6938
VB 2014
  • SLICK
    majdnem az egész csapat ki lett cserélve, hogy a fontosabb játékosok pihenni tudjanak. Várható volt, hogy ez lesz. Bár sajnálom, hogy nem tudtak legalább 1 gólt lőni. Mondjuk ez dícséri Ecuadort is mert jól küzdöttek és Domingezen múlt, hogy nem kaptak ki.
  • G_ArchAngel #3589
    Jatekosok mielott tulertekeltekke valtak volna.
  • G_ArchAngel #3588
    Csigazabalók ezzel a játékkal nem fognak sokáig jutni
  • Ferrari23
    Na pár millával megint gazdagodtak az irodák franciáknak hála :D
  • Nyiri
    Elfelejtettek neki szólni a stúdióból időben. Ugyanis Ő csak a helyszínen van és az nincs elég közel. A stúdió csak 8000 km-re van :D
  • Ferrari23
    És képesek lehet tényleg 0-0 tolni :D:D
  • j0rmungandr
    7 rúgott gól Svájctól 3 meccs alatt nem rossz. Csak az a fránya kapott 6 ne lenne:D
  • Ferrari23
    Én vágom, de ő Antoniot mondott :D:D
  • Norbi1990

Az Enner Valencia :D
  • Ferrari23
    Aszondja kommentátor :D:D Antonio Valencia megindul, azt előbb ment ki piros lappal :D:D:D:D
  • Norbi1990
    Valencia letalpalta Dinnye térdét.
  • ToCsEk
    piros !
  • Ferrari23
    Na franciák szép 0-0 fognak tolni, csak hogy szopjon a nép :D
  • j0rmungandr
    Svájciak helyében hajtanék még, bevágnék még 2-t és akkor +1-s gólkülönbség, Ecuador 1 gólnál többel sose veri meg Franciákat.
  • Norbi1990
    Svájc vezet. Szép gól volt, jól eltalálta a labdát vagy 20 méterről.
  • IXEMGabeo
    Reméljük ismét sok gólos meccseket, izgalmakat fog hozni az elkövetkezendő két találkozó...

Svájcon nem fog múlni, Ecuadornak talán nehezebb dolga lesz, de meglephetik a Franciákat hasonló szívós játékkal, mint, amit mutattak Svájc ellen
  • LasDen #3574
    Discovery, Miért harapnak a felnőttek?
  • Mor3llo
    sortűz
  • IXEMGabeo
    Messi lőtte be a 2. szabadrúgás gólt a vb-n...elsőt Dzsemaili lőtte Svájc színeiben...

ezenkívül számos védés és kapufa állította meg a lövőket pl. Pirloé
  • Lacee86
    Nyócegyre fel. :))
  • IXEMGabeo
    jó meccsek voltak ma...Argentín gólváltás volt;)

Boszniának minden tiszteletem, amiért a bírói baki kiesésük következtében megvolt a mai hozzáállásuk a focihoz...

este mégjobb lesz a Fro-Ecuador meccs:) majd Enner Valencia vág hármat:P
  • Jim Morrison
    fap fap
  • a.carkey
  • G_ArchAngel #3567
    Tegnap délután volt 1 gól, ma 9-nél tartunk
  • G_ArchAngel #3566
    Bosznia - Irán is jó lett 3:1
  • G_ArchAngel #3565
  • bakkerman
    nem tekintély kell egy CSK-nak,vagyis nem csak az,hanem egy példamutató,kicsit tanári mentalitás. A csk-nak kell folyamatosan beszélni a komplett csapattal,mozgatni őket,feltűzelni vagy éppen lenyugtatni a társakat,Leo nem ilyen kaliber. Pályán kívül se ő a szószóló,Pep saját könyvében azt mondta róla,hogy egy végtelenül csendes ember,és csak okkal nyítja ki a száját,de annak ereje van. Csak a tekintélye miatt kapta meg a szalagot,és nyílván mostmár amíg vissza nem vonul a válogatottól rajta is lesz
  • sempronius18
    Igaz bocsi kemény napom volt. :(
  • Count Adyn
    Attól hogy valakinek igaza van még nem kell taplónak lenni ám:)
  • bakkerman
    Messi lecserélte magát :D
  • sempronius18
    Végülis eddig úgy néz ki, hogy csak 3-ból 3 meccset hoz Messi az Argentínoknak tényleg alkalmatlan, de én vagyok a hülye, hogy nem szarom le a VB alatt a futball hülyék okoskodását.
  • LasDen #3559
    te is okosnak hiszed magad, pedig nem minden erről szól ám. Nem szeretem Messit, de nem ezért zavar. Egyszerűen nem tartom alkalmasnak, hogy csk legyen. De tökmindegy, csak érdekeségképp kérdeztem, nem halok bele. Aztán jön sempronius és olyan stílusban beszél, mintha ő lenne az atyaúristen. Lehet, hogy rosszat mondtam, de nem egyből 'fasságot mondtál, kussolj inkább idióta' stílusban kell lereagálni.
  • Krisztiam #3558
    na végre egy jó meccs :)
  • G_ArchAngel #3557
    Nigériaiak nem fogjak 11-en befejezni, ha nem szedik össze magukat
  • Totti5
    Elrontották a játékot :)))
  • Jim Morrison
    Musa vs Messi :D
  • G_ArchAngel #3554
    Mekkora meccs :)))
  • sempronius18
    Nem érdekel, hogy Realos, vagy Barcás-e utálom mind a kettőt nem erről van szó.
  • UUUU
    Hagyd Realos, azért volt a szar dumája Peperől is és valószínű ezért csípi a szemét,hogy Messi csk. Pedig ki legyen,ha neki van a legnagyobb tekintélye a csapaton belül?
    Mint ha neki nem lenne mindegy, pedig csak egy szimpla részletkérdés.
  • sempronius18
    anyádat?