Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Még azért ezt gyakorolnia kellene

Breki33
w77d
volna, ha a németek nem X-elnek... mondom mindig 1 rossz a szelóról a többi jó :D

Shep
Na most látom az eredményt, hát kivételesen weed nyert :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Solten

Saor Alba

Érdemes lesz belenézni, az utóbbi években sokat változott a színvonal :)

REAL MADRID

Valaki még lemeri írni, hogy a játékvezetés rendben van?;)))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aki a vegen van, Marta Vieira da Silva jobb, mint a legtobb ferfi - durva cselgep a csaj <#wow1>

http://gaborszantai.co.uk/

Coral Springs
Jövõre lesz a nõi football VB, valaki szokta nézni a pinák hogy fociznak ? A youtube összeállításokat nézegetve elég jól.

http://www.youtube.com/v/IB-itlQWZZA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Te ilyen fogadós tipus vagy ? Én letettem róla évekkel ezelött. Igaz tippmixezni sose. Vagy tíz éve a totón volt egy 12-esem. Elötte egy héttel fizett rá cca. 35e.-et. Mondom mekkora király vagyok - bemegyek a lottózóba és kifizet nekem a csaj 127FT-ot. Egy világ omlott össze bennem. Mindenki eltalálta a szelvényt azon a héten. Na azóta nem játszok.
"Ezekre a hentergesekre annyira egyszeru szabalyt ki lehetne talalni. 5 percig nem engednem vissza akit apolni kell."

:D:D Na ez nem is rossz ötlet :D:D

Fogadj a VB nyolcaddöntõ mérkõzéseire 2014.06.24. és 2014.07.01. között legalább 5 000 Ft összértékben és nyerd meg a Spanyolországi álomutat vagy az 500 db 5 000 Ft-os feltöltés egyikét!

Fogadj a VB elõdöntõ mérkõzésekre 2014.07.05. és 2014.07.09. között legalább 5 000 Ft összértékben és nyerd meg a Brazil álomutazást vagy az 500 db 5 000 Ft-os feltöltés egyikét!

Jövõhéten vagy mikor fogadjál 5k értékben tippmixprón és nyerhetsz brazil utat 10 napost :D Mákod van kijuthatsz, csak vb nem lesz :D:D

Nekem a mai nap bukó lett. Nem gondoltam volna, hogy a boszniai meccs 1 gólos fos lesz.

Zenszkij
mégis õ van kint a vb-n, nem mi

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

"Pfujj de senkiházi csapat ez a nigéria. Végig dícséri õket ez a fogyatékos kommentátor,"

Mezeit szeretik másik fórumon is :D:D:D

Zenszkij
nah ma a tuti tippek full bukók voltak (megint), így meccs közben marhaságokra pakolva sikerült kijönnöm pozitívan, ez a vb nem a nyerésrõl szól :D

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hát ez biztos nem fog megtörténni.... Arra leszek kíváncsi ezt a bírót is hazazavarja-e a FIFA :D Mert az vicces lesz, hogy elismerik a hibát, hogy szabályos gólt nem adott meg szabálytalant meg igen, dehát jól van az Nigéria nyert :D:D

"finoman" fogalmazva - pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs. Éppen elég ,hogy lassan a hülye is látja mennyire korrumpált és/vagy inkompetens disznók vezetik a FIFA-t. Amíg ezek nincsenek eltûntetve ,addig marad minden. Lásd az istenített Beckenbauer. És nagy ám a kuss.
Coral Springs
Nem értem hogy ilyen esetben miért nem lehet érvényteleníteni az eredményt, és lejátszani a meccset újra ? Attól függetlenül hogy a VB ütemezve van, szerintem ez nem megoldhatatlan.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ja arról már nem is beszélve, hogy bírói tévedés miatt most Nigéria is kaszál a továbbjutással már milkát.

Hányan fogják holnap megírni a - mi lett volna ha - címû eposzt ,de tényleg érdemes elemezni.
Ha a Dzeko gólja ér ,akkor vezetnek és nyílván máshogy játszanak. Igaz Mexikónak is 3-at kellett rúgni egyért. No sebaj. Lesz itt még jó meccs. Az alibizõk úgyis kibuknak ,ha a bírók nem pofáznak bele. Az egyenes szakaszban nem bírom elképzelni ,hogy a koreai VB színvonalát hozó bírókat nevezzenek. (Bár hogy Nishimura megint hogy került meccsre azt a tököm se tudja)
Még az, hogy így esnek ki :D De világ szinten több milliók mennek a fogadóirodák zsebébe :D És pl most miért? Mert a bíró balfax volt :D Értem én, hogy szerencsejáték :D, de na :D

Szétröhögöm magam ezen a zöld sasok szövegen :D Elsõ meccsen amit mutattak, az kb nb3-as szint volt, most meg egy szabálytalan góllal meg fetrengéssel nyertek :D

Coral Springs
Hát akkor ezt a meccset is felírhatjuk a játékvezetõi hibák listájára. A bosnyákoknak nem adtak meg egy szabályos gólt, a nigériaiaknak meg megadtak egy szabálytalant. Menjen a büdös kúrva anyjába ez a játékvezetés ami ezen a VB -n van. Számomra felfoghatatlan hogy így esnek ki csapatok a VB -rõl. Nem drukkoltam egyik csapatnak sem, de ez felháborít.

