6938
-
Ferrari23 #3750 Ja.... -
#3749 Miért? Ők hol tartanak? Most estek ki a vébéről. :) -
#3748 A görögök bunkerfocis mákolásán én még mindig nem tudtam túltenni magam. Elszomorító, hogy 0 támadójátékkal is lehet eredményt elérni. -
Ferrari23 #3747 Hát remélem nem mennek tovább az oroszok. Ilyen semmi játékkal, kb görög 2.0, bár ezek még attól is gányabbak, amit eddig mutattak. -
#3746 Mondjuk lehet :D -
Ferrari23 #3745 Na ebbe azért ne legyél ennyire biztos :D Szerintem mi akkor is ugyanitt tartanánk :D -
TomStorm #3744 Tippre azt mondom vagyis írom,hogy Belgák 9 pontal Oroszok meg 4 pontal tovább jutnak.Én legalábbis így képzelem el:)
Kemény meccs lesz mindegyik.Vannak esélyek bőven talán Koreának nincs nagyon legalábbis sz@rul állnak szegények:)) -
#3743 Hát nem azért de szerintem Ronaldo óriási példa lehetne sokaknak, egyértelműen sérült, mégis vállalta a játékot, és beleadott mindent, ha a mi fiaink csak fele olyan alázattal és akarattal rendelkeznének, mint ő, akkor nem ott tartanánk ahol. -
j0rmungandr #3742 2 meccsel a csoportkör vége előtt, 1 továbbra is kiadó továbbjutó hellyel:
Az amerikai kontinens fölénye sokat mondó. -
sempronius18 #3741 Ő mentette x-re az USA meccset most meg győztes gólt lőtt sérülten.
Mit kéne csinálnia lőjjön kettőt minden meccsen + 2 gólpassz.
Mondjuk még az is kevés mert tegnap is a Sport klubbon az volt a téma, hogy a Nigéria meccsen mennyire gyengén tolta Messi. -
Ferrari23 #3740 Na de este oroszok tovább mennek? :D -
Ferrari23 #3739 Hát kicsit balfaxkodtak, mint a franciák.... -
TomStorm #3738 Hát jóval több volt bennük.Még azon csodálkozom,hogy 1 kapott góllal megúszta USA ezt a mérkőzést:o -
#3737 Mezei ezzel a megnyomok minden s-t annyira idegesítő. Remélem a döntőt is ő közvetíti majd! :D -
#3736 Ma már mentálisan is ... -
Ferrari23 #3735 Mint ahogy jó pár nagy válogatott, agyonsztárolt sztárocskája is :D -
TomStorm #3734 Sérülten játszott egész VB-n.Oh wait.. -
G_ArchAngel #3733 Sérült -
#3732 CR zsenialitása megmutatkozott ezen a VB-n is ... oh wait, no -
Ferrari23 #3731 Na este remélem az oroszok nem jutnak tovább :D -
Ferrari23 #3730 Németek lőhettek volna még párat, csak gyökér Özilen mindig lelassultak a támadások. -
G_ArchAngel #3729 A csoport két legszimpatikusabb csapata ment tovább, ez igy jó -
TomStorm #3728 Nem is kell végülis.Ronaldo tovább rúgta őket mert az az igazi! -
#3727 Ghana ezt bevagja vagy fole megy de nagyon. -
sempronius18 #3726 Nem nem szeretnének nincsen ma kedvük gólt lőni. -
#3725 :P -
#3724 1-0 elég. ha úgy állna a másik meccs, meglepire egyenlítenének a hosszabbításban. nem kell izgulni -
TomStorm #3723 USA nem szeretne 1 gólt rúgni ezen a meccsen?Egyáltalán mit csinálnak ezek?? -
#3722 na ez a kibaszott nagy igazságtalanság,már rég Ghánának kéne vezetnie -
DRFlame #3721 ez a portugál meccs kritikán aluli -
#3720 Ronaldo csak rúg gólt. Pólóját azért nem veszi le -
TomStorm #3719 Ronaldo Gól! -
G_ArchAngel #3718 Minden meccsen négy van -
#3717 hány szöglet volt eddig az USA német meccsen? -
#3716 ha az a ghánai fejes ziccerben bemegy,akkor szerintem még egyet bevágtak volna lendületből,és még tovább is mehettek volna...mostmár várom mi lesz a vége -
sempronius18 #3715 Első ami számít a gólkülönbség, ha az egál akkor a lőtt gólok száma, ha az is egál az egymás elleni eredmény. -
#3714 Ja tényleg, Ghánát kihagytam a számításból :D -
TomStorm #3713 Hát itt már a Portugáloknak kellene segíteni USA-t,hogy továbjussanak lol
Azok viszont 1 gólt nem tudnak rúgni:D -
#3712 ide -oda kapcsolgatok már :) -
#3711 pont
gólkülönbség
több lőtt gól
egymás elleni