ???
  • G_ArchAngel #3546
    BBC:

Nigeria one, Leonel Messi two

:)
  • bakkerman
    Micsoda gól
  • sempronius18
    Agüero ok. XD
  • LasDen #3543
    Zabaleta, Mascherano vagy Agüero sokkal inkább csk-nak való, mint ő.
  • sempronius18
    Miért szerinted kinek kellene csk-nak lennie?
  • bakkerman
    Ő van legfelül az öltözői hierarchiában..am sztem se csk alkat ő
  • LasDen #3540
    Messi hogy lehet csk?
  • DaemoonHunter
    Igen, ez így van, de van mögötte profizmus, szóval valamit valamiért, ezt még valamilyen szinten meg is értem. Kicsit off de az itthoni fociban ez az egyetlen dolog amit sikerült átvenni, csak profizmus, tudás nélkül :D Szóval pénzre igény van, meg csilivili, de mögötte semmi.

Gundel hangjával meg mi lett? Elkapott valami nyavalyát a brazil sunciktól? :D
  • Molnibalage
    Aztakurva! Majdnem lemaradtam.
  • karajjj
    jó ez a meccs eddig :D
  • Shep
    Volt egy másik meg nem nevezett zsoldos aki azt mondta, hogy a foci csak a pénzről szól és teljesen igaza van sajnos. Persze biztos lehet találni 1-2 olyan játékost akinek tényleg nem a pénz az első de ezekből van sokkal de sokkal kevesebb, tanya 3 mondjuk tuti tele van velük :D
  • DaemoonHunter
    Hát kb...
    Itthon hőbörög a magyar mikor nem játszik jól a csapat, de mi lenne ha nemhogy nem sétálgatnának a pályán harcedzett fiaink, még ki se mennének a meccsre egy "kis" pénzért cserébe.
  • Zenszkij
    lehet fogadni ellenük :D végre egy tuti tipp :D
  • Lacee86
    Elküldeném őket az apjuk valagába a sportminiszter helyében.
  • DaemoonHunter
    "Miután kedden azzal fenyegetőztek a ghánai játékosok, hogy nemcsak nem állnak ki a Portugália elleni utolsó csoportmérkőzésre, hanem a szállodájukat sem hagyják el, ha nem kapják meg a szövetségtől a beígért bónuszokat. Erre a ghánai sportminiszter-helyettes, Joseph Yammin közbenjárására a kormány előteremtette a szóban forgó pénzt - több mint 3 millió dollárt -, amit fel is tettek egy charterjáratra, hogy még időben eljusson a játékosokhoz.

John Dramani Mahama ghánai miniszterelnők személyesen hívta fel a csapatot, hogy biztosítsa őket, a pénz még szerdán odaér hozzájuk, így pályára lépnek majd a harmadik csoportmeccsen is, míg a Ghánai Labdarúgó Szövetségnek a FIFA fizeti majd ki a torna után a bónuszt"

Pedig ghánáról aztán tényleg nem gondolná az ember...ja de.
  • bakkerman
    és adótcsalt!!!!!!!

off vege :D
  • Lacee86
    Ócska szar duma? Mert szerinted ez normális? És nem ez volt az egyetlen eset, te is tudod jól. Aki sérülést okoz nem szándékosan, az teljesen más. Kár, h nem tudod megkülönböztetni a kettőt.
  • Sippie
    nemis, mer Messi a nézőkközé lőtt!!!!4444négy
  • SLICK
    hagyjad már ezt az ócska szar " el kellett volna tiltani mindenhonnan " dumát.
    kapott érte 0 meccset, az is bőven elég volt. Soha senkit nem fognak ilyenekért eltiltani örökre. A másik, hogy aki olyan sérülést okoz, hogy eltöri a másik lábát vagy akármilyét, azt meg utólag se nagyon tiltják el.
  • Lacee86
    Mi az, h ez MÁR 5 éves? Hány normális sportolót láttál ilyen valaha is csinálni? Ezt az embert még a futballpályák közeléből is el kellett volna már tiltani, és vmelyik intézetben kezelni.
  • Mor3llo
    egyél, noproblem :D
  • LasDen #3525
    nem. neked szólt, de nem neked szólt. nem ettem ma még semmit és kicsit kezdek ingerült lenni. azt linkelted, amire számítottam, aztán kicsapta a biztosítékot. Bocsánat. Remélem nincs harag...
  • SLICK
    benne marad ez tény, de ebben az évben mintha kicserélték volna. Erre mondom azt, hogy már közel sem olyan mint ezelőtt volt
  • Mor3llo
    az az igazság, hogy Pepe mindig is az marad, aki. Itt most nem azt értem, hogy minden évben agyonrúg egy palit, mint a videón, de egy évben 3-4x biztos kijön rajta valódi énje, és rúg, csíp, fejel...egyszóval ami nem a pályára való.
    Ugyanez igaz Suarezre is.
  • Mor3llo
    mit idiótázol? szóltam hozzád egy rossz szót is?
  • Takezó
    Utálom Suárezt, és elfogult a cikk, de akkor is nagyon érdekes. Érdemes végigolvasni, akármilyen hosszú is.
    Portrait of a Serial Winner
  • SLICK
    az akkor volt, ebben a szezonban viszont ugyancsak higgadt volt, talán 2-szer volt olyan, hogy kicsit túlreagálta a dolgokat. Meg most a válogatottban volt ez az eset Müllerrel.
  • LasDen #3519
    gondoltam hogy valamelyik idióta előkapja ezt az esetet. Mikori is ez? 5 éves? Ez is azt bizonyítja, hogy azóta drasztikusan változott Pepe, lásd idei szezon. Az egyik legtisztábban játszó volt a Realban. Igen, aztán itt a VB-n megint elgurult a gyógyszere, de ennyi.
    Aztán meg ha észrevennéd, hogy azt írtam, hogy "nincs ilyen őrült", ami nem azt jelenti, hogy nem csinál és csinált sok hülyeséget, akkor még díjaznám is amit mondasz.
    De csak hajrá....
  • Mor3llo
    való igaz
  • G_ArchAngel #3517
    Ha a Colgatenek vagy Blend-a-mednek lenne humora... :)
  • limperatore
    attól még lőne 40 gólt a spanyol bajnokságban úgy is ha 10 meccses eltiltást kapna :DD
  • LasDen #3515
    azért tegyük hozzá hogy Pepe messze nincs ilyen őrült, mint ő :D
  • benőmenő
    Pepével ellesznek
  • LasDen #3513
    nem is, mert tegnap előtt már a Reallal egyezett meg :D
  • bakkerman
    ez már pszichiátriai eset basszameg. Egy ilyen beteg agyút boronálnak össze a Barcaval,horror pénzekért...
  • limperatore
    csak megbotlott és pont ráesett a vállára :D