6938
-
G_ArchAngel #3710 Hacsak Ghána nem rúg meg egyet, mert akkor ok mennek tovább -
#3709 Először az abszolút gólkülbség számít, és utána asszem talán az egymás elleni eredmények. 2:1-es gáhnai vezetéssel és mostani állással Ghána menne tovább. -
#3708 Attól függ hogy alakul a gólkülönbség, nagy eséllyel az USA jut tovább. -
#3707 ezzel annyi is volt -
#3706 most ha a portugáloknak és az usa-nak is 4 pontja lesz akkor mi lesz? -
#3705 Gól itt
És ott -
#3704 Ha a németek többször, akkor portik esélye is nő. -
#3703 portugál meccsen szvsz még mindkét csapat betalál,ebből nem lesz portugál továbbjutás -
j0rmungandr #3702 Az USA védelme a félidők végén mindig "visszaáll", lazsál, úgy-hogy akkor várható esetleg német gól szerintem. -
#3701 attól mert a gól nem jött össze nekik, folyamatosan támadták az ecuadori kaput, sorra dolgozták ki a helyzetet, ez minden csak nem döntetlenre játszás -
G_ArchAngel #3700 Nem akarom elkiabálni, de a nemet meccs játékvezetői egyelőre jól dolgoznak -
#3699 Boye szelvénye eddig jól áll :D -
G_ArchAngel #3698 Hülye Ghána :( -
j0rmungandr #3697 Micsoda öngól:D Szépség díjas! -
G_ArchAngel #3696 Nem, tévedtem, az egy másik meccs volt, ahol 10 ember folyamatosan tudta őket támadni...
OH WAIT!!! -
sempronius18 #3695 Röplabda? :) so hoooot...... -
#3694 öngól :DD -
#3693 Szegény...biztos fogadási csalás :c -
#3692 A magadfajta barmokon én is csak sóhajtok. Egyébként kettőt találhatsz, hogy miért szoktam le a foci nézésőrl úgy nagy átlagban és miért hagytam abba a focit annak ellenére, hogy haverokkal 10+ évig toltam... Akkor inkább röplabda, még ha itthon csak vegetál a sport, meg még mix csapatban is nagyon kellemes játék. Kevesebb a tapló is... -
sempronius18 #3691 Hát persze azért hajtottak még a 80. perc után is és dolgoztak ki egy csomó helyzetet nem egyértelmű? -
#3690 jaaa,nem,mert amerikai megverte ghánát,akkor bocsi -
#3689 ha Ghána 1-0-ra győz,és amerikai 1-0-ra kikap,akkor jön a sorsolás igaz? -
#3688 mert a franciák X-re játszottak? -
G_ArchAngel #3687 A németek nem x-szelni jöttek, mint a franciák - szerencsére -
#3686 németek erősek -
sempronius18 #3685 Sóhajt..... -
#3684 A foci körülményei ismertek. Ha valakinek nem tesztik a tévedés ilyen fokú durvasága, akkor ne focizzon próbálkozzon a sakkal. Ott elég jól lehatárolt a játék... -
sempronius18 #3683 Kívánom neked, hogy majd mikor egyszer ne adj isten megfosztanak életed nagy vissza nem térő lehetőségétől legyen annyi lelki erőd, hogy ne kúrva anyáz. -
#3682 pont odakapcsoltam mekkora volt -
#3681 most ez a csoport 4 esélyes még? -
#3680 CR majdnem meglőtte a VB legnagyobb gólját :o -
TomStorm #3679 Na és persze Portugália mert arra matekozok!:) -
Coral Springs #3678 Hajrá USA ! -
#3677 na melyik meccset nézzem? lehet mindkettő jó lesz.. aki a portugál meccset nézi szóljon, hogy milyen :) -
#3676 Nem jó a rendszer -
TomStorm #3675 Na kezdődik:)
USA sok sikert!! -
#3674 Persze a biró úgy fújta be hogy tévedhetetlen, de a játékost ez feljogosítsa,hogy az anyját szidja értelek.Söt utána feljogositja egy kis harapdálásra,vagy pár ökölcsapásra is nemigaz ?
Szóval hülyeséget beszélsz ismét. Egy tévedés nem jogosít fel senkit arra, hogy kurva anyázza a másikat egy sportpályán.
-
sempronius18 #3673 Ok én vagyok a bíró fújok egy jogtalan tizit majd kiállítok 2-3 reklamáló játékost és hátradőlök várva az utalást. -
#3672 Én tudok olvasni, söt értelmezni is tudom az elhangzottakat veled ellentétben.
Nincs semmilyen nehéz helyzet, kurva anyázik, sárga vagy piros és teljesen mindegy milyen helyzet után csinálja a játékos. Aztan majd megtanulnak viselkedni normális keretek között, mert lesz szankció. -
sempronius18 #3671 Nehéz helyzetre írtam a Brazil-Horvát példáját olvasni tudsz a meccset láttad? Mi a kérdés?