Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es en ezt a meccset nem akartam nezni :D

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Húú, milyen jó hogy 60. perc után lõttek egy negyediket :D
micsoda játék volt 4-1

Brahimi és Feghouli szenzációs összjáték

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azta mekkora lövés volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

3-1:D

hadzsimeee:DDD háttal levette a koreai...annyira tipikus:D

3-1:) na lesz 3-3 ma? ki fogadna rá h feltámadnak?:) nekem tetszik ez a meccs

Norbi1990
Háttal vette le! :DDDD
Jó meccs lehet ez még!
Origi eddig a legfitalabb gólszerzõ ezen a vb-n

19 éves

Shep
Kár, hogy Korea ennyire nincs partyban, így nem túl izgalmas a meccs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Olyan, mint az FBI, csak magyarok az ügynökök :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nagy grat Algériának:) végre focit látok tõlük...nem hiába voltak szívósak a belgák ellen is...nem rossz csapatuk van inkább õk lépjenek tovább 2-ként, mint a másik 2 csapat...

és akkor létrejönne egy Német-Algéria meccs nyolcadban, ami pikáns, de egyben szenvedõs lenne Németország számára;)

Breki33
MBI lol az mi? :P
3:0-ra védekezték magukat. Támadó-bunkerekkel
Jó persze mentségére írva,hogy borzasztó ez a Koreai válogatott-.-
Ez bunker foci?A sok nagyon megmondó:)
Kivégzés van 3:0
Végre már el se hiszem maradhatna így+Portugálok gyõznek mehetek pénzért végre:)
2:0 Algériának
Mit szívatják :D Legjobb meccs eddig ma :D:D

Eldõlt?:D
Mor3llo
hehe 2-0 :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

dave9004
láma mesélte már :D no offense :P
<#eljen>

dave9004: szerintem ne is kezdjünk bele ebbe a minden fradista rasszista dologba: )
Láma!
lehet hogy a hajlamaikra gondolt, nem a szemükre... akkor már nem is rasszizmus :D

gabi89
Semmi bajom velük egyébként rasszista szöveg ide vagy oda... :D

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

dave9004
mondja ezt egy fradista :D
Mor3llo
<#wow3>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

semmit, csak nagyon zavar a szalonrasszizmus: )
Láma!
te mit trollkodsz itt?:D

gratulálok a rasszista kijelentéshez :)
Na egy 11-es már nem adtak meg...

dave9004
Gundelt szívatják ezekkel a meccsekkel?
a többi fogalmatlan meg kapja a jó meccseket.
látom nagy érdeklõdés van a Korea meccs iránt;)

igazából itt most semleges vagyok, mert egyik csapat sem izgat;) Koreát nem csípem 2002 óta, Algéria pedig csúnya bunker focit játszik tele olyan játékossal, akik francia honban tolják...

Nagyon sajnálom, hogy távozott Hiddink. Az az orosz csapat nem volt semmi. Az EB-n 2x kaptak ki, mindkétszer a spanyoloktól :/

gabi89
8x odds volt a 83. percben a belga gyõzelemre. Rádobtam egy kisebb összeget és bejött :D meg a 0:0 -ás félidõ is.

9 órási meccs viszont nagyon lutri így elõre. :(
Dél-Korea 2,50 Χ 3,25 Algéria 2,85

Nálam inkább az algérok mint a ferdék.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Capello mindig is az eredményes, olaszos védekezõs futballt erõszakolja bele minden csapatába:D oroszoknak ez nem áll jól, de kurvára nem...

Emlékezzünk az Arshavin, Pavlucsenko féle Hiddink gárda mit mûvelt 6 évvel ezelõtt:(((

továbbá nem értettem Dzagojevet miért nem kezdette...

Belgák megérdemelték, jó csapat, csak még nem hozták ki a maximumot magukból ez látszik rajtuk...

Én is bemákoltam :D Belga gólt tettem.

Láma!
én nyertem:)

Nem szarral szokott gurigázni, szóval tuti nem keveset....

Zenszkij
mennyit buktál?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Shep
Ezek a oroszok teljesen nullák, de Capellot sem értem, mit is akart játszatni, na de mindegy is, igazából nekem egyik banda sem szimpatikus. MBI-es színvonalú meccseket játszani egy VB-n, hát ...

w77d
HOGY A ROHADT SZÁJBAVERT ÉLETBE NEM TUDOTT MÉG EGY GÓL LENNI EZEN A RETKESEN TETVES MECCSEN

Remélem én is kiesnek a francba.Rohadt gyengék
Zenszkij
szerintem ott lesz, Dél-Korea menni fog, mint az õrült, a Fifanak ki van adva legyen a 16 közt ázsiai

Mai két meccs

1-0 :D:D

Nem várok sokkal több gólt az Algériai meccsre se....

dave9004
am valszeg azt várták h kinyíljanak, mert ruszkiknak kellett a win, de késõn nyíltak, de kihasználták rögtön. taktika az látható volt
Jim Morrison
ronaldo sérója kész, mehet a meccs :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zenszkij
nem akarnak korán elfáradni a vb-n, épp csak annyit hoznak ki magukból, amennyi kell, a végén érezték, hogy meglehet kicsit felkapcsoltak, látták, hogy kinyíltak a ruszkik

Nevetséges hogy ezek a fika belgák két ilyen gyenge meccs után továbbjutnak... Remélem húznak haza minél hamarabb.

dave9004
most már nehéz egyenlíteni azért :D
Norbi1990
Miért nem tudtak korábban így játszani???
Érthetetlen.