6938
-
#3590 majdnem az egész csapat ki lett cserélve, hogy a fontosabb játékosok pihenni tudjanak. Várható volt, hogy ez lesz. Bár sajnálom, hogy nem tudtak legalább 1 gólt lőni. Mondjuk ez dícséri Ecuadort is mert jól küzdöttek és Domingezen múlt, hogy nem kaptak ki. -
G_ArchAngel #3589 Jatekosok mielott tulertekeltekke valtak volna. -
G_ArchAngel #3588 Csigazabalók ezzel a játékkal nem fognak sokáig jutni -
Ferrari23 #3587 Na pár millával megint gazdagodtak az irodák franciáknak hála :D -
Nyiri #3586 Elfelejtettek neki szólni a stúdióból időben. Ugyanis Ő csak a helyszínen van és az nincs elég közel. A stúdió csak 8000 km-re van :D -
Ferrari23 #3585 És képesek lehet tényleg 0-0 tolni :D:D -
j0rmungandr #3584 7 rúgott gól Svájctól 3 meccs alatt nem rossz. Csak az a fránya kapott 6 ne lenne:D -
Ferrari23 #3583 Én vágom, de ő Antoniot mondott :D:D -
Az Enner Valencia :D -
Ferrari23 #3581 Aszondja kommentátor :D:D Antonio Valencia megindul, azt előbb ment ki piros lappal :D:D:D:D -
#3580 Valencia letalpalta Dinnye térdét. -
#3579 piros ! -
Ferrari23 #3578 Na franciák szép 0-0 fognak tolni, csak hogy szopjon a nép :D -
j0rmungandr #3577 Svájciak helyében hajtanék még, bevágnék még 2-t és akkor +1-s gólkülönbség, Ecuador 1 gólnál többel sose veri meg Franciákat. -
#3576 Svájc vezet. Szép gól volt, jól eltalálta a labdát vagy 20 méterről. -
IXEMGabeo #3575 Reméljük ismét sok gólos meccseket, izgalmakat fog hozni az elkövetkezendő két találkozó...
Svájcon nem fog múlni, Ecuadornak talán nehezebb dolga lesz, de meglephetik a Franciákat hasonló szívós játékkal, mint, amit mutattak Svájc ellen -
#3574 Discovery, Miért harapnak a felnőttek? -
#3573 sortűz -
IXEMGabeo #3572 Messi lőtte be a 2. szabadrúgás gólt a vb-n...elsőt Dzsemaili lőtte Svájc színeiben...
ezenkívül számos védés és kapufa állította meg a lövőket pl. Pirloé -
#3571 Nyócegyre fel. :)) -
IXEMGabeo #3570 jó meccsek voltak ma...Argentín gólváltás volt;)
Boszniának minden tiszteletem, amiért a bírói baki kiesésük következtében megvolt a mai hozzáállásuk a focihoz...
este mégjobb lesz a Fro-Ecuador meccs:) majd Enner Valencia vág hármat:P -
#3569 fap fap -
#3568 -
G_ArchAngel #3567 Tegnap délután volt 1 gól, ma 9-nél tartunk -
G_ArchAngel #3566 Bosznia - Irán is jó lett 3:1 -
G_ArchAngel #3565 -
#3564 nem tekintély kell egy CSK-nak,vagyis nem csak az,hanem egy példamutató,kicsit tanári mentalitás. A csk-nak kell folyamatosan beszélni a komplett csapattal,mozgatni őket,feltűzelni vagy éppen lenyugtatni a társakat,Leo nem ilyen kaliber. Pályán kívül se ő a szószóló,Pep saját könyvében azt mondta róla,hogy egy végtelenül csendes ember,és csak okkal nyítja ki a száját,de annak ereje van. Csak a tekintélye miatt kapta meg a szalagot,és nyílván mostmár amíg vissza nem vonul a válogatottól rajta is lesz -
sempronius18 #3563 Igaz bocsi kemény napom volt. :( -
#3562 Attól hogy valakinek igaza van még nem kell taplónak lenni ám:) -
#3561 Messi lecserélte magát :D -
sempronius18 #3560 Végülis eddig úgy néz ki, hogy csak 3-ból 3 meccset hoz Messi az Argentínoknak tényleg alkalmatlan, de én vagyok a hülye, hogy nem szarom le a VB alatt a futball hülyék okoskodását. -
#3559 te is okosnak hiszed magad, pedig nem minden erről szól ám. Nem szeretem Messit, de nem ezért zavar. Egyszerűen nem tartom alkalmasnak, hogy csk legyen. De tökmindegy, csak érdekeségképp kérdeztem, nem halok bele. Aztán jön sempronius és olyan stílusban beszél, mintha ő lenne az atyaúristen. Lehet, hogy rosszat mondtam, de nem egyből 'fasságot mondtál, kussolj inkább idióta' stílusban kell lereagálni. -
#3558 na végre egy jó meccs :) -
G_ArchAngel #3557 Nigériaiak nem fogjak 11-en befejezni, ha nem szedik össze magukat -
#3556 Elrontották a játékot :))) -
#3555 Musa vs Messi :D -
G_ArchAngel #3554 Mekkora meccs :))) -
sempronius18 #3553 Nem érdekel, hogy Realos, vagy Barcás-e utálom mind a kettőt nem erről van szó. -
#3552 Hagyd Realos, azért volt a szar dumája Peperől is és valószínű ezért csípi a szemét,hogy Messi csk. Pedig ki legyen,ha neki van a legnagyobb tekintélye a csapaton belül?
Mint ha neki nem lenne mindegy, pedig csak egy szimpla részletkérdés. -
sempronius18 #3551 anyádat?