6938
-
DRFlame #3670 Igen, hozzá vannak szokva. Ha változnának a szankciók, eleinte fura lenne, hogy röpködnének a sárgák és a pirosak, de egy-két hónap alatt helyreállna a rend. -
#3669 Milyen nehéz helyzetben ? Tehát az a megoldás hogy hagyja, hogy anyázzanak a játékosok, mert nehéz a helyzete? Értem én gondolom más sportágakban a bírók eltudják látnia ezt az egyszerű feladatot, csak a fociban nem.
Na akkor ki a hibás, ha nincs szankció és a bírókkal szenben megengedik ezt a tiszteletlenséget? Ugyanez a helyzet a szinészkedéssel, mintha nem is sportolókat látnék számtalanszor, hanem nyafogós kislányokat és ez azért van, mert hagyják az ilyen sportszerütlen dolgokat. -
sempronius18 #3668 Igen keményebben kellet volna az okozott sérüléssel arányosan ezt magyarázom már egy órája, de azt már megszoktam, hogy neked 10-szer el kell mindent magyarázni, hogy megértsd úgyhogy veled nincs baj. -
#3667 Már 98 elött is sárga járt érte. -
#3666 És akkor az a megoldás, hogy azon sírsz, hogy Suarezés túl súlyos...? Talán a többitnek kellett volna keményebb... -
G_ArchAngel #3665 EL kellene odaig jutni, hogy feltetelezett buntetonel megallitani a jatekot, 10sec visszanezni es lehet a pontra mutatni vagy sargat adni a szinesznek. -
sempronius18 #3664 Az a baj, hogy a fuckolással nagyon nehéz helyzetben van a bíró.
Nézd azt, hogy például a Brazil-Horvát meccsen a jogtalan tizi után biztos kapott pár keresetlen szót jogosan a bíró.
Most akkor jogtalan tizi után menjen ki még 2-3 Horvát pluszban? -
Nyiri #3663 A mezes téma Blatter hülyesége... -
#3662 Nem nézünk focit. Ja gondolom azért nézek már kb. 37 éve labdarúgást , hogy okoskodj.
Aham, megy le. 10000 esetből egyszer, de benne van a szabálykönyvben, miközben simán olvasható le a szájukról a fuck off,puta madre,suck my dick és egyéb finomságok és nem történik semmi.
Én meg nézem mindkettöt, söt más sportokat is. És azt kell mondjam, a labdarúgás sokkal lejjebb van sportszerűségben sajnos. Suarez megérdemelte az eltíltást, az más kérdés, hogy vannak esetek, hogy kevésbé szankciónálják, mint ahogyan kellene.
Lást Pepe ügy vagy Keane ügy, Ramos agy elborulás stb. -
#3661 egy vicc a sárga/piros lap rendszer, nevetséges hogy gólörömnél mezlevételért ugyanaz a büntetés, mintha durvább szabálytalanságot követ el valaki
-
sempronius18 #3660 Vannak akik csak a VB alatt nézik....... -
#3659 nyilván azért van itt mindenki mert nem néznek focit :D:D_SA_:D_A -
DRFlame #3658 Lebuktunk... mindenki más rugbyt néz, csak te nézel focit. -
sempronius18 #3657 Tudod fociban is megy le a pályáról aki kurva anyázza a bírót, de ez benne van a szabálykönyvben.
Nem néztek focit faszért okoskodtok most már így mondom.
Fordítva ez rám is igaz, mert én meg rugby-t nem nézek, úgyhogy kvitt. -
#3656 Tényleg ? Hát nem.Az összesdurvaságot díjjazzák, na de ott nem is fetrengenek, ha rájuk fúj a szél. Ráadásul ott nem k. anyázzak a bírót, mert egyből mehetnének le a pályáról. -
#3655 így legalább nem jön a Realba! Ennél jobb hír nem is kell -
sempronius18 #3654 Vállharapás mióta gyilkossági kísérlet kérdezem tőled is? -
#3653 Ha én megpróbálok vkit megölni, de nem sikerül, ne kapjak semmi büntetést, mert há' kérem, nem öltem meg?? -
sempronius18 #3652 De értsd már meg, hogy ma is rengeteg olyan eset van, mint Keane-é ahol egy játékos karrierjét teszik tönkre és megússzák 3 meccsel csak te nem tudsz róla mert a Vb-n kívül alig nézel focit.