Muki100
Vajon ennek a bírónak is megvette a jegyet hazafele a szünetben Blatter?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ghana nagyon mas szint, oket orom nezni, ezt a kozel ket orat visszakernem, ha lehetne.

Szánalom volt ez a meccs....

Csóringer bosnyákok. Jól tönkrevágta a kedvüket a bíró. Afrikából egyedül Ghána érdemel tapsot a mai alapján. Nigériai Sasok mi ? Szárnyak nélkül. Pedig volt ezeknek egy jó csapata tizenpár éve. És õk az afrikai bajnokok. Kamerun , Elefántok , Nigéria , Algéria. Ezeknek most nem tudok örülni. Marokkó vagy Szenegál anno. Az igen.
dave9004
ha továbbmennek, a franciák elintézik õket
Azért faxa lehet így kizúgni a VB-rõl, hogy egy szabálytalan góllal kikapnak :D:D

Bár azt is hozzátehetjük, hogy ma dzekoék raklap szarok voltak....

koszi

Na ez a Nigéria remélem minél hamarabb ki fog esni, ilyen idõhúzó szarházi bandát rég láttam.

Besic. És úgyis elviszik a VB után.
Ki jatszik a Fradiban?
Most mondtak az angol kommentatorok, hogy nem akarjak megserteni a magyar ligat es a Ferencvarost, de XY szinte barmelyik Bundesliga csapatba jatszhatna.

Hát ritka fos meccs lett.... Unalmas, most meg már elhúzzák az idõt....

Hogyne futottak volna. Most is mennének elõre ,ha nigéria nem törné el.
Coral Springs
Én már alig bírom nézni ezt a meccset. A bosnyákok nagyon gyengék, legalábbis a befejezéseket rendre elbasszák, szépen lassan lecsorog a meccs, a bírók eldöntötték. Nevetséges...

Hát ezzel az eredménnyel elég sokan szopják ezt is :D

Jim Morrison
Ezek a bosnyákok elsõ félidõben sem futottak?
Mezei meg a szokasos...
Mai radiokabare egy jelenete jutott eszembe...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NA ez jó. :) Bár én is meglepõdtem ,de a brazilok is allemánoknak híjják a nímeteket. A francia VB-n tûnt fel elõször. Merthogy õk is. (kicsit off ,de mezeitõl rájöttem ,hogy lehetne megszabadulni - fel kéne neki ajánlani a meccs után egy all-inclusive favella kirándulást és lelökni a buszról a közepén. Ez se jönne többet haza.)
Most vettem észre, hogy Nigeriat mar nem NIG-nek rövidítik - anno vicces volt a németek ellen NIG-GER volt kiírva :)

Ne reklámozzuk tovább ,mert a végén a döntõt is rábízzák... Elképzelem amint emögött a díszfasz mögött ott áll két kisegítõ és nézik a papírost ,hogy éppen ki ér labdához és bökik a vállát. Nem bírom elhinni ,hogy senki nem szólt neki itthonról. Egy hete anyázza mindenki és továbbra is ezt az inkompetens "valamit" nyújtja. A végén visszasírom a kisJenõt. Sõt már most. Na többet nem is érdemel a téma. Bocs. BABATÜNDE bassszameg.
Muki100
Bírók így is szeretnek (persze nem ezen a vb-n) kompenzálni tizenegyesekkel... ha adott az egyiknek megadja a másiknak is, persze ha másodjára is szabálytalanul lerántják már nem adja meg a második büntetõt mert milyen már az hogy egy meccsen befújok kettõt.
Az a baj hogy így szépen értelmét vesztik a szabályok, illetve hogy mit szabad mit nem. Sárga lapoknál a mérlegelés ugyanez, sárgát érne ahogy felrúgja de kiállítani azért mégsem akarná, úgyhogy inkább nem ad neki semmit.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ez a Mezei katasztrófa......

Ha következetes a bíró ,akkor azt simán befújja kifelé szabadnak (márhogy a bosnyák védõ lerántását.) Fõleg ,hogy akkor már tudhatta mekkorát bakiztak a lesnél. Kompenzál és kész.
ReszegKoldus
egyszerûen hagyni kéne zászlólengetés és sípolás nélkül a kérdéses szitut és ha gól akkor visszanézni, hogy les volt-e

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nyilván jó bírók kellenének nem ilyen kutyaütõk ,de ezek is ugye kvótával mennek ki földrészenként. Meg is van az a eredménye.
Szerintem a nigériai gólt megelõzõ labdaelvezetés nem volt szabálytalan, de igazságtalan, hogy nem X az állás, mert a játék képe alapján (1-1 gól is) annak kéne lenni.
No én nem akarok vitába szállni veled ,de az alapállás a folyamatos játék. Ezért vezették be nagynehezen a gólbírót és ezért nincs még Challenge meg idõleállítás. Kérdés melyik a jobb. Az USA.-ban így játszák a profi sportokat máshol meg nem. Ezért tökölnek régóta ,hogy mit csináljanak. Folyamatos játék vagy tördelt. Én se tudom a jó választ.