6938
VB 2014
  • Molnibalage
    Vagy ott a Boszniát kiejtő Új-Zélandi biológus őt miért nem tiltják el?

Ez a bíróra utalna?
  • sempronius18
    Na akkor még inkább megértem.
    Így majd meg a 200 millióból amit költhetnek csak visszavág majd a MU ebben reménykedik gondolom.
  • UUUU
    Emlékszel Pepe esetére ? Az elborultabb dolog volt és gyakorlatilag ugyanennyit kapott 10 mecset.
  • bakkerman
    október 26.-ig tiltották el
  • sempronius18
    Mondjuk tégedet megértelek főleg, ha Augusztusban, vagy Szeptemberben lesz a MU-Pool.
  • sempronius18
    Kapjon érte pirosat és tiltsák el két meccsre ennyire egyszerű.
  • Tyler1
    Tehát az lett volna korrekt eljárás, ha az ilyen megmozdulásokat abszolút nem tolerálja a Fifa, mert hát semmi komoly sérülés nem született? Azzal teszik tönkre a futballt, hogy pályára nem való, mindenféle sportszerűséget nélkülöző, szándékosan játékos ellen irányuló agresszív tevékenységért szankciót szabnak ki?
  • bakkerman
    én alapból nem engedném olyan park közelébe,ahol gyerekek vannak :D
  • sempronius18
    Egyébként ezt megmondom, hogy konkrétan buziság amit a fifa csinál az alattomos karriereket tönkre tévő megmozdulásokért semmit sem kapnak egyes játékosok, ez a hülye gyerek meg a meccs hevében csinál valami hülyeséget amivel semmi komoly sérülést nem okoz aztán 4 hónap.

Vagy ott a Boszniát kiejtő Új-Zélandi biológus őt miért nem tiltják el? Szerintem kiejteni egy válogatottat fajsúlyosabb, mint egy kis harapás.

A foci a világ legjobb játéka, de a fifa mindent megtesz, hogy tönkretegye, kiölik az emberiséget és az érzelmeket, mert már a gólnak sem örülhetsz akárhogy, hülye bírókat küld, korrupció, meg idióta helyszínek, mint Quatar látom már ott mekkora hangulat lesz.

Nem baj legalább ez a VB fasza nagyrészt a játék is meg a hangulat is nem tudta elszúrni az a pár 10K tüntető a VB előtt, mert van még 190 millió Brazil akik imádják a focit és örül, hogy rájuk figyel a világ.
  • Jim Morrison
    nem, mert kiskorúak bántalmazásáért mégtöbbet kapna.
  • sempronius18
    Akkor a gyerekével se passzolgathat a parkban novemberig?
  • bakkerman
    Suarez 9 válogatott meccsről eltiltás,4 hónap minden futballtevékenységtől eltiltás
  • Breki33
    Két és fél óra van hátra az USA-Németország mérkőzésig, ám Recife-ben jelenleg ilyen az idő:

• sempronius18
    Az egyetemen voltak Nigéria haverjaim.
  • sempronius18
    Jah meg válogatottnak lenni nem kötelező, ha nem akarsz játszani akkor lemondhatod és megy más.
  • G_ArchAngel #3615
    Oke, neked igazad van, nekem meg idom nincs, ugyhogy hagyjuk. Gondolom rohadt sok fekete ismerosod van.
  • sempronius18
    Most ha utána néznél tudnád, hogy a legtöbb válogatott tagjai eleve sokkal kevesebb prémiumot kapnak, mint a Ghánaiak.

A Németeknél például nincs is prémium csak a továbbjutás esetén azon kívül amit a fifa utal.

Ott felfogják valamiért, hogyha a VB-n amit az egész világ figyel odateszik magukat akkor majd jön a PSG ügynöke évi 10 milliós szerződéssel.
  • G_ArchAngel #3613
    Pedig csak egy napja volt... #3486
  • Molnibalage
    Rohadtul nem vágom a poént...
  • G_ArchAngel #3611
    Két lába van, három keze meg egy labdája, és nagyon boldog - ki az...?

