Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha visszajátszanák nem lenne hibás döntés... Ahogy a gólvonal marhaságot is visszajátsszák stadionba, úgy egy kényes les szitu visszajátszása se kerülne semmibe, ráadásul itt azt se lehet mondani látták lengeti zászlót partjelzõ és a védõk leálltak, mivel védõk 3 méterrel hátrébb le voltak maradva, ha nem állnak le is gól.

Pedig ez pofonegyszerû. Hibás döntés esetén közfelháborodás esete forog fenn. Képzeld el ,ha a stadionban visszajátszák pl. Maradona isteni kezét anno. Mi lett volna ott.
Sokszor azért lesz gól, mert a védõk mar hallják a sípot vagy látják a zászlót es megállnak, igy viszont hiába nézik vissza es szabályos a gól, a jelzések már megzavarják a védõket.

http://gaborszantai.co.uk/

Zenszkij
nézd meg az új propaganda FIFA mozifilmet majd megtudod, orrvérzésig reklámozzák

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Továbbra se értem leseket miért ne lehet visszanézni, fõleg akkor ha gól van...

Azért jó lenne már tudni ,hogy Mezei Danikát kiafasz dugja a királyi tévénél ,hogy évrõl-évre világeseményket közvetíthet. Lövése sincs mi történik a pályán vagy kinél van a labda. Elképesztõ.
w77d
én mondtam vazze hogy az 1x nem lehetetlen...

Zenszkij
hülye új- zélandi barmok

Gratula a vezetésnek, tipszmiksz. :D

Na ez fasza :D Elveszik szabályos gólt aztan meg NIgériai gól :D:D

Na itt számít a meg nem adott gól!
dave9004
ha kikap ma bosznia, akkor kiesnek igen.
Ha itt nyer Nigéria akkor ugye elég jó esélye van továbbjutni (4 pontja lesz, Irán meg nem hiszem legyõzi Boszniát) Fontos lehet azaz elvett gól. (ugye ha kikap Bosznia kiesik ha jól számoltam)
Coral Springs
Nevetséges a játékvezetés ezen a VB -n, nem gyõzöm eléggé hangsúlyozni. <#levele>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

dave9004
na bíró ezt jol benézte a haverod. -1 gól boszniától
Zenszkij
szégyen, Új-Zélandi bíró bazd

Szemüveget a partjelzõknek:D
Mekkora bírói hiba megint......

dave9004
Obemwingie....D helyett B-t mond folyton. Mezei még a neveket sem tudja elmondani rendesen
LasDen
itt meg #vótmá :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zzeN
humiariból<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dave9004
na mezei szerint a bosnyákoknak is van már pontjuk :D
Zenszkij
nah ez baromi jó meccs lesz!

Nem, 444-en találtam :))

na ne szivass:DDD te csináltad?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó meccsre számítok:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
<#taps>

Coral Springs

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

precision

Bazinga!

Coral Springs
<#hehe> <#eljen>

Volt nem egy jó mém errõl a jelenetrõl, nagy fazon.

Zenszkij

Norbi1990
Mindketten Gána ellen szerezték a 15. gólukat :)
Solten

Saor Alba

Mor3llo
jó kis hajtós meccs volt
nem értem, hogy takonyLöw mégis mit akar Khedirával az irányítóposzton. Rejtély néha a pali.

Mironak pedig nagy gratula, most már tessék megdönteni Ronaldo rekordját, abszolút megérdemli!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
Horti Gábor:

"csak jelzem, hogy Costa Ricával mi 2009. október 16-n világbajnoki bronzmeccset játszottunk... azóta nekünk egy 8-1 jutott a selejtezõkön, míg nekik egy tuti továbbjutás a VB-n...mondom, csak jelzem..."
ha Nigéria hasonló mód összeomlik, mint Kamerun akkor elég sok;)))

Bosznia gyõzelmet várok én is

precision
hát akkor bukta lesz ha tényleg több lesz mint 2,5 gól...
szemét németek miért X -eltek le... az is jó lett volna ha nyernek, még jobb ha Gána...

Bazinga!

Én oda sok gólt várok...

Coral Springs
<#nevetes1>

Szerintem over lesz.
w77d
rohaggyále XD

precision
az egyik szelvényem még megmenthetõ ha Bosznia nyer és 2,5 gólnál kevesebb gól születik a meccsen... szerintetek erre mennyi az esély? :)

Bazinga!

Az igaz, 1 biztos pont van, amin nem, TE! <#idiota><#idiota>

Coral Springs
Jó volt a második félidõ, ilyet még többet. <#eljen>

w77d
egy párszor sikerült meglepõdni az elmúlt 2 hétben már nem? :D

Én nagyon meglepõdnék, ha dzekóék nem nyernének....

Zenszkij
Nigéria is lutri, ez ellen az Irán ellen nem lehet lemérni a formát.

w77d
akár.. bár azt hozzá tenném, hogy a szelvényt a németek most elvitték és általában 1 hibával tolom mindig XXD

:DD::D