6938
VB 2014
  • G_ArchAngel #3710
    Hacsak Ghána nem rúg meg egyet, mert akkor ok mennek tovább
  • Molnibalage
    Először az abszolút gólkülbség számít, és utána asszem talán az egymás elleni eredmények. 2:1-es gáhnai vezetéssel és mostani állással Ghána menne tovább.
  • [HUN]FaTaL
    Attól függ hogy alakul a gólkülönbség, nagy eséllyel az USA jut tovább.
  • bakkerman
    ezzel annyi is volt
  • Krisztiam #3706
    most ha a portugáloknak és az usa-nak is 4 pontja lesz akkor mi lesz?
  • Jim Morrison
    Gól itt
    És ott
  • Molnibalage
    Ha a németek többször, akkor portik esélye is nő.
  • bakkerman
    portugál meccsen szvsz még mindkét csapat betalál,ebből nem lesz portugál továbbjutás
  • j0rmungandr
    Az USA védelme a félidők végén mindig "visszaáll", lazsál, úgy-hogy akkor várható esetleg német gól szerintem.
  • SLICK
    attól mert a gól nem jött össze nekik, folyamatosan támadták az ecuadori kaput, sorra dolgozták ki a helyzetet, ez minden csak nem döntetlenre játszás
  • G_ArchAngel #3700
    Nem akarom elkiabálni, de a nemet meccs játékvezetői egyelőre jól dolgoznak
  • bakkerman
    Boye szelvénye eddig jól áll :D
  • G_ArchAngel #3698
    Hülye Ghána :(
  • j0rmungandr
    Micsoda öngól:D Szépség díjas!
  • G_ArchAngel #3696
    Nem, tévedtem, az egy másik meccs volt, ahol 10 ember folyamatosan tudta őket támadni...

OH WAIT!!!
  • sempronius18
    Röplabda? :) so hoooot......
  • Krisztiam #3694
    öngól :DD
  • Jim Morrison
    Szegény...biztos fogadási csalás :c
  • Molnibalage
    A magadfajta barmokon én is csak sóhajtok. Egyébként kettőt találhatsz, hogy miért szoktam le a foci nézésőrl úgy nagy átlagban és miért hagytam abba a focit annak ellenére, hogy haverokkal 10+ évig toltam... Akkor inkább röplabda, még ha itthon csak vegetál a sport, meg még mix csapatban is nagyon kellemes játék. Kevesebb a tapló is...
  • sempronius18
    Hát persze azért hajtottak még a 80. perc után is és dolgoztak ki egy csomó helyzetet nem egyértelmű?
  • bakkerman
    jaaa,nem,mert amerikai megverte ghánát,akkor bocsi
  • bakkerman
    ha Ghána 1-0-ra győz,és amerikai 1-0-ra kikap,akkor jön a sorsolás igaz?
  • SLICK
    mert a franciák X-re játszottak?
  • G_ArchAngel #3687
    A németek nem x-szelni jöttek, mint a franciák - szerencsére
  • Krisztiam #3686
    németek erősek
  • sempronius18
    Sóhajt.....
  • Molnibalage
    A foci körülményei ismertek. Ha valakinek nem tesztik a tévedés ilyen fokú durvasága, akkor ne focizzon próbálkozzon a sakkal. Ott elég jól lehatárolt a játék...
  • sempronius18
    Kívánom neked, hogy majd mikor egyszer ne adj isten megfosztanak életed nagy vissza nem térő lehetőségétől legyen annyi lelki erőd, hogy ne kúrva anyáz.
  • Krisztiam #3682
    pont odakapcsoltam mekkora volt
  • Krisztiam #3681
    most ez a csoport 4 esélyes még?
  • SLICK
    CR majdnem meglőtte a VB legnagyobb gólját :o
  • TomStorm
    Na és persze Portugália mert arra matekozok!:)
  • Coral Springs
    Hajrá USA !
  • Krisztiam #3677
    na melyik meccset nézzem? lehet mindkettő jó lesz.. aki a portugál meccset nézi szóljon, hogy milyen :)
  • Jim Morrison
    Nem jó a rendszer
  • TomStorm
    Na kezdődik:)
    USA sok sikert!!
  • UUUU
    Persze a biró úgy fújta be hogy tévedhetetlen, de a játékost ez feljogosítsa,hogy az anyját szidja értelek.Söt utána feljogositja egy kis harapdálásra,vagy pár ökölcsapásra is nemigaz ?

Szóval hülyeséget beszélsz ismét. Egy tévedés nem jogosít fel senkit arra, hogy kurva anyázza a másikat egy sportpályán.
  • sempronius18
    Ok én vagyok a bíró fújok egy jogtalan tizit majd kiállítok 2-3 reklamáló játékost és hátradőlök várva az utalást.
  • UUUU
    Én tudok olvasni, söt értelmezni is tudom az elhangzottakat veled ellentétben.
    Nincs semmilyen nehéz helyzet, kurva anyázik, sárga vagy piros és teljesen mindegy milyen helyzet után csinálja a játékos. Aztan majd megtanulnak viselkedni normális keretek között, mert lesz szankció.
  • sempronius18
    Nehéz helyzetre írtam a Brazil-Horvát példáját olvasni tudsz a meccset láttad? Mi a kérdés?