• G_ArchAngel #3610
    Nem rocketscience - nem voltak kifizetve, nem akartak jatszani, ilyen gondolom furcsa a kenyelmes irodai szekbol, de van ra feher pelda is: pl. Kimi Raikkonen, akinek a Lotus tobb, mint egy eve utalta a millioit, csak a postas allandoan eltevedt. Aztan megunta es nem fejezte be az idenyt.
    Te dolgoznal akarkiert is ingyen? En nem. Ingyen elmegyek homokzsakot pakolni arviz sulytotta teruletre, de nem fogom azt ingyen csinalni, amiert ekozben mas orszagbol erkezok a tobbszoroset kaphatjak. Attol, hogy valaki fekete vagy csoro balkani, nem azt jelenti, hogy hulye.
  • LasDen #3609
    nem offense. teljesen természetes. ahogy az is, hogy szezon közben egymást szidják a játékosok, aztán meg a válogtatottban haverok :D
  • bakkerman
    nem offenseből raktam be,csak érdekesség képpen :D a mai flém (portugália kiesése) előtt gondoltam rakok valami képet
  • sempronius18
    Egy hete volt már a témáról vita, hogy ilyen vajon miért csak az afrikaiakkal történik.
  • Nyiri
    Muntarit és Boatenget hazaküldték a ghánaiak
  • LasDen #3605
    miért mit csináljon, ne passzoljon neki? :D
  • bakkerman
    De Mária a hős :D
  • bakkerman
    Ghána eltippmixeli a meccset,sima portugál győzelem,de a német-amcsi úgyis döntetlen lesz :P
  • G_ArchAngel #3602
    feherek es feketek jatszanak - a nezoteren lesznek csak sargak
  • Lacee86
    1-0
  • Kaplan
    Sok-sok sárga.
  • Shep
    Portugál-Ghána-ra kinek mi a tippje?
  • Lacee86
    Nem írtam, h nem akartak győzni. Csak benne volt a meccsben az X, főleg a B csapattal.
  • zaki
  • precision
    gyökér franciák...
  • IXEMGabeo
    Ez tény és való nem álltak úgy vissza, mint az olaszok Uruguay ellen...

de azért rúgdosódás volt rendesen igaz Ecuador volt a feszültebb így ők voltak idegesebbek...
  • Ferrari23
    Hát én meg azt láttam, hogy a franciák győzni akarnak, mert még a 88. percbe is 1 sec alatt indított a kapus, csak szimplán falábú, fafejű balfaxok voltak ma. Mindent a kapus kezébe lőttek, meg fejeltek. Ha nem akartak volna győzni nem próbálkoznak 20x gólt szerezni, hanem szartak volna bele az egészbe mint a jó kis olasz csapat.
  • TomStorm
    Hát igen és ahoz képest még jók is voltak.Jó meccset játszottak így is!Ecuadornak megvolt a lehetőség,egyet se rúgtak..
  • IXEMGabeo
    mondtam, hogy erős csapatuk van Hitzfeldéknek...Franciák ellen minden balul sült el számukra kezdve ott, hogy lerúgták Von Bergent a középhátvédot, kihagyott helyzetek a gyors kapott gólok...egyszerűen minden összejött a Franciáknak holott ekkora különbség nincs a 2 csapat közt...

bár Honduras is azért olykor olykor helyzeteket teremtett Benaglio ma jól védett...Messi ellen ez a védelem azért kevés lesz...

Franciáknak mákjuk van a sorsolással...megmondom őszintén Nigéria lesz pont az egyik leggyengébb láncszem a 16 között...és ők kapták ki...viszont a Franciák a Brazíl-Chile ágon vannak ahol megint csak bármi történhet...

esti meccsek jobban tetszettek, mint a délutániak pedig azok is jók voltak, élvezhetők...

Ecuadornak minden tiszteletem nem semmi mekkora hajtóerő volt bennük
    Kiállítás véleményes volt, bár Marchisio teljesen hasonló szitu miatt kapott lapot...bíró hezitált is....hamár lúd legyen kövér így a piros jogos volt, talpalásért szigorú ítéletek szülessenek akkor már...egyébként érdekes, hogy ezek az afrikai bírók kevésbé adnak lapot pont akkor, amikor kellene...
  • Lacee86
    Hát, sztem azért lehetett sejteni, h nem feltétlen fognak nyerni ezen a meccsen. Én nem lepődtem meg az X-en, bár vártam volna gólokat mindkét oldalon.