Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
na, Gána, még egyet! come on! :D

Bazinga!

HÁHÁHÁ

Krinyo
MI A F...

SLICK
na ha nem az argentinok akkor németek szopatnak.. de jó -.-

Asamoah Gyan a 100. gólhelyzetét is kihasználta:DDD ki merte megtenni h gólt fog lõni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

precision
YEEEE! 4,10 -es szórzóért raktam hogy Gána lövi a 3. gólt!!! FUCKYEAH! :D

Bazinga!

Zenszkij
Ghána!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Oziris666
Its time for africa

dave9004
káromkodás on
Hol vannak a németek?
Ez azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:D:D:D:DD::DD:

Portugália ugyanúgy rossz napot fogott ki, mint Svájc...

hopp 2-1 Ghánának jujj

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Faszt kell itt picsognod egész este, mint egy fürdõs kurva, menjek nézzél barátok közt

http://gaborszantai.co.uk/

Weed tuti megküldte a németeket hedivel :D:D

Ezen a VB-n sok meglepetés van egyelõre (még gyõzelem esetén is pl Argentína-Irán, Ausztrál-Holland)
SLICK
buzi argentinok majdnem megfingattak 1,12-es szorzóért éppen hogy hozták a meccset...
hamar hazaküldik õket is csoportkör után...

precision
nem vagyunk szakértõk és nem kell beszólni... nem tetszik? helo :P

Bazinga!

Ennyire nem rossz Portugália, hogy jobb legyen nála Ghána :)

utálhatod õket, de azért a topik színvonala maradjon meg:D én se szívlelem a franciákat nem titkoltan, de azért igyekeztem nem elszállni agyilag xD

ezek már nem a friccek! ez egy buzeráns liberó hazátlan csûrhe

ez ki a faszom ez a Musztafi:DDD marhára németes neve van...

nem hallottam még errõl a fazonról

Szánalmas ez a kurva nagy szakértelem ami itt megy <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
nem értem mit számít mutatja-e a tévé a beszaladó embert, amikor a stadionban is tuti felveszik egy csomóan okostelefonnal, aztán mehet youtube-ra...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Oziris666
Na ez nem a térdét fejelte gyerünk Ghána

precision
EZAZ!!! kapjanak is a gyökér friccek :D :D :D még egy Ghana! :D

Bazinga!

Sokáig tartott az elõny:D
1-1

háháháháh

MInd2cs gól pipa :D

Ayew mekkora szép fejes volt

hát kb anyám focizik így ha hozzá pattan egy labda! erre büszkék lehetnek az ex germánok....

Oziris666
Ezt a lolt ráfejeli a saját térdére :D

Fika zabáló örühet....

Götze nagyon megérdemelte már a gólt

precision
rohadjatok meg, hogy ezt nem tudtátok megcsinálni az 1. félidõben...

Bazinga!

vezetnek a németek majdnem a semmibõl;)

méghogy gyengék

Göcce!
Chile is jó emberek;)

csalóka a kép...nem mindenki tudja odatenni magát 100%-san...franciák még kizúghatnak a kieséses szakaszban simán...hiába a szép játék

Hollandia is mindig jól kezd utána meg kiesnek váratlanul:D

Shep
Hát azt én is de a németek makkerásgát ismerve vagy 1-0 vagy 0-0 lesz, esetleg ha találnak egy gólt akkor beindulnak és akár 3 is lehet a vége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én látok rá sanszot az elsõ félidõ alapján, hogy Ghána talál egy gólt.

Shep
Hollandok játéka szerintem elég egysíkú, Robben meg RvP és ha õk nem villannak a többiek csak nézik a napot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem holland, Mexikó és Columbia is jó

http://gaborszantai.co.uk/

Shep
Nekem is az õ játékuk tetszett leginkább, még akkor is ha egyébként nem szeretem õket, de náluk volt fantázia, meg elképzelés, persze majd ha õk is kapnak egy nehezebb ellenfelet meglátjuk ,hogy alakul.

Coral Springs
Ráadásul Ghána nem antifocit játszik, de amikor egy-egy idõre betömörülnek echte kifulladnak a német támadások.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Zenszkij
õszintén mondva eddig a franciák játéka a legjobb, brazilok erõtlennek tûnnek, argentinokat ma láttuk, németek még összerázhatják magukat, a többieknek nem sok esélyt látok

DasIsFuck
az semmi a svájci kerethez képestXD

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Shep
Na mit mondtam 1 hete? A németek kapnak egy kicsit komolyabb ellenfelet aztán megáll a tudományuk, bár ennek ellenére ezt a meccset hozni fogják, mert egy gólt találnak majd valahogy, valamikor, de nem bánnám ha nem így lenne.

Zenszkij
én erre a meccsre már nem tettem :D jól tettem 1.36-os szorzó pedig kecsegtetõ volt, nyertek egy meccset a németek ezért félgõzzel játszanak

Komolyan srácok. Az elsõ 2 forduló után ti még mertek fogadni? :)

Na hol van a nagy német válogatott? :D Nem sok mindent mutattak eddig ma....

precision
rohadjatok meg, németek! :P

Bazinga!