Foci VB 2014
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Brahimi és Feghouli szenzációs összjáték
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hadzsimeee:DDD háttal levette a koreai...annyira tipikus:D
3-1:) na lesz 3-3 ma? ki fogadna rá h feltámadnak?:) nekem tetszik ez a meccs
19 éves
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és akkor létrejönne egy Német-Algéria meccs nyolcadban, ami pikáns, de egyben szenvedõs lenne Németország számára;)
2:0 Algériának
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
dave9004: szerintem ne is kezdjünk bele ebbe a minden fradista rasszista dologba: )
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
igazából itt most semleges vagyok, mert egyik csapat sem izgat;) Koreát nem csípem 2002 óta, Algéria pedig csúnya bunker focit játszik tele olyan játékossal, akik francia honban tolják...
9 órási meccs viszont nagyon lutri így elõre. :(
Dél-Korea 2,50 Χ 3,25 Algéria 2,85
Nálam inkább az algérok mint a ferdék.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Emlékezzünk az Arshavin, Pavlucsenko féle Hiddink gárda mit mûvelt 6 évvel ezelõtt:(((
továbbá nem értettem Dzagojevet miért nem kezdette...
Belgák megérdemelték, jó csapat, csak még nem hozták ki a maximumot magukból ez látszik rajtuk...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
1-0 :D:D
Nem várok sokkal több gólt az Algériai meccsre se....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?