Chiellini meg már a 16 között játszhatna, ha nem esnek ki. -
ManoNegra #3651 Szerintem tetessenek rá szájkosarat. Az megfelelő büntetés lenne. -
#3650 Nagyon nem igaz, hogy nem szarják le pontosan azért, mert két különböző meccsen kapott sárgával is kiejtik megukat. Sokszor az kapitány inkább be sem küldi őket. Még, ha a játékos nem is veszi komolyan, más igen. -
Nyiri #3649 Ja és a könyvében külön kifejtette, hogy nem bánta meg ezt a tettét. Gratula! -
#3648 Ezen jót röhögtem... -
sempronius18 #3647 Ja csak rugby-ben kb a gyilkosságért jár sárga.
Most képzeld el, ha 10 perc járna egy sárgáért az elmebeteg bíró ott csalná el a meccset ahol akarná. -
#3646 Hallottál már arról, hogy az idők változnak? Ha most történne meg, akkor ezért akár 1 évet is kaphatna lazán.
Csak azért, mert valaki régen megúszta, akkor az miért indok arra, hogy ma valaki megússza...? Régen önbíráskodás volt. Szóval a "bezzeg akkor" dumával inkább le kellene állni, mert semmi értelme... -
#3645 A gond a szankciókkal van. Egyre kisebb a sportszerűség szerepe a sportokban és a szabályalkotók hagyják.
Szinészkedés,durvaságok,pofázás a bírónak stb. Piros lapért ugyanolyan eltíltás jár sokszor, mint 2 sárgáért ?
1 mérkőzés és annyi ? Milyen szerepe van manapság a sárgának ? A játékosok szinte már le se szarják.
Gondolom máshogy viszonyulnának, ha olyan lenne, minta rugbyben, hogy sárgánál le a pályáról 10 percre azonnal. Mindjárt nem lenne 6-7 sárga egy meccsen egy csapattól. -
#3644 Kár, hogy csak 4 hónapra tiltották el. -
sempronius18 #3643 Megölte Chiellinit, vagy Ivanovicsot? Okozott nekik komoly sérülést?
Oláh Lórántot minden csapatba az rendes tisztelettudó fiatalember. -
DRFlame #3642 Akkor meg nem való a focipályára. Ha én idegbeteg vagyok és ezért megölöm az ellenfelet a pályán, akkor az idegbetegségem mentesít? -
sempronius18 #3641 Erre gondoltam várom a United fan fórumtárs véleményét. -
#3640 Szerintem többet űztem, mint te, de ennek semmi köze ehhez. Hülye magyarázat ez a "meccs hevében" stb, ez nem mentség. -
sempronius18 #3639 Mentális gondjai vannak régen sokkterápiával gyógyították, de azt betiltották, ma meg erős gyógyszerekkel amik zombivá teszik az embert nem kívánom neki egyiket sem.
Az eltiltástól az természete nem változik meg? -
DRFlame #3638 És a többi focista tud gondolkodni, csak ez a néhány nem? Akkor azok biztos nem fociznak komolyan. -
#3637 Erről nem is beszélve. 3 mérkőzéses eltíltás. Håland pályafutása meg végetért.
-
sempronius18 #3636 Te se űztél komolyan semmi sportot, ilyenkor nem gondolkozik... -
sempronius18 #3635 Igen meg a partjelzőire. -
sempronius18 #3634 Földön fekvő emberbe belerúgás könnyen halált is okozhat, de sérülést biztos.
Ha Suarez nem valóban vámpír akkor a harapása kevésbé. Nagyon nem egy szint. Ráadásul klubcsapatban 10 meccs akár alig több, mint egy hónap nem 4 és ez azért nagyon nem mind1. -
#3633 Fú az komoly büntetés egy Suarez esetében, akit 4 év alatt lassan 50 meccsre tiltottak el. Biztos átgondolná a sorozatos balhéit egy piros lap után.
És semmi köze ahhoz, hogy Pool-os, én nem utálok senkit azért mert ott játszik, viszont az ilyen magatartás ellen így kell fellépni, mivel nem ez az első ilyen esete. Ha Rooney rágná meg folyamatosan az ellenfelek testrészeit, akkor is ez lenne a véleményem. -
#3632 nah, akkor az 56-os forradalmat még lesz ideje megünnepelni... -
DRFlame #3631 Engem jobban zavart, amikor 2010-ben Ghánát ejtette ki a 121. percben egy kezezéssel. Gáz, hogy a szabályok szerint "megérte" az a szabálytalanság. Szerintem eleve gáz, hogy a szankciók egyátalán engedik az ilyen mérlegeléseket. Lásd taktikai szabálytalanságok.
Még szerencse, hogy nem én vagyok valami fejes, mert én tiltanék el mindenkit meg osztogatnám a pirosat minden szarért.